تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه گرفتن در گرما، جهاد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837546119




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پایانی بر موسس بیست و سه هزار مدرسه تروریستی در پاکستان |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پایانی بر موسس بیست و سه هزار مدرسه تروریستی در پاکستان
در سال های اخیر نشریه دی سایت المان گزارش داده بود، جنرال حمیدگل در برهه‌ای، خواسته دولت ایالات متحده امریکا را جهت تعقیب و بازداشت سران القاعده و طالبان رد کرد. او در واقع وقتی در دوراهی میان شراکت با امریکا و یا دوستی با طالبان قرار گرفت، گزینه دوم را ترجیح داد.
کد خبر: ۵۲۴۸۸۲
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶ - 17 August 2015


یکی از اتفاقات مهمی که در میان خبرهای معمول مورد توجه قرار نگرفت، مرگ یکی از اصلی‌ترین مهندسان گروه‌های تروریستی است اما این پاکستانی، چه کسی بود و چگونه در گسترش و نفوذ تروریسم در خاورمیانه نقش کلیدی برعهده داشت؟


به گزارش «تابناک»؛ ژنرال حمید گل از جمله افسران پر نفوذ و رده بالای دولت پاکستان و رئیس سابق مرکز اطلاعات و امنیت ارتش پاکستان که با همکاری دولت آل سعود عربستان تاکنون 23 هزار مدرسه دینی را در پاکستان با هدف پرورش نیروهای تروریستی تأسیس کرده بود، روز گذشته مرد.

ژنرال حمید گل متولد 20 نوامبر 1936 تحصیلات دانشگاهی خود را قبل از پیوستن به ارتش پاکستان در دانشگاه دولتی لاهور گذرانده بود. حمید گل در دهه 50 میلادی یکی از رهبرای اصلی ارتش پاکستان می شود و در سال 1956 و در طول جنگ پاکستان با هند از جمله فرماندهان موثر پاکستان در این جنگ به شمار می رود.

وی در مسئله کشمیر و در برابر اختلافات با هند اقدام به راه اندازی و حمایت از یک گروه تروریستی می کند و در توجیه اقدام خود می گوید: این تنها راه مقابله با هند به منظور ممانعت از حرکت پیش دستانه و تهدید نمودن تمامیت ارضی کشور پاکستان است.

گل از جمله فرماندهای قدیمی ارتش پاکستان است که به طور مستقیم زیر نظر محمد ضیاء الحق خدمت کرده بود و در نیمه دوم قرن 20 به طور پیوسته در سیستم حاکمتی پاکستان پیشرفت کرد و در سال 1989 به سمت ریاست سازمان استخباراتی آی سی آی پاکستان منصوب می شود.

حمید گل در دولت قبلی نواز شریف در پاکستان در رأس مرکز اطلاعات و امنیت ارتش پاکستان قرار گرفت و با کمک های مالی آل سعود و آمریکا مدرسه های تروریستی فراوانی را در پاکستان تأسیس کرد.

وی در سال های 1989-1987 میلادی به عنوان رئیس سازمان اطلاعات ارتش پاکستان در جنگ افغانستان علیه شوروی نیز نقش فعالی داشت

این ژنرال پاکستانی که در عرصه جهانی و به ویژه در کشور ایران چهره کم تر شناخته شده ای است یکی از عوامل اصلی آلوده شدن غرب و جنوب غرب آسیا به طاعون تروریسم اسلامی است و اقداماتی همانند تأسیس 23 هزار مدرسه دینی در پاکستان که تحت حمایت و موافقت این شخص و حمایت های مالی آل سعود تأسیس شده بودند نقش اصلی را در تولید و پرورش گروه های تروریستی همچون طالبان و القاعده و داعش و... ایفا کرد.

حمید گل حتی در دوران جنگ های امریکایی ها علیه طالبان و القاعده در افغانستان و پاکستان دست از حمایت علنی از تروریست های یاد شده بر نداشت و همواره تلاش می کرد تا با ترساندن امریکایی ها از "قدرت تروریستی" این گروه ها در کار مبارزات نظامی امریکایی ها علیه طالبان و القاعده اخلال ایجاد نماید.

حمیدگل بیشتر شهرت ونفوذ خود را مدیون مسوولیت مهمترین ارکان قدرت پاکستانی ها یعنی سازمان استخباراتی آی اس ای است که زمانی نیروی پشت پرده قدرت یابی طالبان به حساب می آمد و و دو دهه رهبری این فرد بر سازمان استخباراتی آی اس آی باعث شد این سازمان رشد افسانه ای را به ویژه در پرورش گروه های تروریستی مانند طالبان ایفا کند.

در سال های اخیر نشریه دی سایت المان گزارش داده بود، جنرال حمیدگل در برهه‌ای، خواسته دولت ایالات متحده امریکا را جهت تعقیب و بازداشت سران القاعده و طالبان رد کرد. او در واقع وقتی در دوراهی میان شراکت با امریکا و یا دوستی با طالبان قرار گرفت، گزینه دوم را ترجیح داد.

بر اساس گزارش این رسانه تصمیم تاریخی جنرال حمید گل در آن زمان لطمه جدی به نقشه مبارزه با تروریست ها القاعده و طالبان وارد کرد تا حدی که یک کار شناس گفته بود که اشراف او بر سلفی ها به اندازه ای است که گفته می شود: «اگر کسی بخواهد بداند که بن لادن اکنون کجاست ، باید از آی اس آی و جنرال حمیدگل بپرسد.»

جنرال حمیدگل در مصاحبه‌ای با روزنامه اشپیگل علناً از حمایت خود از گروه های تروریستی از جمله طالبان پرده بر می دارد و می گوید: «گروه طالبان برای من مبارزان رهایی بخش هستند و من از مبارزان رهایی بخش در افغانستان پشتیبانی می کنم.»

این فرد ارشد سیاسی پاکستان در سال های گذشته در سال ۲۰۱۰ میلادی در مصاحبه‌ای با یک سایت خبری می گوید: «آینده متعلق به طالبان است و همچنین گفته بود زمان دولت حامد کرزی، ناتو و آمریکا دیگر گذشته است و این طالبان است که به افغانستان باز خواهند گشت.»

حمید گل در سال 1992 پس از بازنشستگی از ارتش مدال‌های مهم «هلال امتیاز» افتخار نظامی و «ستاره بسالت» افتخار غیر نظامی را کسب کرد.

رئیس سابق آی اس آی متهم به حمایت از بعضی احزاب جهادی افغانستان، گروه طالبان و جنبش مقاومت مسلمانان در منطقه «جامو و کشمیر» تحت نظارت هند است. این سیاست مدار و بازشنسته ارتش پاکستان بالاخره در تاریخ 15اوت 2015 در سن 79 سالگی درگذشت.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن