تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم همانا نمازگزار هنگام نماز با پروردگار بزرگ و بلند مرتبه اش مناجات مى كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821120678




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شيب زياد مبتلايان به سرطان در کشور |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شيب زياد مبتلايان به سرطان در کشور
سالانه 10 هزار نفر در ايران به سرطان مبتلا مي‌شوند و در حال حاضر 60 هزار نفر به اين بيماري مبتلا هستند.
کد خبر: ۵۲۴۱۵۵
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۶ - 14 August 2015


سالانه 10 هزار نفر در ايران به سرطان مبتلا مي‌شوند و در حال حاضر 60 هزار نفر به اين بيماري مبتلا هستند.

به گزارش خبرگزاري آريا،محمد هادي‌زاده در افتتاحيه دهمين کنگره انجمن علمي جراحان عمومي ايران گفت: سرطان پستان شايع‌ترين نوع سرطان زنان در دنيا است که با توجه به نقش پررنگ زنان در جامعه پزشکان بايد براي درمان اين سرطان تلاش‌هاي مفيد و موثري را انجام دهند.

وي افزود: در ايران سالانه 10 هزار نفر به سرطان پستان مبتلا مي‌شوند و در حال حاضر 60 هزار نفر با اين بيماري دست و پنجه نرم مي‌کنند. به طوري که هر 50 دقيقه يک خانم به بيماري سرطان پستان مبتلا مي‌شود.

وي ادامه داد: متاسفانه شيب ابتلا به سرطان در کشور زياد است اما درصد شيوع اين بيماري در کشور نسبت به کل دنيا کمتر است.

هادي‌زاده افزود: از هر 10 هزار نفر فرد مبتلا به سرطان پستان 50 درصد در مراحل اوليه تشخيص داده مي‌شوند و اين در حالي است که در دنيا 85 درصد مبتلايان در مراحل اوليه تشخيص و تحت درمان قرار مي‌گيرند.

وي در خصوص روش‌هاي تشخيص زودهنگام سرطان گفت: در دنيا براي تشخيص زودهنگام سرطان از دو روش غربالگري و آگاهي‌دهي استفاده مي‌شود. غربالگري به اين معني است که دولت تمام زنان جامعه را موظف به انجام آزمايش‌هاي سونوگرافي و ماموگرافي مي‌کند که متاسفانه اين روش به دليل هزينه‌بر بودن در ايران انجام نمي‌شود و دولت از لحاظ اقتصادي قادر به غربالگري سرطان نيست.

اين فوق‌تخصص جراحي پستان افزود: درباره آگاهي بخشي جامعه نيز به دليل وجود داشتن محدوديت‌هاي اجتماعي و هزينه‌بر بودن بحث اطلاع‌رساني و آموزش اين مهم نيز در کشور به صورت کامل انجام نمي‌شود.

وي در خصوص برنامه‌هايي که براي پيشگيري از سرطان پستان صورت پذيرفته گفت: احداث موسسه پيشگيري از سرطان پستان يکي از اقدامات صورت گرفته در اين خصوص است و هدف آن آموزش پزشکان، ماماها و مراقبان بهداشت است تا از اين راه آموزش و آگاهي‌هاي لازم را در اختيار جامعه قرار دهند.

هادي‌زاده در خصوص روش‌هاي درمان گفت: اگر بيماري در مراحل اوليه درمان شود هزينه‌هاي آن بسيار کاهش يافته و همچنين کيفيت جراحي و درمان بالاتر خواهد بود و باعث افزايش طول عمر بيمار نيز مي‌شود. راديوتراپي به همراه جراحي 40 درصد مي‌تواند در درمان سرطان موثر باشد.

همچنين شيمي‌درماني به همراه جراحي 11 درصد باعث بهبود فرد مي‌شود اما به طور کلي روش اصلي درمان سرطان جراحي است و 49 درصد سرطان‌ها با جراحي درمان مي‌شوند.

دهمين کنگره انجمن‌هاي علمي جراحان عمومي ايران از 21 تا 23 مرداد ماه در محل همايش‌هاي بين‌المللي رازي دانشگاه علوم پزشکي ايران در حال برگزاري است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن