تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، آن است كه قابل فهم و روشن و كوتاه باشد و خستگى نياورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805691809




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهترين راه مقابله با اعتياد پيشگيري است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بهترين راه مقابله با اعتياد پيشگيري است
نویسنده : مريم اسلامي‌پور* 
 در عصر كنوني تجارت مواد مخدر و روانگردان‌ها و تشويق نوجوانان و جوانان براي رسيدن به نشاط كاذب، يكي از اساسي‌ترين چالش‌هاي كشور است. با وجود همه پيشرفت‌هاي علمي، فرهنگي و اجتماعي باز هم تعداد توليدكنندگان، توزيع‌كنندگان و مصرف‌كنندگان مواد مخدر رو به افزايش بوده و اين مسئله موجب شده رفع معضل اعتياد پيچيده، چندوجهي و عميق جلوه كند. معضل مواد مخدر دغدغه‌اي بحراني براي همه ماست و عزم ملي و صبر و بردباري براي كنترل اين بيماري بايد ميان مردم به‌وجود آيد و تمامي فعاليت‌ها و برنامه‌ها بر اساس آگاه‌سازي، پيشگيري و درمان باشد.
اعتياد به مصرف روانگردان‌ها و شيشه به ويژه در ميان قشرهاي آموزشي رو به افزايش است، جوانان بيش از هر قشر ديگري در معرض آسيب ناشي از مواد مخدر قرار دارند به‌طوري كه گزارش‌هاي مسئولان نشان مي‌دهد سن اعتياد به 15 سال نيز رسيده است و گرايش دختران به مصرف موادي مانند شيشه به دلايل مختلف كه مهم‌ترين آن زيبايي اندام است، افزايش يافته و مردم از اين جهت بسيار نگران هستند.
بايد مراكز علمي به بررسي و شيوع شناسي اعتياد به مواد مخدر صنعتي و روانگردان‌ها بپردازند، البته سرمايه‌گذاري در اين بخش بسيار مهم است و دولت به ويژه ستاد مبارزه با مواد مخدر بايد بيشترين بودجه خود را براي پژوهش و آموزش هزينه كند.
مواد مخدر ريشه سرمايه‌هاي اجتماعي كشور را مي‌سوزاند، جامعه توسعه يافته، جامعه‌اي است كه مردم در متن كار باشند و احساس كنند در كنترل و مقابله با آسيب‌هاي اجتماعي تأثيرگذار و نقش آفرين هستند، براي تحقق اين امر بايد مسئولان مهم‌ترين دغدغه و اولويت كاري خود را اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر قرار دهند.
نوع نگاه و عملكرد مسئولان دستگاه‌هاي مختلف در معني بخشيدن به تأثيرگذاري مردم در فرايند شكل‌گيري و مديريت امور اجتماعي در جهت مبارزه با مواد مخدر و روانگردان‌ها است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
از ديگر سو نقش مؤثر دانشگاه‌ها، صاحب‌نظران و فرهيختگان در اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر امري ضروري است، آنان بايد با درك ناهنجاري‌هاي اجتماعي از جمله اعتياد، مردم را با اطلاع رساني در برابر پيشگيري از اعتياد فرزندانشان آگاه كنند و تمهيدات و آمادگي‌هاي فرهنگي و اجتماعي نيز در اين جهت انديشيده شود.
اعتياد يك مسئله تك عاملي نيست بلكه عوامل مختلف اجتماعي، فرهنگي، رواني و حتي بيولوژيكي در گسترش آن دخالت دارند، همچنين در درمان معتادان بايد به خصوصيات آنها توجه شود، علل گرايش آنها به مواد مخدر و داروهاي روانگردان بررسي شده و مطابق وضعيتشان روش درماني مناسب به كار گرفته شود.
بهترين راه مقابله با اعتياد، پيشگيري است و اين كار نيازمند به‌كار‌گيري كارشناسان، مشاوران و متخصصان در زمينه‌هاي مختلف اجتماعي، فرهنگي، روان‌شناختي است كه متأسفانه در كشور ما به اين مسئله چندان توجه نمي‌شود و بيشتر اهدافمان در جهت كشفيات مواد مخدر است.
در امر مقابله با اعتياد بايد نوع نگاه مردم نيز به پديده مواد مخدر تغيير يابد، معتاد مجرم نيست و نهاد هايي مانند نيروي انتظامي و قوه قضائيه بايد در زمينه برخورد با معتادان، اصلاحاتي اساسي انجام دهند.
*روانپزشك و استاد دانشگاه

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن