تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس جز با اجراى حدود و احكام خدا خوشبخت نمى‏شود و جز با ضايع كردن آن بدبخت نمى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821122219




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمک به رفع انواع ترس در خردسالان


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
Help_children_overcome_fears
با کمک گرفتن از این روش ها به راحتی می توانید انواع ترس ها را در کودکتان ریشه کن کنید    از جیغ و گریه در تاریکی شروع می‌شود تا فرار کردن از تنهایی و جدا نشدن از آغوش مادر. ترس، همین که بچه‌ها با ناشناخته‌های دنیای واقعی رو به رو می‌شوند، در دل بچه‌ها می‌آید و با آنها قد می‌کشد. وقتی فرزند شما از هر چیز کوچک و بزرگی می‌ترسد چه واکنشی باید نشان دهید؟

بیشتر بچه‌ها از تنهایی و تاریکی می‌ترسند. ترس‌هایی که با احساس ناامنی همراه است و می‌تواند خواب و آسایش آنها را مختل کند. اما واکنش و رفتار درست شما در مقابل کودکی که می‌ترسد می‌تواند در ایجاد احساس امنیت برای او موثر باشد.

ترس از تنهایی:
ترس از تنهایی را باید با دادن احساس امنیت به کودکتان از بین ببرید. بچه‌هایی که زیاد به والدینشان می‌چسبند، دچار اضطراب جدایی هستند. اگر قبل از خارج شدن از منزل به اندازه کافی فرصت در اختیارکودک قرار بگیرد راحت‌تر جدا شدن را می‌پذیرد.

از توجیه کردن بیش از حد کلامی ‌کودک بپرهیزید، یعنی در حالی که کودک مضطرب است بیش از اندازه با او صحبت نکنید. این کار باعث می‌شود اضطراب او تشدید شود. با لبخند و روحیه مثبت به او بگویید که باید بروید و به محض آنکه کارتان تمام شد پیش او برمی‌گردید. در این مدت هم او می‌تواند بازی کرده یا تلویزیون تماشا کند و سرگرم باشد.


ترس از تاریکی:
وقتی فرزندتان از تاریکی وحشت می‌کند، باید سعی کنید او را با واقعیت تاریکی رو به رو کنید. به او نگویید که تاریکی ترس ندارد. بلکه دست او را بگیرید و با هم به اتاق تاریک بروید و بگویید: «آدما معمولا از تاریکی می‌ترسن. بیا بریم ببینیم چی تو این اتاق تاریک بوده که تو رو ترسونده؟!» با هم به اتاق بروید و چراغ را روشن کنید و همه اشیا و سایه‌های آنها را در روشنایی و تاریکی ببینید و بررسی کنید.

با او سایه بازی کنید و مفهوم سایه را به صورت عینی به او بفهمانید. به او اطمینان بدهید که هر آنچه در روز و روشنایی وجود دارد، در شب تاریک هم هست. بخشی از ترس بچه‌ها اکتسابی است. آنها ممکن است ترسیدن را از شما یاد گرفته باشند. اگر شما یا یکی از اعضای خانواده تان از تاریکی بترسد، کودک یاد می‌گیرد که در تاریکی چیزی برای مضطرب شدن وجود دارد. پس حساس می‌شود و واکنش ترس نشان می‌دهد.


کابوس:
اگر کودک شما خواب‌های ترسناک می‌بیند باید کمی ‌برای شنیدن رویاهای او وقت بگذارید. بچه‌های زیر ۳ سال تفاوت خواب و واقعیت را نمی‌دانند و حتی بعد از باز کردن چشم‌ها و در حالی که در آغوش شما هستند، حس می‌کنند همچنان خوابند. مانع حرف زدن او و تخلیه هیجان‌هایش نشوید.
بگذارید کابوسش را تعریف کند. گاهی در خلال همین گفتگوها علت کابوس و دلایل اضطراب کودک مشخص می‌شود. کابوس‌های ترسناک اگر ادامه دار شوند، باید با کمک روانشناس مورد بررسی قرار گیرند.
29 مرداد 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 459]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن