تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837360972
آمریکا همچنان در صدد تقویت پروژه ایران هراسی است
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
محمدجواد ظریف؛
آمریکا همچنان در صدد تقویت پروژه ایران هراسی است
ظریف گفت، با این عنایت که برجام را یک فرصت ببینیم که فضای بین المللی ضد ایرانی را در هم شکسته است ، الان وقت آن است که ما از آن استفاده کنیم و به همسایگان اطمینان دهیم و ما این کار را شروع کردیم.
به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، وزیر امور خارجه کشورمان در نشست علمی مذاکرات هستهای و علوم سیاسی در ایران در دانشگاه علامه طباطبایی، خودباوری و سلطه ناپذیری نظام جمهوری اسلامی ایران را از مهمترین منابع قدرت آن دانست.
آقای ظریف با تبیین ابزار و مبانی قدرت در دوران معاصر گفت: جمهوری اسلامی ایران با استفاده از ابزار قدرت جدید در عرصه بین الملل به قدرتی قابل توجه در منطقه تبدیل شده که مبتنی بر روندی طولانی است.
وی افزود: از نخستین کسانی که درک تحول در عرصه جدید بین الملل را یافت امام راحل بود که فهمید ابزاری فراتر از قدرت های مادی در اختیار دارد وگرنه با چه استنادی فرمودند امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند.
ظریف گفت: این فرموده امام براساس قدرت نظامی که نبود، بلکه براساس فهم این حقیقت بود که منابعی را به عنوان منابع قدرت در اختیار دارد که بسیار فراتر از قدرت های نظامی، اقتصادی و سیاسی است.
وی با طرح این پرسش که منابع قدرت جمهوری اسلامی ایران چیست، افزود: یکی از مهمترین این منابع خودباوری است که بر اساس آن باید بپذیریم می توانیم برای خودمان حرف و دیدگاه متفاوت داشته باشیم.
ظریف اضافه کرد: ما به عنوان دانشجویان حقوق و علوم سیاسی نیاز داریم که همه نظریه ها را مرور کنیم اما نیاز نداریم که فقط در قالب آن بیندیشیم بلکه می توانیم قالب های فکری را هم بشکنیم و می توانیم در برابر روش های گذشته روش های دیگری هم داشته باشیم.
وی ادامه داد: اما برای موفقیت در این عرصه ضروری است که روش های منطقی داشته باشیم و الزاماً نباید حرف های دیگران را تکرار کنیم که بپذیرند، بلکه باید با منطق و آرامش حرف خود را بیان کنیم.
ظریف گفت: گفتگو نیاز به خودباوری دارد و اینکه در جایگاه هویتی و منابع قدرت خود و آنچه به ما امکان حضور می دهد محکم بایستیم و از آن جایگاه گفتگو کنیم.
وی افزود: در این جایگاه سلطهناپذیری جمهوری اسلامی ایران منبع قدرت است و باید دانست که هیچ منبع قدرتی بدون تحمل فشار به دست نمی آید و نه فقط باید از فشارها نهراسید بلکه باید از آن بهره برد.
وزیر امور خارجه حضور مؤثر کشورمان در منطقه را از دیگر ابزارهای قدرتمان دانست که دشمنان انقلاب اسلامی با پروژه ایرانهراسی در پی از بین بردن این منبع قدرت بودند.
ظریف گفت: فناوری هستهای از دیگر زمینهها و ابزارهایی بود که به منبع قدرت علمی ما تبدیل شده بود و این دو منبع یعنی قدرت منطقه ای و قدرت علمی به زمینهای برای ابزار ایرانهراسی طرف مقابل تبدیل شده بود.
وی افزود: هدف ما ناکارآمد کردن این ابزارهای ایران هراسی بدون از دست دادن منابع قدرتمان بود و هنر این است که منابع قدرت را حفظ کنیم اما ابزار تخلیه قدرت ایران را از طرف مقابل بگیریم.
ظریف گفت: مذاکرات هسته ای با همه دشواری ها و فراز و فرودهای درونمتنی آن نگاه فرامتنی نیز دارد و آن این است که منابع قدرت را حفظ کنیم و ابزاری های تخلیه قدرت ایران را از طرف مقابل بگیریم که در مذاکرات، هر دوی این هدف تحقق یافت.
وی افزود: ما نمی خواستیم درباره مسائل منطقه ای در کنار مذاکرات هسته ای گفتگو کنیم زیرا نمی خواستیم برای حفظ حقوق هسته ای از منابع قدرت منطقه ای مان هزینه شود و موفق شدیم.
ظریف اضافه کرد: در عین حال نمی خواستیم آنچه از منابع ایستادگی قدرت داشتیم از دست بدهیم و در عین حال تلاش کردیم که ابزار تخلیه قدرت کشورمان را از طرف مقابل بگیریم که در این مرحله یک قدم را طی کرده ایم و قدم مهم آن در آینده باید برداشته شود.
وزیر امور خارجه گفت: آمریکا پس از رنگ باختن نگرانی از ظرفیت علمی و هسته ای ایران همچنان در صدد پیگیری و تقویت پروژه ایران هراسی است.
آقای ظریف افزود: در جهان امروز که مهمترین خاصیت و برجستگی آن در حال گذار بودن است نقش علم در ساختن آینده بی بدیل است.
وی گفت: دانشمندان روابط بین الملل و علوم سیاسی دو وظیفه بسیار مبنایی در دنیای کنونی بر عهده دارند نخست شناخت و بحث درست واقعیات و شناساندن درست تحولات بین الملل و دیگری شناخت آینده نه مبتنی بر اراده معطوف به قدرت بلکه مبتنی بر اراده صلح ، پیشرفت و همزیستی که این وظایف قابل تفکیک نیست.
ظریف افزود: وظیفه دانشمندان علوم سیاسی و روابط بین الملل صرفاً تکرار تئوری هایی که مبنای جهان نگری سلطه گرانه دارد نیست و نمی توان واقعیات را با آن شناخت و دنیای بهتری با آنها ساخت چون این تئوری ها و نگرش های مبتنی بر تقدیر ، تقدیس و نگاهداری منابع سلطه نتوانسته اند تحولات بین المللی را به خوبی بفهمند و نیز نتوانسته اند با پیش بینی تحولات صلح و امنیت پایدار در دنیا ایجاد کنند.
وی گفت: هیچ یک از نظریه پردازان نمی گویند در پی جنگند و طرفدار علنی جنگ هم نیستند اما مبانی فهمی را ترویج می کنند که به جنگ می انجامد در حالی که ضروریست به قول سهراب سپهری چشم ها را بشوییم و به دنیا با نگرشی دیگر نظاره کنیم.
ظریف افزود: یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی این است که به ما اجازه داد تفکر و اظهارنظر کنیم و قالب های مرسوم و موهوم را بشکنیم و به روش دیگری نگاه کنیم.
وی، خودباوری و توان اندیشیدن و گفتمان متفاوت را اساسی ترین منابع قدرت کشورمان در جهان در حال گذار کنونی برشمرد.
ظریف افزود: اگر از این منظر به علم سیاست و روابط بین الملل نگاه کنیم مشاهده خواهیم کرد که وظیفه دانشمندان علوم سیاسی فقط ترسیم آینده نیست بلکه موظف به آینده سازی است. به همین علت اگر پروژه های آینده نگری را در جهان ببینیم متوجه می شویم که بیشتر کشورهایی که حرفی برای گفتن دارند تصویر خود را در آینده ترسیم کردند.
وی گفت: اگر هدف صرفاً ترسیم آینده بود چه ضرورتی داشت که دستگاه های دیپلماسی در دنیا برای طرح های آینده پژوهی و آینده نگری هزینه های هنگفت کنند آنان با آینده پژوهی در واقع آینده سازی مبتنی بر اهداف ، اولویت ها ، منافع و نگرش های خود را ترسیم می کنند.
وزیر امور خارجه در بخش دیگری از سخنانش مهمترین شاخصه شرایط کنونی را در حال گذار بودن آن دانست و افزود: شرایط متصلبی که نظام دو قطبی در گذشته حاصل کرده بود فرو پاشیده اما هنوز شرایط جدیدی حاکم نشده است که نظامی شناخته شده با چارچوبی مشخص جایگزین شود.
ظریف گفت: پس از فروپاشی نظام دو قطبی حاکم ، برخی با توهم و عجله نظم نوین جهانی را وعده کردند و براساس آن اقدامات وسیعی را صورت دادند.
وی افزود: فلسفه عملکرد نومحافظه کاران این بود که این نظم نوین را که به نظرشان شکل گرفته بود نهادینه کنند و چه بسا در دهه 90 و ابتدای هزاره جدید بسیاری خون ها براساس این توهم ریخته شد.
ظریف اضافه کرد: این ناشی از فهم ناصحیح از تحول در عرصه بین الملل از نظام دو قطبی به نظام تک قطبی آمریکایی محور بود.
وی ادامه داد: تصور نومحافظه کاران این بود که آمریکا قدرت برتر است و با استفاده از قدرت نظامی می تواند جایگاهش را نهادینه کند زیرا می دانستند که وضع آن مقطع گذراست.
ظریف گفت: اگر دوره ریاست جمهوری کلینتون را بررسی کنید می بینید آمریکا هر سال لااقل یک اقدام نظامی در مناطق مختلف جهان اعم از کوزوو ، سودان و عراق صورت داد تا از ابزار جنگ برای نهادینه کردن توهم نظم جهانی جدید استفاده کند.
وی افزود: اما با وجود آن تلاش ها و خون هایی که در کشورهای مختلف بویژه عراق و افغانستان ریخته شد آن نظم جدید شکل نگرفت البته تحولات عراق و افغانستان نیز ناشی از تفکر و محاسبه غلط دوران گذار بود و صدام هم تصور می کرد می تواند در آن دوره قدرتش را افزایش دهد که البته با قد و قواره او تناسبی نداشت.
رئیس دستگاه دیپلماسی ، تنوع بازیگران در عرصه بین الملل و تکثر منابع قدرت را از وجوه اساسی شرایط در دوران گذار برشمرد.
ظریف گفت: امروز دیگر مانند دوره جنگ سرد نیست که فقط دو بازیگر مطرح باشند و بقیه مجبور به همراهی با آنان ، گرچه جنبش غیرمتعهد در آن دوران در پی راهکاری میانه بودند اما دیگر کشورها با آن دو بازیگر همراهی می کردند.
وی افزود: اکنون نه فقط آن دو بازیگر یگانه بازیگران در عرصه بین المللی نیستند بلکه فقط دولت ها نیز بازیگر نیستند و انحصار خود را در این زمینه از دست داده اند.
ظریف گفت: اگر بر مبنای معادلات دوران جنگ سرد محاسبه شود ، محاسبات غلط از آب در می آید پس باید بسنجیم و با پیش بینی عمل کنیم.
وی افزود: باید درک کنیم که شرایط بین المللی چگونه سبب شده است که بازیگران مختلفی در عرصه جهانی نقش آفرینی کنند اعم از بازیگران امنیت زدا و بازیگران امنیت ساز از القاعده گرفته که امنیت زدا بود تا حزب الله که امنیت ساز است.
وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به تنوع در منابع قدرت اظهار داشت: زمانی قدرت نظامی در تحولات بین الملل حرف آخر را می زد اما بتدریج پذیرفته شد که در کنار قدرت نظامی منابع دیگری اعم از قدرت اقتصادی و فرهنگی اضافه شود.
ظریف گفت: قبلاً فقط دولت ها کنش گر بودند و به سختی با تنوع بازیگران کنار می آمدند و حتی در دیپلماسی دوجانبه مردم را از موضوعات منابع دولت ها می دانستند و در روابط بین الملل برای افراد شخصیت قائل نبودند اما این تصور دچار تنش شد و دولت ها مجبور شدند با آن کنار بیایند.
وی افزود: در دوره جدید دیپلماسی فرهنگی ، آموزشی و عمومی ایجاد شد و نیاز و درک دولت ها به این عرصه های جدید از دیپلماسی سبب تکثر منابع قدرت شد.
ظریف اضافه کرد: به همین علل دولت ها مجبورند از منابع قدرت اقتصادی ، فرهنگی و گفتمانی به عنوان مبانی قدرت و برای پیشبرد اهداف ملی استفاده کنند.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش خودباوری و سلطه ناپذیری و حضور موثر فعال در منطقه را از منابع قدرت جمهوری اسلامی ایران برشمرد.
ظریف گفت: چه شد که پس از سقوط طالبان و صدام ، جمهوری اسلامی ایران به بزرگترین قدرت منطقه ای تبدیل شده است؟ معجزه که نشد.
ظریف افزود: این ناشی از تصمیم سیاسی هوشمندانه کشور ما در طول چند دهه پس از انقلاب بویژه پس از پایان جنگ بود که سبب شد کشورمان حضوری موثر و آینده ساز در منطقه داشته باشد.
وی گفت: برخی تصور می کنند چون این موضوعات هزینه هایی را بر کشورمان تحمیل کرده است پس آن را مبانی آسیب پذیری تلقی می کنند در حالی که همین ها مبنای نفوذ ما است و سبب شده که در منطقه حرفی برای گفتن داشته باشیم به نحوی که به اذعان همگان معادلات منطقه ای بدون حضور ایران شکل نمی گیرد.
وزیر امور خارجه افزود: این مبنا و منبعی برای قدرت جمهوری اسلامی ایران است و رقبای منطقه ای و بین المللی و بدخواهان ملت و انقلاب اسلامی ایران نگران تقویت این منبع قدرت بودند.
وی اضافه کرد: پس از سقوط صدام و طالبان آنان احساس کردند که جمهوری اسلامی ایران با انتخاب های صحیح توانسته است در منطقه نقش آفرینی کند به همین علت تلاش کردند آن را به طرق مختلف مهار کنند.
ظریف پروژه امنیتی سازی ایران را روش مهار جمهوری اسلامی ایران دانست که به عنوان قدرت در سه دهه گذشته توانسته بود با تحمل فشارها جایگاهش را ارتقاء دهد.
وی گفت: به هر حال قدرتی ایجاد شده که طرف مقابل احساس می کرد نیاز به مهار آن دارد و شاید اگر بتواند همین قدرت را تبدیل به نقطه ضعف و فشار بر ما کند.
رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: فناوری هسته ای یکی از ابزارهای قدرت به عنوان دانش ، خودباوری و مقاومت ما بود و پروژه امنیت سازی با هدف مهار ما اجرا شد.
وی با اشاره به تاکید طرف مقابل بر جلوگیری از فعالیت های هسته ای ما در فردو ، راکتور آب سنگین اراک و کاهش سانتریفیوژها اضافه کرد: این خواسته ها ناشی از اهمیت فعالیت در این عرصه ها نیست بلکه ناشی از اهمیت این فعالیت ها بر منبع گفتمانی قدرت ما است.
ظریف در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اختلافات درخصوص برجام در آمریکا اظهار داشت: یک رشته دعوا در جزئیات مذاکرات از جانب مخالفان در غرب مطرح است اما موضوع اصلی که آمریکا در آن عرصه کار می کند حفظ شرایط ایران هراسی است.
وی گفت: یکی از عوامل اقدام غرب علیه کشورمان ایجاد نگرانی از ظرفیت علمی و هسته ای ایران بود که کمرنگ شد به همین علت تلاش می کنند که عامل دیگری را که همان قدرت منطقه ای ماست در قالب پروژه ایران هراسی پیگیری و تقویت کنند.
ظریف افزود: به همین علت موظفیم این بازی را با علم به اهدافمان بدون از دست دادن منابع قدرت خود ادامه دهیم همچنان که در مذاکرات هسته ای موفق شدیم.
وزیر امور خارجه گفت: ما سفارت انگلیس را نبسته بودیم بلکه آنان خودشان این کار را کرده بودند و اکنون به نقش سازنده ایران در منطقه و جهان پی برده اند.
آقای ظریف در جمع خبرنگاران به پرسشی در خصوص بازگشایی سفارت انگلیس گفت: قرار ما این بود که روابط مان با دنیا به غیر از کشورهای استثنا عادیسازی شود؛ ما سفارت انگلیس را نبستیم و آنان خودشان این کار را کردند.
وی گفت: البته ما اختلاف نظرهایی با دولت انگلیس داریم و در محیطی تعاملی مبتنی بر چشم باز می توان گفتگو کرد و با روشی جدی و دقیق می توان کارها را پیش برد.
وزیر امور خارجه گفت: آدم عاقل در ایران سرمایه گذاری می کند چرا که بهترین ، امن ترین و با آینده ترین منطقه برای سرمایه گذاری در دنیا ایران است.
آقای ظریف در بخش پرسش و پاسخ در مورد محدودیت موشکی و کالاهای دومنظوره توضیحاتی ارائه کرد.
وی افزود: در قطعنامه 1929 نه تنها برنامه موشکی ایران منع شده بود بلکه به صورت کامل بر این مسئله تاکید شده بود و حتی خرید و فروش تسلیحات و خرید همه اقلام دو منظوره به صورت کامل ممنوع بود و همکاری با ایران در حوزه هسته ای ممنوع و مستلزم مجازات بود.
ظریف تصریح کرد: اما در حال حاضر همکاری هسته ای در دستور کار قرار داده شده است و کالاهای دو منظوره به کانالی رفته که ایران عضو آن است و ممنوعیت های نظامی تبدیل به محدودیت موقتی شده است.
وی گفت: برنامه موشکی از یک ممنوعیت همراه با احتمال استفاده از زور برای متوقف کردن و حتی به تعبیری دستور استفاده از زور برای متوقف کردن ، به یک محدودیت آن هم بدون الزام تبدیل شده است.
وزیر امور خارجه لحن قطعنامه های سازمان ملل متحد را نیازمند مطالعه جدی دانست و افزود: زمینه B برغم این که جزیی از قطعنامه نیست ولی نکات قابل توجهی دارد که متأسفانه مغفول مانده است.
ظریف در بخش دیگری از سخنان خود به نقش ایران در دوران پس از نهایی شدن برجام اشاره کرد و گفت: اعتقاد دارم نقش ما به عنوان کنشگر نقش قابل توجهی است.
وی ادامه داد: ما باید به این پرسش پاسخ دهیم که آیا برجام را به عنوان یک فرصت می بینیم یا یک تهدید؟ و پیش بینی تصمیم گیرندگان از نتایج حاصله بسیار اهمیت دارد.
ظریف با بیان این که اصطلاح «پیش بینی های خودتحقق بخش» بسیار مهم است ، افزود: ما اگر برجام را به عنوان فرصت ببینیم زمینه هایی را برای ما در منطقه فراهم می کند.
وی گفت: نه تنها اجرای قطعنامه 2231 هیچ منعی ندارد چرا که ما دنبال سلاح هسته ای نیستیم بلکه می تواند گشایشی جدی در اقتصاد کشور نیز فراهم کند.
وزیر امور خارجه تاکید کرد: نباید فراموش کنیم که مبنای پیشرفت اقتصادی ما باید اقتصاد مقاومتی که درون زا و برون گراست ، باشد.
ظریف ادامه داد: با این عنایت که برجام را یک فرصت ببینیم که فضای بین المللی ضد ایرانی را در هم شکسته است ، الان وقت آن است که ما از آن استفاده کنیم و به همسایگان اطمینان دهیم و ما این کار را شروع کردیم.
رئیس دستگاه دیپلماسی کشور تصریح کرد: نیاز است همسایگان جمهوری اسلامی هم با دید مثبت به منافع خودشان در آینده نگاه کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد این که آیا نقض قطعنامه شورای امنیت به منزله نقض برجام است گفت: ما بارها گفتیم برجام و قطعنامه دو مقوله جداگانه هستند و نقض قطعنامه به منزله نقض برجام نیست که زمینه بازگشت پذیری را فراهم کند ، ما بارها تاکید کردیم و نهایتاً آقای کری هم رسماً اذعان کرد که نقض قطعنامه به منزله نقض برجام نیست. /خبرگزاری صدا و سیما 121
۰۱/۰۶/۱۳۹۴ - ۱۶:۵۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]
صفحات پیشنهادی
پروژه جدید «ایران هراسی» با پایان پروژه بمب اتمی
یادداشت پروژه جدید ایران هراسی با پایان پروژه بمب اتمی با پایان تاریخ مصرف پروژه بمب اتمی ایران با توافق هسته ای رسانه های غربی- عربی پروژه جدیدی را علیه جمهوری اسلامی کلید زده اند سرویس سیاسی جام نیوز در پی توافق هسته ای و بحث های داغ در آمریکا درباره تائید یا رد این توافقدر ایران چند هزار امام زاده وجود دارد؟/ تفاوت میان مجلس ایران و کنگره آمریکا/انتقاد عجیب یک پرسپولیسی از فغانی
در ایران چند هزار امام زاده وجود دارد تفاوت میان مجلس ایران و کنگره آمریکا انتقاد عجیب یک پرسپولیسی از فغانی کنایههای رسایی همچنان ادامه دارد قاچاق 8 هزار میلیاردی آب در کشور رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود موروزیر کشور: تقویت حضور منطقهای ایران به معنای دخالت در امور دیگران نیست
جمعه ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۰۱ وزیر کشور گفت تقویت حضور منطقهای ایران به معنای دخالت و لشکرکشی به امور دیگران نیست به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه آذربایجان غربی عبدالرضا رحمانی فضلی در جلسه شورای اداری که با حضور استاندار مسئولین ومدیران دستگاه های اجتقابل دریایی میان ارتش ایران و آمریکا تنها چند روز پس از توافق
نیویورک تایمز خبر داد تقابل دریایی میان ارتش ایران و آمریکا تنها چند روز پس از توافق روزنامه نیویورک تایمز از بروز حادثهای تنشآمیز میان ارتش آمریکا و نیروهای مسلح ایران در خلیج عدن خبر میدهد به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز روزنامه "نیویورک تایمز" از ماجرایی خبر دادبی اعتمادی رهبر معظم انقلاب به طرف های غربی مبنای قرآنی دارد/آمریکا درصدد نفوذ و سلطه فرهنگی و سیاسی بر ایران
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنور در گفتگو با صبح توس افزود خداوند متعال بارها در قرآن تاکید فرموده که بر عهد و پیمان دشمنان اسلام نباید اعتماد داشت و فلذا این به آن معنا نیست که اگر ما پیمانی بستیم آن را نقض کنیم بلکه هشداری است برای مستختروانچی: تا کنون غرامتی به انگلیس داده نشده است/ هیاتی اقتصادی از طرف دولت ایران به آمریکا سفر نکرده است
تختروانچی تا کنون غرامتی به انگلیس داده نشده است هیاتی اقتصادی از طرف دولت ایران به آمریکا سفر نکرده است معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه گفت ارتباط ما با کانادا قطع است و دفتر حافظ منافع در دو کشور فعال نیست مجید تختروانچی در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسیجهانگیری : هیاهوی داخل آمریکا هیچ دخلی به داخل ایران ندارد
جهانگیری هیاهوی داخل آمریکا هیچ دخلی به داخل ایران ندارد ساری - ایرنا - معاون اول رییس جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ما کاری به هیاهوی داخل آمریکا نداریم گفت این هیاهو هیچ دخلی به داخل ایران ندارد به گزارش خبرنگار ایرنا اسحاق جهانگیری عصر امروز دوشنبه در نشست با فعالاناصلاحات آمریکایی در ایران هدف کاخ سفید
اصلاحات آمریکایی در ایران هدف کاخ سفید یک اندیشکده آمریکایی در گزارشی تاکید کرد با سرمایهگذاری روی توافق هستهای باید به دنبال ایجاد اصلاحات سیاسی و تداوم حمایت آمریکا از فعالان حامی ایجاد اصلاحات در ایران بود روزنامه کیهان اندیشکده مرکز امنیت آمریکای جدید Center for a New Aتردید ایران به اجرای توافق از سوی رییسجمهور آینده آمریکا
شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰ ۱۳ بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه انتقاد شدید نامزدهای جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از توافق هستهای باعث ایجاد این سوال برای تهران شده است که آیا رییسجمهور آینده آمریکا توافق را اجرا خواهد کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا خبرگزاآیتالله موحدیکرمانی در خطبههای نماز جمعه تهران: توافق هستهای به معنای آشتی ایران با آمریکا نیست
آیتالله موحدیکرمانی در خطبههای نماز جمعه تهران توافق هستهای به معنای آشتی ایران با آمریکا نیست خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت توافق هستهای به معنای آشتی ایران با آمریکا نیست و این تفکر غلط است به گزارش نامه نیوز آیتالله محمدعلی موحدیکرمانی خطیب موقت نماز جمعه تهران در-
سیاسی
پربازدیدترینها