واضح آرشیو وب فارسی:ایران ایزی تراول:
آخرین وضعیت موزه بزرگ کرمانشاه بررسی شد
آخرین وضعیت موزه بزرگ کرمانشاه بررسی شد شورای فنی موزه های کشور با حضور در کرمانشاه آخرین وضعیت پروژه احداث موزه بزرگ کرمانشاه را مورد بررسی قرار داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، شورای فنی موزه های کشور به منظور بررسی آخرین وضعیت پروژه احداث موزه بزرگ کرمانشاه با حضور مدیرکل امور موزه های کشور و اعضای شورای فنی موزه های کشور، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه و معاونین این اداره کل در سالن جلسات هتل پارسیان کرمانشاه برگزار شد.
محمدرضا کارگر مدیرکل امور موزه های کشور با بیان اینکه ما پروژه نیمه کاره در کشور کم نداریم گفت: ما وارث یک مجموعه هستیم که جزو طرح های مصوب سازمان است که برای آن هزینه شده و باید به سرانجام برسد.
وی با بیان اینکه موزه بزرگ کرمانشاه یک موزه استانی است، گفت: وظیفه این موزه پوشش و به نمایش گذاشتن فرهنگ و تمدن این سرزمین از دوره های اولیه تاریخی تا زمان قاجاریه است.
کارگر با اشاره به اینکه موزه بزرگ کرمانشاه بعد از موزه مشهد از بیشترین پیشرفت فیزیکی در میان موزه های کشور برخوردار است، تصریح کرد: هیات دولت و شخص رئیس سازمان بر این عقیده اند که پروژه هایی که بیشترین پیشرفت فیزیکی را دارند در اولویت تخصیص اعتبار قرار بگیرند، لذا به خاطر پیشرف پروژه موزه کرمانشاه ما آمادگی سر ریز اعتبارات به این سمت را داریم.
وی اظهار کرد: اگر مشکلات حقوقی پروژه حل شود، با یک طرح جامع و افق مناسب می توان شاهد افتتاح و بهره برداری از این موزه باشیم.
مدیرکل موزه های کشور با بیان اینکه جمع کردن پروژه نیازمند بررسی سوابق این طرح است، گفت: اگر ما به یک برون رفت اداری برسیم، تامین اعتبار مورد نیاز پروژه امکان پذیر است.
در این نشست علی فعله گری مدیرکل میراث فرهنگی استان آخرین وضعیت این پروژه و مشکلات ادامه روند احداث این پروژه را تشریح کرد.
وی با بیان اینکه مدیریت استان کرمانشاه مایل به تکمیل این پروژه و تخصیص اعتبار مورد نیاز است، گفت: باید راهکاری پیدا شود که هرچه سریع تر این پروژه ختم به خیر شود.
فعله گری افزود: کار احداث این پروژه در ابتدا با عنوان موزه منطقه ای غرب در سال ۱۳۵۳ آغاز می شود که بنا به دلایلی پس از اجرای بخشی از آن متوقف می شود که پس از پیروزی انقلای اسلامی نیز از سال ۱۳۷۸ بر اساس نقشه های قبلی ادامه می یابد.
وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۰ با بررسی کارشناسی مجدد این پروژه با توجه به نزدیکی به رودخانه و احتمال روانگرایی خاک منطقه و نیز ضرورت اجرای آیین نامه ۲۸۰۰، طرح دچار تجدید نظر می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، اظهار داشت: در ادامه فرآیند شروع مجدد کار مشکلاتی همچون تغییر نقشه ها و تعدد پیمانکاران باعث شده این پروژه با مشکلات متعددی به ویژه در حوزه حقوقی و سازه ای همراه شود که امروز مانع پیشرفت کار شده است.
وی در خاتمه گفت: تاکنون نزدیک به ۵ میلیارد تومان برای احداث این مجموعه هزینه شده است.
در خاتمه این نشست پس از اظهار نظر کارشناسان کمیته فنی مقرر شد یک مجری یا کارگزار برای پروژه تعیین شود و با بررسی های لازم طی سه ماه آینده وضعیت ادامه کار احداث موزه بزرگ کرمانشاه را مشخص کند. منبع: خبرگزاری میراث آریا
۹۴/۶/۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایران ایزی تراول]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]