تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دنيا سراى بلا و گرفتارى و محل گذران زندگى و زحمت است خوشبختان از آن دل كنده‏اند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846089116




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ايجاد اميد مهم‌ترين وظيفه مديران دانشگاه‌هاي علوم پزشکي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۸ شهريور ۱۳۹۴ (۱۳:۵۶ب.ظ)
ايجاد اميد مهم‌ترين وظيفه مديران دانشگاه‌هاي علوم پزشکي است موج- معاون توسعه مديريت و منابع تاکيد کرد: مسؤولين رفاهي و پشتيباني دانشگاه‌ها علاوه بر انجام وظايف امور عمومي براي کارکنان بايد احساس مؤثر بودن و معني دار بودن را در سازمان تقويت و تزريق کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد علي صدرالسادات در دهمين همايش مديران امور پشتيباني دانشگاه‌هاي علوم پزشکي کشور با تاکيد بر اين که ادارات کل پشتيباني و رفاهي دانشگاه‌هاي علوم پزشکي وظايف بسيار سنگين، حساس و مهمي بر عهده دارند، گفت: گاهي اوقات به دليل روزمرگي‌ها و فشردگي کارها اولويت بندي کارها را گم مي‌کنيم و مهم‌ترين وظيفه و ماموريت مان که توجه به افراد سازماني است را فراموش مي‌کنيم.
صدرالسادات تاکيد کرد: وزارت بهداشت وظايف سنگين و حساسي در حوزه خدمات و نيز در بيمارستان‌ها و مراکز بهداشتي درماني و حوزه‌هاي مختلف پژوهشي و آموزشي بر عهده دارد و ما وظيفه پشتيباني از افرادي که اين وظايف را انجام مي‌دهند داريم.
وي گفت: بايد به گونه اي برنامه ريزي و از افراد سازماني حمايت کنيم که پرستاري که در بيمارستان تحت شرايط سنگين انجام‌وظيفه مي‌کند، هنگام ارائه خدمات به بيمار لبخند بر لبانش جاري باشد و يا بهورزي که در دورترين خانه‌هاي بهداشت زماني که روستايي دردمند به او مراجعه مي‌کند، باروي باز و گشاده از او استقبال نمايد و براي رسيدن به اين هدف که کارکنان يک سازمان متعالي، بهره‌وري مناسب داشته باشند بايد اميد و نشاط را در سازمان ايجاد کنيم که اين موضوع مهم‌ترين رسالت مديران پشتيباني دانشگاه‌هاست.
معاون توسعه مديريت و منابع در ادامه به موضوع نقش اميدواري در تعالي سازماني پرداخت و گفت: يک سازمان موفق و يادگيرنده بايد اميدوار و بانشاط باشد.
وي با اشاره به وجود دو رويکرد مکانيکي و ارگانيکي در سازمان‌ها گفت: در رويکرد مکانيکي، هدف، قدرتمند کردن کارکنان است و راهبرد و استراتژي دستيابي به اين هدف تفويض قدرت به زيردستان است که اتخاذ اين رويکرد براي برخي سازمان‌ها مناسب ولي کافي نيست.
وي رويکرد ديگر سازماني را رويکرد ارگانيکي عنوان کرد و گفت: در اين رويکرد دو هدف شامل اهداف انگيزشي و شناختي وجود دارد که هدف رويکرد انگيزشي افزايش انگيزش کارکنان و استراتژي دستيابي به اين رويکرد، احساس خود کارآمدي است اما در رويکرد شناختي، افزايش انگيزه دروني کارکنان و راهبرد دستيابي به اين هدف، احساس شايستگي، معني دار بودن، مؤثر بودن و خود رفتاري و نهايتاً احساس اعتماد هست.
معاون توسعه مديريت و منابع تاکيد کرد: مسوولان رفاهي و پشتيباني دانشگاه‌ها علاوه بر انجام امور عمومي کارکنان، بايد احساس مؤثر بودن و معني دار بودن را در سازمان تقويت و تزريق کنند.
صدرالسادات گفت: اگر به دنبال رفتار و کنش متناسب با اهداف متعالي که داشته‌ايم هستيم بايد مهارت و دانش کارکنان را با برگزاري دوره آموزشي و يا درس گروهي‌ها بالا ببريم و بتوانيم نگرش آنان را تغيير دهيم و نهايتاً احساس مؤثر بودن را در رفتار کارکنان ايجاد کنيم.
وي خاطر نشان کرد: اگر مي‌خواهيم شور و شعور را براي مأموريت سازماني خود ايجاد کنيم بايد دانش، توانستن و خواستن را در سازمان ايجاد کنيم و براي اين که نيروهاي ما در سازمان توانمند شوند بايد ويژگي‌هاي مثبت گرا بودن،فراتر جو بودن، خلاق بودن و موکول نبودن را در سازمان تقويت کنيم.
صدرالسادات در توضيح گفت: يک کارمند براي اين که مثبت گرا باشد بايد اشکالات و نقايص و کمبودها را ببيند و قبول کند و درصدد اصلاح نقايص باشد.
وي افزود: براي فراترجو بودن بايد به هيچ عنوان قبول نکنيم که شرايط موجود خوب است بلکه يک سازمان بهره‌ور و کار آمد حتماً بايد هر روزش بهتر از ديروز باشد.
صدرالسادات ادامه داد: بايد قدرت نقد علمي و منصفانه هرآنچه هست را داشته باشيم و براي ادامه فعاليت سازمان خلاق باشيم.
وي افزود: موکولي بودن در ادارات به معني اين است که عامل هرچيزي را به هر چيز ديگر وصل مي‌کنند.
معاون توسعه مديريت خاطرنشان کرد: وظيفه داريم در سازمان بدبيني را به خوش بيني و خوش بيني را به نگرش مثبت تبديل کنيم.
صدرالسادات در ادامه با اشاره به مشکلات مختلف کارمندان اعم از معشيتي،خانوادگي و محيطي گفت: همه اين مشکلات باعث مي‌شود که کارمندان نگاه مايوسانه و منفي داشته باشند و مهم‌ترين وظايف مسؤولين پشتيباني و رفاهي دانشگاه‌ها تزريق اميد به سازمان است.
وي خاطر نشان کرد: اگر کارمند در اداره و يا پرستار در محيط بيمارستان دچار ناميدي و ياس باشد، نمي‌تواند به بيماران خدمات مطلوب ارائه کند و اين در حالي است که طبق فرمايش مقام معظم رهبري، بيمار نبايد جز رنج بيماري، رنج ديگري داشته باشد.
معاون توسعه مديريت يادآور شد:حتي در آموزه‌هاي ديني ما نيز عنوان شده است که افراد کافر ناميد هستند و نبايد از رحمت خداوند نااميد شد.
صدرالسادات همچنين ايمان و عمل صالح و آمرزش و مغفرت الهي را از عوامل اميدواري در قرآن برشمرد و گفت: اميدواري باعث روحيه مثبت و روحيه مثبت منجر به عملکرد متعالي مي‌شود.
معاون توسعه و مديريت و منابع با ارائه تعريفي از روحيه مبني بر عکس العمل عاطفي و ذهني شخص در محيط کار گفت: روحيه مثبت مربوط به کساني است که از کار و حرفه خود راضي هستند و فکر مي‌کنند خدمت آن‌ها براي خود و جامعه مفيد و مؤثر است.
صدرالسادات يادآور شد: متاسفانه گاهي اوقات بيشترين امکانات و مزايا به کارکنان پرداخت مي‌شود اما همچنان روحيه نارضايتي در آنان مشهود است و نمونه اي از اين نارضايتي‌ها را در طرح پرداخت مبتني بر عملکرد شاهد بوديم.
معاون توسعه مديريت و منابع، در ادامه بي ميلي و عدم علاقه به کار، کاهش کارايي سازمان، مشارکت پايين کارکنان، بالا بودن شکايت در سازمان، پايين بودن ابتکار و خلاقيت و افزايش اضطراب و نگراني را از علايم ضعف روحيه در سازمان برشمرد و خطاب به مديران پشتيباني تصريح کرد بايد براي از بين بردن عوامل نارضايتي و ياس در سازمان در حد اختياراتي که داريد برنامه ريزي کنيد.
صدرالسادات همچنين به عوامل مؤثر در ايجاد روحيه مثبت و سازنده در سازمان‌ها اشاره کرد و گفت: شرايط مطلوب و مناسب کار، احساس علاقه و دل‌بستگي به سازمان، تقويت اعتماد به نفس و احترام متقابل، آگاهي مناسب از اهداف و برنامه‌هاي سازمان، احساس توفيق در کار و جلب توجه ديگران و احساس اهميت داشتن کار و وظايف محوله به افراد از جمله عوامل مؤثر در ايجاد روحيه مثبت و سازنده در سازمان است.
معاون توسعه مديريت و منابع گفت: اگر بتوانيم منافع بلندمدت سازمان و کارکنان را از طريق انتخاب يک رويکرد اخلاقي و نيز پاسخگو بودن، فراتر از انتظارات و قوانين تأمين کنيم، به تعالي سازمان دست يافته‌ايم.
صدرالسادات خاطر نشان کرد: ضرورت امروز سازمان‌ها براي تعالي و بهره‌وري بيشتر، دميدن روحيه مثبت و اميد سازنده است تا بتوانيم بر مشکلات فائق شويم.
وي در پايان تصريح کرد: چنانچه سطوح راهبردي سازمان، اميدوار و داراي روحيه مثبت نگر باشند، باعث سازماني اميدوار، خلاق، سازنده و پيش برو خواهيم بود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن