تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870883999




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روابط شبکه بانکي ايران و ژاپن؛ زيرساخت کليدي طراحي روابط اقتصادي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۷ مرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۴۹ب.ظ)
ديدار هيات ژاپني با رئيس کل بانک مرکزي؛ روابط شبکه بانکي ايران و ژاپن؛ زيرساخت کليدي طراحي روابط اقتصادي موج - معاون وزير اقتصاد، تجارت و صنعت ژاپن به همراه مديراني از صنايع گاز و نفت، بيمه و بانکي اين کشور با رئيس کل بانک مرکزي ديدار و گفت و گو کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، ولي اله سيف، رئيس کل بانک مرکزي، با اشاره به روابط ديرينه اقتصادي ايران و ژاپن گفت: از ترکيب تيم اقتصادي که به ايران آمده است مي‌توان به عزم ژاپن براي ازسرگيري روابط اقتصادي و افزايش حجم مبادلات پي برد و اميدوارم با فضاي جديدي که ايجاد شده است ارتباطات اقتصادي دو کشور توسعه چشمگيري داشته باشد.
سيف زمينه فعاليت بين دو کشور را مثبت ارزيابي کرد و گفت: ايران زمينه و ظرفيت‌هاي سرمايه گذاري زيادي دارد. ژاپن کشوري پيشرفته در حوزه صنعت و تکنولوژي است و بازار وسيع ايران و منطقه فرصتي براي توليد محصولات مشترک و عرضه در بازار منطقه خواهد بود که بايد اين فرصت را مغتنم شمرد.
وي تعامل و روابط شبکه بانکي دو کشور را زيرساخت کليدي طراحي روابط اقتصادي خواند و عنوان کرد: در دوره تحريم‌ها بانک‌هاي ژاپني همکاري خوبي با بانک‌هاي ايراني داشتند و در دوره جديد بايد اين روابط تقويت شود و متناسب با ظرفيت‌هاي اقتصادي دو کشور فعاليت‌هاي بانکي تعريف و بهره برداري شود. همچنين با نگاهي به سابقه همکاري دو کشور مي‌توان ديد که شرکت‌هاي ايراني از پيشينه انضباطي خوبي برخوردارند.
رئيس کل بانک مرکزي با استقبال از سرمايه گذاري بيشتر ژاپن و حضور قوي تر از گذشته در ايران گفت: موانع و محدوديت‌ها بايد هرچه سريع‌تر برداشته شود و رفع اين موانع کمک شاياني به رشد مناسبات اقتصادي دو کشور مي‌کند. وي افزود: تأمين مالي پروژه‌ها و سرمايه گذاري به سرعت مي‌تواند به مرحله اجرا درآيد و تسريع در توافقنامه سرمايه گذاري متقابل مي‌تواند به اين روند کمک کند.
سيف خواستار افزايش سطح فعاليت‌هاي بانک‌هاي ژاپني در ايران شد و گفت: در گذشته بانک‌هاي ژاپني فقط به صورت نمايندگي در ايران فعاليت مي‌کردند ولي مي‌خواهيم سطح فعاليت‌ها ارتقا يابد و حتي شاهد تأسيس شعب بانک ژاپني در ايران باشيم. اين امر به لحاظ قانوني امکان پذير است و تلاش ما اين است که شرايط را براي توسعه روابط اقتصادي دو کشور آماده کنيم.
وي افزود: بانک‌هاي ايراني آمادگي همکاري سريع و حرفه اي با طرف ژاپني را دارند و پيشنهاد مي‌کنم که زمينه‌هاي شروع همکاري پيش از اجرايي شدن توافقنامه انجام شود تا سريع‌تر وارد مرحله عملياتي شدن همکاري‌ها شويم و همکاري مجاز بانک‌هاي دو کشور آغاز و تقويت شود.

استقبال ژاپن از گسترش همکاري‌ها
دايشيرو ياماگيوا وزير اقتصاد، تجارت و صنعت ژاپن با استقبال از آمادگي ايران براي گسترش همکاري گفت: موارد مطرح شده از سوي رئيس کل بانک مرکزي به سرعت به وزارتخانه‌هاي مربوطه منتقل مي‌شود و از پيشنهادها براي انجام فعاليت‌ها پيش از اجرايي شدن توافق استقبال مي‌کنيم.
وي با ابراز خوشحالي از همکاري با کشور تاريخي ايران افزود: از جانب دولت ژاپن توافق هسته اي را تبريک مي گوييم و اميدواريم از فرصت ايجاد شده براي تقويت روابط اقتصادي استفاده کنيم و اعتقاد داريم که تقويت روابط بانکي دو کشور ايران و ژاپن، منافع طرفين را تأمين خواهد کرد.
وي روابط با ايران را به دليل حائز اهميت بودن در بين کشورهاي منطقه و داشتن منابع طبيعي براي کشور ژاپن که از ظرفيت‌هاي صنعتي برخوردار است، مهم خواند و تصريح کرد: شرکت‌هاي ژاپني با وجود تحريم‌ها در گذشته با بانک‌هاي ايراني همکاري خوبي داشته‌اند و اکنون ما نيز به عنوان دولت ژاپن از اين همکاري‌ها حمايت مي‌کنيم ضمن آنکه براي شروع مجدد فعاليت‌ها بهتر است در زمينه‌هاي محيط زيست، خودرو و صنايع برق همکاري‌ها آغاز شود.
اين مقام دولتي ژاپن در پاسخ به پيشنهاد رئيس کل بانک مرکزي ايران مبني بر گسترش همکاري‌هاي بانکي تاکيد کرد: با وجود تحريم‌هاي بين المللي بانک مرکزي ژاپن با ايران همکاري داشته است و اميدواريم از اين به بعد با فرصت پيش آمده روابط اقتصادي را توسعه دهيم البته اين امر به تصميم‌هاي بانک‌هاي ژاپني ارتباط دارد ليکن دولت ژاپن از اين بانک‌ها جهت حضور در ايران حمايت خواهد کرد.
وي گفت: دولت ژاپن منتظر اجرايي شدن برجام است اما تا زمان اجرايي شدن آن نيز از شرکت‌هاي غيردولتي که مايل به حضور در ايران باشند پشتيباني مي‌کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن