واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
حوزه ارتباطات کشور رو به توسعه است
رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور گفت: بر خلاف تحریمها حوزه ارتباطات کشور رو به توسعه است و دستاوردهای مطلوبی را شاهد هستیم.
خبرگزاری مهر: رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور گفت: بر خلاف تحریمها حوزه ارتباطات کشور رو به توسعه است و دستاوردهای مطلوبی را شاهد هستیم.
نصرالله جهانگرد شامگاه چهارشنبه در نشست مشترک فعالان حوزه ICT با وزیر ارتباطات تصریح کرد: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید در مدت زمان کوتاهی توانستیم ارتباطات کشور را ۴۰ برابر افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه به دلیل وجود تحریم ها مقدمات این کار به سختی فراهم شده است، افزود: در بخش ترافیک داخلی بین الملل با رشد قابل توجه مواجه هستیم.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در طول دو سال ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ مجموعاً هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال برای کل ارتباطات کشور در بخش زیرساخت هزینه شده است، تصریح کرد: در حال حاضر در بخش زیرساخت ۲۵ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده است.
جهانگرد با تاکید به اینکه درصد تخصیص این اعتبار فعلا مشخص نیست، ابراز امیدواری کرد: دستاوردهای قابل توجهی در حوزه ارتباطات کشور به زودی به وقوع بپیوندد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور با بیان اینکه ترافیک دیتا با توسعه نسل سوم موبایل نیازهای مقدماتی را ترمیم می کند از اجرای مرکز آپای استان اردبیل در سال جاری خبر داد.
جهانگرد با تاکید به اینکه ضروری است شرکت های استانی منابع و محصولاتی را تولید کنند که در کشورهای همسایه بازار فروش داشته باشد، اضافه کرد: استان اردبیل دارای مرز مشترک با کشور آذربایجان است که این خود یک ظرفیت مناسب برای توسعه استان است.
در این نشست معاون وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات با بیان اینکه این مجموعه به دنبال توسعه فناوریهای نوین خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات در استانهای کشور است، گفت: سهم حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در بازار نسبت به سالهای گذشته سه برابر افزایشیافته است.
برات قنبری با اشاره به وجود پتانسیل در افزایش این سهم اظهار داشت: فعال سازی و جذب حمایت های بخش خصوصی به صورت ویژه در این وزارت خانه دنبال می شود.
وی با بیان اینکه شاخص توسعه مراکز ارتباطات در استان اردبیل در رتبه ۱۸ کشوری است، اضافه کرد: سعی کردیم در استان اردبیل طی هر سال ۱۰ درصد رشد جایگاه را به ثبت برسانیم
معاون وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات با بیان اینکه شاخص دسترسی استان به فناوری اطلاعات کشور ۲۲ است، تصریح کرد: استان اردبیل در شاخص استفاده از فناوری رتبه ۱۴ و شاخص مهارت رتبه ۲۰ کشوری را به خود اختصاص داده است.
قنبری معتقد است در دو سال عمر دولت تدبیر و امید شاهد توسعه و افزایش زیرساخت های فناوری اطلاعات در کشور و استان اردبیل هستیم، ولی این میزان راضی کننده نیست و میدان برای کار وسیع است.
در عین حال سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی در این نشست با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی در سال های گذشته گام های اساسی برای توسعه تحصیلات تکمیلی برداشته است، گفت: در سال ۱۳۹۳ تعداد رشته های کارشناسی ارشد این دانشگاه به ۵۸ رشته رسیده است.
گودرز صادقی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی ۱۱ هزار و ۵۰۰ دانشجو در مقاطع کاردانی تا دکترای تخصصی است، افزود: این دانشگاه ۳۲۵ عضو هیئت علمی نیز دارد.
به گفته این سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی این دانشگاه در میان ۵۸ داتشگاه سراسری وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از رتبه ۲۶ در سال ۱۳۹۲ به رتبه ۲۳ در سال ۱۳۹۳ ارتقا یافته است.
صادقی خواستار راه اندازی آزمایشگاه تخصصی با محوریت دانشگاه محقق اردبیلی و با کمک وزارت ارتباطات شد و گفت: شناسایی تهدیدات رایانه ای، کشف آسیب پذیری، کمک به سازمان ها، ارزیابی امنیتی، ارائه طرح های امنیتی و ایمن سازی شبکه ها از اهداف این آزمایشگاه خواهد بود.
وی با بیان اینکه در خصوص راه اندازی آزمایشگاه تحقیقاتی کوچک شبکه های ارتباطی جدید و نسل نو، دانشگاه محقق نیازمند کمک و عقدقرارداد با وزارت ارتباطات است، افزود: دانشگاه ها باید ضمن برخورداری از تخفیفات، از پهنای باند بیشتر و واقعی تر برخوردار شوند.
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه اپراتورهای اینترنت پرسرعت در محدوده دانشگاه های اردبیل موجود نیستند، بیان داشت: در خدمات رسانی اپراتورهای مختلف، دانشگاه ها باید در کانون اصلی در نظر گرفته شوند.
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]