تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851113673




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه یک کسب‌وکار خانگی موفق داشته باشیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
چگونه یک کسب‌وکار خانگی موفق داشته باشیم؟




آیا شما از آن دسته افرادی هستید که اجاره‌ی یک فضای اداری و استخدام نیروی کار را مانع بهره‌وری می‌دانید؟ ترجیح می‌دهید کسب و کار خود را داشته باشید و از منزل خود به تنهایی و یا به همراه یک شریک آن را اداره کنید؟





وب سایت پونیشا: آیا شما از آن دسته افرادی هستید که اجاره‌ی یک فضای اداری و استخدام نیروی کار را مانع بهره‌وری می‌دانید؟ ترجیح می‌دهید کسب و کار خود را داشته باشید و از منزل خود به تنهایی و یا به همراه یک شریک آن را اداره کنید؟


اگر جواب شما مثبت است، شما تنها نیستید. بر اساس آمار اعلام شده توسط اداره‌ی آمار آمریکا، بیش از ۲۳ میلیون شرکت بدون کارمند در آمریکا فعالیت می‌کنند.

افرادی را می‌شناسم که از کار بر روی میز آشپزخانه‌ی خود یک کسب‌وکار یک میلیون دلاری برای خود ساخته‌اند. اگرچه این کار امکان پذیر است و شما هم می‌توانید موفقیت‌های دیگران را تکرار کنید، اما در عین حال اداره یک کسب‌وکار خانگی می‌تواند بسیار دشوار باشد، زیرا خانه‌ی شما محل استراحت و آرامش در کنار خانواده و انجام کارهای خانه نیز هست و اگر صاحب فرزند نیز باشید، زمان زیادی را باید با آنها سپری کنید.

با قبول تمامی این موارد، اگر تصمیم دارید تا یک استارتاپ موفق داشته باشید که بتواند یک میلیون دلار و بیشتر از آن برای شما درآمدزایی کند، یعنی شما آماده‌ی چالش هستید. بنابراین، برای تکرار موفقیت افرادی که در این زمینه به نتیجه رسیده‌اند چه‌ کارهایی باید انجام دهید؟


چگونه یک کسب‌وکار خانگی موفق داشته باشیم؟



برای شروع چند نکته به شما ارائه می‌شود، اما هنگامی‌که شروع به پیشرفت کردید، باید بر اساس موقعیت، محصول، بازار و مشتریان خود برنامه‌ریزی کنید.

۱. انگیزه خود را حفظ کنید

اگر پول انگیزه‌ی شماست، ممکن است وقتی بودجه‌های درآمدی شما کاهش یابد یا در زمان سختی تسلیم شوید. برای کار خود انگیزه‌های درستی انتخاب کنید تا در مواقع سختی به شما قدرت ایستادگی و توانایی ادامه‌ی مسیر بدهد.

۲. برون‌سپاری کنید

کارهای عادی زیادی وجود دارد که ممکن است به کارهایی سخت و طاقت‌فرسا تبدیل شوند (مانند مدیریت هزینه‌ها، کنترل رسانه‌های اجتماعی). کارهایی که در توان شما نیستند را به راحتی به یک کارگزار دیگر برون‌سپاری کنید.

۳. هر روز یک کار بزرگ انجام دهید

تمرکز بر یک یا دو کار مهم در هر روز (کارهایی که باعث پیشرفت کسب‌وکارتان می‌شوند) باعث می‌شود بتوانید آن کارها را به خوبی انجام داده و مسیر خود را ادامه دهید. انجام چندین کار بطور همزمان موجب شکست می‌شود و این موضوع می‌تواند بزرگترین دلیل برای شروع نکردن یک کسب و کار خانگی برای افراد باشد.

۴.  به زمان خود بیاندیشید

در زندگی شخصی‌تان در خانه عوامل زیادی (زندگی اجتماعی، تعطیلات و …) ممکن است حواس شما را پرت کنند. اهدافی را که می‌خواهید به آنها برسید برای خود اولویت‌بندی کنید و گاهی برای ایجاد انگیزه، به خود استراحت بدهید.

۵. کارآفرینی خیالبافی نیست

کارآفرینی یا ایجاد یک شرکت بر خلاف آنچه که تصور می‌شود یک خیال یا توهم نیست. بیشتر مواقع کارآفرینی یعنی چندین روز درخانه ماندن و پشت لپ‌تاپ خود نشستن. شما ساعات کار ثابتی ندارید، اغلب ساعات کارتان طولانی است.

۶. شما کسی هستید که موفقیت را برای خود تعریف می‌کنید

بسیار مهم است که این حقیقت را بدانید که این شما هستید که موفقیت را برای خود تعریف می‌کنید. هیچ کس دیگری این مسئولیت را ندارد و کار شما تا آنجا که شما بخواهید پیشرفت خواهد کرد.

۷. دو موضوع باید ۹۰ درصد از توجه شما را به خود اختصاص دهد

تولید و فروش. بدون یک محصول با کیفیت شما نباید انتظار فروش داشته باشید و بدون فروش، شما قادر نخواهید بود تجربه‌ی تولید خود را بهبود دهید. آنچنان که گای کاوازاکی معروف می‌گوید ” فروش همه چیز را درست می‌کند.” با این عبارت زندگی کنید زیرا زمانی که شما بودجه‌ی در گردش مثبتی دارید می‌توانید به جلو حرکت کنید.


چگونه یک کسب‌وکار خانگی موفق داشته باشیم؟



۸. مهارت‌های جدید بیاموزید

تمام مهارت‌هایی که به پیشرفت کسب‌وکارتان کمک می‌کند را بیاموزید مانند بازاریابی، خدمات مشتری و غیره. کارفرماها بهتر است این مهارت‌ها را در مراحل مقدماتی بیاموزند.

۹. از شکست‌ها ناامید نشوید

اگر تازه شروع به کارآفرینی کرده‌اید، شکست‌ها قریب‌الوقوع هستند. ناامید نشوید. به راهکار و یا روش اجرا فکر کنید و یا ایده‌های بهتر بعدی خود را بررسی کنید. زمانی که به تلاش کردن ادامه دهید شانس بُرد خود را افزایش می‌دهید.

۱۰. از روند کار لذت ببرید

در هنگام ایجاد کسب و کار خود، به راحتی می‌توانیم دچار استرس شده و در روند کار گم شویم. بهترین راه‌حل در این شرایط این است که بر روی دلیل شروع این کار از ابتدا تمرکز کنید. به آن لحظه فکر کنید و بر روی چیزهایی که شما را خوشحال می‌کنند تمرکز کنید. از روز خود لذت ببرید. این کار مسابقه‌ی دو سرعت نیست، بلکه مانند یک مسابقه‌ی دو امدادی است.

هرگاه تصمیم به شروع یک کسب و کار گرفتید، همیشه با مشکلی شروع کنید که گروه خاصی از مردم یا حتی خودتان با آن روبه رو شده اید. کسب و کار خود را به این دلیل شروع نکنید که تحقیق در بازار، پتانسیل بالقوه‌ای برای صنعت شما نشان ‌داده است.

برای یافتن چالش‌هایی که مردم با آنها مواجه هستند بیشتر تلاش کنید، سپس محصول و یا خدمات خود را بر اساس آن مشکلات به آنها ارائه دهید. بیشتر کارآفرینان مشکلاتی را حل کرده‌اند که خود در زندگی شخصی با آن مواجه شده بودند.






تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن