تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درهاى گناهان را با استعاذه (پناه بردن به خدا) ببنديد و درهاى طاعت را با بسم اللّه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812886277




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تغيير علل اصلي مرگ پيش بيني ميشود


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: تغيير علل اصلي مرگ پيش بيني ميشود
علت عمده مرگ شامل بيماري هاي قلبي ، سكته مغزي ، بيماري هاي مزمن انسدادي ريه و عفونت هاي تنفسي بخش پاييني دستگاه تنفسي خواهد بود.
محققان علوم پزشكي بر اساس يافته اخير خود اعلام كردند مرگ هاي ناشي از تصادفات ، سرطان و بيماري هاي قلبي ظرف بيست سال اينده بيشتر خواهد شد و اين امر ناشي از افزايش طول عمر جمعيت هاي مختلف جهان است.
، سازمان بهداشت جهاني اعلام كرد با افزايش درامد كشورهاي متوسط تا سال دو هزار وسي ميلادي ، ميزان مرگ و مير ناشي از بيماري هاي غير مسري همچون بيماريهاي قلبي و سرطان و تصادفات جاده اي تا بيش از سي درصد مرگ هاي جهان را در بر مي گيرد.
در اين حال مرگ ناشي از عواملي كه اكنون در كشورهاي در حال توسعه بيداد مي كنند همچون نقايص ناشي از تغذيه ، مالاريا و سل كاهش خواهد يافت.
بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهاني به طور كلي مرگ ناشي از سرطان در سراسر جهان از هفت ميليون و چهارصد هزار نفر در سال دو هزار و چهار به يازده ميليون و هشتصد هزار نفر در سال دو هزار وسي افزايش خواهد يافت و مرگ ناشي از بيماري هاي قلبي از هفده ميليون و يكصد هزار نفر در همين مدت به بيست و سه ميليون و چهارصد هزار نفر خواهد رسيد.
مرگ هاي ناشي از تصادفات جاده اي نيز از يك ميليون و چهارصد هزار نفر در سال دو هزار و چهار ميلادي به دو ميليون چهارصد هزار نفر در سال دو هزار و سي مي رسد كه بيشتر ان ناشي از افزايش شمار وسايط نقليه موتوري خواهد بود و در كشورهاي با درامد متوسط و پايين روي خواهند داد.
چهار علت عمده مرگ تا سال دو هزار و سي ميلادي شامل بيماري هاي قلبي ، سكته مغزي ، بيماري هاي مزمن انسدادي ريه و عفونت هاي تنفسي بخش پاييني دستگاه تنفسي همچون پنوموني يا ذات الريه خواهد بود.
مرگ ناشي از سيگار در سال دو هزار و چهار ميلادي پنج ميليون و چهارصد هزار نفر بود كه اين رقم در سال دو هزار و سي ميلادي انتظار مي رود كه به رقم هشت ميليون و سيصد هزار نفر برسد كه هشتاد درصد اين موارد در كشورهاي در حال توسعه روي مي دهد.
هر مصرف كننده سيگار به طور متوسط پانزده سال كاهش طول عمر خواهد داشت و عادت به اين ماده خطرناك در اسيا جنوب شرقي و اروپاي مركزي و شرقي بيشتر خواهد شد.
نزديك به دو سوم از سيگاري هاي جهان در ده كشور دنيا زندگي مي كنند : بنگلادش ، برزيل ، چين ، المان ،‌هند ، اندونزي ، ژاپن ، روسيه ، تركيه و امريكا.
همچنين براورد ها نشان مي دهد مرگ ناشي از ايدز كه در سال دو هزار و هشت ميلادي دو ميليون و دويست هزار نفر تخمين زده مي شود تا سال دو هزار و دوازده ميلادي به دو ميليون و چهارصد هزار نفر خواهد رسيد.
 جمعه 3 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 362]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن