تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زيد بن خالد جُهَنى: پيامبر خدا صلى الله عليه و آله از هيچ نمازى به نماز ديگر مشغول...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826544415




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زيرساخت‌هاي لازم براي ورود گردشگر به خراسان جنوبي فراهم شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ شهريور ۱۳۹۴ (۱۴:۰ب.ظ)
زيرساخت‌هاي لازم براي ورود گردشگر به خراسان جنوبي فراهم شود موج - معاون توسعه مديريت سازمان ميراث فرهنگي, صنايع دستي و گردشگري کشور گفت: خراسان جنوبي سهم خود را در زمينه گردشگري در کشور حفظ نکرده است و اگر قرار است که ۲۵ ميليون گردشگر به کشور وارد شود خراسان جنوبي بايد سهم خود را از اين تعداد مشخص کند.
به گزارش خبرگزاري موج؛ حسيني مکارم عصر روز گذشته در نشست خبري در جمع خبرنگاران استان گفت: ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري طي سال‌هاي اخير بسيار مورد توجه دولت قرار گرفته است.
وي ادامه داد: تا قبل از اين طي ۶۰ سال گذشته در برنامه‌هاي توسعه جايگاه خوبي براي ميراث فرهنگي و گردشگري در نظر گرفته نمي‌شد و جهت گيري‌هاي توسعه به سمت کشاورزي و صنعت بود اما در حال حاضر با توجه تاکيدات مقام معظم رهبري و رييس جمهور توجه ويژه اي به بحث صنايع دستي و گردشگري شده است.
معاون توسعه مديريت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور افزود: در حال حاضر ۵ ميليون و ۱۰۰ نفر گردشگر خارجي در کشور داريم که در چند سال آينده اين تعداد بايد افزايش پيدا کند و به ۲۵ ميليون نفر برسد.
حسيني مکارم اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه شش محور براي توسعه منظور شده که گردشگري يکي از اين محورها است و اين حاکي از اهميت گردشگري در زمينه توسعه است.
وي با اشاره به اينکه در دنيا بيش از ۵۰ کشور گردشگري را يکي از اولويت‌هاي توسعه خود قرار داده‌اند, ادامه داد: در بسياري از کشورها گردشگري جزو نخستين اولويت‌هاي توسعه است و در سال ۲۰۱۴ حدود يک ميليارد و ۱۰۰ ميليون نفر گردشگر در سطح جهان داشتيم که سهم کشور ما حدود نيم درصد است.
معاون توسعه مديريت سازمان ميراث فرهنگي, صنايع دستي و گردشگري کشور ادامه داد: مجموع درآمد از محل گردشگري هزار و ۴۰۰ ميليارد دلار بوده که از اين رقم تنها ۷.۵ ميليون دلار سهم ايران بوده است.
حسيني مکارم با اشاره به اينکه ايران در زمينه گردشگري اعم از تاريخي و فرهنگي در رده‌هاي بالا قرار دارد، بيان کرد: بيش از ۳۲ هزار اثر تاريخي و بناهاي تاريخي در کشور به ثبت ملي رسيده است.
وي ادامه داد: حدود يک ميليون بناي تاريخي داريم که بسياري از آن‌ها هنوز مورد شناسايي و ثبت قرار نگرفته است.
معاون توسعه مديريت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور افزود: ۱۹ اثر تاريخي کشور نيز ثبت يونسکو شده است.
وي با بيان اينکه ظرفيت‌هاي طبيعي ايران نيز بسيار بالا است، ادامه داد: امروز طبيعت‌گردي يکي از نمونه‌ها و شاخه‌هاي گردشگري است که موردتوجه بسياري از گردشگران دنيا قرار دارد.
وي با بيان اينکه گردشگري فرهنگي و تاريخي ما در دنيا بي‌بديل است، ادامه داد: چهار محور گردشگري تاريخي و فرهنگي، طبيعت‌گردي، مذهبي و زيارتي و سلامت را در بحث گردشگري دنبال مي‌کنيم.

تمدن ۳۵ هزار ساله خراسان جنوبي ظرفيتي براي توسعه گردشگري
مکارم حسيني با اشاره به پيشينه تاريخي و فرهنگي خراسان جنوبي گفت: استان خراسان جنوبي بالغ‌بر ۳۵ هزار سال تمدن دارد و به‌ويژه در دو هزار و ۵۰۰ سال گذشته در کليه ادوار تاريخي داراي تمدن و فرهنگ بوده است.
وي عنوان کرد: ظرفيت‌هاي اين استان نشان مي‌دهد که ما مي‌توانيم در گردشگري فرهنگي و تاريخي توان بالايي را داشته باشيم.
معاون توسعه مديريت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور به ثبت ۸۰۰ اثر تاريخي در استان اشاره کرد و افزود: از ۱۹ اثري که به ثبت جهاني رسيده يک مورد از استان خراسان جنوبي است.
وي با بيان اينکه ظرفيت تاريخي استان ظرفيت بسيار بالايي براي جذب گردشگران است، گفت: ظرفيت ديگر اين استان کوير است که در دنيا بي‌نظير است.
وي با تأکيد بر اينکه در کشور چاره‌اي جز اينکه به دنبال توسعه گردشگري باشيم نداريم، گفت: گردشگري هم اقتصاد کشور را تقويت و هم ايجاد اشتغال مي‌کند و همچنين باعث تقويت ارتباطات و تعاملات فرهنگي و ايجاد امنيت مي‌شود.

برنامه‌هاي سازمان ميراث فرهنگي براي توسعه گردشگري خراسان جنوبي
مکارم حسيني همچنين با بيان اينکه در بحث کوير طي ۲ سال آينده بودجه‌اي براي زيرساخت کمپ رصدخانه سه قلعه خواهيم داشت، افزود: کمک براي ايجاد زيرساخت کمپ همت‌آباد زيرکوه نيز از ديگر برنامه‌هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در خراسان جنوبي است.
وي از کمک دولت براي تأمين زيرساخت‌هاي آبگرم فردوس خبر داد و افزود: محور گردشگري باغستان را بنا به اهميت تاريخي که دارد شروع کرديم.
وي ادامه داد: همچنين پرونده ثبت جهاني محور گردشگري باغستان و به‌ويژه قنات بلده را در دستور کارداريم.
معاون توسعه مديريت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور عنوان کرد: باغ رحيم‌آباد بيرجند نيز درختان سرو بي‌نظيري دارد اما متأسفانه مداخله‌هاي انساني باعث شده که اين باغ ثبت جهاني نشود.
وي با اشاره به وجود يکسري نسخ خطي در مدرسه علياي فردوس گفت: اين نسخ جزو ميراث استان به شمار مي‌رود که در اين زمينه کمک لازم را خواهيم داشت.
مکارم حسيني افزود: کمک به چاپ کتاب امثال الحکم خراسان جنوبي از ديگر برنامه‌هاي اين سفر است و تجهيز نرم افزاري کتابخانه و مرکز اسناد کتابخانه تخصصي ميراث فرهنگي استان نيز در دستور کار قرار مي‌گيرد.
وي با اشاره به آغازعمليات بازارچه صنايع دستي فردوس در استان, تصريح کرد: در اعتبارات ۹۳ اعتباراتي براي راه اندازي اين بازارچه در نظر گرفته شده که از محل اعتبارات سال ۹۴ نيز اعتباراتي ديگر براي تکميل اين پروژه درنظر خواهيم گرفت.

لزوم تقويت زيرساخت‌هاي کويرنوردي خراسان جنوبي
معاون توسعه مديريت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور گفت: استان خراسان جنوبي اگر بخواهد در بحث گردشگري تقويت شود لازمه آن احداث هتل‌ها و امکانات خصوصاً در بخش کوير است.
حسيني مکارم بابيان اينکه استان خراسان جنوبي سهم خود را در گردشگري کشور حفظ نکرده است، افزود: سعي داريم در معرفي و بازاريابي استان کمک کنيم.
وي در بخشي ديگر از سخنان خود صنايع دستي را از ديگر راه‌هاي توسعه دانست و گفت: صنايع دستي ايران به لحاظ کيفيت و تنوع در دنيا رتبه سوم را دارد و در 80 رشته صنايع دستي در دنيا بي نظير هستيم، اما دو مشکل عرضه صنايع دستي و تقاضا در اين زمينه وجود دارد که در زمينه عرضه بايد مشکل توليد و ترويج صنايع دستي مورد بررسي قرار گيرد.
معاون توسعه مديريت سازمان ميراث فرهنگي, صنايع دستي و گردشگري کشور با اشاره به اينکه در خراسان جنوبي ۴۰ نوع صنايع دستي داريم, گفت: با وجود تعدد صنايع دستي در خراسان جنوبي اما در زمينه ترويج آن اقدامات مناسبي انجام نشده است.
حسيني مکارم تصريح کرد: خانه تخصصي حوله بافي در استان يک نمونه شاخص است که اکنون آموزش 50 نفر را دارد و ما قول رساندن اين 50 نفر به 200 نفر را مي‌دهيم.

شناسايي ۴۶۴ روستاي هدف گردشگري در کشور
تاجيک، مدير کل مناطق نمونه گردشگري کشور، نيز در ادامه گفت: ۴۶۴ روستا در کشور به عنوان روستاي هدف گردشگري شناخته شده که از اين تعداد ۱۲۰ روستا به عنوان روستاي اولويت اول انتخاب شده که تاکنون ۱۰ ميليارد تومان به اين روستاها اختصاص يافته است.
وي افزود: تعداد روستاهاي برخوردار از امکانات زيرساختي از 57 روستا به 63 روستا رسيده است.
تاجيک تصريح کرد: بخش اصلي طبيعت گردي بر مبناي زيرساخت روستايي است.
حسن رمضاني، مدير کل صنايع دستي، گردشگري و ميراث فرهنگي خراسان جنوبي نيز درادامه اين جلسه گفت: ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نياز به منابعي دارد و علاوه بر منابع مالي بايد همدلي، همتايي ساير بخش‌ها نيز با اين بخش همراه باشد.
وي با اشاره به توجهاتي که طي سال‌هاي اخير به بحث صنايع دستي, ميراث فرهنگي و گردشگري شده، خاطرنشان کرد: اميداريم که اتفاقات خوبي در اين زمينه به وقوع بپيوندد.
مديرکل صنايع دستي، گردشگري و ميراث فرهنگي خراسان جنوبي تصريح کرد: در دولت جديد افزايش 40 تا 45 درصدي گردشگران را شاهد بوديم.
رمضاني افزود: خراسان جنوبي از 26 مهر تا 8 آبان ماه ميزبان گردشگران از مرز بازرگان خواهد بود، اين موضوع نشان دهنده آغاز راه مثبت گردشگري در استان است.
وي با اشاره به اين‌که در روستاهاي هدف گردشگري بايد روستا را يک منطقه جذاب براي سکونت داشته باشيم، گفت: جداسازي و کف سازي روستاي فورگ و روستاي نايبندان در حال انجام است و روستاي چنشت نيز در اولويت قرار گرفته است.















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن