تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيرت از ايمان است و بى بند و بارى از نفاق.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816185454




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شواهد تاريخي خباثت‌هاي بي‌بي‌سي در ايران


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۴ مرداد ۱۳۹۴ (۱۷:۳ب.ظ)
مرکز اسناد انقلاب اسلامي منتشر کرد؛ شواهد تاريخي خباثت‌هاي بي‌بي‌سي در ايران موج - مرکز اسناد انقلاب اسلامي شواهد تاريخي خباثت‌هاي بي‌بي‌سي در ايران را منتشر کرد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از مرکز اسناد انقلاب اسلامي، مجوز فعاليت‌ يک هفته‌اي بي‌بي‌سي فارسي در ايران براي تهيه گزارش در زمينه مذاکرات هسته‌اي مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است؛ رسانه‌اي که نمي‌توان از نقش بي‌بديل آن در ايجاد فتنه‌انگيزي و خيانت در ايران چشم پوشي کرد و با تورق تاريخ مي‌توان فهميد که مشي و روش بي‌بي‌سي از سال 1320 تاکنون هيچ تغييري نکرده است.
1. راديو بي‌بي‌سي در آستانه اشغال ايران توسط متفقين در شهريور 1320
در سال‏ هاي منتهي به اشغال ايران در شهريور 1320 شوروي و انگلستان براساس رويه رقابت‌آميز هميشگي خود در ايران به منظور پيگيري سياست ‏هاي تبليغاتي خود در طول جنگ جهاني دوم به رسانه برتر روز يعني راديو روي آوردند و هر کدام به فاصله اندکي از همديگر در برنامه‏ هاي راديويي برون‏ مرزي خود بخش فارسي تأسيس کردند. ابتدا شوروي و به فاصله حدود يک سال انگليس راديويي به زبان فارسي راه‌اندازي کردند. آلمان هيتلري نيز براي بهره‏ گيري از سلاح تبليغات، راديو برلين را پايه‌ريزي کرده بود تا افکار عمومي ايرانيان را به سود کشور متبوع خود سوق دهد. بنابراين، در سال‌هاي پاياني عصر رضاشاه راديو مهم‌ترين رسانه تاثيرگذار در حيات سياسي و اجتماعي ايران و جهان به شمار مي ‏رفت. اين مسأله درست مقطعي بود که تنها 2 سال از ورود راديو به ايران سپري شده بود.
برنامه‌هاي گسترش راديو که يک سال و اندي از عمر آن مي‌گذشت با اشغال ايران با مشکل روبه‌رو شد. در اين ميان «دايره‌ سانسور» نيز با فشار شوروي و انگلستان در اسفند 1320 با حضور نمايندگان اين دو کشور، براي سانسور در راديو و مطبوعات ايران و متحدين شکل گرفت.
بي بي‌سي فارسي که به راديو لندن نيز معروف است، از قديمي‌ترين بخش‌هاي اين رسانه به زباني غيرانگليسي است که در دي 1319 / دسامبر 1940 با بودجه وزارت خارجه انگليس آغاز به کار کرد. توجه به اهميت راهبردي ايران و نقش تبليغات در اين بخش از جهان، عمده ‏ترين ماموريت ‏هاي آن، اين بود که ضمن خنثي‏ سازي تبليغات راديو برلين، برنامه‌هايي در راستاي سياست‌هاي جنگي دولت بريتانيا و متفقين سازمان دهد و ذهن ايرانيان را آماده برکناري رضاشاه و اشغال ايران کند.
راديو لندن با پخش مطالبي عليه رضاشاه زمينه اشغال ايران را فراهم مي کردو روس‌ها نيز با اعلاميه‌هاي فارسي که توسط هواپيماهاي جنگنده روي شهرهاي شمالي مي‌ريختند، وي را مورد انتقاد قرار مي‏دادند. در مجموع اهداف و محورهاي برنامه‏ هاي بخش فارسي راديو بي بي‌سي را در ايام اشغال ايران در شهريور 1320 مي ‏توان به شرح زير جمع ‏بندي کرد:
تلاش براي نشان دادن خود به عنوان رسانه بي‏ طرف در رويدادهاي داخلي ايران در حوزه‌هاي مختلف
مشروعيت بخشيدن به اشغال ايران
شکستن مقاومت ايرانيان در مقابل اشغالگران
شکل‏‌دهي افکار عمومي ايرانيان درخصوص منافع متفقين و ايجاد نگاه مثبت نسبت به آن‌ها
نقش اطلاعاتي در تمامي بحران‌ها و رويدادهاي سياسي ايران
ايجاد اختلافات قومي و مذهبي در ايران
تلاش براي جذب مخاطبان تحصيل کرده جامعه ايران بويژه جوانان
راديو بي بي‌سي توانست با مهندسي افکار عمومي ايرانيان در شهريور 1320، با شايعه‏ سازي و در هم‌آميختن برخي واقعيت‌ها با ادعاهاي غيرواقعي، موفق به شکل‌دهي يک واقعيت تاريخي يعني پايان سلطنت رضاشاه شد.
به اين ترتيب که اين راديو نقش عمده‏اي در کنار ساير عوامل در تخريب چهره رضاشاه ايفا کرد تا حدي که آن شايعات به واقعياتي تاريخي بدل شد و تا سال‌ها بر اذهان ايرانيان سنگيني کرد. بي بي‌سي توانست با شگردهاي جنگ رواني و تبليغاتي، مقاومت ايرانيان را در برابر قواي اشغالگر بشکند و ذهن آنان را آماده پذيرش اشغال کشورشان از سوي متفقين کند. غير از راديو لندن که مرتباً از رضاشاه انتقاد و افکار عمومي ايران را عليه او تحريک مي‌کرد، راديو دهلي و ساير راديوهاي اقماري انگليس نيز با راديو لندن همصدا شده و بستر مناسب و قابل پذيرشي براي برکناري و تبعيد رضاشاه فراهم آوردند.
2. خيانت بي‌بي‌سي فارسي به مردم ايران در دوران پهلوي
همانطور که اشاره شد، در جريان جنگ دوم جهاني رضاشاه با چرخش به سمت آلمان، در مقابل متفقين قرار گرفت، لذا انگلستان تلاش کرد تا اين مهره سوخته را کنار بگذارد. در اين حين بي‌بي‌سي مسوول اوليه آماده کردن شرايط برکناري رضا شاه و تحول اوضاع سياسي به جانشين او شد. در کنار اين نقش مهم، بي بي سي نقش حامي محمد رضا را داشت. چرا که انگليسي‌ها بقاي او را در راستاي سياست‌هاي خودمي ديدند. لذا اين رسانه انگليسي چشم خود را بر روي تمام اقدامات محمدرضا شاه جز در مقاطعي که انگلستان قصد امتياز گيري از ايران را داشت، بسته بود؛ يعني در شرايطي از پهلوي حمايت مي‌کرد که بتواند منافع استعماري خود را در ايران پيش ببرد و بتواند از منابع غني ايران بهرمه‌مند شود؛ به عنوان مثال در شکل‌دهي به امارات متحده عربي و قائله‌سازي در خصوص جزاير سه‌گانه ايران ديده مي‌شود.
3. نقش بي بي سي در کودتاي 28 مرداد و غارت نفت ايران
در جريان ملي شدن نفت، انگلستان که بيشترين زيان را ديده بود تلاش کرد تا بار ديگر نفت ايران را در اختيار خود بگيرد. در سال 1330 در ابتداي ورود هريمن نماينده آمريکا به ايران، انگليس سعي داشت از طريق حزب توده در خيابان‌هاي تهران آشوب ايجاد کند. اين آشوب در 23 تير به وجود آمد که طي آن عده‌اي کشته و زخمي شدند. روز 24 تير راديو بي‌بي‌سي در تفسير وقايع ايران گفت: «فاجعه روز يکشنبه نشان داد که دکتر مصدق حاکم و مسلط بر اوضاع نيست و کمونيست‌ها در کمين هستند که ايران را ببلعند و اگر انگلستان پاي خود را کنار بکشد کار ايران تمام خواهد شد.» اين تبليغات سوء بر بستر زمينه سياسي ايران تا زمان سقوط دولت ادامه داشت.
در اين زمان بي‌بي‌سي سه وظيفه مهم و سرنوشت‌ساز برعهده داشت:1- ارتباط ميان کودتاچيان و شاه. 2- ابلاغ پيام رمزي به شاه جهت جلب اعتماد او. 3- حمايت از کودتاچيان و ضعيف کردن جبهه مصدق با تبليغات وسيع.
برهمين اساس در لندن داربي شر و وودهاوس ترتيبي دادند که برنامه اخبار بي‌بي‌سي که هميشه با عبارت «اکنون نيمه شب به وقت لندن است» آغاز مي‌شد، با عبارت «اکنون دقيقاً نيمه شب است» آغاز شود. اين علامت رمزي بود براي شاه که انگليسي‌ها از او حمايت خواهند کرد. راديوي بي‌بي‌سي فارسي در فاصله 25 تا 28 مرداد همچنان به پخش و انتشار «گفتني‌هاي لازم» مشغول بود. بي‌بي‌سي فارسي در شب 28 مرداد در پايان برنامه‌اي که ضد مصدق پخش کرد بار ديگر همان شعر فردوسي را ياد کرد که در شب 25 شهريور 1320 آورده بود: چو فردا برآيد بلند آفتاب/من و گرز و ميدان و افراسياب
4. نقش بي بي سي در جدايي بحرين از ايران
در تابستان 1350 با فشار انگلستان، بحرين طي يک رفراندوم ساختگي و غيرقانوني از ايران جدا شد. بخش وسيعي از تبليغات در اين رابطه بر عهده بي‌بي‌سي بود. اين شبکه که يکي از عوامل شکل دهنده 28 مرداد بود، در جريان جدايي بحرين از ايران با خيانت به ملت ايران شاه را نيز فريب داد. اين شبکه طي برنامه‌هاي خود در مورد مطالبات ايران در خليج فارس، عليه ايران و به سود اعراب (و در واقع به نفع منافع استعماري خود) وارد عمل شد. پخش برنامه‌هاي بي بي سي در اين رويداد ننگين به صورت ويژه اي جريان داشت. طوري به صورت مستمر و مداوم در راستاي آماده سازي زمينه‌هاي فکري ايرانيان برنامه سازي و تبليغ مي‌شد. بي بي سي فريب افکار عمومي در ايران را طوري با موفقيت انجام داد که بعد از اين اقدام هيچ اعتراضي صورت نگرفت.
5. کارشکني‌هاي بي‌بي‌سي در جريان انقلاب اسلامي
در جريان انقلاب اسلامي ايران، بنگاه سخن‌پراکني بي‌بي‌سي با زيرکي خاصي همواره درصدد تضعيف مباني انقلاب بود. اين شبکه با به راه انداختن جنگ رواني عليه نيروهاي انقلابي سعي مي‌کرد تا از پيروزي انقلاب جلوگيري کرده و حکومت شاه را تداوم بخشد. بي‌بي‌سي با تفسير وارونه رويدادها و انتشار اخبار دروغين تلاش مي‌کرد تا بين نيروهاي انقلابي اختلاف ايجاد کند، ارتش را عليه نيروهاي انقلابي تحريک کند، با قدرت‌مند جلوه دادن رژيم پهلوي انقلابيون را از ادامه کار مأيوس کند، تشکيل حکومت اسلامي را زير سؤال ببرد، حرکت تکاملي مردم را حرکت به سوي هرج و مرج جلوه دهد و با بي‌نتيجه جلوه دادن انقلاب مردم را از شرکت در راهپيمايي بترساند.
بي‌بي‌سي در آستانه ورود امام خميني (ره) دست به يک جنگ تمام عيار رواني عليه انقلاب زد. راديو بي‌بي‌سي در دهم بهمن گفت که هرج و مرج در ايران حاکم شده است. اين شبکه با دگرگون کردن واقعيت، ايران را در آستانه يک جنگ داخلي نشان مي‌داد و انقلابيون را از حضور در تظاهرات ضد رژيم باز مي‌داشت. در جريان انقلاب اسلامي بي‌بي‌سي هرگز نتوانست ضديت خود با انقلاب اسلامي را مخفي نگاه دارد. به همين جهت مصاحبه شوندگان آن اکثراً عناصر مخالف و ناخرسند از انقلاب بودند.
از شهريور 20 تا آغاز نهضت ملي شدن صنعت نفت، سياست انگليس بر آن بود تا دولت قوي در ايران روي کار نيايد. به همين دليل، در يازده سال، نوزده کابينه طلوع و غروب کردند؛ همچنين ديکتاتوري متمرکز که موجب گسترش اعتراضات شده بود. در چنين فضايي که تهديد و ارعاب عوامل انگليسي، مانع از هرگونه اقدامي در راستاي حفظ مصالح ملي مي‎شد، تنها جرياني که توانست با برخورداري از پشتوانه مردمي، استبداد حاکم شده بر کشور توسط اين گروه‎‎ها را خنثي کند، گروه فداييان اسلام بود.
بي‌بي‌سي در اين بخش نه از ماهيت هژير سخني به ميان مي‎آورد و نه از گروهي که اين عنصر سد راه برگزاري انتخابات آزاد را از ميان برداشت؛ در حالي‌ که به گفته سنجابي با وجود چنين مجري قدرتمندي که مانع جدي شکل‌گيري مشارکت مردم در اراده امور جامعه بود، امکان راهيابي افراد غيروابسته به مجلس وجود نداشت. سياست ضدمردمي انگليس را به خوبي مي‎توانيم از نوع عملکرد افراد شاخص وابسته به اين کشور دريابيم.
6. بي بي سي و تطهير فرقه ضاله بهايت
بناي بنگاه خبر پراکني بي‌بي‌سي فارسي از همان ابتدا با به کار گيري افرادي از فرقه ضاله بهاييت گذاشته شده است؛ موقر باليوزي که يکي از سرشناس‌ترين چهره‌هاي بهاييت در ايران بود، در ابتدا راديو بي‌بي‌سي را بنا نهاد و افرادي همچون باقر معين، شاداب وجدي، لطفعلي خنجي و... را در بدنه اصلي بي‌بي‌سي فارسي به کار گماشت و بهروز آفاق (عنصر بهايي که نقش عمده‌اي در بهايي کردن کارکنان بي‌بي‌سي فارسي داشته‌است) اوايل سال 2011 بود که سايت بي‌بي‌سي فارسي را با همکاري اعضاي اين فرقه انگليسي ساخته وارد فضاي مجازي کرد و با آغاز به کار تلويزيون بي‌بي‌سي فارسي به تلويزيون آمد تا برخي از اعضا تيم بهايي مستقر در سايت بي بي سي فارسي به همراه عناصر جديد بهايي به تلويزيون بي بي سي نقل مکان کنند.
با راه‌اندازي شبکه تلوزيوني بي‌بي‌سي فارسي سنت تبليغ فرقه ضاله بهاييت در اين رسانه ادامه يافت. بي‌بي‌سي فارسي با اعزام خبرنگاران خود به سرزمين‌هاي اشغالي، سعي کرد تا با توسل به ترفندهاي مختلف، چهره بهاييت را تطهير کند.
7. اقدامات بي‌بي سي در فتنه 88
در رابطه با انتخابات رياست جمهوري سال 1388 نقش رسانه اي بي بي سي در ايران وارد مرحله جديدي مي‌شود. طوري که اين رسانه استعماري سعي دارد از حوادث احتمالي انتخابات رياست جمهوري سال 88 سوءاستفاده کند و براي رسيده به هدف خود نيز اقداماتي را به شرح زير در دستور کار خود قرار مي‌دهد؛
از سال 1385 بود که وزارت امور خارجه انگليس پيشنهاد تأسيس تلويزيون بي‌بي‌سي فارسي را مطرح کرد و در سال 1386 بود که اين پيشنهاد از سوي بازوهاي رسانه‌اي دربار سلطنتي پذيرفته شد. از همان سال 86 تمامي تلاش‌ها براي هر چه زودتر روي آنتن بردن برنامه‌هاي بي‌بي‌سي فارسي اغاز شد و سرانجام در 25 دي 1387 و چند روز بعد از هفتاد سالگي راديو فارسي «بي بي سي»، برنامه‌هاي تلويزيون بي‌بي‌سي فارسي روي آنتن رفت. تلويزيون بي‌بي‌سي فارسي از همان ابتدا به انتخابات دور دهم رياست جمهوري ايران که قرار بود در خرداد 1388 برگزار شود پرداخت؛ موضوعي که شايد در آن زمان براي مخاطبان عام چندان غريب نمي‌نمود.
7-1: 24 ساعته شدن برنامه‌هاي بي‌بي‌سي در زمان انتخابات دهم رياست جمهوري:
شبکه بي بي سي فارسي که چيزي حدود 6 ماه پيش از دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري پا به عرصه وجود گذاشته بود، تلاش بسياري براي پوشش اخبار جهت‌ دار انتخابات و نامزدها مي‌کرد و درست 24 ساعت پيش از آغاز رأي گيري برنامه‌هاي خود را شبانه روزي کرد.
7-2: تلاش بي‌بي‌سي در جهت تئوريزه کردن بحث تقلب:
شبکه متعلق به استعمار پير که از ماه‌هاي قبل ازانتخابات، خود را آماده بحران‌سازي کرده بود پيشاپيش در اخبار و تحليل‌هاي به اصطلاح کارشناسان سياسي مسائل ايران، بحث تقلب را تئوريزه و قاطعانه بر آن پاي مي‌فشرد.
بي‌بي‌سي در چارچوب سناريوي خود، جمعه شب 22 خرداد در قالب برنامه‌هاي زنده پروژه تقلب در انتخابات را با حضور فرخ نگهدار، رئيس گروهک فدائيان خلق و صادق صبا تحليلگر سياسي کليد زد و پس از اين به تناوب انتشار خبرهايي از ايران، ارتباط مستقيم و... کارشناساني مانند جمشيد برزگر، هاشم احمدزاده، احمد سلامتيان، سعيد برزين، مسعود بهنود و... در استوديو و آدم‌هايي از احزاب و گروهک‌هاي داخل ايران هر لحظه به موازات اعلام آرا انتخابات رياست جمهوري، بر حملات و تثبيت و تلقين تقلب در انتخابات افزود، به صورتي که نزديک صبح و تا ظهر شنبه جملگي گزارش‌هاي اين شبکه دستور حمله، اغتشاش و افزايش نارضايتي بود.
7-3: نقش بي بديل بي‌بي‌سي در اغتشاشات:
پوشش وسيع اخبار اغتشاشات در چند نقطه معدود تهران در اين شبکه و انتشار بلادرنگ اخبار فتنه گران وبيانيه‌هاي آنان از جمله خطوطي بود که در حوادث بعد از انتخابات توسط اين شبکه خبري دنبال مي‌شد و به خاطر پوشش همين اخبار بود که نمايندگان مجلس عوام انگليس از دست اندرکاران اين شبکه تقدير و تشکر کردند.
8. وارونه نمايي بي بي سي در مذاکرات هسته اي
نقش بي بي سي در جريان مذاکرات اخير هسته‌اي در وين نيز در امتداد نقش تاريخي اين رسانه استعماري است. بررسي محورهاي تبليغاتي و اطلاع رساني اين رسانه معاند جمهوري اسلامي به روشني نشان مي‌دهد که اين رسانه‌ مطابق آنچه دستور مي‌گيرد در تلاش است تا به هر شکل ممکن از رسيدن جمهوري اسلامي ايران به اهدافش از مذاکرات هسته‌اي ممانعت کند. در اين باره بايد اشاره کرد که گزارش‌هاي تلويزيون بي‌بي سي فارسي درباره وضعيت سايت نطنز، پيوستن وزيران خارجه قدرت‌هاي اروپايي به مذاکرات هسته‌اي وين و مکانيسم لغو تحريم‌ها عليه ايران مهم‌ترين سوژه‌هاي تبليغي بنگاه رسانه‌اي دولت بريتانيا در زمينه هسته‌اي بوده‌اند. موارد زير در اين باره بيشتر توضيح مي‌دهد:
القاي بي‌اعتمادي به ايران: در حالي که جمهوري اسلامي ايران از نظر حقوقي تمام موازين قانوني هسته‌اي را تاکنون اعمال کرده و فعاليت‌هاي هسته‌اي‌اش مطابق معاهده منع گسترش بوده است اما بي‌بي سي فارسي اصرار ويژه‌اي دارد که همچنان انجام اين تعهدات را غير قابل اتکا دانسته و ايران را غير قابل اعتماد نشان دهد. بر اين اساس، طرح اين گزاره که «هرچند 3 سايت فردو، نطنز و راکتور تحقيقاتي اراک هيچ کدام معاهده منع گسترش سلاح‌هاي هسته‌اي را نقض نکرده و آمريکا هم اين را قبول کرده اما اعتماد کافي به آينده فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران ايجاد نشده است» در همين راستا ارزيابي مي‌شود.
تکرار کليدواژه «جنگ سرد» و تاکيد بر «آينده‌اي نامطمئن»: در اين باره همواره تاکيد مي‌شود که تهديدهاي جنگ سرد تمام نشده است و برنامه هسته‌اي ايران چالش بزرگي براي امنيت جهان و شايد بزرگ‌ترين چالش باشد. در ادامه اين گزاره البته تاکيد مي‌شود که در مقايسه با خطراتي که ايران هسته‌اي در «دهه‌هاي بعد» خواهد داشت حمله به ايران بدترين گزينه نيست! دراين جا اتاق فکرها هم البته به کمک رسانه مي‌آيند، آنجا که به نقل از «جوزف سيرينسيونه رئيس بنياد امنيت جهاني پلاشر موضوع هسته‌اي ايران تا حد يک رقيب جنگ سرد براي آمريکا، بزرگنمايي مي‌شود.
فراواني به کارگيري واژه «پنهان‌کاري» در مورد ايران: در حالي که ايران در طول مذاکرات تماماً در راستاي شفاف سازي حرکت کرده و در عين حال با تمام توان در پي احقاق حقوق مسلم بوده است، فراواني به کارگيري واژه پنهان کاري از سوي بي‌بي سي فارسي خباثت ديگري است که اين رسانه معاند مأمور انجام آن است. بي‌بي سي فارسي با بهره گيري از بديهياتي چون سيستم‌هاي حفاظتي سايت‌هاي هسته‌اي کشورمان اينگونه القا مي‌کند که «تاسيسات غني سازي نطنز نوعي کابوس براي غرب است چون تاسيساتي بسيار حفاظت شده در چندين حصار امنيتي بوده که مجاور «خاکريزي طولاني» ايجاد شده است تا اين تاسيسات را از چشم‌ها پنهان کند»!
بازي مکرر با مفهوم «امنيت جهاني»: پيوستن وزيران خارجه قدرت‌هاي اروپايي به مذاکرات هسته‌اي ايران در وين نيز بهانه‌اي براي طرح مفاهيم و گزاره‌هاي تبليغي عليه کشورمان از سوي اين رسانه غربي فراهم کرده است. بي‌بي سي در اين مدت به دفعات اينگونه القا کرده است که مهم‌ترين مسئله در موضوع هسته‌اي ايران، مسأله امنيت جهاني و تهديد سلاح اتمي است و به همين دليل است که کشورهاي بزرگ در سطح وزراي خارجه به مذاکرات پيوسته‌اند.
تاکيد بر واژه «تصميم سياسي» در مورد ايران: بي‌بي سي فارسي طي روزهاي اخير بارها حل «مسائل باقي مانده» را منوط به «تصميم سياسي» ايران عنوان کرده در حالي که تقريباً بر آگاهان سياسي عرصه مذاکرات روشن است که بيش از هر چيز سردرگمي و اختلاف نظر تروئيکاي اروپايي و آمريکاست که ترمز اصلي روند مذاکرات شده است.
بر اين اساس به نظر مي‌رسد که بي‌بي سي فارسي تاکنون نقش خود را در وارونه نمايي حقايق مذاکرات به خوبي ايفا کرده و بيشترين تأثير را در مقصرنمايي ايران داشته است، موضوعي که اين روزها در دستور کار اصلي اتاق فکرهاي غربي عليه جمهوري اسلامي ايران قرار گرفته است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن