واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
برخورد جدی با برگزاری «اردوهای شادی زنان»
دادستان طرقبه و شانديز درباره برگزاري مجالس لهو و لعب و رقص و پايکوبي با پوشش زننده، تحت عناوين «اردوهاي شادي بانوان» و يا «جشن شادي» در برخي باغ تالارها و هتل ها هشدار داد و گفت: عاملان برگزاري اين گونه مجالس که زمينه فساد را فراهم مي کنند طبق قانون به مجازات هاي سنگين محکوم خواهند شد.
روزنامه خراسان: دادستان طرقبه و شانديز درباره برگزاري مجالس لهو و لعب و رقص و پايکوبي با پوشش زننده، تحت عناوين «اردوهاي شادي بانوان» و يا «جشن شادي» در برخي باغ تالارها و هتل ها هشدار داد و گفت: عاملان برگزاري اين گونه مجالس که زمينه فساد را فراهم مي کنند طبق قانون به مجازات هاي سنگين محکوم خواهند شد.
قاضي جواد شاکري افزود: مدتي است که افرادي سودجو و يا عاملان اشاعه فساد و فحشا با تبليغات گسترده در فضاهاي مجازي و يا ارسال پيامک براي شهروندان، آنان را به مهماني و جشن هايي دعوت مي کنند که در باغ تالارهاي داراي مجوز و يا برخي مراکز غيرمجاز برگزار مي شود.
دادستان عمومي و انقلاب طرقبه و شانديز تصريح کرد: اين گونه افراد در تبليغات خود که با حمايت شبکه هاي ماهواره اي معاند نظام نيز همراه است چنين وانمود مي کنند که فعاليت هاي آنان کاملا قانوني است و مجوزهاي لازم را نيز از مراکز ذي صلاح دريافت کرده اند، اما در پس همين ماجراي ساده، به گسترش فساد در جامعه دامن مي زنند.
وي خاطرنشان کرد: آنان براي شرکت در مجالس و پارتي هاي عمومي مبالغ اندکي را پيشنهاد مي کنند و بدين ترتيب زنان و دختران را به جمع افرادي مي کشانند که اهدافي را براي آشنايي هاي بيشتر و ارتباطات خياباني بعد از برگزاري اين گونه مجالس طرح ريزي کرده اند.
قاضي شاکري با اشاره به اين که با اين گونه «اردوهاي شيطاني» به شدت برخورد خواهيم کرد و اجازه نمي دهيم عده اي با دورزدن قانون زمينه فساد و فحشا را در جامعه فراهم کنند، افزود: طي روزهاي اخير با 2 مورد از اين گونه مجالس که در طرقبه برگزار شده بود برخورد شد و روز يکشنبه گذشته نيز زني که با ارسال پيامک به شهروندان، چنين مجلسي را در يکي از باغ تالارها برپا کرده بود بازداشت شد.
اين مقام قضايي با بيان اين که اسناد و فيلم هايي که از اين مجالس و مهماني ها به دست آمده، حاکي از آن است برخي از زنان و دختران در پوشش هاي زننده دست به حرکات و رفتارهاي شرم آوري مي زنند که حتي نمي توان درباره آن توضيح داد گفت: برگزارکنندگان اين اردوهاي شيطاني نيز با به دست آوردن شماره هاي تماس افراد مختلف آنان را به سوي انواع خلاف ها و ناهنجاري هاي اجتماعي مي کشانند.
قاضي جواد شاکري همچنين گفت: اماکني که اين گونه مجالس با عناوين مختلف در آن جا برگزار شود با دستور قضايي پلمب مي شوند بنابراين متصديان هتل ها و باغ تالارها بايد مراقب باشند در چنين فضايي قرار نگيرند و سودجويان از مجوزهاي قانوني آنان براي ارتکاب جرم استفاده نکنند.
دادستان طرقبه و شانديز تصريح کرد: اگرچه برگزارکنندگان اردوهاي شيطاني عنوان مي کنند که اين گونه مجالس فقط زنانه است و به صورت مختلط برگزار نمي شود اما در پس پرده اين مجالس جرايمي انجام مي گيرد که به ظاهر يک نوع رقص و پايکوبي و شادي است.
قاضي شاکري اضافه کرد: هيچکس با شادي و شادماني مخالف نيست و دستگاه قضايي هم از هر نوع شادي که مطابق موازين قانوني باشد و موجب ايجاد مزاحمت براي ديگران نشود، حمايت مي کند اما نمي توان به بهانه «شاد بودن» فساد را در جامعه گسترش داد.
وي گفت: حتي برخي خانواده ها ممکن است به دختران جوان خود اجازه حضور در چنين فضاهايي را بدهند درحالي که از «پشت پرده» اين گونه جشن ها هيچ اطلاعي ندارند و نمي دانند که دشمنان دام هايي را براي گسترش فساد و ناهنجاري در بين دختران جوان گسترده اند.
وي خاطرنشان کرد: يکي از وظايف دستگاه قضايي پيشگيري از وقوع جرم است و ما اگرچه از هر نوع تفريح سالم و شادي مردم حمايت مي کنيم و کنار آن ها قرار مي گيريم ولي اجازه نخواهيم داد افرادي در اين پوشش به ارتکاب جرم اقدام کنند.
دادستان طرقبه و شانديز با اشاره به موادي از قانون مجازات اسلامي اضافه کرد: فراهم کردن موجبات فساد در جامعه، مجازات سنگيني در پي دارد و در صورت اثبات جرم، عامل يا عاملان اين فعل مجرمانه تا 10سال زندان محکوم خواهند شد و نيروهاي انتظامي نيز با توجه به وظايف خود با هرگونه جرم مشهودي برخورد مي کنند بنابراين خانواده ها بسيار مراقب باشند تا فرزندانشان در چنين دام هايي گرفتار نشوند و مسئولان نيز هوشيار باشند که سودجويان و خلافکاران، قانون را دور نزنند و با عناويني مانند «مجوزهاي قانوني» فرزندان اين مرز و بوم را به مراکز لهو و لعب و فساد نکشانند.
اين مقام قضايي در پايان يادآور شد: در برگزاري مجالسي تحت عنوان «اردوهاي شادي» از رقاصه هاي حرفه اي استفاده مي شود که آنان در حاشيه اين جشن ها به دنبال تبليغ و جذب مشتري براي کلاس هاي رقص هستند و از سوي ديگر نيز سودجويان ممکن است به طور پنهاني و کاملا مخفيانه از صحنه هاي رقص و يا وضعيت زنان بدون پوشش مناسب فيلم و عکس تهيه کرده و آن را در فضاهاي مجازي منتشر کنند بنابراين باز هم توصيه مي کنيم ابتدا خانواده ها بايد وارد اين ماجرا شده و از حضور دختران جوان خود در اين گونه مجالس جلوگيري کنند.
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]