واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ شهريور ۱۳۹۴ (۱۶:۴۷ب.ظ)
اپراتورهاي تلفن همراه به دنبال افزايش ارزش ارتباط هستند موج - ساده سازي گسترش و توسعه خدمات ارزش افزوده برروي تلفن همراه يکي از اولويت هاي فضاي ارتباطي کشور است.
به گزارش خبرگزاري موج ،محمدرضا سوهانيان، سرپرست خدمات ارزش افزوده همراه اول در حاشيه نخستين همايش برنامه نويسان موبايلي کشور گفت: بستر ارتباط خوبي با سرمايه گذاري هاي سنگين توسط تمامي اپراتورهاي تلفن همراه در حال فراهم شدن است تا ارتباط ارزشمندتر شود.
وي افزود: اين افزايش ارزش افزوده ارتباط نيازمند يک اکوسيستم توسعه دهنده است. بر همين مبنا هم تلاش کرده ايم اين فضا را گسترش دهيم. يکي از روش ها، تزريق جريان هاي درآمدي خوب است. در اين صورت مي توان به پايداري اين جريان اميدوار بود.
سوهانيان گفت: يکي از مشکلاتي که در اين راه معمولا با آن مواجه هستيم، عدم تناسب اندازه و اقتضائات اپراتور با ارائه دهنده هاي سرويس است چرا که در اين حوزه عمدتا با افراد زيادي سر و کار داريم که ايده هاي تجاري بسيار خوبي دارند اما امکانات سخت افزاري يا سرمايه لازم را ندارند.
وي ادامه داد: از اين رو تعريف سرويس ها و امکاناتي از جنس «باس» يا همان «توسعه دهنده هاي پشت سرويس» در حوزه تلفن همراه که به اختصار «ام باس» ناميده مي شود، مي تواند کمک خوبي به تسريع و تسهيل گسترش خدمات داشته باشد.
وي گفت: با اين امکانات در واقع صاحبان ايده که براي توسعه خدمات ايده هي خوبي دارند مي توانند با استفاده از امکانات واسظه اي «ام باس» ها خدمات ارزش افزوده خود را سريع و آسان گسترش دهند. در اين شرايط سرعت و کيفيت خدمات بيشتر مي شود و زيرساخت هاي اپراتورها هم بهتر عمل مي کند.
دکتر محمدجعفر صديق، رئيس پارک علم و فناوري دانشگاه تهران نيز در اين همايش گفت: اين وظيفه نهاد دولت است که با استفاده از ظرفيت هاي بخش خصوصي و برقراري تعامل ميان سرمايه گذاران و افراد صاحب ايده، امکان تبديل اين ايده ها به ابزار توليد ثروت و فرصت هاي شغلي را فراهم آورد.
وي افزود: دانشگاه ها نيز در شناسايي صاحبان ايده و معرفي آنان به سرمايه گذاران نقش مهمي برعهده دارند چرا که متأسفانه سازوکار مناسبي براي شناسايي افراد صاحب ايده و نوآورانه از ميان انبوه ادعاهاي موجود، در کشورمان وجود ندارد و همين خلأ نوعي بي اعتمادي ميان صاحبان کسب و کار و سرمايه گذاران از يک سو و افراد ايده پرداز ايجاد کرده است که دانشگاه ها به عنوان نهادهاي واسط مورد اعتماد هر دو طرف اين فضا را از بين ببرند.
بنا بر اين گزارش، نخستين همايش برنامه نويسان موبايلي کشور صبح امروز با حمايت پارک علم و فناوري دانشگاه تهران و شرکت همراه اول برگزار شد و در حاشيه آن از اولين سرويس MBASS در کشور رونمايي شد.
با استفاده از اين سرويس برنامه نويسان مختلف اين امکان را پيدا مي کنند که برنامه هاي خود را به قابليت هايي مانند پردازش ابري و... که ملزم به برنامه نويسي سمت سرور است، مجهز کنند.
سرويس «ام باس» علاوه بر امکاناتي که BASS عموما به کاربران صفحات وب ارائه مي دهد، خدماتي را نيز مختص برنامه نويسان تلفن هاي هوشمند و تبلت ها ارائه مي کند. خدماتي مانند «پوش نوتيفيکيشن» PUSH NOTIFICATION و «لوکال سرويس» از جمله اين امکانات است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]