تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833374482




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقتصاد فیلم‌های ویدئویی شکننده است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اقتصاد فیلم‌های ویدئویی شکننده است
اگر امنیت در بازار برقرار شود سرمایه‌گذاری در توليد فيلم‌هاي ويدئويي بیشتر می‌شود. اقتصاد فیلم‌های ویدئویی اقتصادی شکننده‌ است و نیاز داریم که امنیت سرمایه تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران را تامین کنیم.


فرهاد توحیدی فيلمنامه‌نويس در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ستاد خبری سومین جشنواره بین‌المللی فیلم ویدئویی یاس گفت: در سال‌های گذشته به خاطر سوء تدبير و مديريت در زمینه تولید و پخش آثار ویدئویی در عرصه شبکه خانگی اتفاقات بدی صورت گرفت كه اين امر  باعث كاهش اعتماد تماشاگران در این حوزه شد. 


وی ادامه داد: ضعف کیفی آثار باعث شد که جای خالی ساخت فیلم‌های ویدئویی مطابق استاندارد در این حوزه حس شود. اینکه استانداردها چیستند و چه طور تعریف می‌شوند موضوعی استَ که به نظر می‌رسد نيازمند بازتعريف دوباره داشته باشد و دغدغه‌ها  در این زمینه مطرح و ارزش‌گذاری شود تا معیار و و وزنه‌ای قابل قبول در اختیار تماشاگران و مشتریان در شبکه خانگی قرار گیرد. با اینکه از ساخت فیلم‌های ویدئویی مدت زیادی می‌گذرد اما بسیار شاهد آثاری با کیفیت پایین در این زمینه بوده‌ایم.


نويسنده «شهر موش‌های 2» توضیح داد: در سال‌های گذشته رویکرد تلویزیون بر تولید فیلم‌های ویدئویی بود كه اين امر به لحاظ آمار نيز نسبتا بالا بود. اما در حوزه تلویزیون هم استانداردهای لازم وجود نداشت به جز تعداد محدود و معدود. چه در حوزه موضوع فیلمنامه، ساخت و اجرا بقیه آثار گويا برای پر کردن آنتن ساخته می‌شد.

وی تصريح كرد: بخش شبكه نمايش خانگي و تلويزيون با وجود جشنوارهایی مثل یاس و جام جم می‌تواند مشكلات را تا حدی برطرف كند چرا كه تولیدات تحت نظارت‌های کارشناسانه انتخاب می‌شوند و بعد به بازار فروش راه پیدا می‌کنند. این تولیدات چه از فروشگاه‌ها خریداری شوند چه از تلویزیون پخش شود به هر حال بخش زیادی از مخاطبان را به لحاظ فرهنگی تغذیه خواهند کرد. 


 توحیدی در ادامه درباره تردیدهای سرمایه‌گذاران برای مشارکت در ساخت فیلم های ویدئویی گفت: سالهاست که سینمای ایران از مسئله عدم رعایت حقوق مولف رنج می‌برد. قاچاق مسئله مهمی است گاهی شاهد بودیم وقتی همه عزم را جزم میکردیم تا با جلوگیری از قاچاق و کپی فیلم از به تاراج رفتن سرمایه سرمایه‌گذاران جلوگیری کنیم. دوباره در میانه راه دچار سستی شده‌ایم. به نظرم بخشی از عدم تمایل سرمایه‌گذاران برای ساخت این فیلم‌ها مربوط می‌شود به شبکه‌های قاچاق که سرمایه را به مخاطره می‌اندازد و از این نظر باید به سرمایه‌گذاران حق داد.

نويسنده «گاهی به آسمان نگاه كن» راهکار حل این مشکل را ایجاد امنیت در بازار فروش دانست و يادآور شد: اگر  امنیت در بازار برقرار شود سرمایه‌گذاری بیشتر می‌شود. اقتصاد فیلم‌های ویدئویی اقتصادی شکننده‌ است و نیاز داریم که امنیت سرمایه تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران را تامین کنیم. فیلمی که ساخته می‌شود در رقابت با بازار قاچاق و فیلم‌های وارداتی ناکام است. حتی بازار فیلم‌های وارداتی و اورجینال هم دچار مشکل است و امتیاز آن در طول 8 سال گذشته تبدیل به رانت شده بود برخی برخوردار بودند و برخی نه و این در بازار یک انحصار به وجود آورده بود.

نويسنده فيلمنامه «هفت و پنج دقيقه» گفت: مجموعه عواملی که گفته شد، باعث عدم رغبت و تردیدی است که سرمایه‌گذاران در ساخت فیلم‌های ویدئویی دارند. امیدوارم با عزم مسئولین برای مبارزه با قاچاق کالاهای فرهنگی و مشخص شدن حد و مرزهای تولیدات در سیما و شبکه خانگی رقابت جدی در زمینه ساخت فیلم ویدئویی به وجود بیاید.


توحیدی در ادامه افزود: البته خود تولیدکنندگان هم باید رغبت را در تماشاگران ایجاد کنند. فرقی نمی‌کند چه سریالهای تلویزیون و چه فیلم‌های ویدئویی، گاهی کیفیت‌ها چنان نازل است که  اعتماد مخاطبان را نسبت به این زمینه دچار تزلزل می کند. همین موضوع آمار فروش را پایین می‌آورد و رغبت سرمایه‌گذاری هم کم می‌شود.


سومين جشنواره بين‌المللي فيلم ويدئويي ياس اول تا ششم مهر سال جاری در استان مازندران و به دبيری حسين مسافرآستانه برگزار می‌شود.






انتهای پیام/









اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

ارسال 12 فیلم پویانمایی به جشنواره فیلم یاس
استفاده از بسترهای گردشگری استان‌ها در برگزاری جشنواره‌ها
جشنواره‌های تخصصی پشتوانه‌ای امیدواركننده برای فیلمسازان جوان
چرا سینماگران نگاهی به ورزش ندارند؟
فیلمنامه خوب ضامن موفقیت تولید فیلم‌های ویدیویی
ارسال 166 اثر به بخش مسابقه ایران جشنواره فیلم یاس
جشنواره یاس می‌تواند جلوی سونامی تولید فیلم‌های ویدیویی ضعیف را بگیرد
معرفی اعضای هیات انتخاب بخش مسابقه بین‌الملل فیلم یاس
حضور بیش از 162 فیلم در بخش مسابقه بین‌الملل فیلم یاس
برگزاری جشنواره یاس در استانها، اعتبار فرهنگی می‌آورد





۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۵:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن