محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830392127
کدام کشورها اینترنت ملی دارند؟
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
کدام کشورها اینترنت ملی دارند؟ کشور کره جنوبی که از نظر آمادگی الکترونیک و پهنای باند رتبه نخست را در دنیا دارد و مقامات وقت وزرات ارتباطات بارها در مورد راهاندازی شبکه ملی اطلاعات، این کشور را مورد مثال قرار دادهاند، 80 درصد پهنای باند داخلی است. یعنی شبکهای دارد که بینیاز از ارتباطات خارجی، 80 درصد ارتباطات کره در آن داخل به گردش در میآید.
به گزارش فرهنگ نیوز، وقتی سخن از شبکه ملی اطلاعات و اینترنت ملی به میان می آید نخستین سوال در باب ضرورت آن است که اساسا چرا باید چنین شبکه ای ایجاد شود و آیا کشور دیگری نیز در جهان چنین کاری کرده است؟ در بخش اول این گزارش از چیستی و چرایی شبکه ملی اطلاعات در ایران سخن گفتیم و در این بخش با نمونه های مشابه آن در سایر کشورها آشنا می شویم. در پاسخ به این سوال باید گفت مشابههای بسیاری در دنیا موجود است. البته با کاربردها و تفاوتهای ساختاری متفاوت. برای مثال NBN یا شبکه باند وسیع در استرالیا و طرح پهنای باند ملی ایالات متحده امریکا در مقیاسهایی وسیع، شبکه Kwangmyong در کره شمالی و internet II در آمریکا و میان برخی مراکز پژوهشی در مقیاسهایی محدودتر.
البته شبکه Kwangmyong در کره شمالی به موازات شبکه اینترنت و به صورت مستقل از آن و با هدف محدودیت ارتباطات خارجی کاربران و تأمین نیازهای ارتباطی داخلی راه اندازی شده اما در استرالیا و ایالات متحده در جهت تقویت دسترسی کاربران به منابع اطلاعاتی شبکه جهانی اینترنت با سرعت بیشتر و کیفیت بالاتر.
نکتهای که در بررسی شبکههایی چون NBN استرالیا و طرح پهن باند ملی ایالات متحده حائز اهمیت است؛ مقیاس زمان بندی و هزینه های بالای اجرای پروژه است که برای مثال در پروژه NBN که صرفا به بهبود زیرساختهای ارتباطی میپردازد بالغ بر ۳۵٫۹ بیلیون دلار ( بیش از پنجاه هزار میلیارد تومان ) بوده و پیش بینی شده است در پایان سال ۲۰۲۱ بتواند در حدود ۹۳ درصد از جمعیت ۲۰ میلیون نفری استرالیا را تحت پوشش قرار دهد.
کشور هند نوعی از شبکه ملی اطلاعات را با نام شبکه ملی دانش داراست. نامگذاری شبکه ملی دانش هند از آن جهت است که جمعآوری اطلاعات منتج به دانش میشود. همچنین در کشور هند مانند ایران، سازمانی به نام سازمان فناوری اطلاعات در زیرمجموعه وزارت ارتباطات این کشور، مسئول شبکه ملی دانش است.
در همسایگی ایران کشور کوچک کویت نیز از چنین شبکهای برخوردار است. یکی از مقامات وقت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نقل میکند « در یکی از سفرها به اجلاس جهانی مخابرات مقامی از وزارت ارتباطات کشور کویت در دیدار با گروه ایرانی عنوان کرد که کویت نیز شبکهای شبیه به شبکه ملی ایران دارد و شبکه آنها چیزی شبیه به شبکه علمی ایران بوده است».
در کشور برزیل شبکهای شبیه به شبکه ملی اطلاعات ایران با عنوان شبکه سلامت وجود دارد.
شاید بارها شنیده اید که بیشترین سرعت اینترنت جهان را کره جنوبی دارد ولی از علت آن بی خبرید!
کشور کره جنوبی که از نظر آمادگی الکترونیک و پهنای باند رتبه نخست را در دنیا دارد و مقامات وقت وزرات ارتباطات بارها در مورد راهاندازی شبکه ملی اطلاعات، این کشور را مورد مثال قرار دادهاند، 80 درصد پهنای باند داخلی است. یعنی شبکهای دارد که بینیاز از ارتباطات خارجی، 80 درصد ارتباطات کره در آن داخل به گردش در میآید.
چین نیز یکی از کشورهایی است که در کنار استفاده از اینترنت سالهاست شبکه اینترنت ملی خود را راه اندازی کرده است گفتنی است چین در برابر هجمه الکترونیکی آمریکا بیشترین مقاومت بین المللی را تا کنون از خود نشان داده به طوری که تا کنون بیشترین تعداد بازی های ملی رایانه ای، موتور جستجوی ملی، میل سرور های ملی و از همه مهمتر سیستم عاملی ملی را طراحی کرده است. اخیرا دفتر اطلاعات شبکه اینترنت ملی چین اعلام کرده که استفاده کاربران از وبلاگها و دیگر خدمات این شبکه با نامهای مجازی ممنوع است و کاربران باید در فضای مجازی از نام و مشخصات حقیقی خود استفاده نمایند.
و از همه جالبتر شاید مورد اخیر باشد که یک مقام مسئول در وزارت ارتباطات نقل میکند : «در آخرین اجلاس ژنو، وزیر ارتباطات روسیه به دیدار نامی وزیر ارتباطات ایران آمد و گفت که شنیدهام در ایران در حال راهاندازی شبکه ملی اطلاعات هستید و برای ایجاد این شبکه در روسیه خواهان تعامل با ایران شد.»
اما در حالت کلی پس از افشاگرهای اسنودن در خصوص جاسوسی اطلاعات در امریکا، بسیاری از کشورها از جمعآوری اطلاعاتشان در امریکا احساس خطر کردهاند. اظهارات اخیر رئیس جمهور برزیل که چندی پیش در این رابطه در رسانهها منتشر شد، قابل تامل است. رئیس جمهور برزیل پس از این اتفاق گفته بود که باید یک شبکه کاملا بومی برای خودمان ایجاد کنیم. وی حتی معتقد بود داشتن دیتاسنتر (مرکز داده) برای خود کافی نیست و حتی باید راهی برای استفاده نکردن از تجهیزات سوئیچ و روتر سیسکو نیز پیدا کنیم.سیسکو یک تولید کننده بزرگ تجهیزات شبکه در آمریکا است.
به دلیل چنین اتفاقهایی کارشناسان بر این باورند که مدل ایجاد شبکه داخلی در کشور (چیزی شبیه شبکه ملی اطلاعات ایران) در دنیا در حال جا افتادن است. هماکنون نیز کشورهای متعددی در موضوع حاکمیت اطلاعات در امریکا بحث دارند و میپرسند چرا مدیریت شبکه جهانی اینترنت باید در اختیار فقط یک کشور باشد و همه از آن شبکه تبعیت کنند؟
همچنین اطلاعات در دنیا به سمت رایانش ابری حرکت میکند و بر این اساس کشورها استراتژی یارانش ابری مخصوص به خود را تعریف کردند.
رایانش ابری نوعی از دسترسی به اطلاعات است که بدون نرمافزار خاص و وابستگی به سختافزار، دسترسی به اطلاعات را در هر زمان از طریق شبکه میسر میکند.
از سوی دیگر دنیا در حال حرکت به سمت استفاده از IPV6 (آدرسهای اینترنتی نسخه شش) است. IPV6، تعریف IP (آدرس اینترنتی) داخلی و ایجاد شبکه داخلی براساس IP داخلی را بسیار آسان کرده است. دسترسی به اطلاعات براساس یارانش ابری و شبکه داخلی براساس IPهای داخلی دقیقا همان کاری است که در شبکه ملی اطلاعات ایران در حال انجام است.
ادامه روند رویکرد کشورها به اینترنت ملی/برزیل از اینترنت آمریکایی خداحافظی می کند
برزیل به دلیل تغییر رویکرد سیاسی اخیرش و کنار زدن سیاستمداران آمریکایی توسط مردم طی انقلاب دموکراتیک و پیوستنش به گروه اقتصادی بریکس (شامل چین روسیه هند آفریقای جنوبی و برزیل ) که گروه اقتصادی مقاومت در برابر کشورهای بزرگ صنعتی یا گروه جی هشت نیز محسوب می شود به هدف بزرگی برای سازمانهای جاسوسی آمریکا تبدیل شده است.
به گزارش دیجیتال ترندز، دولت این کشور قصد دارد زیرساختهای اینترنتی خود را کاملاً متحول کرده و از فناوریها و خدمات آمریکایی استفاده نکند. این کشور همچنین قصد دارد از خطوط فیبرنوری اختصاصی استفاده کند تا مانع از دسترسی نهادهای اطلاعاتی آمریکا به محتوای آنها و سرقت اطلاعات کاربران عادی، شرکتهای تجاری و همین طور نهادهای دولتی برزیل توسط آژانس امنیت ملی آمریکا شود.
بر اساس افشاگریهای ادوارد اسنودن پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا این سازمان به طور مرتب از برزیل و دیگر کشورهای آمریکای لاتین جاسوسی کرده و اطلاعات فراوانی را از شرکتهای تجاری و سیاستمداران این کشور و حتی رییس جمهور فعلی آن به سرقت برده است. این اقدامات در شرایطی رخ داده که برزیل بر خلاف دیگر کشورهای آمریکای لاتین روابط دوستانه ای با آمریکا دارد. اما اسناد افشا شده توسط اسنودن نشان میدهد که کاخ سفید حتی از کشورهای دوست هم جاسوسی میکند.
دولت برزیل تصریح کرده که تمامی روابط آنلاین خود را با آمریکا قطع خواهد کرد و در مرحله اول 185 میلیون دلار صرف طراحی یک شبکه فیبرنوری جداگانه خواهد کرد که تا پرتغال امتداد مییابد. همچنین دولت این کشور برای تسریع اجرای این طرح و طرحهای مشابه قراردادهایی را با شرکتهای آسیایی و اروپایی منعقد کرده و به هیچ وجه شرکتهای آمریکایی را دخالت نخواهد داد.
برزیل امیدوار است کار راه اندازی این خط فیبر نوری زیردریایی تا سال 2016 به اتمام برسد. برآوردها حاکیست شرکتهای آمریکایی بابت از دست دادن قراردادهای همکاری در حوزه آی تی که ناشی از افشاگریهای اسنودن است تا سال 2016 بیش از 35 میلیارد دلار ضرر خواهند کرد.
همه اخبار فوق حاکی از این هستند که شکل گیری شبکه ملی اطلاعات و اینترنت ملی امری دور از ذهن و خلاف رویه عملکرد جهانی نیست بلکه دقیقا حرکت در مسیری است که کشورهای پیشرو جهان مانند کره جنوبی، چین، روسیه، استرالیا و ... در آن قرار دارند.
منبع: گرداب
94/6/18 - 14:15 - 2015-9-9 14:15:22
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]
صفحات پیشنهادی
کدام کشورها بیشترین نیروی کار متخصص را دارند؟
داشتن کارگران متخصص یک سرمایه انسانی است که موجب رشد اقتصادی می شود و مانند این است که استخری از استعدادهای متنوع را در دسترس داشته باشیم به گزارش سایتخبری اتاق تهران مجمع جهانی اقتصاد در سال 2015 گزارشی در مورد سرمایه انسانی و اطلاعاتی از اقتصاد 124 کشور را منتشر کرد طیف وسیعاندر مصائب بروز پدیده کم آبی/ کدام کشورها بیشترین مدیریت مصرف آب را دارند؟
اندر مصائب بروز پدیده کم آبی کدام کشورها بیشترین مدیریت مصرف آب را دارند اقتصاد > انرژی - بیشترین سرانه آب دنیا مربوط به کشورهایی مثل اتریش نروژ سوئد دانمارک و کانادا است در عین حال بیشترین میزان صرفهجویی و مدیریت مصرف آب را نیز در همین کشورها شاهد هستیم اینکدام استان ها در تیم ملی بازیکن ندارند؟
کدام استان ها در تیم ملی بازیکن ندارند ورزش > فوتبال ملی - بازیکنان زیادی از استان های مختلف ایران در تیم ملی بازی می کنند به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در برنامه امشب نود عادل فردوسی پور آنالیزی را انجام داده بود که نشان می داد بچه های تیم ملی از بیشتر نقاط کشور براکدام استانها در تیم ملی بازیکن ندارند؟
کدام استانها در تیم ملی بازیکن ندارند بازیکنان زیادی از استان های مختلف ایران در تیم ملی بازی می کنند آفتاب در برنامه امشب نود عادل فردوسی پور آنالیزی را انجام داده بود که نشان می داد بچه های تیم ملی از بیشتر نقاط کشور برای ایران توپ می زنند بیرانوند از خرم آباد طارمی از بوشرهبر انقلاب در پاسخ به سؤال رئیس جمهور اتریش درباره آینده روابط ایران و کشورهای اروپایی، فرمودند: تاکنون صحبت
اخبار کوتاه رهبر انقلاب در پاسخ به سؤال رئیس جمهور اتریش درباره آینده روابط ایران و کشورهای اروپایی فرمودند تاکنون صحبت هایی از طرف دولت های اروپایی مطرح شده است اما باید منتظر آثار عملی این اظهارات بود ۱۷ ۰۶ ۱۳۹۴ - ۲۱ ۱۶شبكه ملي اطلاعات پيشنياز اينترنت پاك
شبكه ملي اطلاعات پيشنياز اينترنت پاك شش ماهي ميشود كه شوراي عالي فضاي مجازي تشكيل جلسه نداده شورايي فراقوهاي كه با حكم مستقيم رهبر انقلاب و تأكيدات ويژه ايشان بر اهميت فضاي مجازي تشكيل شده حالا و با انتصاب اعضاي جديد اين شورا همچنين 10 فرمان كليدي مقام معظم رهبري درباره وظايتغيير آدرس وب سرويس درگاه پرداخت اينترنتي بانک ملي ايران
۱۵ شهريور ۱۳۹۴ ۱۰ ۲۹ق ظ تغيير آدرس وب سرويس درگاه پرداخت اينترنتي بانک ملي ايران موج - آدرس وب سرويس درگاه پرداخت اينترنتي بانک ملي ايران از تاريخ يکشنبه 15 شهريور فردا تغيير مي کند به گزارش خبرگزاري موج بر اساس الزامات شبکه الکترونيکي پرداخت کارت شاپرک از روز يکشنبه آتغییر نشانی درگاه خدمات پرداخت اینترنتی بانک ملی
به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک بر اساس الزامات شبکه الکترونیکی پرداخت کارت شاپرک از روز یکشنبه آدرس قبلی درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملی ایران bmiutility bmi ir merchantutility asrrix در دسترس نبوده و پذیرندگان این سرویس لازم است از آدرس راه اندازی شده در دامنه شاپرککدام خط در تیم ملی رکوردار است؟!
به گزارش بانکداران24 Banker مصدومیت رضا قوچان نژاد 27 ساله و خط خوردن کریم انصاری فر 25 ساله از تیم ملی باعث شده تا کی روش جوان ترین بازیکنانش را در خط حمله جمع کند بر اساس اطلاعات به دست آمده خط حمله تیم ملی با میانگین سنی 22 سال جوان ترین خط تیم کی روش است در خط حمله سآغاز سومین جشنواره ملی هفته خرید اینترنتی
جوان مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با هدف فرهنگ سازی و ترویج خرید امن اینترنتی سومین جشنواره خرید اینترنتی را از 15 شهریور تا 20 شهریور ماه سال جاری برگزار می کند در این جشنواره که به مناسبت بازگشایی مدارس برگزار می شود کاربران می توانند با حضور در سایت eshopfest ir می توانند از-
گوناگون
پربازدیدترینها