واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ مرداد ۱۳۹۴ (۱۴:۳۶ب.ظ)
تشريح تعرفههاي جديد خريد برق از سرمايهگذاران موج - مدير عامل شرکت توزيع برق استان تهران با تشريح تعرفههاي جديد خريد برق از سرمايهگذاران، جزئيات طرح خريد برق از مردم را تشريح کرد.
به گزارش خبرنگار موج، سيد علي بربند، مدير عامل شرکت توزيع برق استان تهران، در جمع خبرنگاران با اشاره به ابلاغ تعرفه جديد خريد تضميني برق از نيروگاههاي مقياس کوچک به ويژه نيروگاههاي کوچک خانگي برق خورشيدي، گفت: براساس بخشنامه جديد قيمت هر کيلووات ساعت برق از نيروگاههاي خورشيدي ۱۰ مگاواتي ۶۷۵ تومان تعيين شده است.
مدير عامل شرکت توزيع برق استان تهران با اعلام اين که قيمت خريد برق از نيروگاههاي خورشيدي خانگي ۱۰۰ کيلوواتي ۸۷۳ تومان و بهاي خريد برق از نيروگاههاي خورشيدي خانگي ۲۰ کيلوواتي ۹۷۷ تومان تعيين شده است، تصريح کرد: علاوه بر اين، امکان خريد برق از نيروگاههاي مقياس کوچک برقآبي با ظرفيت ۱۰ مگاوات هم فراهم شده است.
اين مقام مسوول قيمت خريد برق از نيروگاههاي کوچک برقآبي ۱۰ مگاواتي را ۳۷۰ تومان اعلام کرد و افزود: يکي از دلايل افزايش تعرفه خريد برق از مشترکان خانگي ايجاد انگيزه به منظور سرمايهگذاري مردم در ساخت و راهاندازي نيروگاههاي مقياس کوچک خانگي برق خورشيدي است.
وي با يادآوري اين که هم اکنون با ارائه تسهيلاتي توسط دولت امکان نصب و راهاندازي نيروگاههاي برق خورشيدي کوچک در منازل فراهم شده است، اظهار داشت: از سوي ديگر مطابق با بند ج قانون بودجه و از محل اخذ عوارض مصرف برق امکان ارائه تسهيلات به اين نسل جديد نيروگاههاي برق خورشيدي در منازل و ساختمانهاي اداري و تجاري وجود دارد.
بربند، يکي از سياستهاي صنعت برق را راهاندازي نيروگاههاي توليد پراکنده و مقياس کوچک عنوان کرد و يادآور شد: بر اين اساس سال گذشته در استان تهران بيش از ۲۸ مگاوات ظرفيت توليد برق از طريق اين واحدهاي کوچک نيروگاهي فراهم شد.
مدير عامل شرکت توزيع برق استان تهران با بيان اين که تاکنون ۳۰۰ مجوز براي ساخت نيروگاههاي توليد پراکنده و مقياس کوچک در سطح استان تهران صادرشده است، بيان کرد: از سوي ديگر، قراردادهاي ۲۰ سالهاي به منظور خريد تضميني برق از سازندگان نيروگاههاي مقياس کوچک امضا خواهد شد.
وي با اشاره به اجراي طرحي به منظور کاهش تلفات مصرف انرژي در شبکه برق شهرهاي استان تهران، گفت: براساس بند «ج» قانون بودجه هر سرمايهگذاري که موفق به کاهش تلفات مصرف برق شود، معادل صرفهجويي حاصل شده در مصرف گاز طبيعي و يا گازوئيل منابع مالي دريافت ميکند.
اين مقام مسوول با تأکيد بر اين که هم اکنون بستههاي جديد سرمايهگذاري در سطح صنعت و شبکه برق استان تهران براي دوران پساتحريم تعريف شده است، تصريح کرد: پروژههاي کاهش تلفات، ساخت نيروگاههاي توليد پراکنده و مقياس کوچک و احداث واحدهاي توليد برق خورشيدي از مهمترين اولويتهاي اين بستههاي سرمايهگذاري به شمار ميرود.
وي با بيان اين که ساخت و راهاندازي نيروگاهها، تأسيسات و پستهاي سيار برق از ديگر برنامههاي اولويتدار صنعت برق در سطح استان تهران است، تأکيد کرد: از اينرو، پتانسيل احداث بيش از يک هزار مگاوات تأسيسات سيار برق وجود دارد.
بربند با اعلام اين که مهمترين مزيت راهاندازي واحدهاي سيار برق نصب اين تأسيسات در کانتينرها و تسهيل در جابهجايي اين واحدهاي مقياس کوچک به ويژه در زمان بحران طوفان، سيل و زلزله است، خاطرنشان کرد: از سوي ديگر، نرخ بازگشت سرمايه اين تأسيسات سيار بسيار بالا بوده و اجراي آنها کاملاً داراي توجيه اقتصادي است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]