تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان درخواست خير از خداوند و خشنودى به خواست اوست و از بدبختى انسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816608898




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه ارائه مان را پایان دهیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
چگونه ارائه مان را پایان دهیم؟




برخلاف باور عمومی، پرسیدن سوال «آیا سوالی دارید؟» بهترین راه برای پایان دادن به یک ارائه نیست. در عوض بهتر است در پایان مخاطبین را به چالش بکشانید و آنها را دعوت به اقدام بکنید.











ماهنامه بازاریاب بازارساز - آرمان هادی نژاد: برخلاف باور عمومی، پرسیدن سوال «آیا سوالی دارید؟» بهترین راه برای پایان دادن به یک ارائه نیست. در عوض بهتر است در پایان مخاطبین را به چالش بکشانید و آنها را دعوت به اقدام بکنید.

اگر شما از مخاطبین خود بخواهید که هیچ کاری نکنند، با خوشحالی موافقت خواهند کرد. درعوض از آنها بخواهید نظرشان را درباره ی مطلبی که شما چند دقیقه ی پیش داشتید درباه اش حرف می زدید، بگویند. به عنوان مثال بگویید اگر می خواهید y،  X و Z را داشته باشید، پیشنهاد می کنم ما را به عنوان تامین کننده ی خودتان انتخاب کنید. چون نمی دانید آن را به راحتی از بازار تهیه کنید.

یکی دیگر از روش های پایان دادن به ارائه، بیان دوباره نکته ی اصلی است. این بدان معنا نیست که یک خلاصه ی طولانی با جزئیات کامل بگویید، بلکه فقط کافی است نکته ی اصلی را که کل ارائه براساس آن بود، یک بار دیگر تکرار کنید. اصلی ترین هدف شما چیست؟ به مخاطبین از مزایای همکاری با شرکت خودتان بگویید و اجازه دهید که به یک نتیجه ی منطقی درباره ی شما برسند. در پایان از آنها بخواهید که وارد عمل شوند و کاری انجام دهند. حتی اگر امکان دارد از آنها بخواهید یک جلسه ی کاری دیگر با شما بگذارند.


چگونه ارائه مان را پایان دهیم؟



شاید با این روش ارائه را با درخواست فروش به پایان نرسانیده باشید، اما باعث می شود که باور کنید شرکت شما شرکت معتبری است. داستانی درباره ی اعتبار شرکت برای مخاطبین تعریف کنید تا در خاطرشان بماند. شاید این خاطره مربوط به کمک شما به یک مشتری باشد. داستان سرایی تاثیر فوق العاده ای بر روی مخاطبین دارد. مردم داستان را بهتر از هر چیز دیگری به خاطر می آورند.

هیچ گاه چند دقیقه قبل از پایان، اعلام نکنید که می خواهید ارائه را به پایان برسانید. از عبارات «در نتیجه»، «یا»، «درنهایت» استفاده نکنید. این کلمات درواقع شور و شوق مخاطبان را خاموش می کند. بهتر است به یکباره ارائه را تمام کنید. خیلی برای رسیدن به نتیجه، حاشیه نروید. بسیاری از سخنرانان و ارائه دهندگان به دفعات مرتکب این اشتباه می شوند. در عوض زمانی که می خواهید از ارائه نتیجه گیری کنید، چند لحظه ای مکث کنید و هیچ چیزی نگویید. با این کار توجه مخاطبین را بیشتر جلب می کنید و آنها منتظرند ببینند که شما چه چیز مهمی را می خواهید بگویید.

راه های بسیار زیادی برای جلب توجه مخاطبین به نتیجه گیری شما وجود دارد. می توانید سرعت حرف زدن تان را آرام تر کنید و یا ناگهان از حرف زدن دست بکشید و هیچ چیزی نگویید.

بهتر است بخش نتیجه گیری را از بخش پرسش و پاسخ جدا کنید. این دو بخش را به صورت مجزا ارائه دهید. پس از آنکه برای آخرین بار مخاطبین را دعوت به اقدام کردید، بگویید: «اگر برنامه ی کاری تان اجازه می دهد، حالا می توانیم پرسش و پاسخ داشته باشیم.» بخش پرسش و پاسخ را با بیان دوباره ی مزایای همکاری با شما به اتمام برسانید.

بدترین حالت تکرار کلمه به کلمه نتیجه ی ارائه است. بهترین حالت یافتن روشی دیگر برای بیان نتیجه گیری است. نتیجه گیری شما باید همان فکری باشد که در ذهن مشتری وول می خورد.
به دنبال هیچ حیله و ترفند دیگری برای پایان دادن به ارائه نباشید. یک نتیجه گیری منطقی از حرف هایی که در طول ارائه زدید، بگیرید و به مخاطبین از مزایای همکاری با خودتان بگویید. همین!








تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن