تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836243234
شبکههاي اجتماعي؛ حمايت دولت و گمانهزني براي رفع فيلتر
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ مرداد ۱۳۹۴ (۹:۵۱ق.ظ)
شبکههاي اجتماعي؛ حمايت دولت و گمانهزني براي رفع فيلتر موج - گروه فتاوري اطلاعات و ارتباطات؛
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، بهطورکلي شبکههاي اجتماعي را ميتوان از بسترهاي مؤثر در توليد علم، اشتراک عقايد و رشد فردي و اجتماعي دانست. هدف شبکه اجتماعي اين است که با فراهم آوردن امکان ارتباط بين سرمايههاي فردي و تشکيل سرمايه اجتماعي، به رشد و ارتقاي سطح علم کمک کند.
هدف کلي هر شبکه اجتماعي، ايجاد سرمايه اجتماعي و تسهيل ارتباط بين متخصصان، هنرمندان و صاحبان حرفههاي متعدد است. تبديل سرمايه فردي به سرمايه اجتماعي، از مسائل مهم و موردتوجه تمامي حوزههاي علمي است. از اين طريق، دانش فردي به دانش جمعي تبديل و درواقع از دانايي جمعي براي حل مسائل و مشکلات دنياي علم بهرهبرداري ميشود. دانايي جمعي که به حمايت دولتمردان کشور از شبکههاي اجتماعي نيز منجر شد.
حمايت مستقيم و استفاده از شبکههاي اجتماعي محدود
حسن روحاني رئيسجمهور کشور، در گفتوگويي صميمانه که از تلويزيون پخش شد، تلاش جواناني را که در رسانههاي اجتماعي، از توافق ايران با 1+5 حمايت ميکنند، شايسته تقدير و تشکر دانست. روحاني ضمن تشکر از مردم در حمايت از گروه هستهاي عنوان کرد: بايد از جوانان به علت حضور چشمگير در شبکههاي اجتماعي، به خاطر حمايتها، انتقادهاي سازنده، ارائه عکسها، گرافيکها و طراحيهاي قشنگ و خوب و حتي طنزها تشکر کرد. برخي از دستگاهها ميخواستند بعضي از شبکههاي اجتماعي را تعطيل کنند من از اول و اکنون نيز با اين کار مخالفم و درصدد طرحهاي هوشمندي براي حفظ امنيت، اخلاق، دين و جوانان هستيم. جوانان، قبل، حين و بعد از توافق در شبکههاي اجتماعي کار بزرگي کردند.
روحاني در اظهاراتي جالب و جديد عنوان کرد که همواره مخالف استفاده از فيلترينگ براي محدودسازي دسترسي مردم به شبکههاي اجتماعي بوده است. البته چنين اظهارات جالبي از رئيسجمهور ايران، موجب جلبتوجه جهانيان و تغيير نظر آنان درباره ملتي ميشود که همواره مواضع تندي در قبال فيسبوک، توييتر، يوتيوب و ساير رسانههاي اجتماعي گرفته است.
هر سه اين سايتها در ايران، به دليل فيلتر بودن، از دسترس خارج هستند بااينحال بيش از 2 ميليون نفر از ايرانيان داراي حساب کاربري در شبکه اجتماعي فيسبوک هستند. حتي خود شخص رئيسجمهور هم هرازگاهي سري به توييتر ميزند و توييتي ارسال ميکند!
اگر اين شبکهها بايد فيلتر باشند، خب پس رئيسجمهور ما در آنها چه ميکند؟ اگر فيلتر بودنشان درست نيست و شخصي همانند رئيسجمهور استفاده از آنها را درست ميداند، پس چرا مردم و حتي خود رئيسجمهور بايد بهسختي از آن استفاده کنند؟
شبکههاي اجتماعي و پتانسيل بالا
محمدحسين ميثمي يکي از نمايندگان رسانههاي ملي در ارتباط با دليل استفاده مسئولين کشوري از شبکههاي اجتماعي غير داخلي گفت: ما شبکه اجتماعي ايراني مناسب نداريم که مثلاً به زبان عربي يا انگليسي فعال باشد و همين باعث شده مسئوليني که در شبکههاي اجتماعي فعال هستند اين احساس را داشته باشند که فضاي شبکه اجتماعي ايراني، پتانسيلي نيست که بتوان از آن استفاده کرد.
وي در ادامه توضيح داد: شايد يکي از دلايل اين نيز باشد که بخش قابلتوجهي از شبکههاي اجتماعي غير ايراني در فضاي داخل مسدود هستند و دسترسي عمومي به آنها وجود ندارد و فقط قشر خاصي ميتوانند به شبکههاي اجتماعي که از سوي دولت مسدود شده است دسترسي داشته باشند.
اين فعال رسانهاي در ادامه اظهار کرد: اگر ميخواهيم مؤثر باشيم و از شبکههاي اجتماعي هم ازلحاظ فرهنگي و هم ازلحاظ سياسي ضربه نبينيم بايد هرروز يک حرف جديد و بُرنده داشته باشيم و بايد به اين سمت برويم که اين ظرفيت را براي صحبت براي مردم استفاده کنيم.
جهانيشدن و شبکه اجتماعي
با پيشرفت روزافزون و حيرتآور وسايل ارتباطجمعي در جهان و امکان دستيابي به تازهترين خبرها و گزارشهاي نوشتاري، شنيداري و ديداري از دورترين مناطق جهان و استفاده بهينه از رسانهها و ابر رسانهها، برخي از متفکران و صاحبنظران غربي وسايل ارتباطي نوين جهاني را بهعنوان بسترساز تحقق شتابان و بيوقفه پروسه جهانيشدن دانستهاند.
در عرصههاي سياسي، وسايل ارتباطجمعي نقش غيرقابلانکار و مؤثري رادار است. از بسيج عمومي و جهتدهي افکار جمعي تا کمک به شيوههاي حکومتداري، نظارت بر عملکرد و کارکردهاي آرمانهاي دولتي، تقويت نهادهاي مدني، ترغيب شهروندان به مشارکت گسترده ملي، تحريک احساسات ملي سياسي جامعه، برملا ساختن زدوبندهاي پشت پرده در جريانات سياسي، انتقال پيام و مطالبات مردم به دولت و منعکس ساختن فعاليتها، برنامهها و عملکردهاي دولت در جامعه از فوايد اين شبکهها هستند. برخي معتقدند که اين ابزار موجب جابهجايي قدرت از دولت ملي به بازيگران غيردولتي، فرا يا فرو ملي، شکستن انحصار کنترل و مديريت دولتها بر حجم عظيم اطلاعات، خدشه در سلسلهمراتبهاي قديمي، پخش و اشاعه قدرت ميان گروهها و افراد، غير ملي شدن و غير سرزميني شدن اقتصاد و سياست، و... و درنهايت فرارسيدن پايان عمر دولت - ملت هستند.
شبکه اجتماعي؛ جهاني بهموازات جهان واقعي
رحمان زاده از کارشناسان ارتباطات دراينباره به خبرنگار خبرگزاري موج گفت: انقلاب ارتباطاتي، نوع جديدي از ارتباطات مجازي را که خالي از روح حاکم بر روابط واقعي اجتماعي است به وجود آورده است همچنين از طريق ماهواره، اينترنت و... جهان جديدي بهموازات جهان واقعي به وجود ميآيد.
وي در ارتباط با خصوصيات رسانههاي الکترونيکي اظهار کرد: رسانههاي الکترونيکي مخاطبان وسيع و زيادي دارند که مجموعههايي از حيث محتواي نمادين را به اين مخاطبان عرضه ميکنند؛ در چنين شرايطي فضاي مجازي شکل ميگيرد و فرهنگها همه از طريق واسطههاي الکتـرونيکي منتقـل ميشوند و مفاهيـم زمان و مکـان معاني تازهاي پيدا ميکنند.
رحمانزاده در ادامه افزود: از خصوصيات بارز اين رسانههاي الکترونيکي اين است که فواصل زماني و مکاني عملاً از ميان برداشته ميشوند و انتقال اطلاعات، دادهها و سرمايهها و امکان ارتباط همزمان ميان افراد در نقاط مختلف به وجود ميآيد.
محتويات غيرمفيد تحت شعاع بيشتر
با توجه به اينکه در شبکههاي اجتماعي غيربومي محتويات غيرمفيد بيشتر موردتوجه جامعه قرار ميگيرد، اين امر منجر به اين نخواهد شد که از حسن استفاده اين شبکهها صرفنظر کنيم. مثال چاقوي دو لبه کاملاً بهجا است زيرا از اين شبکهها ميتوان به هر نحوي که استفاده کاربر باشد مورداستفاده قرار گيرد. حال اين انتقاد از شبکههاي غيربومي است که محتويات مفيد ندارند بيش از قبل قابل احساس است و جالب اينجا است که آيا نميتوان اين محتويات غيرمفيد را وارد شبکههاي بومي کرد و آنها را نيز آلوده کرد. شايد تنها فرق شبکههاي اجتماعي بومي و غيربومي در اين باشد که ورود عوامل مراقبتي نظام به شبکههاي غيربومي دشوارتر است و به اين دليل است که اين شبکهها محدود ميشوند و به نارضايتي کاربران از سرعت آنها منجر ميشود؛ درست مثل اتفاقي که براي وايبر افتاد.
ارتباط مستقيم آگاهي کاربران با نحوه استفاده
مهران صمدي، دکتراي مديريت رسانه و عضو هيئتعلمي يکي از دانشگاه ها در ارتباط با شبکههاي اجتماعي گفت: ما معتقديم که يکي از کارکردهاي رسانه، کارکرد سرگرمي است اما اگر ميزان اختصاص برنامههاي سرگرمکننده از حد بگذرد، کارکرد آنها ديگر مفيد نخواهد بود.
صمدي در ادامه اين گزارش اظهار کرد: شبکههاي اجتماعي نيز از اين قاعده مستثني نيستند و بديهي است که متناسب با سطح آگاهي و سواد رسانهاي کاربران، محتواي ردوبدل شده يا به اشتراک گذاشتهشده نيز متغير خواهد بود.
اين عضو هيئتعلمي دانشگاه خاطرنشان کرد: با استفاده از رسانههاي اجتماعي هم ميتوان آموزههاي ديني و ارزشهاي انقلابي را ترويج و هم شايعهپراکني کرد، پس نميتوان بهروشني قضاوت کرد که رسانههاي اجتماعي يکسره مثبت و عاري از آسيب يا يکسره منفي و بيفايده هستند.
توافق نظر آيات عظام و مسئولين
در پايان اين گزارش با نگاهي به رسانهها در يک سال گذشته شاهد اين خواهيم بود که درمجموع نظر مراجع و مسئولين دولتي در ارتباط با شبکههاي اجتماعي و استفاده از اين ابزار به يکديگر بسيار نزديک است. نظراتي که شايد در صرفنظر برخي مسئولين در ارتباط با محدود کردن شبکههاي اجتماعي مؤثر واقع شود؛ در ادامه تعدادي از اين نظرات را بازخواني ميکنيم.
مقام معظم رهبري: در استفاده از شبکههاي اجتماعي اگر نفعشان بيش از ضررشان باشد جايز هستند.
صادق روحاني: عضويت شبکههاي اجتماعي اگر موجب اعمال خلاف شرع و دين نگردد، بلامانع است.
صافي گلپايگاني: براي جهات مشروع و صحيح كه موجب فساد عقيده و اخلاق نشود مانعي ندارد.
حسن روحاني: مخالف استفاده از فيلترينگ براي محدودسازي دسترسي مردم به شبکههاي اجتماعي هستيم.
علي جنتي، وزير ارشاد: بستن اين شبکهها مانند آن است که وقتي دو راننده در يک بزرگراه تخلف ميکنند بزرگراه را ببنديم درصورتيکه بايد همان دو نفر مجازات شوند.
سيد ابراهيم رئيسي، دادستان کل کشور: با فعاليت شبکهها در فضايي سالم مخالفت نداريم اما کنترل لازم است.
محمود واعظي، وزير ارتباطات: مخالف مسدودسازي و حامي استفاده مفيد از شبکههاي اجتماعي هستيم.
علياصغر پورمحمدي معاون سيما: اعتراف ميکنيم شبکههاي اجتماعي رقيب اصلي صداوسيما هستند.
احسان سرشت
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]
صفحات پیشنهادی
کشورهای بزرگ دنیا در صف ورود به ایران/ تدوین بسته رفع موانع و حمایت از بخش خصوصی توسط دولت
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۳ ۲۱ معاون پارلمانی رییس جمهور گفت خوشبختانه با اقدامات مدبرانه دولت تدبیر و امید کشورهای بزرگ دنیا در صف ورود به ایران قرار گرفته اند به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کویر حجت الاسلام مجید انصاری شامگاه جمعه 16 مردادماه دراستاندار لرستان: بخش خصوصی استان نوپا و نیازمند حمایتهای دولتی است
استاندار لرستان بخش خصوصی استان نوپا و نیازمند حمایتهای دولتی است خرم آباد – ایرنا - استاندار لرستان گفت بخش خصوصی استان نوپا و نیازمند حمایتهای دولتی است و نباید سیاستی که در قبال بخش خصوصی استانهای برخوردار اعمال می شود در مورد بخش خصوصی لرستان نیز اجرا شود به گزارش خبرنگارمدیرکل ورزش و جوانان مازندران: توسعه ورزشهای باستانی نیازمند حمایت بخش خصوصی و دولتی است
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران توسعه ورزشهای باستانی نیازمند حمایت بخش خصوصی و دولتی استمدیرکل ورزش و جوانان مازندران گفت توسعه ورزشهای باستانی نیازمند حمایت بخش خصوصی و دولتی است به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری بعد از ظهر امروز با حضور مدیرکل ورزش و جوانان مازندران درحجتی: دولت و مجلس حمایت ویژه ای از اجرای طرح های آبیاری نوین دارند
حجتی دولت و مجلس حمایت ویژه ای از اجرای طرح های آبیاری نوین دارند گرگان - ایرنا- وزیر جهاد کشاورزی از حمایت ویژه دولت و مجلس از اجرای طرح های آبیاری نوین خبر داد و گفت با وجود برخی محدودیت های مالی و اعتباری دولت اما این طرح ها با جدیت پیگیری و اجرا می شود به گزارش خبرنگار ادولت براي حمايت از كشتي اقدام اساسي كند
دولت براي حمايت از كشتي اقدام اساسي كند در شرايطي يك سال تا المپيك ريو باقي مانده كه كشتي به عنوان اميد اول ورزش كشورمان براي كسب مدال در المپيك وضعيت خوبي ندارد و كشتيگيران مليپوش با شرايط سختي در شرايطي يك سال تا المپيك ريو باقي مانده كه كشتي به عنوان اميد اول ورزش كشورمانجمع بندی مذاکرات هسته ای گره قطار شهری مشهد را باز کرد / حمایت ویژه دولت از این پروژه
جمع بندی مذاکرات هسته ای گره قطار شهری مشهد را باز کرد حمایت ویژه دولت از این پروژه مشهد - ایرنا - مدیرعامل شرکت قطارشهری مشهد گفت جمع بندی مذاکرات هسته ای تاثیرات مثبتی در حوزه قراردادهای قطارشهری مشهد با شرکت های بین المللی ایجاد کرد کیانوش کیامرز روز چهارشنبه در گفت و گو بدولت در زمینه برندسازی از تولید کنندگان حمایت کند
دولت در زمینه برندسازی از تولید کنندگان حمایت کند کرمان - ایرنا - مدیرعامل شرکت کشاورزی نهال پسته رفسنجان برند سازی برای محصولات در جهت رقابت با بازار جهانی را مهم ارزیابی کرد و گفت برند سازی محصولات کاری بشدت دشوار است که به تنهایی امکان پذیر نیست و دولت در این زمینه بایستی ازفرماندار بویراحمد مطرح کرد رفع مشکلات بیکاری بویراحمد با حمایت از کارآموزان فنی و حرفهای
فرماندار بویراحمد مطرح کردرفع مشکلات بیکاری بویراحمد با حمایت از کارآموزان فنی و حرفهایفرماندار بویراحمد گفت رفع مشکلات بیکاری شهرستان بویراحمد با حمایت از کارآموزان فنی و حرفهای امکانپذیر است به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج هوشنگ یاریپور صبح امروز در بازدید از مرکز فثابت ماندن قيمت کالاي اساسي تنها با حمايت واقعي دولت امکانپذير است
۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ۱۵ ۶ب ظ رئيس کميسيون کشاورزي اتاق بازرگاني ايران ثابت ماندن قيمت کالاي اساسي تنها با حمايت واقعي دولت امکانپذير است موج- رئيس کميسيون کشاورزي اتاق بازرگاني ايران گفت زماني که حقوق و دستمزد تعرفه گمرکي ماليات بر ارزشافزوده و سوخت در فاز هدفمندي يارانهها گراندر حال بروزرسانی/نوبخت در حاشیه جلسه هیأت دولت خبر داد تشکیل جلسه فوقالعاده دولت برای چگونگی سرمایهگذاری بعد
در حال بروزرسانی نوبخت در حاشیه جلسه هیأت دولت خبر دادتشکیل جلسه فوقالعاده دولت برای چگونگی سرمایهگذاری بعد از رفع تحریمهاسخنگوی دولت گفت تشکیل جلسه فوقالعاده دولت برای چگونگی سرمایهگذاری بعد از تحریم خبر داد به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس محمدباقر نوبخت سخنگوی ددولت نباید فشار حمایت از کشاورز را به تولید تحمیل کند
یک صادرکننده ممتاز دولت نباید فشار حمایت از کشاورز را به تولید تحمیل کند تهران - ایرنا - یک صادرکننده ممتاز ملی ضمن تحسین اقدام دولت برای خرید تضمینی محصولات کشاورزی گفت اگرچه این روش برای حمایت از کشاورزان روش مثبتی است اما دولت نباید فشار این حمایت را به تولیدکنندگان تحمیل کعلی شکوریراد در گفتوگو با روزنامه آرمان: روحانی زمینه فعالیت اصلاحطلبان را مهیا کند تا از او حمایت کنیم/ بر
علی شکوریراد در گفتوگو با روزنامه آرمان روحانی زمینه فعالیت اصلاحطلبان را مهیا کند تا از او حمایت کنیم برخی وزرا باری روی دوش دولت شدهاندنماینده اصلاحطلب مجلس ششم در گفتوگو با روزنامه آرمان گقت برخی وزرا هیچ گونه تلاشی برای هماهنگی با سیاستهای روحانی انجام نمیدهند به گدولت تلاش ویژهای برای رفع مشکلات صیادان و لنجداران داشته باشد
نماینده مردم بوشهر گناوه و دیلم در مجلس دولت تلاش ویژهای برای رفع مشکلات صیادان و لنجداران داشته باشد شناسهٔ خبر 2878241 - شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱ ۳۸ استانها > بوشهر بوشهر - نماینده مردم بوشهر گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت دولت تلاش ویژهای برای رفع مشکلات صیاداوظیفه دولت و مسوولان، حمایت از جوانان است
آیت الله علوی گرگانی وظیفه دولت و مسوولان حمایت از جوانان است قم- ایرنا- آیت الله سید محمدعلی علوی گرگانی از اساتید برجسته حوزه گفت حمایت از جوانان وظیفه دولت و مسوولین است نه اینکه در مقابل توانایی آنان که با از خودگذشتگی در حال فعالیت هستند سنگ اندازی کرده و راه های ترقیدولت بايد از توليدکنندگان حمايت کند
۱۰ مرداد ۱۳۹۴ ۱۴ ۴۳ب ظ يک فعال اقتصادي در گفت و گو با موج دولت بايد از توليدکنندگان حمايت کند موج - يک فعال اقتصادي گفت ما هيچ کمکي از دولت نمي خواهيم تقاضايي که داريم اين است که فقط جلوي فعاليت توليدکننده گرفته نشود دکتر علي ميرزاده مدير عامل ايران پاش و از فعالين اقتصاديسرپرست راه و شهرسازی رفسنجان خبر داد رفع تصرف 120 هزار متر مربع از اراضی دولتی در رفسنجان
سرپرست راه و شهرسازی رفسنجان خبر دادرفع تصرف 120 هزار متر مربع از اراضی دولتی در رفسنجانسرپرست اداره راه و شهرسازی رفسنجان از رفع تصرف 120 هزار متر مربع از اراضی دولتی توسط این اداره خبر داد علی عباسیپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رفسنجان اظهار داشت از حدودمعاون پارلمانی رئیسجمهور خبر داد: برنامه دولت برای حمایت از بخش خصوصی پس از توافق هسته ای
معاون پارلمانی رئیسجمهور خبر داد برنامه دولت برای حمایت از بخش خصوصی پس از توافق هسته ای سیاست > دولت - معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت مردان حقوقدان کشور نزدیک به 22 ماه در بینظیرترین هماورد سیاسی توانستند مهمترین گام را در رفع ظلم از سر مردم ایران بردارند و چهره-
گوناگون
پربازدیدترینها