واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
طنز؛ اُملت پر گوجه فلفل دار
یعنی حقیقتا تلألو مدیریت گل و بلبلی در کشور را می توان در هماهنگی دستگاه های اجرایی قبل و پس از بروز یک حادثه طبیعی یا غیرمترقبه به عینه مشاهده کرد. نمونه اش همین طوفان اخیر تهران، باور بفرمایید اگر در این نوع حوادث مسئولین چیزی نگویند، میزان خسارات به مقدار چشمگیری کاهش خواهد یافت.
ماهنامه خط خطی - وحید میرزایی: یعنی حقیقتا تلألو مدیریت گل و بلبلی در کشور را می توان در هماهنگی دستگاه های اجرایی قبل و پس از بروز یک حادثه طبیعی یا غیرمترقبه به عینه مشاهده کرد. نمونه اش همین طوفان اخیر تهران، باور بفرمایید اگر در این نوع حوادث مسئولین چیزی نگویند، میزان خسارات به مقدار چشمگیری کاهش خواهد یافت. برای تبیین این موضوع، فرایند و پروسه وقوع یک حادثه غیرمترقبه و مدیریت آن را بیان می کنیم:
* مرحله اول: حادثه، بی شعور بدون گرفتن وقت قبلی از سازمان هواشناسی و کاملا سرزده رخ می دهد و مسئولان را به صورت آفتابه به دست - وقتی آب ناگهان قطع می شود - غافلگیر می کند.
* مرحله دوم: مسئولان و سازمان های ذی ربط از بیخ ماجرا را تکذیب و طوری نگاه می کنند که آدم شک می کند، نکند شلوار پایش نیست.
* مرحله سوم: رسانه هایی چون ما که از بی سوژگی و بی خبری رنج می بریم (البته به غیر از رسانه ملی) حادثه را بلافاصله بزرگنمایی کرده و تا جا دارد تشویش اذهان می کنند.
* مرحله چهارم: وقتی مسئله در مرحله قبل بزرگ شد و از در تو نرفت، مسئولان کمی شل می کنند و پایشان به گفتگوی ویژه خبری شبکه دو باز می شود و مرحله «کی بود؟ کی بود؟ من نبودم، دستم بود، تقصیر آستینم بود...» شروع می شود. در این مرحله تناقض گویی مسئولان مختلف به حدی می رسد که در حالی که یکی می گوید الان شب است، آن یکی دارد زیر آفتاب تموز برنزه می کند.
* مرحله پنجم: آقای رحمانی فضلی وزیر کشور در این مرحله وارد شده و کرده و نکرده را تکذیب می کند و رسانه ها را مقصر این حادثه معرفی می کند.
* مرحله ششم: یک حادثه دیگر مانند بارش شهاب سنگ، زلزله یا آتش سوزی رخ می دهد و مردم اتفاق قبل را فراموش می کنند.
* مرحله هفتم: بازگشت به مرحله اول و این سیکل ادامه دارد...
خلاصه که سیستم مدیریت زیبا، شکیل و منظمی داریم، مدیونید اگه بهش بی احترامی یا توهین کنید.
مثال عینی
سیل و توفان جان چند تن از هموطنان مان را گرفت. مدیریت سازمان هواشناسی و مدیریت بحران ضمن تکذیب همزمان این حادثه در جواب خبرنگاری که پرسید: «چرا تعدادی از مردم که بی اطلاع از سیل بودند زیر آوار ناشی از سیل و طوفان ماندند؟» پاسخ داد: «هیچی، علاقمند بودند. از کودکی دوست داشتند سیل و طوفان بیاید، خانه شان تخریب شود و زیر آوار بمانند.»
یکی از ویژگی های بارز مسئولان و خادمان ملت که به یک عادت و رفتار سیاسی و اجتماعی تبدیل شده، این است که دل کندن از مردم و جامعه برایشان سخت و دشوار است و پس از اتمام دوره مسئولیت شان با هر ابزاری شده می خواهند در صدر اخبار و وقایع باقی بمانند.
آقای ضرغامی از نیروهای خودی دلسوز و متعهد که سال ها رییس سازمان صداوسیما بود و با برنامه های متنوع، سیخ در چشمان ملت می کرد، در یکی از پست هایش در اینستاگرام در مورد توافق هسته ای نوشت: «مراقب باشیم آمریکایی ها ساندویچ را جایگزین تحریم ها نکنند. حالا فست فود را بی خیال! خدایی اش یک املت پر گوجه فلفل دار با بربری کنجدی جایگزین دارد؟»
در همین راستا توجه شما را به پست های احتمالی دیگر مسئولین در شبکه های اجتماعی جلب می کنیم:
* مهدی کوچک زاده: مراقب باشیم توافق باعث کم شدن تن صدای مخالف نشود. حالا حنجره پاره شده من را بی خیال، خداییش یک استکان گل گاو زبان و اسطوقدوس که باعث باز شدن صدا و ترمیم تارهای صوتی برای فریادهای رساتر می شود، جایگزین دارد؟
* قالیباف: مراقب باشیم توافق هسته ای باعث تن آسایی، کم کاری و شل شدن عضلات دست و پنجه دولتمردان و مسئولان نشود. خداییش یک آبگوشت پر دنبه با استخوان گوسفند و پیاز که باعث تقویت بازوها و انگشت ها برای فشار دادن گازانبر می شود، جایگزین دارد؟
* محمدرضا رحیمی: مراقب باشیم توافق باعث شفاف شدن اقتصاد، دور زدن تحریم ها و مبارزه با مفسدین اقتصادی نشود. خداییش یک لیوان آب خنک زندان این حرف ها را داره که نویسنده این ستون ما رو سوژه کرده؟ بابا ولم کنین.
* احمدی نژاد: (دبیر سرویس: آقای میرزایی تکیه کلام ها و صحبت های محمود دیگه خیلی قدیمی شدند، مخاطب رو اصلا نمی خندونه. ببین اگه جدید چیزی دو دست و بالش نیست که بخندونه، ردش کن بره و ستون رو همین جا ببند.)
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]