تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خداوند امیدوار باش، امیدی که تو را بر انجام معصیتش جرات نبخشد و از خداو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819779872




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تفاوت هند و بوتان در یک شهر مرزی +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
تفاوت هند و بوتان در یک شهر مرزی +عکس




عکسی که تفاوت شهرهای هندی و بوتانی در مرز دو کشور را نشان می دهد، مورد توجه کاربران شبکه های اجتماعی قرار گرفته است.





پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر: عکسی که تفاوت شهرهای هندی و بوتانی در مرز دو کشور را نشان می دهد، مورد توجه کاربران شبکه های اجتماعی قرار گرفته است.

این عکس مربوط به یکی از مناطق مسکونی واقع در مرز بوتان و هند است که تنها یک جوی آب حدفاصل زندگی مردم دو کشور است و به همین دلیل تفاوت در مدیریت و زندگی شهری آنها به وضوح دیده می شود.

این عکس خیابانی را نشان می دهد که سمت راست آن متعلق به هند است و سمت چپ، جزو کشور بوتان محسوب می شود. مسیر هندی این خیابان، بسیار کثیف، بی نظم و شلوغ است و زباله ها، ظاهری زننده و زشت به جوی آب جاری در وسط خیابان داده اند، اما آن سوی خیابان که متعلق به بوتانی هاست، صاف و تمیز و آرامتر است.


تفاوت هند و بوتان در یک شهر مرزی +عکس



نکته جالب تر این است که سران مملکتی بوتان در امور سیاسی و کشورداری از مقامات هندی راهنمایی می گیرند! اما آنچه باعث تفاوت چشمگیر دو کشور در این عکس شده، تفاوت فرهنگ عمومی و شهرنشینی مردم دو کشور است.

بوتان به علت قرار گرفتن در میان رشته کوه هیمالیا و جنگل های متراکم هند، تقریبا منزوی است و مورد توجه استعمارگران نیز نبوده است. در این کشور که بصورت پادشاهی اداره می شود خرید و فروش سیگار و انواع دخانیات ممنوع است و مردم نیز این قانون را با اشتیاق پذیرفته اند.


تفاوت هند و بوتان در یک شهر مرزی +عکس



به مثابه ضرب المثل "مشت نمونه خروار است" همین استقبال از قانون ممنوعیت دخانیات، نمایانگر روحیه مردم و فرهنگ عمومی بوتانی هاست و بر اساس آن، می توان عملکرد آنها در سایر عرصه های زندگی اجتماعی را نیز حدس زد.

آنها در رده بندی های مختلف نهادهای فعال در امور اجتماعی، بارها به عنوان شادترین مردم دنیا برگزیده شده اند.

این کشور در سال 1971 به سازمان ملل و سایر نهادهای بین المللی پیشنهاد کرد برای تعیین میزان پیشرفت کشورها، معیار تولید ناخالص ملی کنار گذاشته شود و بجای آن میزان شاد بودن مردم، محک و معیار پیشرفت قرار بگیرد.







تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن