تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عريف بيش از استحقاق، چاپلوسى و كمتر از استحقاق، از ناتوانى در سخن و يا حسد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827107388




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا سیدحسن‌خمینی کاندیدا نمی‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
چرا سیدحسن‌خمینی کاندیدا نمی‌شود
چرا سیدحسن‌خمینی کاندیدا نمی‌شود عضو سابق حزب منحله مشارکت عنوان کرد: چه ضرورت اهمی ما را وادار می‌کند که سید حسن خمینی را به صحنه رقابت هایی بکشانیم که گه‌گاه توسط عده‌ معدودی به عرصه تخریب و انتقام کشی تبدیل می‌شود؟


به گزارش فرهنگ نیوز، جماران وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) در یادداشتی به قلم هادی قابل، عضو سابق حزب منحله مشارکت نوشت: گرایش انسان به منفعت، از ویژگی های سرشتی اوست. خداوند عقل و خرد را به عنوان فرمانده و راهنمایی قدرتمند قرار داده تا از انحرافات جلوگیری کرده و انسان را به مسیر درست هدایت کند. اینکه انسان قبل از انجام کاری ارزیابی می‌کند به همین خصوصیت خردمندانه او بر می‌گردد. منافع انسان هم گوناگون است. گاه منفعت زودگذر و گاه دراز مدت دارد. انسان عاقل می کوشد که در تضاد منافع اهم و مهم کند و منفعت اهم را فدای منفعت مهم نکند.عرصه فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی از جمله صحنه‌هایی است که تضاد میان منافع زودگذر و درازمدت را فراهم می‌سازد. (البته بحث عمل به تکلیف و وظیفه هم گاه به ظاهر با منافع انسان در تضاد قرار می‌گیرد! انسان عاقل و عاقبت‌اندیش هرگز وظیفه و تکلیف را فدای منفعت ظاهری نمی‌کند.)

بسیار اتفاق افتاده که در صحنه فعالیت های اجتماعی و سیاسی افراد، احزاب و گروه های سیاسی تسلیم احساسات شده و منافع زودگذر را بر منافع دراز مدت و آینده ترجیح داده‌اند. این امر سبب سوختن سرمایه‌ها و هرز رفتن امکانات و اعتبار اجتماعی شده است.

مثلاً هنگام انتخابات ریاست جمهوری و یا مجلس و . . . احزاب و گروه های سیاسی، با اصرار فراوان افرادی را به صحنه کشانده و آن ها را در معرض تهاجم رقبا قرارداده‌اند! که اگر این کار صورت نمی‌گرفت، آنها می‌توانستند به عنوان ذخیره‌ای در آینده و یا در جای مناسب دیگری به کشور خدمت کنند. با قدری تأمل می‌توان مصادیقی در ذهن مرور کرد که امروز می‌توانستند نقش بزرگی در جامعه داشته باشند، میانجیگری کنند، جلوی تنش ها را بگیرند و به مردم خدمت کنند.

چندی است که هنگام انتخابات ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و یا خبرگان (که در جایگاه خود از اهمیت بالایی برخوردار هستند)، عده‌ای از سر دلسوزی، برای ایجاد اتحاد و اتفاق و یا موفقیت یک طیف فکری، یادگار حضرت امام (قدس سره) آیت‌الله حاج سید حسن خمینی را به عنوان کاندیدا مطرح می‌کنند. قطعاً این عزیزان در طرحشان نیت خیر دارند. لکن به این امر کمتر توجه می‌شود که ایشان در حال تدریس در عالیترین کرسی های حوزه علمیه بزرگ قم است و مراحل عالی فقاهت را سپری می‌کند و یکی از ذخایر گرانبها برای آینده حوزه‌های علمیه، فقه، مرجعیت، تشیع و کشور است. ایشان می‌تواند نام خمینی (رحمت‌الله علیه) را تا مدت ها زنده نگه دارد. چه ضرورت اهمی ما را وادار می‌کند که این ذخیره را به صحنه رقابت هایی بکشانیم که گهگاه توسط عده‌ی معدودی به عرصه تخریب و انتقام کشی تبدیل می‌شود؟!

آیا خدمت به اسلام، تشیع و ایران اسلامی فقط در نشستن بر کرسی ریاست جمهوری، مجلس، خبرگان و ... میسر است یا در جایگاه‌های دیگری هم می‌توان خدمت کرد.

روش تربیتی برگرفته از سیره حضرت امام صادق علیه‌السلام آن است که ایشان شاگردان خود را استعدادیابی می‌نمود و هرکدام را برای امری انتخاب می‌کرد. برخی از شاگردان را برای هدایت مردم به بلاد می‌فرستاد و برخی از آنها را نزد خود نگاه می‌داشت. به برخی اجازه افتا می‌داد و برخی را از فتوا دادن برحذر می‌داشت. این روش درمیان مراجع بزرگ شیعه همواره مورد توجه بوده است. هرگز فردی که استعداد مرجعیت و تکیه زدن بر کرسی تدریس سطح بالای حوزه را داشته است به امر دیگری وادار نمی کردند؛ بلکه به او تکلیف می کردند که باید به درس و تدریس بپردازی و خود را برای مسئولیت مهمتری آماده سازی!

در اینجا با همه احترامی که برای رأی و نظر بزرگان قائلم، قاطعانه می‌گویم که استفاده کردن شتابزده از ذخیره‌ای چون یادگار امام راحل، نه تنها سودی برایمان ندارد، بلکه سوختن سرمایه است. بنده با شناختی که دارم، معتقدم آیت‌الله حاج سید حسن خمینی(حفظه الله) با این نگرش سیاسی نسبت به جامعه و حوزه‌های علمیه، می‌تواند فراتر از خبرگان نقش آفرینی کند و فارغ از محدودیت‌های آن و با نگاه بیرونی، دیگران را از نظرات خود بهره‌مند گرداند.

 

منبع: snn


94/5/29 - 08:19 - 2015-8-20 08:19:56





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن