واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ شهريور ۱۳۹۴ (۱۹:۹ب.ظ)
نماينده مردم رشت در مجلس شوراي اسلامي انتقاد کرد: «تعبير وارونه يک رويا» توان اطلاعاتي کشور را زير سوال برد// تاپ شود لطفا با تشکر موج - رشت-عضو فراکسيون رسانه و هنر مجلس معتقد است فيلمسازان بايد قدرت نيروهاي امنيتي کشور را به بهترين شکل در آثار خود به نمايش بگذارند که در اين بين “تعبير وارونه يک رويا” تجربه اي فاجعه انگيز در ژانر جاسوسي بوده است.
به گزارش خبرگزاري موج از رشت، غلامعلي جعفرزاده ايمن آبادي امروز با انتقاد از ضعف شديد پرداخت و فيلمسازي در سريال “تعبير وارونه يک رويا” که در ژانر جاسوسي ساخته شده بود، گفت: بازي تصنعي و ضعيف برخي بازيگران غيرحرفهاي و فيلمنامه ضعيف اين سريال، منجر به نوعي آب بندي در اين توليد شده بود.
نماينده مردم رشت در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: متأسفانه کارگردان، شمه پليسي و اطلاعاتي براي نيروهاي امنيتي حاضر در اين سريال قائل نشده بود و بازيگران نتوانستند خوفي را که يک نيروي امنيتي در دل جاسوسان ايجاد مي کند، از خود به نمايش بگذارند.
وي در ادامه در مقايسه اي ميان فيلم هاي هاليوودي در ژانر جاسوسي و سريال ايراني “تعبير وارونه يک رويا” گفت: اخيرا يک فيلم هاليوودي مشاهده کردم با اين مضمون که رئيس جمهور آمريکا به دليلي با هواپيماي عمومي سفر کرد که از قضا اين هواپيما مورد هجوم ربايندگان قرار گرفت و رئيس جمهور يک تنه هواپيما را از دست ربايندگان خلاص کرد؛ لذا همانگونه که مي بينيد آنها حتي نداشتههاي خود را در قالب فيلم به نمايش مي گذارند در حالي که در اين سريال ايراني، داشتههاي ما زير سوال مي رود.
جعفرزاده ايمن آبادي در ادامه با بيان اينکه فيلم هاي ژانر جاسوسي يا نبايد ساخته شود يا اگر ساخته مي شود امکانات واقعي به نمايش درآيد، عنوان کرد: ايران يکي از قوي ترين سيستم هاي امنيتي و اطلاعاتي را به لحاظ تجهيزات و نيروهاي خبره دارد که فيلمسازان نبايد از اين موضوع در ساخت فيلم هاي خود غافل بمانند.
*خروج از مرز بدون حضور نيروهاي مرزي!
عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس نهم در ادامه با “فاجعه” خواندن سريال تعبير وارونه يک رويا، اظهار کرد: قسمت آخر اين سريال به صورت فاجعه باري تمام شد؛ به طوري که نيروي امنيتي با پاي پياده از جاده مرزي عبور کرد بدون اينکه با نيروهاي مرزي روبرو شود و اين موضوع با توجه به مرزهاي به شدت کنترل شده غير قابل ممکن بوده و بيشتر شبيه يک کمدي است.
وي همچنين با انتقاد از شيوه هاي سينمايي استفاده شده در اين سريال مطرح کرد: تمام دنيا از سيستم و نهادهاي امنيتي جمهوري اسلامي ايران مي ترسند اما متأسفانه اين فيلم نتوانست ذره اي از قدرت آنها را به نمايش بگذارد.
عضو فراکسيون رسانه و هنر مجلس شوراي اسلامي در پايان به تجربه سريال هاي ايراني گذشته نظير “هوش سياه” اشاره و خاطرنشان کرد: تجربه فيلم هاي قديمي در ژانر جاسوسي بسيار قابل قبول تر بود لذا لازم است دستگاه هاي نظارتي وزارت اطلاعات و شوراي نظارت بر صداوسيما به اين حوزه ورود کنند زيرا مسأله به تصوير کشيدن قدرت نيروهاي اطلاعاتي کشور يک مسأله امنيتي محسوب مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]