واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ شهريور ۱۳۹۴ (۱۱:۳۱ق.ظ)
شرکت کاله برند برتر ايران براي معرفي سازمان همکاري هاي اسلامي انتخاب شد موج- تا زماني که سياست هاي اقتصادي دولتي با تغيير رويه به سمت توليد واقعي جلب نشود نبايد از توليدکنندگان داخلي انتظار توليد محصولات توليد کالاي صادرات گرا را داشته باشيم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، سازمان همکاري هاي اسلامي فعاليت هاي اجتماعي، فرهنگي، سياسي خود را با اهداف تجاري بين المللي بين کشورهاي اسلامي از سال 2010 در مالزي آغاز کرده است.
اين سازمان در برپايي نمايشگاه هاي بين المللي با مشارکت شرکت هاي بخش خصوصي و دولتي همگام است و امسال در ششمين دوره برگزاري آن در تاريخ 5 تا 8 آبان جمهوري اسلامي ايران داراي يک سهميه ثابت شده است که شرکت کاله به عنوان برند برتر از جمهوري اسلامي ايران انتخاب شده است.
همچنين جمهوري اسلامي ايران از دو سال پيش داراي يک سهميه ثابت در اين سازمان شده است و طي سالهاي گذشته شرکت حساس ( عسگراولادي) شرکت شيرين عسل ( يونس ژائله) و کارخانه کاله ( اسماعيلي) انتخاب شده اند. آن چيزي که قرار است در بين 57 کشور اسلامي رايج شود تسهيل سرمايه گذاري در بخش هاي مختلف اقتصادي در تمامي کشورهاي اسلامي است.
البته به غير از کشورهاي پيشرفته جهان اسلام مانند مالزي و ترکيه در دوران پساتحريم زمينه فعاليت بيش از پيش کشورمان در بازارهاي کشورهاي اسلامي مهيا است و بايد با توجه به دوران پيشرفت در فضاي پساتحريم به وردمان به کشورهاي اسلامي توجه ويژه اي داشته باشيم و با نگاه صادرات غيرنفتي و توليد صادرات براي توليد صادرات گراي واقعي به سمت بهبود اقتصاد و معيشت مردم حرکت کنيم.
در ادامه غلامعلي سليماني مديرعامل و موسس شرکت کاله اظهار کرد: شعار اين شرکت بر آن است که بايد مملکت را براي توليد و صادرات آماده کنيم و در همين راستا سعي کرده ايم که هر ساله يک کارخانه نيمه توليدي را به مجموع کارخانه هاي فعلي اضافه کنيم تا نسبت به اشتغالزايي و توليد ملي فعاليت بسزايي داشته باشيم. از ابتداي عمر فعاليت اين شرکت نيز به ميزان 8 هزار دلار با درآمد مواحه بوديم که اين رقم براي سال گذشته به 205 ميليون دلار نيز رسيد و سعي مي کنيم تا به ورود به کشورهاي اسلامي سهم بيشتري را از بازارهاي هدف داشته باشيم.
وي با اشاره به ورود اين کارخانه به کشور عراق نيز گفت: هدف ما براي ورود به بازار عراق و احداث کارخانه در کربلا تنها ارزآوري و کسب سود به اقتصاد کشور است.
وي همچنين با اشاره به سيستم توزيع اين کارخانه در کشور اشاره کرد و گفت: بزرگترين سيستم پخش در بين 41 نقطه کشور را دارا هستيم که با راه اندازي زنجيره تامين تا 18 ماه مقدار عرضه و نقاضا و تامين کالاهاي مصرفي به روز را براي اين مدت حدس مي زنيم و براي فروش کالاهاي تازه برنامه ريزي بين المللي داريم تا از اين چرخه خارج نشويم.
وي درباره نحوه بسته بندي محصولات غذايي توليدي در کشور نيز افزود: براي بسته بندي در کشور نيازمند هزينه داخلي و ارز هستيم و تحريم ها نيز از يک سو اثرگذاري خاصي براي اين صنعت داشت اما با تمام وجود سعي کرديم که بسته بندي هاي قابل قبولي را در رقابت با کشورهاي رقيب داشته باشيم. باز هم بايد تاکيد کنيم که بسته بندي هزينه بر است و ما در بسته بندي بسيار کار بر زمين مانده داريم.
سليماني در خصوص لزوم حمايت هاي دولتي از صنايع توليدي کشور گفت: اگر در کشور ترکيه يک واحد توليدي بخواهد فعال شود به دليل فراهم شدن پايه هاي صادرات آن کشور تمامي امور توليدي و تجارت آنها به سهولت انجام مي شود زيرا آنها واردات را براي خود حرام مي دانند. اما اگر به کشور خودمان بياييم مشکلات ارزي و تامين مواد اوليه بايد با خود صادرکننده باشد و کمک چنداني را تاکنون از سيتسم دولتي شاهد نبوده ايم.
وي تصريح کرد: کشورمان بايد تغيير رويه بدهد و جنبه صادرات گرا را به طور عملي پيدا کند و تا زماني که حمايت ها به صورت واقعي عملياتي نشود نبايد انتظار توليد محصولات صادران گرا را داشته باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]