واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ شهريور ۱۳۹۴ (۱۴:۴۵ب.ظ)
جانشين فرمانده انتظامي لرستان: سازمان هاي مردم نهاد، سفيران دستگاه هاي دولتي براي اجراي برنامه هاي اجتماعي و فرهنگي موج - خرم آباد - جانشين فرمانده انتظامي استان لرستان همكاري و تعامل سازمان هاي مردم نهاد در كاهش آسيب هاي اجتماعي را موثر دانست و گفت: سازمان هاي مردم نهاد سفيران دستگاه هاي دولتي براي اجراي برنامه هاي اجتماعي و فرهنگي هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، سرهنگ احمدي تبار درنشست با سازمان هاي مردم نهاد، برگزاري اين گونه جلسات با حضور سمن ها را بسيار ارزشمند و تاثير گذار در راستاي کاهش آسيب هاي اجتماعي در سطح جامعه دانست و گفت: تعامل با سمن ها يک امر ضروري و موثر در جهت اهداف و برنامه هاي دولت است و تعامل هر چه بيشتر و استفاده از توانمندي ها و ظرفيت هاي دو جانبه در جهت کاهش و پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي، همفکري و تعامل و نيز برنامه ريزي در جهت برگزاري جلسات مستمر با سمن ها مهم است.
وي افزود: سازمان هاي مردم نهاد مي توانند بازوي توانمندي در جهت همکاري هاي مطلوب و خوب با سازمان هاي دولتي و در راستاي رسيدن به حقوق شهروندي و عدالت اجتماعي در بين مردم باشند.
احمدي تبار تصريح کرد: مهم ترين هدف از برگزاري اين نشست تخصصي با سمن هاي فعال، توسعه تعامل و توانمندسازي سازمان هاي مردم نهاد و استفاده بهينه از ظرفيت ها و اجراي برنامه هاي مشارکتي در جهت کاهش آسيب هاي اجتماعي در سطح جامعه است.
به گفته جانشين فرمانده انتظامي استان لرستان، از نگاه کارشناسان و انديشمندان، ايمان، آگاهي، اعتماد و مشارکت از سرمايه هاي اصلي يک اجتماع انساني است و هر چه ميزان سرمايه اجتماعي در جامعه افزايش يابد به همان ميزان احساس امنيت نيز بيشتر مي شود و اعتماد و مشارکت در يک جامعه رابطه مستقيم و بيشترين همبستگي را با احساس امنيت دارد.
وي خاطر نشان كرد: زماني که اعتماد مردم به پليس و همچنين مشارکت آن ها در برقراري و حفظ امنيت اجتماعي افزايش مي يابد نشان از اين دارد که در اين جامعه احساس امنيت نيز در سطح مطلوبي قرار دارد و استفاده از استعدادها و ظرفيت هاي سمن ها دراجراي طرح ها وماموريت ها در جهت پيشگيري از آسيب ها و ناهنجاري هاي اجتماعي بسيار مهم است.
اين مقام انتظامي سازمان هاي مردم نهاد را سرمايه اجتماعي دانست و گفت: مطمئنا اين ساز مان ها، مي توانند يار و ياور پليس بوده و بعنوان يک بازوي توانمند نيروي انتظامي در جهت کاهش آسيب هاي اجتماعي در سطح جامعه کمک کنند.
احمدي تبار با اشاره به اين كه بايد آموزش ها و هشدارهاي لازم به منظور کاهش آسيب هاي اجتماعي از جمله در حوزه فضاي مجازي و خطرات آن به مردم و خانواده ها ارائه شود، گفت: تشکل هاي مردمي بهترين گزينه ارتباط مردم با پليس هستند.
وي با اشاره به اين كه همکاري و هم افزايي پليس و سمن ها تغيير نگرش افراد جامعه را درپي دارد، گفت: سازمان هاي مردم نهاد پل ارتباطي مناسب برنامه هاي اجتماعي هستند و مي توانند افکار عمومي را آگاه کرده و تهديدات و فرصت هاي اجتماعي را به مردم اطلاع رساني کند.
اين مقام انتظامي ادامه داد: همه بايد تلاش کنيم تا فرهنگ سازي هاي لازم صورت گرفته و توصيه هاي پليس و رعايت قوانين و مقررات براي مردم نهادينه شود.
جانشين فرمانده انتظامي استان لرستان خاطر نشان كرد: با توجه به جايگاه سمن ها در شناخت مشكلات و آسيب هاي اجتماعي، اين تشكل هاي مردمي مطمئنا مي توانند نقش موثري در كاهش آسيب هاي اجتماعي داشته باشند.
وي با بيان اين كه تشكل ها و سازمان هاي مردم نهاد استان در موضوع پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي، فرهنگي ، زيست محيطي، قرآني و... فعاليت مي كنند، گفت: اين گونه تشكل ها با كمترين امكانات بيشترين فعاليت ها را در سطح جامعه انجام مي دهند و با توجه به افزايش برخي مشكلات و آسيب هاي اجتماعي در جامعه، پيشگيري اجتماعي و فرهنگي مي توانند در زمينه كاهش جرايم موثر باشند.
احمدي تبار پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي را نيازمند مشارکت جدي مردم و بخش هاي دولتي و غيردولتي دانست.
اين مقام انتظامي سازمان هاي مردم نهاد را سفيران دستگاه هاي دولتي براي اجراي برنامه هاي اجتماعي و فرهنگي در جامعه دانست و افزود: سازمان هاي مردم نهاد مطمئنا مي توانند با شناختي كه از محيط اطراف خود دارند براي كاهش آسيب هاي اجتماعي و جرايم در سطح جامعه فرهنگ سازي نمايند، چرا كه جامعه امروز بيش از هميشه نيازمند امنيت است.
جانشين فرمانده انتظامي استان لرستان با اشاره به اين كه در كشور دستگاه هاي متعددي، وظيفه ايجاد امنيت در كشور را برعهده دارند، گفت: نيروي انتظامي از جمله اين دستگاه ها است كه در زمينه حفظ و ارتقاي امنيت اجتماعي در سطح كشور تلاش ها زيادي انجام داده است.
احمدي تبار نقش معاونت اجتماعي در جهت كاهش آسيب هاي اجتماعي را بسيار مهم دانست و افزود: آسيب هاي اجتماعي مبتلا به استان، توسط اداره برآورد اجتماعي اين معاونت احصا و كليه آموزش هاي همگاني و اقدامات مشاوره اي در راستاي كاهش اين آسيب ها در سطح جامعه صورت مي پذيرد كه اميدواريم سمن هاي استان نيز در جهت كاهش آسيب هاي اجتماعي در جامعه با تمام توان و ظرفيت وارد عرصه شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]