واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: فرماندار خرمشهر: سوم خرداد روز مقاومت و پيروزي است اين شهر در سوم خرداد صحنهاي بود كه جهانيان را به حيرت واداشت
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: سياسي
فرماندار خرمشهر گفت: خرمشهر فرصتهاي نظامي، اقتصادي و اجتماعي فراواني دارد كه بايد از اين فرصتها بهره كافي برده شود، به نحوي كه مردم خرمشهر و همچنين كل كشور از آن بهرهمند شوند.
محمدرضا آملازاده در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و بازرگاني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ اظهار داشت: سوم خرداد روز مقاومت و ايثار و پيروزي است. هم سال همه مردم ايران به خصوص مردم شهرستان خرمشهر و مينو شهر خاطره اين روز را كه به خانه و كاشانه خود بازگشتاند زنده ميدارند.
وي افزود: اين روز به آساني به دست نيامده است. خرمشهر با خون شهدا آزاد شد و اين شهر در سوم خرداد صحنهاي بود كه جهانيان را به حيرت واداشت. پس از فتح خرمشهر موازنه نظامي در منطقه تغيير كرد و كساني كه به صدام كمك ميكردند به خود آمدند و وارد تعامل و ارتباط با جمهوري اسلامي شدند. اين پيروزي، يك روز ملي و يوما... است و در تاريخ جمهوري اسلامي هميشه عزيز داشته ميشود.
آملازاده خاطرنشان كرد: خرمشهر داراي خطوط ريليست كه به خطوط سراسري كشور وصل شده و تا پايان سال به مرزهاي خارج از كشور نيز وصل خواهد شد و اين موضوع امتياز بسيار مهمي است.
وي گفت: در حال حاضر خرمشهر از نظر ارتباط با آبهاي بينالمللي، موقعيت خاصي دارد. بندر خرمشهر پيشاني خرمشهر كه است در معيشت مردم تاثير مستقيم دارد. پس از هشت سال دفاع مقدس، 20 اسكله بندر خرمشهر بازسازي و نوسازي و به ابزار روز تجهيز شده است و در روزهاي آينده نيز اسكلههاي شماره 2 تا 7 اين بندر كه با سرمايهگذاري بيش از 200 ميليارد ريال بازسازي و نوسازي شده به بهرهبرداري خواهد رسيد و جايگاه بندر خرمشهر را كه در حال حاضر دومين بندر كشور از نظر تخليه كانتينر است، ارتقا ميدهد و موجب خواهد شد كه تجار و شركتها به دليل تسهيلات و سرعت كار به سمت خرمشهر روانه شوند.
فرماندار خرمشهر يادآور شد: يكي ديگر از فرصتهايي كه دولت و مجلس براي خرمشهر و آبادان قائل شدهاند، ايجاد منطقه آزاد اروند است. اين منطقه حداقل در حال حاضر سالانه حدود 1300 ميليارد ريال درآمد دارد كه اين درآمدها بايد صرف زير ساختهاي اقتصادي و توليدي منطقه گردند تا باعث كاهش نرخ بيكاري شود.
وي تصريح كرد: در حال حاضر به دليل عدم ثبات مديريت و غير شفاف بودن محدودههاي منطقه آزاد اروند، اين سازمان با اهدافي كه داشته، فاصله دارد و علاوه بر به وجود آمدن تبعات منفي، اهداف دولت را نيز برآورده نكرده است.
آملازاده عنوان كرد: از جمله امتيازاتي كه دولت براي خرمشهر پيشبيني كرده، شهرك صنعتي منطقه آزاد است كه با زير مجموعههاي توليدي خود تحت عنوان توليدات خوشهاي، با توجه به نزديك بودن مرز و كاهش قيمت تمام شده توليد، ميتواند نقش خوبي در اقتصاد شهرستان و كشور ايفا كند. همچنين، شهرك صنعتي شلمچه با مساحت 100 هكتار و شهرك صنعتي روستايي براي ايجاد ساختارهاي اقتصادي توسط دولت پيش بيني و به آن اعتبار اختصاص يافته است.
فرماندار خرمشهر ادامه داد: كشتيسازي شهيد موسوي نيز كه در حال فعاليت است، در سال 87 ساخت شناورهاي 15 تا 20 هزار تن را در برنامه خود دارد كه با اين امر، ضمن توانمندسازي نيروي انساني شهرستان، نقش قابل ملاحظهاي در كاهش بيكاري دارد.
وي اضافه كرد: طرحهاي مطالعاتي دو خطه كردن راه آهن خرمشهر به اهواز نيز به پايان رسيده و اين پروژه در سال 87 اجرايي ميشود.
آملازاده درباره برنامههاي سوم خرداد در خرمشهر اظهار داشت: رژه نيروهاي مسلح با ادوات و تجهيزات نظامي با حضور استاندار خوزستان، غبار روبي از مزار شهدا، برگزاري دو همگاني، برنامه مسابقه نقاشي در سطح شهر، ارائه خدمات پزشكي رايگان در سطح شهر، برگزاري مسابقات ورزشي مختلف، شب شعر، نورافشاني و ديدار با خانواده شهدا از برنامههاي روز سوم خرداد در خرمشهر است.
انتهاي پيام
پنجشنبه 2 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 342]