تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):بار الها... باطل را از درون ما محو نما و حق را در باطن ما جاى ده. زيرا كه ترديدها...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844943242




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خدمات متقابل حسن هاشمی و حسن روحانی/ برای وزیر بهداشت کابینه و دوستان و دشمنان اش


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


خدمات متقابل حسن هاشمی و حسن روحانی/ برای وزیر بهداشت کابینه و دوستان و دشمنان اش جامعه > سلامت - ویژگی مشاور پذیری سیدحسن هاشمی در مدیریت در ابتدا باعث شد، سه وزیر سابق در تیم مدیریتی او جای بگیرند.

محمدحسین نجاتی: سید حسن قاضی زاده هاشمی، آهن ربای خاص خود را دارد. او محصول «جمهوری اسلامی» به معنی اصولی آن است و بدون هرگونه گرایش سیاسی خاصی، تمام تمرکز خود را صرف حوزه فعالیت اش کرده. در مدیریت او در وزارت بهداشت می توان به نقاط مثبت و البته منفی ای اشاره کرد. مهم ترین ويژگی مثبت را می توان مشاور پذیر بودن و سیاسی گریز بودن او دانست. هاشمی قدم هایی منفی نیز در وزارت بهداشت داشته. مانند قدم های عجولانه ای که در ماجرای روغن پالم و تاثیر آن بر سلامت مردم برداشت. اما شمار بالاتر قدم های مثبت اش و تاثیر آن برایجاد یک طبقه اجتماعی حامی برای او، باعث شده همین نقاط منفی اندک نیز تا حدی زیادی رنگ ببازد. 
او طی دو سال از فعالیت خود در وزارت بهداشت توانست خود را در کنار محمد جواد ظریف به یکی از محبوب ترین وزرای کابینه تبدیل کند و در این مسیر هیچ زمانی تنها نبود.

ویژگی مشاور پذیری او در مدیریت در ابتدا باعث شد، سه وزیر سابق در تیم مدیریتی او جای بگیرند. او در ابتدای کار خود، دکتر رضا ملک زاده وزیر سابق بهداشت و درمان در دولت سازندگی را به سمت معاون تحقیقاتی وزارت بهداشت منصوب کرد. پس از او دکتر ایرج فاضل مرد نام آشنای بهداشت و درمان کشور، که پیش از این در دولت سوم جمهوری اسلامی وزیر علوم و در دولت سازندگی وزیر بهداشت بود، را نماینده تام الاختیار خود در سازمان نظام پزشکی کشور کرد. بعد از آن داوود دانش جعفری از وزرای خوش نام دولت اول محمود احمدی نژاد را قائم مقام خود در امور اقتصادی وزارت بهداشت کرد.

هوشمندی او در چینش ستاد مدیریتی وزارت بهداشت اما به اینجا نیز ختم نشد. هاشمی از حضور نیروهای اصلاحطلب نیز استفاده کرد و علی تاجرنیا را در شورای سلامت دهان و دندان منصوب کرد. بعدها مغز متفکر وزارت بهداشت در دوران مرضیه وحید دستجردی، یعنی باقر لاریجانی را به سمت معاون آموزشی خود منصوب کرد و با آمدن محمد هادی ایازی از شهرداری به سمت معاون وزیر در جلب مشارکت های مردمی، گرچه جمع اصولگرایان در وزارت بهداشت را جمع کرد اما در مهره چینی خود به چهره های خوشنام در میان اصولگرایان دست زد تا در برخورد با مجلس و ناظران سیاسی، کمتر از وزارتخانه هایی مانند وزارت علوم، در معرض حواشی که تندروهای مجلس ایجاد می کند، قرار گیرد.






از مهره چینی هاشمی که بگذریم، او با ستاداجرایی کارکشته خود یکی مهم ترین طرح های خدمت رسان مردمی در دولت را پایه گذاری کرد. طرح تحول نظام سلامت در ایران.

این طرح از آنجایی توانست خیلی زود آثار مثبت خود را به رخ بکشد که یکی از مهم ترین دغدغه های مردمی در سراسر جهان را نشانه گرفت. هزینه های درمانی. عملکرد ضعیف دولت های نهم و دهم و همزمانی این دولت ها با مسئله تحریم، کسری بودجه و کاهش ارزش پولی در ایران سبب شده بود بخش زیادی از هزینه های درمانی از سوی مردم پرداخت شود. هاشمی با دست گذاشتن بر این مورد مهم، طرح تحولی خود را آغاز کرد. مدل هاشمی برای پایه گذاری این طرح، اینگونه بود که مردم به جای پرداخت ۷۰ درصد هزینه های خود در بیمارستان های دولتی تنها ۱۰ درصد از آن را پرداخت کنند. برای مثال اگر فری عمل قلب باز را در بیمارستان دولتی انجام دهد و هزینه های او ۱۵ میلیون تومان شود، به جای ۱۲ میلیون، تنها یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان پرداخت کند. او با طرح خود به سه هدف مهم رسید و یک ضربه بزرگ نیز به بیمه های درمانی زد. هاشمی هزینه های مردمی درمان را در طرح تحول کاهش داد، بیمارستانهای دولتی را از رکورد خارج کرد و بودجه مناسبی برای آنها دست و پا کرد.

اما نکته منفی کارنامه دوساله او تحلیل رفتن بودجه های سازمان های بیمه گر براثر افزایش سهم دولت در پرداخت هزینه های درمانی بود.
 چیزی که با واکنش علی ربیعی هم همراه شد. فارغ از همه این موارد، آنچه سید حسن هاشمی را در وزارت بهداشت بیش از پیش موفق کرد، حضور حسن روحانی در راس دولت تدبیر و امید بود. برگ برنده ای که کامران باقری لنکرانی و مرضیه وحید دستجردی از آن محروم بودند. روحانی و همکاران اش در سال ۱۳۹۲ با تدبیر و نگاهی به نظرسنجی های مردمی درک کردند که در کنار مسایل اقتصادی، مردم از هزینه های کمر شکن درمان و دسترسی به موقع به دارو رنج می برند. در آن زمان نتیجه نظر سنجی های مردمی نشان می داد، حل بحران هسته ای و مسایل تحریم و رونق اقتصادی در کنار کاهش هزینه های درمانی سه خواسته ی مهم مردم از هر دولتی بود.

روحانی استفاده از این خواسته ها، بهداشت و درمان را در اولویت اول خود قرار داد، جایی در کنار سیاست خارجی و اقتصاد داخلی. روحانی در ادامه این اولویت خود را در حد شعار قرار نداد و با افزایش بودجه وزارت بهداشت و سرازیر کردن بودجه های دولتی به این وزارتخانه، آب حیات بهداشت و درمان را به وزارت بهداشت تزریق کرد. پس از آن با حمایت های معنوی نظیر در اولویت قرار دادن سلامت در برنامه ها و سخنان خود، عملا وزارت بهداشت را از وزارتخانه ای در اولویت های آخر خارج کرد. در صورتی که در دولت های محمود احمدی نژاد، هر دو وزیر بهداشت و درمان با کدورت و ناراحتی از این وزارتخانه خارج شدند.

در سال ۱۳۸۶ کامران باقری لنکرانی به دنبال اجرای طرح پزشک خانواده بود. اما کسری بودجه و عدم تزریق بودجه مازاد برای اجرای این طرح از سوی دولت نهم، او را ناکام گذاشت و لب به شکایت گشود. پس لنکرانی، مرضیه وحید دستجردی نیز در اجرای طرح پزشک خانواده ناکام ماند و صراحتا در جلسات مجلس عنوان کرد، سلامت در اولویت مجلس نیست. او حتی در اوج بحران دارویی نتوانست از بانک مرکزی ارز کافی برای واردات دارو طلب کند و آنچان در تنگنا بود که دولت و بانک مرکزی را با لحنی اعتراضی مخاطب خود قرار داد که چرا ارز کشور صرف واردات پورشه، غذای حیوانات، دسته بیل و... می شود اما صرف واردات دارو نمی شود، تا بالاخره از کار برکنار شد. 
اما حسن قاضی زاده هاشمی از حمایت هایی که وزرای قبل از محروم بودند، نه تنها محروم نیست، بلکه در بالاترین حد متنفع است.

این نقطه را می توان خدمات متقابل سید حسن هاشمی و حسن روحانی نامید. از آنجایی که حسن هاشمی از حمایت های دولتی به احسن الوجه استفاده کرد و جواب حمایت ها و اعتماد روحانی را به خوبی داد. به عبارت دیگر، حسن هاشمی شانس بزرگ روحانی و روحانی شانس بزرگ حسن هاشمی است. 4242

کلید واژه ها: سیدحسن هاشمی -




جمعه 6 شهریور 1394 - 13:26:10





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن