واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ شهريور ۱۳۹۴ (۲۲:۳۲ب.ظ)
برگزاري پنجمين کنگره بين المللي انجمن راينولوژي ايران موج - پنجمين کنگره بين المللي انجمن راينولوژي ايران با حضور جمعي از متخصصان داخلي و خارجي در رابطه با اقدامات درماني مربوط به راينولوژي و جراحي پلاستيک صورت 22 مهر در مرکز همايش هاي بين المللي رازي در تهران آغاز به کار مي کند.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد بهزاد پوستي، دبير علمي اين کنگره، با اعلام اين خبر گفت: تصميم گيريها و اقدامات لازم براي برگزاري اين کنگره به اتفاق همکاران اين حوزه از دو سال پيش برنامه ريزي و جمع بندي شده است.
وي افزود: اقدامات درماني در رابطه با بيماريهاي ناحيه بيني و سينوس نزد بزرگسالان و اطفال، زيبايي سروگردن، اختلالات خواب، نانومديسين، نقش سيستم ايمني در اين بيماريها از جمله محورهاي مطرح اين کنگره است که در مورد آنها بحث و تبادل نظر ميشود.
پوستي به برگزاري 16 پنل در جريان برگزاري اين کنگره اشاره کرد و گفت: اين پنل ها در طول سه روز برگزاري کنگره در موضوعاتي همچون بيماريهاي بيني و سينوس، راينوپلاستي، اقدامات زيبايي سروگردن، اختلالات سيستم ايمني، اختلالات خواب و نانوتکنولوژي ارائه ميشود.
وي درخصوص مهمانان خارجي اين کنگره اظهار داشت: يازده مهمان خارجي از کشورهاي آمريکا، آلمان، انگليس، هلند، مصر، اتريش، تايوان و ايتاليا در اين کنگره حضور خواهند داشت و در مورد موضوعات مختلف سخنراني خواهند کرد.
دبير علمي پنجمين کنگره بين المللي انجمن راينولوژي ايران با بيان اينکه زبان اصلي کنگره انگليسي است، افزود: براي اين که مدعوين مشکلي از نظر درک مطالب نداشته باشند، در برخي موارد خاص مطالب به زبان فارسي نيز ارائه ميشود.
پوستي در مورد نانومديسين اظهار داشت: نانومديسين به عنوان مثال در توليد و ساخت انواع پانسمانها از جمله بيني و وسايل جراحي مانند ساکشن در کشور توليد شده، که در اين صنعت استفاده از ذرات مختلف نانو باعث کارآيي بهتر اين گونه وسايل شده است.
وي با ذکر اين مطلب که به رغم پيشرفتهاي گسترده اي که در اين زمينه در سطح دنيا و کشور ما صورت گرفته، افزود: نياز جامعه پزشکي با آشنايي به اين تکنولوژي باعث شده در اين کنگره تلاش شود با ارائه سخنراني و برگزاري پنل آگاهي پزشکان در اين زمينه افزايش يابد.
دبير علمي پنجمين کنگره بين المللي انجمن راينولوژي ايران در مورد بيماريهاي بيني و سينوس اطفال نيز توضيح داد: از آنجايي که اقدامات پيشگيري، درماني و پيگيري بيماريها نزد اطفال در افزايش سلامت کلي جامعه مؤثر است، چنانچه بتوان اين بيماريها را در همان مراحل کودکي کنترل کرد، نتيجه اقدامات بهداشتي و درماني موثرتر خواهد بود. از اين رو برخي بيماريهاي شايع نزد اطفال در زمينه رينوسينوزيت ها، رينيت هاي آلرژيک، اختلالات ساختاري بيني، مشکلات تنفسي در دوران کودکي و نوجواني مطرح مي شود و در ضمن موارد پيشرفته سرطانهاي ناحيه بيني و سينوس و اقدامات درماني توأم آنها مورد بحث و تبادل نظر قرار ميگيرد
پوستي در مورد اختلالات خواب نيز با بيان اين که اين اختلالات علل مختلفي دارند، گفت: اين اختلالات ميتواند ناشي از يک مشکل در سيستم اعصاب مرکزي يا ناشي از مشکلات محيطي باشد. بنابراين در درمان اين اختلالات ابتدا بايد منشأ آنها را شناسايي کرد. در صورتي که علل آن مرکزي باشد اقدامات لازم سيستم عصبي مرکزي ميبايد صورت پذيرد اما اگر محيطي باشد بايد ابتدا علل آنها را شناسايي کرد و سپس درمانهاي جراحي يا اقدامات غيرجراحي مورد نياز به بيماران توصيه شود.
وي افزود: مثلاً در تنفس از طريق بيني هر اختلالي که از بيني تا ناحيه ناي بر سر راه عبور هوا ايجاد اشکال کند، ميتواند به صورت اختلال خواب تظاهر کند که در اين زمينه اختلالات محيطي مانند انحراف تيغه بيني، آلرژي بيني، رينوسينوزيت، بزرگي زبان، بزرگي قاعده زبان، عقب افتادگي کام و بزرگي زبان کوچک ميتواند مشکل ساز باشد.
پوستي در مورد اختلالات سيستم اعصاب مرکزي نيز گفت: در اختلالاتي که ناشي از بروز يک مشکل در سيستم اعصاب مرکزي است، اين سيستم به دليل برخي مشکلات به درستي دستور تنفس به اندامهاي تنفسي صادر نميکند يا دستور تنفس در هنگام خواب با تأخير صورت ميگيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]