تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد ، و نماز را برای دوری از تکبر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815070575




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آکنه روزاسه در خانمها شایعتر ولی در آقایان شدیدتر است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: آکنه روزاسه در خانمها شایعتر ولی در آقایان شدیدتر است
آکنه روزاسه معمولاً بین‌ 50-30 سالگی‌ بروز می‌کند و در خانمها شایعتر از آقایان‌ است‌، اما در آقایان‌ شدیدتر است.


دکتر مریم نسیمی متخصص پوست در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه آکنه روزاسه ( آکنه دوران بزرگسالی) ، التهاب مزمن پوست صورت است که معمولاً بین‌ 50-30 سالگی‌ بروز می‌کند و در خانمها شایعتر از آقایان‌ است‌، اما در آقایان‌ شدیدتر است گفت: هر چند اثرات بیماری روزاسه در سلامت فیزیکی محدود است ولی این بیماری به شکل بارزی سلامت روانی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد که لذا درمان آن باعث بهبود کیفیت زندگی می گردد.


وی با اشاره به اینکه این درمانها به سه دسته اصلی شامل آموزش بیمار، مراقبت از پوست و درمانهای داروئی تقسیم می شوند ادامه داد : آموزش بیمار شامل پیشگیری از موارد احتمالی مانند باد، گرما، سرما، ورزش، نوشیدنی های گرم، غذاهای ادویه دار و استرس است که اثرات مطلوبی در کنترل علائم بیمار دارد.


دکتر نسیمی اظهار کرد : هر چند علت‌ بروز این‌ بیمار، ناشناخته‌ است‌ اما به‌ تجربه‌ ثابت‌ شده‌ است‌ که‌ بیماری‌ در اثر استرس، نوشیدنی‌های‌ گرم‌، غذاهای‌ داغ‌ یا پر ادویه‌، و الکل تشدید شده و گرما یا سرمای‌ شدید، یا نور آفتاب‌ نیز ممکن‌ است‌ باعث‌ تشدید آن‌ شوند.


این متخصص پوست با بیان اینکه بررسی سابقه داروئی بیمار از نظر داروهای تشدید کننده نیز دارای اهمیت بالایی است، تصریح کرد : استفاده از مرطوب کننده و ضد آفتاب برای جبران TEWL افزایش یافته در این بیماران و مقابله با اثرات آفتاب در ایجاد رادیکالهای آزاد اهمیت دارد.


وی با تاکید به اینکه درمانهای دارویی شامل داروهای موضعی و داروهای سیستمیک هستند یادآور شد : داروهای موضعی مورد تائید  FDA ( سازمانغذا و داروی امریکا ) شامل سدیم سولفاستامید، مترونیدازول، آزلایک اسید و بریمونیدین موضعی هستند که هر چند استفاده از رتینوئید های موضعی، بنزوئیل پراکسید، مهارگرهای موضعی کلسینورین، ماکرولیدها، کرم پرمترین و ایورمکتین هم اثرات مفیدی در تعداد کمی از بیماران نشان داده است.


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد : داروهای سیستمیک شامل تتراسیکلین های خوراکی اساس درمان روزاسه برای بیش از 50 سال هستند. همین طور B-blockers مثل پروپرانولول جهت کاهش اریتم و فلاشینگ و ایزوترتینوئین برای روزاسه مقاوم به درمان کاربرد دارد.




انتهای پیام/





اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

هر نوع ضدآفتابی برای پوست شما مناسب نیست
12 درصد زنان بالای 25 سال مبتلا به آکنه می شوند
شامپوهایی پر طرفدار که سبب طاسی موی سر می‌شوند
تفاوت پوست خشک با چرب





۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن