تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه هر كس را حق سود ندهد، باطل زيانش رساند و هر كس به راه هدايت نرود، به كجر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827012934




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وجود ۸۰ نوع اختلال خواب |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: وجود ۸۰ نوع اختلال خواب
کد خبر: ۵۲۳۷۴۳
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵ - 12 August 2015


تاکنون ۸۰ نوع اختلال خواب شناسایی شده است که برخی عوامل مانند نوبت‌ کاری، مسافرت‌های هوایی طولانی، مواجهه با عوامل شیمیایی به ویژه حلّال‌ها و فلزات سنگین و استرس‌های شغلی در ایجاد آنها مؤثر است.

به گزارش فارس، خسرو صادق‌نیت با بیان اهمیت خواب به‌عنوان یکی از نیازهای حیاتی انسان که حدود یک سوم عمر آدمی را به خود اختصاص می‌دهد، اظهار داشت: هرگونه اختلال، بیماری یا کمبود خواب می تواند اثرات مستقیمی بر بیداری و فعّالیت‌های فرد داشته باشد. همچنین اتفاقات حین بیداری نیز می تواند به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم بر کیفیّت و کمیت خواب تأثیر بگذارد.

وی افزود: خواب اهمیتی مانند بیداری دارد و برای داشتن بیداری کارآمد همراه با احساس سلامتی و شادابی، داشتن خوابی سالم ضروری است.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه بیش از 80 نوع اختلال خواب تاکنون شناسایی شده است، گفت: شیوع بالای اختلالات خواب و تأثیرات زیاد این اختلالات بر سلامت جسمانی و روانی موجب شده است تا این موضوع مورد توجه جامعه پزشکی قرار گیرد. امروزه کم‌تر بیمارستانی در کشورهای پیشرفته می‌توان یافت که مرکزی برای تشخیص و درمان اختلالات خواب نداشته باشد.

این فلوشیپ طب خواب درباره تأثیر اختلالات خواب بر خطاها و حوادث شغلی اظهار داشت: تأثیر شدید اختلالات خواب بر حوادث شغلی موجب شده است تا شاخه‌ای از علم خواب با نام اختلالات خواب شغلی ایجاد شود. وقوع حوادث وحشتناکی مانند؛ کارخانه بوپال هند، که باعث مرگ و آسیب شدید هزاران نفر شد و فضاپیمای چلنجر و صدها حادثه هوایی، کشتیرانی، ریلی و میلیون تصادف مرگبار جاده‌ای ناشی از اختلالات خواب و خواب آلودگی است.

وی افزود: تحقیقات مختلف نشان داده‌اند که اختلالات خواب نه تنها  یکی از مهم‌ترین علل بروز حوادث شغلی و تصادفات مرگبار محسوب می‌شوند، بلکه تأثیر بسیاری بر بهره‌وری و کیفیّت فعالیت افراد دارد. افزایش خطاهای شغلی، اختلال در تمرکز و یادگیری، اثرات نامطلوب در رفتار و خلق و خوی افراد، افزایش غیبت از کار، کاهش انگیزه و عدم رضایت شغلی از دیگر عوارض ناشی از اختلالات خواب افراد است.

این متخصص طب کار گفت: بسیاری از فعّالیت‌های شغلی می‌توانند بر روی خواب افراد مؤثر بوده و زمینه بروز یا تشدید اختلالات خواب را فراهم کنند. یکی از مهم‌ترین این عوامل شیف کاری و اختلالات خواب ناشی از آن است. حدود 20 تا 25 درصد افراد شاغل به‌صورت نوبت‌کاری هستند و بیش از 60 تا 80 درصد این افراد به اختلالات خواب ناشی از شیفت‌کاری مبتلا هستند.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: کادر پرواز، تجار، ورزشکاران حرفه‌ای و سیاستمداران که به‌علت نیازهای شغلی ناچارند به شرق یا غرب زمین مسافرت کنند، دچار اختلالات خواب می‌شوند. در نتیجه توانایی‌های آنها در بیداری کاهش می‌یابد و گاهی لطمه‌های جدی و جبران‌ناپذیری به آنها وارد می‌کند.

این فلوشیپ طب خواب اظهار داشت: همچنین مواجه با عوامل شیمایی به‌ویژه حلال‌ها، فلزات سنگین و استرس‌های شغلی می‌توانند اثرات نامطلوبی بر کیفیّت و کمیت خواب افراد بگذارند.

وی خاطرنشان کرد: شناخت عواملی که موجب اختلالات خواب می‌شوند و دوری از آنها می‌تواند در پیشگیری، تشخیص و درمان مطلوب مؤثر باشد. شناخت بهتر اختلالات از طرف پزشک و مراجع، مراجعه زودهنگام و جدی گرفتن علائم این اختلالات نیز می‌تواند میزان تشخیص درست را افزایش داده و تأخیر آن را به حداقل برساند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن