واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ مرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۶ب.ظ)
مديرعامل سازمان مرکزي تعاون روستايي کشور: مباني شکلگيري تعاونيها و اتحاديهها ايجاد کشاورزي موفق و ساختارمند در جامعه اسلامي است موج - قم - مدير عامل سازمان مرکزي تعاون روستايي کشور با تاکيد بر اين که فضاي معنوي کسب و کار مبتني بر موازين فرهنگي و ديني بايد در شبکههاي جهاد کشاورزي گسترش پيدا کند، گفت: مباني شکلگيري تعاونيها و اتحاديهها ايجاد کشاورزي موفق و ساختارمند در جامعه اسلامي است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، مدير عامل سازمان مرکزي تعاون روستايي کشور که در گردهمايي فرهنگي و آموزشي مديران اتحاديههاي سراسري تعاوني روستايي و کشاورزي کشور که در سالن همايش سازمان تبليغات اسلامي استان قم برگزار شد، با اشاره به اين که کشاورزي پيشرفته يکي از نيازهاي جامعه اسلامي است، گفت: اگر بنگاههاي کشاورزي با همکاري تشکلها و اتحاديههاي توليدي تقويت شود، جامعه به امنيت غذايي مناسبي ميرسد.
وي مديريت توليد توسط تقاضا را يکي از ويژگيهاي بنگاههاي کشاورزي موفق دانست و گفت: کشاورزي که بتواند بنگاههاي خود را به اين سمت هدايت کند، ميتواند به جايگاههاي جهاني برسد.
حسين صفايي به ويژگيهاي بنگاههاي کشاورزي موفق اشاره کرد و گفت: تشکلها، شکل دهي زنجيره ارزشي متشکل است، صنايع پسين و پيشين کشاورزي را بر عهده دارد و بايد در اين زمينه از تشکلهاي فراگير استفاده کنند و وزارت جهاد کشاورزي تاکنون جلسات بسياري را براي تحقق اين امر برگزار کرده است.
وي با تاکيد بر اين که برندسازي و ايجاد نام موفق تجاري سود بسياري براي توليدکنندگان به دنبال خواهد داشت، گفت: بدون برندسازي، محصولات ارزشهاي بسيار ناچيزي براي توليدکنندگان خواهد داشت.
معاون وزير جهاد کشاورزي به بخشي از حرکتهاي انجام شده در تعاونيهاي ماندگار جامعه اسلامي اشاره کرد و افزود: تاکنون در عرصه نام و نشان تجاري اقدامات گستردهاي انجام نشده است و توليدکنندگان به ديگر اقدامات بازاريابي ميپردازند و از حرکتهاي اصلي غافل ميشوند.
وي ايجاد بستر سياستهاي کشاورزي را يکي از اهداف تشکلها برشمرد و گفت: براي تحقق اين هدف تشکلها بايد به وظايف خود به خوبي عمل کنند؛ در برخي حوزهها کشاورزي پسرفت داشته؛ زيرا مشکلاتي جديد براي کشور به وجود آمده که کاهش منابع آبي مهمترين اين مشکلات است.
مدير عامل سازمان مرکزي تعاون روستايي کشور يادآور شد: اکنون از برخي منابع آبي از جمله سفرههاي زيرزميني که براي مصرف آيندگان در نظر گرفته شده است، استفاده ميشود و اين امر ميتواند در آينده مشکلات بسياري براي جامعه به وجود آورد و سبب ميشود اين نسل به عنوان مردماني خائن به آيندگان معرفي شود.
صفايي با تاکيد بر اين که جهاد کشاورزي براي مديريت جديد منابع آب ورود پيدا کرده است، گفت: با تدابير موسسات تحقيقاتي برخي از توليدات محصولات در کشور به صورتي مديريت ميشود که با مصرف پايين و استفاده از دانش و ابزار نوين زمينهاي کشاورزي بيش از حد توان محصول ميدهند.
وي با بيان اين که توسعه کشاورزي با استفاده از شرايط جديد بايد با تجربه کشاورزان قديمي همراه شود، گفت: آموزش فناوريهاي نوين براي کشاورزان، جهاد کشاورزي را به دستاوردهاي گسترده تري ميرساند، تعاونيها با استفاده از ظرفيتهاي خود ميتوانند در اين زمينه گام بردارند.
معاون وزير جهاد کشاورزي به بخشي از رسالت سازمان جهاد کشاورزي اشاره کرد و افزود: سازمانهاي جهاد کشاورزي در استانها براي حمايت از تشکلها اقدامات لازم ر انجام ميدهند؛ ايران اسلامي بعد از تحريمها در صورتي برنده است که نقشه راه مناسبي را براي خود تعيين کند.
وي خاطرنشان کرد: خواستههاي سازمانها و نهادها از کشورهاي خارجي براي گسترش توليدات و تجارتها بايد تعيين شود، زيرا مديريت و استفاده از نقشه راه مناسب ميتواند سرمايههاي خارجي را به داخل کشور جذب کند و فرصتهاي اشتغال را افزايش دهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]