تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس از مكّه بر گردد و تصميم داشته باشد كه سال بعد هم به حجّ برود، بر عمرش افزو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833407025




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دست زمین‌خواران چه زمانی از اراضی ملی کوتاه می‌شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دست زمین‌خواران چه زمانی از اراضی ملی کوتاه می‌شود؟
پدیده زمين‌خواری، یکی از مفاسد اقتصادی است که در دهه‌های اخیر در کشورمان رواج پیدا کرده است.
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان پدیده زمين‌خواری، یکی از مفاسد اقتصادی است که در دهه‌های اخیر در کشورمان رواج پیدا کرده است.چند روز پیش در آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، پرونده یک زمین‌خواری میلیاردی در "گردنه حیران" در استان گیلان مطرح شد که در آن نام برخی از نمایندگان سابق مجلس و وزرای دولت قبلی به عنوان متهم به چشم‌ می‌خورد.در رابطه با موضوع زمین خواری تنها بحث منطقه حیران مطرح نیست چرا که در حال حاضر در دماوند، تهران و بخش‌های مختلف دیگر نیز شاهد این گونه اقدامات هستیم.


 در حالی هر روز به فهرست بلندبالای زمین‌خواری در کشور  اضافه می‌شود که با وجود وعده‌های مکرر مسئولان، هنوز هیچ اقدام عملی موثر و مشخصی برای برخورد با این پدیده صورت نگرفته است.



اهميت توجه به موضوع زمين‌خواری وقتی بيشتر می‌شود که نگاهی به آمار بيندازیم، برابر آمار اعلام شده از سوی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخيزداری کشور، سالانه 30 تا 35 هزار مورد زمين خواری شامل تصرفات و تجاوزات در کشور رخ می‌دهد.




دستگاه قضا کی دست زمین خواران را قطع می‌کند؟
متاسفانه پدیده زمین‌خواری محدود به محله، شهر، روستا، استان یا بخش خاصی نیست و در سراسر کشور به اشکال مختلف پراکنده شده است، گسترش این پدیده شوم بهانه‌ای شد تا با چند تن از نمایندگان مجلس در این باره گفت‌وگو کنیم.
نگاه نمایندگان مجلس:خسروی: با اجرای "طرح کاداستر"، زمین خواری به صفر می‌رسد"علیرضا خسروی" در گفت‌وگو با  باشگاه خبرنگاران جوان پیرامون افزایش پدیده زمین‌خواری، گفت: مجلس برای برخورد با این مشکل، طرح کاداستر را تصویب کرد اما هنوز اهتمام ویژه‌ای برای اجرای این طرح صورت نگرفته است.
عضو کمیسیون عمران مجلس اظهار داشت: با اجرای طرح کاداستر، مستندسازی در مالکیت‌های خصوصی و عمومی با صدور اسناد رسمی انجام می‌گیرد که این امر از زمین‌خواری جلوگیری می‌کند.وی یکی از دلایل افزایش زمین‌خواری را هویت نامعلوم اداره ثبت و اسناد دانست و در این باره اظهار داشت: متاسفانه اداره ثبت و اسناد هویت مشخصی ندارد و یک بار تحت نظر قوه قضائیه قرار می‌گیرد و یک بار قوه مجریه آن را زیر نظر می‌گیرد. عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد‌: تا زمانی که وضعیت اداره ثبت اسناد و املاک مشخص نشود، افراد شاکی مدرکی بابت اثبات مالکیتشان ندارند.

دستگاه قضا کی دست زمین خواران را قطع می‌کند؟/سفارش های خارج از قانون و مجوزهای غیرقانونی شهرداری ها عامل افزایش کوه و زمین خواری

خسروی افزود: در صورت دعوای دو نفر بر سر زمینی که هیچ کدام هم مدرکی بابت اثبات ادعایشان ندارند، دادگاه نمی‌تواند به درستی قضاوت کند.عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: در واقع ممکن است در پرونده‌ای که به دادگاه درباره زمین‌خواری ارجاع داده می‌شود، هیچ یک از طرفین صاحب حق نباشند، اما دادگاه باید حکم را به نفع  یک طرف صادر کند و  این چنین است که پدیده زمین‌خواری گسترش می‌یابد.خسروی خاطر نشان کرد: با مشخص شدن هویت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و اجرایی شدن طرح کاداستر، جلوی تعرض به زمین‌های کشور گرفته می‌شود و این معضل به صفر می‌رسد.
فلاحی: چراغ سبز مسئولان به زمین‌خواران"عباس فلاحی باباجان" در گفت و گو با  باشگاه خبرنگاران جوان درباره افزایش پدیده زمین‌خواری گفت: این فضای شومی که به وجود آمده حاصل بی‌ضابطگی و عدم کنترل نهاد‌های زیربط است.عضو کمیسیون عمران مجلس اظهار داشت: دستگاه‌هایی چون وزارت جهادکشاورزی، سازمان حفاظت محیط زیست، شهرداری‌ها، بخشداری‌ها و فرمانداری‌ها ، وزارت راه و شهرسازی، دفاتر اسناد رسمی، نیروی انتظامی ، مجلس و نظارت و قانونگذاری، ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی و... هریک به نحوی در مبارزه با زمین‌خواری نقش دارند پس چرا اقدامی انجام نمی‌دهند؟



دستگاه قضا کی دست زمین خواران را قطع می‌کند؟/سفارش های خارج از قانون و مجوزهای غیرقانونی شهرداری ها عامل افزایش کوه و زمین خواری

وی تصریح کرد: عدم نظارت و کنترل مسئولان منجر به افزایش زمین‌خواری شده است و اگر آنان وظیفه‌شان را به درستی انجام دهند، همه مشکلات حل می‌شود.فلاحی باباجان افزود: مشخص است که قوانین و ضوابط به خوبی اعمال نمی‌شود و عده‌ای کوتاهی می‌کنند و به جای برخورد با زمین خوران به آنها چراغ سبز نشان می‌دهند.نماینده اهر و هریس اذعان داشت: "طرح کاداستر" در کمیسیون عمران بارها مطرح شد و برای بررسی در صحن علنی آماده گردید ولی هنوز اجرایی نشده است، گویا منافع عده ای در این است که یک سری از قوانین و لوایح به مرحله اجرا نرسد.وی خاطر نشان کرد: مسئولان نباید امروز و فردا کنند و باید با استناد به قوانین با مجرمان زمین خواری برخورد کنند چرا که در غیر این صورت این فضا غیر قابل کنترل می‌شود.
پورمختار: سازمان ثبت اسناد و مدارک متولی اجرای طرح "کاداستر" است"محمدعلی پورمختار" رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان هم در این این باره گفت: عامل اصلی زمین‌خواری، عدم نظارت و برخورد  مسئولان با متخلفان است.
کی دست زمین خواران از اراضی ملی قطع می‌شود؟
رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی پیرامون علت اجرای کند طرح کاداستر، گفت: اصل اجرایی نشدن کامل طرح کاداستر به نحوه نظارت و ضعف در تامین منابع مالی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها باز می‌گردد.نماینده بهار و کبودر آهنگ در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متولی اجرای این طرح سازمان ثبت اسناد و املاک است و باید در جایی که مسئولان وظیفه قانونی خود را انجام نمی دهند گزارش دهد.
هاشمی: پایان زمین‌خواری و کوه‌خواری با اجرای طرح کاداستر/ دست‌های پنهان مانع اجرای طرح شده‌اند

"سید مهدی هاشمی" رئیس کمیسیون عمران هم در واکنش به افزایش کوه‌خواری در شهرهای حاشیه تهران همچون دماوند، گفت: این موضوع در ستاد حفظ حقوق بیت‌‌المال امور اراضی و منابع طبیعی مطرح شده است، ضمن اینکه مجمع نمایندگان استان تهران و حتی کمیسیون عمران مجلس هم موضوع زمین‌خواری و کوه‌خواری را پیگیری و بررسی کرده‌اند.


نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در رابطه با زمین‌خواری و کوه‌خواری حقوق افراد بسیاری ضایع شده است، در چنین شرایطی اقدام جدی و قانونی لازم است که یکی از راهکارهای اصلی آن اجرای طرح کاداستر است.


وی افزود: طرح کاداستر اسناد تک برگی، ابعاد زمین‌ها و مالکیت آنها را مشخص می‌کند اما به کندی پیش می‌رود؛ به نظر می‌رسد بیش از آنکه کمبود منابع مانع پیشرفت این طرح باشد دست‌های پنهانی اجازه نمی‌دهند تا این طرح به طور کامل اجرا شود.


هاشمی متذکر شد: در مناطقی مانند دماوند هم سوداگران بخش زمین که منافع‌شان در این مناطق نهفته است مانع اجرای سریع و دقیق طرح کاداستر شده‌اند، از این رو به طور جدی از دولت و قوه‌قضاییه درخواست می‌شود که این طرح با برنامه زمانبندی مشخص و با اولویت نقاطی که امکان دستبرد به بیت‌المال و زمین‌های عمومی است اجرا شود.



دستگاه قضا کی دست زمین خواران را قطع می‌کند؟


این نماینده مجلس نهم تاکید کرد: از قوه‌قضاییه درخواست می‌شود با متخلفان نیز برخورد جدی شود، در واقع با برخورد جدی و افزایش جریمه، از بروز  تخلف پیشگیری خواهد شد.


رئیس کمیسیون عمران مجلس خاطر نشان کرد: طرح کاداستر توسط سازمان ثبت اسناد و املاک و با همکاری دستگاه‌هایی دیگر در حال اجرا است، اما تا زمانی که این طرح به طور کامل اجرا نشود، شاهد زمین‌خواری و کوه‌خواری‌ها خواهیم بود.




جمع بندی:
ضرورت مبارزه با پدیده مجرمانه زمين‌خواری که یکی از بارزترین مصادیق مفاسد اقتصادی محسوب می‌شود، روشن است و افزایش دانش و حساسیت دستگاه‌های نظارتی و مسئولان قضایی به عنوان حافظان حقوق بیت‌المال در جلوگیری از این پدیده موثر است.



کی دست زمین خواران از اراضی ملی قطع می‌شود؟

به نظر می‌رسد مبارزه نهادها و سازمان‌های درگیر در این باره ضرورتی است که باید هرچه سریع‌تر به آن توجه شود و جای هیچ گونه اغماض با افراد زمین‌خوار و متجاوز نسبت به قانون نیست و باید دست آنان از اراضی ملی قطع شود.




انتهای پیام/






اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

فساد اقتصادی ممنوع!
«آشورا ده» به یک مکان گردشگری تبدیل شد/ افزایش ساخت‌وسازهای غیرقانونی در منطقه زیارت
خطر کاهش عمق آب «دریای خزر» / ارسال گزارش تهدیدات آبی خزر به کمیسیون اصل 90 مجلس
43 هزار هکتار زمین‌های بیت‌المال از زمین‌خواران پس گرفته شد/ تقلیل پرونده‌های دانه درشت‌ بانکی
بررسی معضل زمین‌خواری در کمیسیون کشاورزی مجلس با حضور حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای





۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۴:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن