تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853121501




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پنج نکته جالب درباره اندروید که احتمالا تا به حال نمیدانستید |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پنج نکته جالب درباره اندروید که احتمالا تا به حال نمیدانستید
زمانی که اندروید به بازار آمد چند صباحی از حضور آیفون میگذشت و غول گوش های موبایل آن زمان یعنی نوکیا دیگر پیر شده بود. این سیستم عامل به سرعت بازار را تسخیر کرد در مدتی کمتر از 5 سال توانست سهم حداکثری را از بازار گوشی های هوشمند به خود اختصاص دهد. اما این سیستم عامل داستان های جالب توجه دیگری هم دارد که احتمالا بسیاری از کاربران اندروید از آنها بی خبر هستند.
کد خبر: ۵۲۶۶۵۷
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۰ - 25 August 2015



پنج نکته جالب درباره اندروید که احتمالا تا به حال نمیدانستید
زمانی که اندروید به بازار آمد چند صباحی از حضور آیفون میگذشت و غول گوش های موبایل آن زمان یعنی نوکیا دیگر پیر شده بود. این سیستم عامل به سرعت بازار را تسخیر کرد در مدتی کمتر از 5 سال توانست سهم حداکثری را از بازار گوشی های هوشمند به خود اختصاص دهد. اما این سیستم عامل داستان های جالب توجه دیگری هم دارد که احتمالا بسیاری از کاربران اندروید از آنها بی خبر هستند.
به گزارش «تابناک» گوگل در پیگیری هدف بلند پروازانه خود یعنی ورود به بازار گوشی های هوشمند در تابستان سال 2005 شرکت کوچکی به نام Android Inc را خریداری کرد. تقریبا سه سال بعد بود که اولین گوشی هوشمند مجهز به اندروید یعنی G1 ساخت شرکت اچ تی سی روانه بازار شد. گوشی هوشمندی که به دنبال خود کل دنیای گوشی های هوشمند را تغییر داد. هرچند امروز بیش از هر چیز اندروید را به عنوان یک سیستم عامل موبایل میشناسند، اما در واقع این سیستم عامل بر روی گونه های مختلفی از سخت افزار و پلتفرم های مختلف، از ساعت های هوشمند گرفته تا رایانه های دسکتاپ و لپتاپ و کنسول های بازی و همچنین تلویزیون های هوشمند به کار گرفته میشود. با یک چنین وسعت و گستره ای از کاربری، سیستم عامل گوگل تبدیل به یک موفقیت بزرگ در زمانی کوتاه شد. گوگل اخیرا اعلام کرده است که نسخه شش از این سیستم عامل با نام «مارشمالو» روانه بازار خواهد شد. اما ما قصد پرداختن به اندروید نسخه شش را نداریم بلکه واقعیت ها و داستان های جالبی را در مورد این سیستم عامل بیان میکنیم که شاید تا کنون از آنها بی خبر بوده اید:
پنج نکته جالب درباره اندروید که احتمالا تا به حال نمیدانستید

داستان لوگوی اندروید و معنای نام آن لوگوی اندروید در واقع یک ربات فاقد جنسیت است که البته از هر دو جنس مرد و زن نکاتی را در دل خود دارد. این ربات که هیچ گونه جنسیتی را در بر نمیگیرد در ساده ترین حالت ممکن طراحی شده است. اما چه کسی این لوگو را برای اندروید طراحی کرده است؟ آنگونه که مشخص است گرافیستی با نام «ارینا بلاک» مسئولیت طراحی این لوگو را بر عهده داشته است. زمانی که قرار بود اتود های اولیه برای طراحی این لوگو زده شود، وی و تیم همراهش اسباب بازی ها و فیلم های علمی مربوط به فضا و فضایی ها را بررسی کردند تا از آنها الهام بگیرند و در نهایت طرح این ربات ساده به عنوان لوگوی نهایی حاصل میشود. داستان نام این ربات نیز به همین سادگی است. در نام این ربات نیز موضوع عدم اشاره به هیچ جنسیتی وجود دارد و هرچند در ابتدا به عنوان Andy the Android مورد ارجاع قرار میگرفت، اما این نام و همچنین نام اندروید هیچ گاه نام رسمی آن نبوده و هنوز هم نیست. حتی نکته جالب تر این است که در داخل شرکت گوگل این ربات سبز رنگ را با عنوان Bugdroid صدا میکنند! ماجرای نام گذاری نسخه های اندروید با نام شیرینی جات اولین نسخه ای که از این سیستم عامل به شکل عمومی منتشر شد نسخه 1.5 با نام Cupcake بود. این اولین بار بود که نام یک دسر برای این سیستم عامل انتخاب شد و بعد از موفقیت آن، گوگل به همین سبک و سیاق نام گذاری – استفاده از نام دسرها و شکلات ها – ادامه داد. اما طی روزهای اولیه طراحی این پلتفرم، نسخه های غیر نهایی نام هایی بیشتر مطابق با لوگوی رباتی این پلتفرم داشت، نام هایی مانند Astro Boy، Bender یا حتی R2-D2. بعد از انتشار اولین نسخه اندروید در سال 2008 گوگل نهایتا تصمیم گرفت مکانیزم نام گذاری دسرها را به شکل جدی دنبال کند و بعد از آن نام نسخهای مختلف اندروید برگرفته از نام دسرها و شیرینی جات البته به ترتیب حروف الفبای انگلیسی است.

پنج نکته جالب درباره اندروید که احتمالا تا به حال نمیدانستید

نسخه ای که هرگز برای گوشی های هوشمند نبود در اوایل سال 2011 گوگل نسخه شماره 3 سیستم عامل خود را با نام اندروید Honeycomb یا موم عسل منتشر کرد. این نسخه از اندروید مختص به تبلت ها طراحی شده بود و برای گوشی های هوشمند نبود. تمرکز آن بر صفحه نمایش بزرگ بود و اولین تبلتی که از این نسخه استفاده کرد Motorola Xoom بود. این نسخه البته با انتقادات فراوانی از سوی کارشناسان و کاربران مواجه شد و گوگل به سرعت آن را با نسخه 4 یعنی Ice cream Sandwich جایگزین کرد. بعد از آن به جای تمرکز بر طراحی پلتفرم مخصوص صفحه نمایش های بزرگ، گوگل توان خود را صرف قابلیت همخوانی اندروید با انواع صفحه نمایش ها کرد. بیش از یک میلیارد دستگاه اندروید فعال در سراسر دنیا کافی است نگاهی به دور و بر خود بیندازید تا متوجه شوید که بسیاری از اطرافیان شما از گوشی ها و دستگاه های مجهز به اندروید استفاده میکنند. این موضوع تنها مختص به دور و اطراف شما نیست! دو سال قبل ساندرا پیچای که به تازگی مدیر عامل گوگل شده است اعلام کرد که بیش از یک میلیارد دستگاه اندروید فعال – از هر گونه ای – در سراسر جهان وجود دارد. برای آنکه این رقم را بهتر درک کنید بهتر است بدانید که جمعیت فعلی کره زمین در حدود 7.3 میلیارد نفر تخمین زده میشود. طراحی متفاوت اندرویدی های اولیه اولین گوشی اندروید ساخت اچ تی سی بیش از همه با صفحه کلید کشویی AZERTY و صفحه نمایش 3.2 اینچ خود شناخته میشد. اما نیاکان این اولین اندروید ظاهری بسیار متفاوت داشتند. نکته آنکه گوگل قبل از انتشار اولین نسخه هوشمند اندروید خود و پیش از رونمایی جابز از آیفون، ایده هایی متفاوت تر برای ساخت یک هوشمند نسبت به امروز داشت. تصویر زیر، مربوط به گوشی اندروید HTC EXCA 300 است که نام کد آن Sooner بود. هوشمندی که از بلک بری و سیستم عامل Palm ایده گرفته شده بود. این هوشمند که هیچ گاه منتشر نشد حافظه رم 64 مگابایت داشت و پردازشگر آن از نوع OMAP 850 بود. اما علیرغم ضعف های بزرگ خود مسیر اندروید را به سمت گوشی های فعلی هموار کرد.

پنج نکته جالب درباره اندروید که احتمالا تا به حال نمیدانستید













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن