تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بخشنده ترین شما پس از من کسی است که دانشی بیاموزد آنگاه دانش خود را بپراکند. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820058347




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرکز رشد فناوری‌های هوشمند در نیشابور افتتاح شد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مرکز رشد فناوری‌های هوشمند در نیشابور افتتاح شد
نیشابور-مرکز رشد فناوری‌های نرم، مجازی، هوشمند و فکری کشور در حاشیه سومین مسابقات کشوری رباتیک خیام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور افتتاح و به بهره برداری رسید.
نویسنده : علیرضا واحدیان 
مدیرکل دفتر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی کشور روز شنبه در این مراسم بیان کرد: نام نیشابور با برگزاری مسابقات خیام در بین دانشگاه‌های کشور پیچیده است و این رویداد علمی در بین دو مسابقه برتر دانشگاه آزاد قرار دارد.
داود ثمری گفت: این مرکز رشد نمونه برتر در بین کشور خواهد بود و ما نیز در اولین برنامه این مرکز تلاش خواهیم کرد «تاپ ویکند» SVIS این دانشگاه را در تقویم جهانی ثبت کنیم.
وی تصریح کرد: با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور با مدیریت شهرستان می‌توان اثرات زیادی در کشور به‌جا گذاشت که نمونه این همکاری را در عضویت مسابقات کشوری رباتیک خیام در کنسرسیوم رباتیک شاهد هستیم.
۶ هسته در مرکز مرکز رشد فناوری‌های هوشمند ایجاد شده است
رئیس کمیته پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی در این مراسم  اظهار کرد: این مرکز در فضایی بالغ‌ بر ۶۰۰ مترمربع و در ساختمان فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور در قالب شش هسته ایجاد شده است.
علی‌رضا مهرآذین گفت: هسته‌های نرم‌افزار، فناوری اطلاعات، نانو، مواد، مکانیک و هوشمند سازی در فاز اول در این مرکز فعالیت خود را آغاز کردند.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور خاطر نشان کرد: این مرکز قبل از افتتاح رسمی، جشنواره خلاقیت و ایده‌های برتر را در رشته‌های فنی مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی برگزارکرد که در این جشنواره تعداد ۳۴ ایده توسط ۱۱ نفر از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه داوری شد و درنهایت ۱۴ ایده جهت اجرای اولیه در این مرکز انتخاب شد.
وی یادآورشد: فعالیت عمومی بعدی این مرکز استارت آپ ویکند SVIS خواهد بود که در ۲۷ الی ۲۹ آبان و با حضور ۱۰ تیم و ۱۵۰ نفر در زمینه‌های فناوری اطلاعات، نرم‌افزار و کارآفرینی خواهد بود.
ظرفیت جذب دانشمندان ایرانی باید فراهم شود
فرماندار ویژه نیشابور نیز در مراسم افتتاحیه این مرکز بیان کرد: به دلیل برخی عقب‌ماندگی‌ها در برخی زمینه‌های علمی تعدادی از دانشمندان ما وارد بازارهای بین‌المللی شده‌اند که این اتفاق در کنار آسیب‌هایی که داشته است این امکان را فراهم کرده که با بازگشت آن‌ها علوم بسیار جدید وارد کشور شود.
غلامحسین مظفری بیان کرد: در شرق کشور ظرفیت‌های بالایی وجود دارد که نیشابور با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی جایگاه ویژه‌ای دارد و ما نیز آمادگی اجرای طرح‌ها با رویکرد بلندمدت در شهرستان را داریم.
وی تاکید کرد: بسیاری از علوم و رشته ها موفقیت های خود را در دنیا مرهون تلاش دانشمندان ایرانی می دانند و از این رو باید زمینه و بستر جذب این محققان و دانشمندان را در کشور و مراکز تحقیقاتی فراهم کرد.







تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن