تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837281270
شباهت امروز بادوران قطعنامه 598
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
شباهت امروز بادوران قطعنامه 598
رئیس مجلس شورای اسلامی شرایط فعلی کشور در خصوص مذاکرات هسته ای و برجام را قابل مقایسه با دوران آخر جنگ و صدور قطعنامه ۵۹۸ دانست.
خبرگزاری مهر: رئیس مجلس شورای اسلامی شرایط فعلی کشور در خصوص مذاکرات هسته ای و برجام را قابل مقایسه با دوران آخر جنگ و صدور قطعنامه ۵۹۸ دانست.
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار و تجلیل از خبرنگاران پارلمانی در محل کمیسیون تلفیق گفت: وضعیت فعلی کشور را باید با دوران پایانی جنگ ۸ ساله مقایسه کرد.
وی اظهار داشت: مسئله ای مانند مذاکرات پس از جنگ در دوران انقلاب کمتر داشته ایم.
لاریجانی ادامه داد: بعد از انقلاب مسائل و مشکلات زیادی مانند جنگ و تحریم ها فراروی ملت ایران وجود داشت و اگر بخواهیم موقف فعلی را با دوره ای از انقلاب مقایسه کنیم باید آن را با دوران اواخر جنگ مقایسه کنیم.
وی تاکید کرد: قطعنامه ۵۹۸ چنین موقفی بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: پس از انقلاب ما مسائل زیادی داشتیم، اما زندگی ما پس از انقلاب همیشه با این موضوعات عجین بوده است.
وی تاکید کرد: باید وضعیت فعلی را با اواخر جنگ و صدور قطعنامه ۵۹۸ مقایسه کنیم. قطعنامه ۵۹۸ موضوع حساسی بود که جامعه از شرایطی به شرایط دیگر عبور کرد.
لاریجانی گفت: در مساله هسته ای توافقی که صورت گرفته در چنین گذری قرار دارد و جامعه ما از ۱۲ سال چالش وارد صحنه دیگری می شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی با ناحق دانستن این چالش افزود: در صحنه بینالمللی بیرحمی زیادی است. مگر جنگ ۸ ساله علیه ایران جنگ حقی بود، جنگ علیه ایران، جنگ ناحقی بود و قطعنامه ۵۹۸ بعد از شرایط مختلف در جنگ فراز دیگری را برای انقلاب تعریف کرد.
وی اضافه کرد: در مساله هسته ای هم پس از ۱۲ سال چالش سنگین، ما به مقطعی جدید رسیدیم. این را باید درک کرد که وضعیت فعلی مقطع جدیدی است.
لاریجانی با طرح این سوال که آیا این مسیر درست طی شده است یا خیر، گفت: همیشه می شود این موضوع را تحلیل کرد، اما باید بدانیم طی این ۱۲ سال با دقت حرکت ما زیر ذرهبین بوده است، این طور نبوده که مقاطعی که با غرب تعاملاتی داریم و یا زمانی که ایستادگی می کردیم، یک کار سرسری بوده باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: پشت هر مرحله ای از مذاکرات مدت ها فکر شده است. در این مقطع، یعنی در مقطع فعلی که ایران مذاکرات را جدیتر دنبال کرد، این اقدام از یک نگاه تاکتیکی صورت نگرفت، بلکه در جلسات مختلفی بحث شد که چرا ما باید پیشنهاد مذاکرات جدید را بپذیریم.
لاریجانی تصریح کرد: اینکه مذاکرات با چه چارچوبی پذیرفته شده و چگونه هدایت شود، مورد تحلیل و بررسی زیادی قرار گرفت. مجموعا در نظام تمام ابعاد آن مورد توجه قرار گرفت و تصمیم گرفتیم مذاکرات را از این مسیر ادامه دهیم.
وی با اشاره به فراز و فرودهای مذاکرات هسته ای گفت: اینطور نبود که مذاکرات با پیشنهادات سطحی و گفت و شنود راحت انجام شود، به نظر من در طول تاریخ پس از انقلاب مذاکرات هسته ای، جزء سخت ترین مذاکرات بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی مذاکرات هسته ای را بسیار پرتنش خواند و ادامه داد: بارها مذاکرات به کشور بازگشت، در مورد آن بحث و بررسی صورت گرفت و دوباره مذاکرات از سنخ دیگری پیگیری شد. اینطور نبود که جاده یکطرفه باشد.
لاریجانی افزود: مذاکرات هسته ای گفتگوی بسیار پرچالشی بود و آنچه امروز روی کاغذ می بینید، وجهی از آن است البته چارچوب های اصلی همین است.
وی با طرح این سوال که آیا توافق خاتمه کارها است، عنوان کرد: این توافق خاتمه یک دوره است، اما آغاز دوره ای پرمساله است. اینطور نیست که این مذاکرات حتی اگر در ایران تصویب شود، راه شوسه ای باشد، نه اینطور نیست، مسیر پس از مذاکرات، مسیری پرمساله خواهد بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: همان موجودات موذی که ۱۲ سال با ایران چالش داشتند، در مقابل این سند نیز رفتارهای موذیانه خواهند داشت.
لاریجانی اظهار کرد: جنجالی که الان در مساله پارچین ایجاد کردند، جنجالی واقعا تصنعی است و علت ایجاد آن تاثیرگذاری در تصمیم گیری صحنه بین الملل است و حل دغدغههای خودشان در آمریکا.
وی اضافه کرد: به هر حال پارچین منطقه مهمی است. اینکه در پارچین رفت و آمدهایی وجود دارد، آن را وصل کنند به داخل پادگان و سر و صدا راه بیاندازند، امری طبیعی نیست و داستانی است که می خواهند تاثیر بگذارند.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تردیدی وجود ندارد که رژیم صهیونیستی از این مذاکرات بسیار ناراحت است و بنا دارد در این راستا پول هایی نیز خرج کند.
لاریجانی گفت: ما باید کاملا وقوف داشته باشیم که مسیر پس از مذاکرات، مسیری جدید با چالش های نو است که باید ابعاد آن را مورد توجه قرار داد.
وی با تاکید بر اینکه باید سند برجام را خوب بفهمیم، عنوان کرد: باید در تبیین برجام با صداقت عمل کنیم. تبعا در این سند داد و ستد رخ داده است و کسی نمی گوید که به حداکثر موضوعات مورد نظر خود در این سند دست یافته ایم.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در سند برجام نکات اصلی مورد نظر ایران حفظ شده است که اول حفظ غنی سازی و دوم برداشته شدن تحریم ها است که تبعا حواشی دارد.
لاریجانی با بیان اینکه سوال برخی این است که آیا می توان پس از توافق به غنی سازی ادامه داد؟ گفت: این اولین باری است که کشورهای گردن کلفت در جهان پذیرفته اند که ایران غنی سازی داشته باشد. البته یک مقدار سطح غنی سازی محدود شده است که این موضوع نیز پیچیدگی هایی دارد که آیا ما امروز با مجموع مختصات فنی که در اختیار داریم این حد غنی سازی برای ما فشاری جهت ایجاد محدودیت است.
وی ادامه داد: نمی خواهم بحث را باز کنم اما می دانم برای ایران این موضوع تبعات ضرر آمیزی ندارد. ما غنی سازی را در ایران تثبیت کردیم، همان کشورهایی که می خواستند پیچ و مهره های غنی سازی را بردارند، همان ها می گویند ما نتوانستیم از دست یابی ایران به فناوری هسته ای جلوگیری کنیم.
لاریجانی توافق را دستاوردی مهم برای ایران خواند و گفت: ما باید قدر کاری که کرده ایم را بدانیم. همیشه در این شرایط نمی مانیم. در همین سند آمده که پس از یک مدتی ایران به سمت صنعتی شدن می رود و اینکه چرا ما این مدت زمان محدودیت را پذیرفته ایم نیز دقت نظر فنی در آن وجود دارد. فکر می کنم در این موضوع ایران ورودی قوی داشت.
رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص برداشته شدن تحریم های اقتصادی گفت: برداشته شدن تحریم های اقتصادی در سند و قطعنامه آمده است. البته در برخی موارد لغو می شود اما در برخی موضوعات کشورها توانمندی بر لغو نداشتند و گفته اند متوقف می شود که این موضوع قابل درک است.
رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: سوال دیگری که مطرح است این است که آیا لغو تحریم ها محقق خواهد شد؟
وی با اشاره به اینکه بسیاری از سندها روی کاغذ میآید اما در عمل به درستی جلو نمیرود، گفت: باید هم بسترهای لازم برای اجرا را فراهم کنیم و هم تلاش کنیم که به درستی اجرا شوند؛ برای آینده باید مسیرهای مناسب برای ورود به سرمایهگذاری فناورانه فراهم شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکرات اخیر و جلساتی که پیرامون آن در مجلس برگزار شده است، گفت: در مذاکرات مختلفی که هم دولت و هم مجلس داشته، درباره این مساله بحث کردیم که در آینده مسیری را هموار کنیم که سمت و سوی اقتصادی داشته باشد؛ بخصوص از ظرفیت نیروی انسانی استفاده بهینهای داشته باشیم و مدیران اجرایی، هدفهای دور را ببینند.
لاریجانی با اشاره به اینکه یک بیماری مهم در سیستم دیوانی کشور داریم، افزود: سیستم دیوانی کشور بسیار حجیم است، با این وضع نمیتوان امید زیادی به سرمایهگذاری داشت، بلکه باید چابکسازی را سرلوحه کار کشور قرار دهیم، این یک پوستاندازی در سیستم کشور است.
رئیس قوه مقننه با بیان اینکه پرسنل ما باید از یک رفتار به رفتار دیگری رو بیاورند، خاطرنشان کرد: حتما عدهای با این مساله مخالف هستند اما باید دید که آیا این مساله خوب است که ۹۰ درصد بودجه یک سال کشور صرف هزینههای جاری شود و هیچ تحرکی در کارهای عمرانی صورت نگیرد؟ باید در کارهای عمرانی و تولیدی، تحرک داشته باشیم.
وی گفت: علاقهمندی وجود دارد که مجلس ورود کرده و استخدامهای جدید ایجاد کند؛ با این کار، بار کشتی این کشور را زیاد میکنیم، در حالی که باید به فهم مشترک برسیم که چگونه این سرمایه را به سمت سرمایههای فناور سوق دهیم.
لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسائل منطقهای گفت: در شرایط فعلی با مسائل مختلفی در منطقه مواجه هستیم، گرفتار پدیده ناشیگری غربیها در منطقه شدهایم؛ نشستهایی که غرب برای بحران سوریه برگزار میکند، نشان میدهد که تیزهوشی برای حل مساله سوریه وجود ندارد؛ از یکسو میگویند با داعش و النصره درگیر هستیم، اما از طرف دیگر، دیگران را میکوبند تا گروههای داعش و النصره را؛ این چه جور مبارزهای است که غرب پیش گرفته است؟
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر آمریکا فکر میکند که میتواند با این شیوهها سوریه را به لیبی جدید تبدیل کند، امکانپذیر نیست؛ این امر به نفع آنها هم نخواهد بود چون آسیب جدی به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: چنین وضعی را در یمن هم میبینیم که به بهانه حمایت از یک رئیسجمهور ورشکسته، دست به جنگ میزنند و میگویند میخواهیم با یک گروه تروریستی مبارزه کنیم، اما اینها با دست خود، جریان تروریستی را در منطقه نشر میدهند.
لاریجانی ادامه داد: تجربه ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نشان داده که در جریان این اقدامات غرب، همواره یک گروه تروریستی جدید خلق شده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران یک کشور مسئولیت است و درک آن از مسائل منطقه ملموس بوده، گفت: شرایط از نظر ما بسیار حساس بوده و با امنیت ملی و سرنوشت مسلمانان در منطقه مواجه است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسائل داخلی کشور، خاطرنشان کرد: اگر یک کشور چالش بینالمللی را از یک مرحله وارد مرحله دیگری کرده است، برای مواجهه با مرحله جدید، به وفاق در داخل به طور جدی نیاز دارد.
رئیس قوه مقننه افزود: رسانهها دعواهای کوچک در یک کشور مردمسالار را گاهی آنقدر بزرگ میکنند که مسائل مهمتر همچون موضوعات اقتصادی و فرهنگی دیده نمیشود.
لاریجانی گفت: امروز وظیفه سیاسی ما بیش از هر زمان دیگر، ایجاد وفاق ملی است که رسانهها باید جامعه را به آن ترغیب کنند.
وی تصریح کرد: انتخابات پیشرو هم چالشهای خود را دارد اما مساله ملی را باید به مسائل دیگر سبقت داد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: سلیقه یا رنگ سیاسی رسانهها اشکال نیست، بلکه مسائل سیاسی باید ورای رنگهای سیاسی دیده شود، این یک بلوغ سیاسی برای جامعه محسوب شده و کمبود فکری نیست.
لاریجانی ادامه داد: شاید ۹۰ درصد مسائل مهم ما، ورای رنگهای سیاسی باشد و تنها ۱۰ درصد آن مسابقه سیاسی جناحها باشد که نباید این ۱۰ درصد را بزرگ کرد.
وی با اشاره به اهمیت مسائل اقتصادی خاطرنشان کرد: کارآفرینی مساله مهمی است، اگر ذهن جامعه را به آن ترغیب نکنیم، حتی کار تولیدی هم بکنیم، اقدام مهمی صورت نگرفته است.
رئیس قوه مقننه همچنین با اشاره به اینکه گاهی شاهد هستیم که نسبت به برخی مسائل در کشور با ظن و گمان برخورد میشود، گفت: گاهی یک مساله را به یک سناریو تبدیل میکنند که از آن نان بخورند؛ نان را تفت داده و برای خود بازار درست کنند. اما ما درگیریهای چندوجهی داریم و لازم نیست نسبت به رفتارهای هم تا این حد دچار ظن باشیم؛ تلخیهایی که به جامعه منتقل می شود، روح جامعه را منقبض میکند.
لاریجانی با اشاره به اینکه نباید ترویج بیصداقتی در جامعه داشته باشیم، گفت: من در پارلمانهای مختلف حضور داشتم، اما هرگز حس نکردم که در سطح کلان جامعه بیصداقتی وجود داشته باشد، ما نیاز به یک گشایش روحی داریم.
وی گفت: چالشآفرینیها و تیراندازیهایی که در جامعه ایجاد میشود، فکر جامعه را منحرف کرده و گرفتاری ایجاد میکند، باید دید مجموعه کاری که انجام میدهیم، گشایشی در جامعه ایجاد میکند یا نه؟
رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: البته نباید خود را سانسور کنیم، اما با نگاه تبعیضانه به مسائل نگاه کرده تا مشکلات چندوجهی را حل کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]
صفحات پیشنهادی
تذکر کیهان به رئیس مجلس در مقایسه توافق وین و قطعنامه 598 / شدت انتقادات این روزنامه به مجلس
تذکر کیهان به رئیس مجلس در مقایسه توافق وین و قطعنامه 598 شدت انتقادات این روزنامه به مجلس در اين گزارش آمده است مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای ادای توضیح درباره توافق محرمانه با کشورمان به سنای آمریکا میرود احضار آمانو از سوی سنا در حالی است که مجلس شورای اسلامیدلواپسان قطعنامه 598 چه می گفتند؟/ تندروهایی که هاشمی را بیچاره کردند
دلواپسان قطعنامه 598 چه می گفتند تندروهایی که هاشمی را بیچاره کردند سیاست > احزاب و شخصیتها - روزنامه قانون در گفت و گویی با سیروس ناصری نوشت اينكه بعضي از منتقدان مذاكرات و قطعنامه 2231آن را با قطعنامه 598 و مذاكرات براي پايان جنگ با عراق مقايسه مي كنند كار دربا تفویض مسئولیت مذاکرات، نیازی به تصویب برجام درشورای امنیت و مجلس نیست/ ارحجیت برجام برقطعنامه 598
با تفویض مسئولیت مذاکرات نیازی به تصویب برجام درشورای امنیت و مجلس نیست ارحجیت برجام برقطعنامه 598 سیاست > احزاب و شخصیتها - یک حقوقدان قانون اساسی با اشاره به تفویض اختیار مذاکرات هسته ای از شورای امنیت به دولت گفت به این ترتیب دیگر نیازی به تصویب توافق برجامآیا مجلس باید «برجام» را تایید کند؟ لاریجانی:مجلس درباره قطعنامه 598 نظر نداد
آیا مجلس باید برجام را تایید کند لاریجانی مجلس درباره قطعنامه 598 نظر نداد در روزهای اخیر بحث بر سر ترجمه متن برجام ورد زبان بسیاری از نمایندگان مجلس شد به گزارش نامه نیوز البته مهمتر از بحث ترجمه برجام بحث تصويب آن در مجلس بود اما آيا واقعا برجام نيازمند تصويب مجلس شوراتذکر کیهان به رئیس مجلس در مقایسه توافق وین و قطعنامه 598/ بهارستان همچنان تعطیل!
تذکر کیهان به رئیس مجلس در مقایسه توافق وین و قطعنامه 598 بهارستان همچنان تعطیل مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای ادای توضیح درباره توافق محرمانه با کشورمان به سنای آمریکا میرود احضار آمانو از سوی سنا در حالی است که مجلس شورای اسلامی تعطیل بوده و به زودی نیز برای 3 هفتهآیا مجلس باید «برجام» را تایید کند؟ لاریجانی:مجلس درباره قطعنامه 598 نظر نداد
آیا مجلس باید برجام را تایید کند لاریجانی مجلس درباره قطعنامه 598 نظر نداد سیاست > مجلس - در روزهای اخیر بحث بر سر ترجمه متن برجام ورد زبان بسیاری از نمایندگان مجلس شد به گزارش خبرآنلاين البته مهمتر از بحث ترجمه برجام بحث تصويب آن در مجلس بود اما آيا واقعا بدلواپسان قطعنامه 598 چه میگفتند؟
دلواپسان قطعنامه 598 چه میگفتند اينكه بعضي از منتقدان مذاكرات و قطعنامه 2231آن را با قطعنامه 598 و مذاكرات براي پايان جنگ با عراق مقايسه مي كنند كار درستينيست آفتاب روزنامه قانون در گفت و گویی با سیروس ناصری نوشت وضعيت قطعنامه 598 متفاوت و يك امر جداگانه بود و امروز2231 يكجانشین رئیس بسیج مستضعفین عنوان کرد عملیات مرصاد؛ تودهنی محکم به منافقین / خیانت منافقین و عملیات مرصاد با وجو
جانشین رئیس بسیج مستضعفین عنوان کردعملیات مرصاد تودهنی محکم به منافقین خیانت منافقین و عملیات مرصاد با وجود پذیرش قطعنامه 598 رخ دادجانشین رئیس بسیج مستضعفین گفت رزمندگان اسلام در پاسخ به خیانت منافقین به ملت ایران در عملیات مرصاد تودهنی بزرگی به آنان زدند به گزارش خبرگزارابراز تاسف اتحادیه اروپا از وتو شدن قطعنامه امروز شورای امنیت توسط روسیه
ابراز تاسف اتحادیه اروپا از وتو شدن قطعنامه امروز شورای امنیت توسط روسیه بین الملل > اروپا - واحدمرکزی خبرنوشت سخنگوی کمیسیون اروپا پنجشنبه اعلام کرد اتحادیه اروپا از وتوی روسیه در خصوص قطعنامه مربوط به ایجاد دادگاه محاکمه مسببان سقوط پرواز ام اچ17 که ژوئیه 2014 درسيروس ناصري:دلواپسان قطعنامه 598 چه می گفتند؟/در آن زمان آقاي هاشميهم از دست تندروها بيچاره شده بود
سيروس ناصري دلواپسان قطعنامه 598 چه می گفتند در آن زمان آقاي هاشميهم از دست تندروها بيچاره شده بود توافقنامه هسته اي وين به لحاظ اهميت جهاني و تاثيرآن برسرنوشت جامعه ايران باقطعنامه 598و ايجاد آتشبس ميان كشورمان با عراق مقايسه ميشود بي شك هردو واقعه مورد نظر واجد اهميت سياسيصفحه اول روزنامه های امروز پنجشنبه 8 مرداد
تراز مهمترین عناوین سیاسی اجتماعی و فرهنگی امروز پنجشنبه ۹۴ ۰5 08 را در نیم صفحه نخست این روزنامهها بخوانید زمانبندی انتشار 8 مرد 1394 - 09 48بذرپاش در نشست سالانه دفتر تحکیم وحدت: فرجام برجام با تصویب عجلهای قطعنامه شورای امنیت در هالهای از ابهام قر
بذرپاش در نشست سالانه دفتر تحکیم وحدت فرجام برجام با تصویب عجلهای قطعنامه شورای امنیت در هالهای از ابهام قرار گرفته استعضو هیات رئیسه مجلس گفت که فرجام برجام با تصویب عجلهای قطعنامه در هالهای از ابهام قرار گرفته است به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس مهرداد بذرپاش عضورحیمپور ازغدی: پذیرش قطعنامه و "برجام" سرکشیدن جام زهر یا صلح امام حسن (ع) نیست
جمعه ۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۲۷ یک عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت پذیرش قطعنامه و برجام سرکشیدن جام زهر یا صلح امام حسن ع نیست کسانی که اینگونه سخن میگویند بیسواد هستند به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا حسن رحیمپور ازغدی در سخنان پیش از خطبه نماز جمعنماینده زنجان و طارم: آرامش و امنیت امروز، مرهون خون شهداست
جمعه ۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۵۸ نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان این که آرامش و امنیت امروز نظام جمهوری اسلامی ایران مرهون خون شهداء است گفت برگزاری رقابتهای ورزشی تحت عنوان یادواره شهداء میتواند اقدامی شایسته در راستای پاسداشت خون این عزیزان باشد به گزارش خواکنش اتحادیه اروپا به وتو شدن قطعنامه شورای امنیت توسط روسیه
واکنش اتحادیه اروپا به وتو شدن قطعنامه شورای امنیت توسط روسیهتاریخ انتشار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۱ ۳۰ سخنگوی کمیسیون اروپا پنجشنبه اعلام کرد اتحادیه اروپا از وتوی روسیه در خصوص قطعنامه مربوط به ایجاد دادگاه محاکمه مسببان سقوط پرواز ام اچ۱۷ که ژوئیه ۲۰۱۴ در شرق اوکراین سرنگوقطعنامه سازمان بین الملل وتو شد+فیلم
قطعنامه سازمان بین الملل وتو شد فیلم روسیه قطعنامه سازمان ملل متحد را که خواستار تشکیل دادگاهی بینالمللی برای بررسی سقوط یک هواپیما بر فراز اوکراین شده بود وتو کرد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر یازده عضو از 15 عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد به این قطعنامه رای مثبت دادواکنش وزارت خارجه ایران به جنایت امروز صهیونیستها
واکنش وزارت خارجه ایران به جنایت امروز صهیونیستها ﻭﺯاﺭﺕ اﻣﻮﺭ ﺧﺎﺭﺟﻪ ﻛﺸﻮﺭﻣﺎﻥ ﺟﻨﺎﻳﺖ اﻣﺮﻭﺯ ﺻﻬﻴﻮﻧﻴﺴﺘﻬﺎ ﺩﺭ ﺁﺗﺶ ﺯﺩﻥ ﻳﻚ ﻣﻨﺰﻝ ﻣﺴﻜﻮﻧﻲ ﻛﻪ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﺯﻧﺪه ﺩﺭ ﺁﺗﺶ ﺳﻮﺧﺘﻦ ﻳﻚ ﻛﻮﺩﻙ ﺷﻴﺮ ﺧﻮاﺭ ﻓﻠﺴﻂﻴﻨﻲ ﺷﺪ ﺭا شدیدا ﻣﺤﻜﻮﻡ کرد به گزارش نامه نیوز مرضیه افخم ﺳﺨﻨﮕﻮﻱ ﻭﺯاﺭﺕ اﻣﻮﺭ ﺧﺎﺭﺟﻪ ﻛﺸﻮﺭﻣﺎﻥ ﺟﻨﺎﻳﺖ اﻣﺮﻭﺯ ﺻﻬﻴﻮ-
سیاسی
پربازدیدترینها