تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844691042




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بی بی سی: سقوط بهای نفت و شاخص سهام با کاهش ارزش پول چین


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
نفت. سقوط نفت بی بی سی: سقوط بهای نفت و شاخص سهام با کاهش ارزش پول چین

بازار ارز شرق آسیا ؛
بی بی سی: سقوط بهای نفت و شاخص سهام با کاهش ارزش پول چین
نرخ برابری پول ملی چین کاهش یافته و باعث کاهش بهای نفت خام و شاخص سهام در بازارهای بورس شده است.



به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، بخش فارسی وب‎سایت دولتی بی بی سی (BBCPersian) در گزارشی با عنوان "کاهش ارزش پول چین باعث سقوط بهای نفت و شاخص سهام شد" نوشت: در معاملات بازار ارز شرق آسیا در صبح چهارشنبه، ٢١ مرداد (١٢ اوت)، نرخ برابری یوآن - پولی ملی چین - در برابر دلار آمریکا برای دومین روز پیاپی کاهش یافت. روز گذشته بانک مرکزی چین اعلام کرد که نرخ میانگین برابری یوآن در برابر دلار را ١.٩ (یک و نه دهم) درصد کاهش داده که باعث کاهش بهای پول این کشور در بازارهای ارز شد. این بیشترین کاهش یک روزه نرخ برابری یوآن در برابر دلار طی چهار سال گذشته بود.

با توجه به اینکه چین از مصرف کنندگان عمده مواد خام از جمله نفت است و همچنین به دلیل سهم و نقش مهم این کشور در اقتصاد جهانی، نگرانی از وضعیت اقتصادی چین و چشم انداز اقتصاد جهانی باعث ادامه روند نزولی بهای نفت خام در روز چهارشنبه شد و بهای نفت را کاهش داد.

در معاملات صبح چهارشنبه، بهای نفت خام آمریکا برای تحویل آتی ١٩ سنت کاهش یافت و به ٤٢.٨٩ دلار (چهل و دو دلار و هشتاد و نه سنت) تنزل کرد که پائین‌ترین قیمت از مارس سال ٢٠٠٩ بود. کاهش نرخ برابری یوآن همچنین تضعیف بازارهای مالی شرق آسیا را در پی داشته که انتظار می‌رود در ادامه روز، تاثیر مشابهی در بازارهای بورس سایر نقاط جهان داشته باشد.

برخلاف اکثر ارزهای معتبر جهان، نرخ یوآن تابع فعل و انفعالات آزاد بازار ارز نیست بلکه در یک نظام نرخ برابری محدود تعیین می‌شود. در این نظام، بانک مرکزی چین هر روز نرخ میانگینی را برای یوآن در برابر دلار و سایر ارزهای معتبر اعلام می‌کند اما برحسب شرایط بازار، اجازه می‌دهد این نرخ تا ٢ درصد حول نرخ میانگین نوسان داشته باشد و برای جلوگیری از نوسان بیشتر، آماده است با استفاده از ذخایر ارزی خود در بازار مداخله کند.   روز چهارشنبه، نرخ معاملاتی یوآن به حدود ١.٦ (یک و شش دهم) درصد زیر نرخ میانگین سقوط کرد.

اگرچه مقامات چین با تاکید بر ذخیره ارزی قابل توجه و فعالیت بخش تولید، از سلامت اقتصادی کشورشان سخن گفته‌اند، اما اقدام بانک مرکزی چین باعث نگرانی در مورد وضعیت این کشور شده و با توجه به ابعاد اقتصاد چین و تاثیر آن بر اقتصاد جهانی، به عدم اطمینان در باره آینده دامن زده است.

پس از بیش از یکدهه برخورداری از رونق و نرخ رشد قابل توجه اقتصادی، طی یک سال گذشته اقتصاد چین با دشواری‌هایی مواجه بوده است. طی چند ماه گذشته، بازار بورس چین گرفتار بحران بود به نحوی که شاخص بهای سهام در حال حاضر نسبت به سال گذشته ٢٣ درصد کاهش یافته است. همچنین، صادرات چین نیز بیش از ٨ درصد پائین‌تر از سال گذشته بوده است. اقتصاد چین به شدت به صادرات متکی است و کاهش صادرات باعث هراس دولت از بروز رکود نسبی و احتمالا وخامت بیشتر بازارهای مالی آن کشور شده است.
حتی پیش از کاهش اخیر در نرخ برابری یوآن، ایالات متحده و سایر کشورهای عمده جهان از چین به خاطر آزاد نبودن نرخ برابری یوآن انتقاد می‌کردند و خواستار آن بودند که بهای یوآن، مانند اکثر ارزهای معتبر، در بازار آزاد تعیین شود. با توجه به مازاد تجاری و ذخیره ارزی قابل توجه چین، انتظار این بود که نرخ یوآن افزایش یابد و باعث کاهش صادرات چین به این کشورها و افزایش واردات چین شود.

بانک مرکزی چین عملا سیاستی مغایر با انتظارات کشورهای صنعتی را به اجرا گذاشته است. در نتیجه، انتظار می‌رود صادرات جهانی به چین کاهش یابد و به این ترتیب، امید به خروج اقتصاد جهانی از رکود را کمرنگ کند. نتیجه این وضعیت ادامه سیاست‌های ضد رکودی در کشورهای عمده صنعتی، از جمله پائین بودن نرخ بهره خواهد بود.

از نظر شرایط داخلی چین، در حال حاضر نمی‌توان با قاطعیت گفت که تصمیم روز گذشته بانک مرکزی چین نتایج مورد نظر را از لحاظ افزایش صادرات و بازگرداندن رونق اقتصادی سابق به این کشور به دنبال خواهد آورد. برخی از اقتصاددانان معتقدند که با وجود رشد سریع اقتصاد چین در سال‌های اخیر، این کشور با مشکلات و عقب‌ماندگی ساختاری مواجه است که می‌تواند به بروز بحران‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی منجر شود.

به گفته آنان، نظام حکومتی چین و نقش سیاسی و اقتصادی دولت به معنی محدودیت آزادی و حس ابتکار فردی، گسترش فساد و ناکارآیی نهادهای مختلف این کشور بوده و بر عملکرد اقتصادی تاثیر منفی گذاشته است. به عنوان مثال، سقوط بازار سهام نشان داد که در حالیکه ارزش بازار شرکت‌های چینی در حدی به مراتب بالاتر از ارزش واقعی آنها قرار داشت، ظاهرا دولت به جای نظارت موثر بر سلامت بلند مدت بازار مالی، کسب رضایت مردم از این رونق تصنعی را ترجیح داده بود که حاکی از نگرانی دایم حکومت از خطر بروز ناآرامی اجتماعی و احتمالا سیاسی است.

با سقوط بازار سهام، سهامداران دولت را مقصر دانستند و مقامات نیز، احتمالا به خاطر هراس از وقوع تحولات غیرمنتظره، به یک رشته اقدامات پر هزینه و شدید برای تثبیت بازار دست زدند که به نوبه خود، باعث تردید در سلامت بازار شد.»
 



۲۱/۰۵/۱۳۹۴ - ۲۲:۱۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن