واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ مرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۲۶ق.ظ)
ايوبي: سايتهاي عرضه کننده نسخه غيرقانوني فيلمهاي سينمايي فيلتر ميشوند موج - رييس سازمان سينمايي تصريح کرد: سايت هاي عرضه کننده نسخه غيرقانوني فيلم هاي سينمايي شناسايي و اقدامات لازم براي بستن و فيلتر کردن اين سايت ها آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، مصطفي ابطحي رئيس ستاد صيانت از محصولات سينمايي و سمعي و بصري از حجتالله ايوبي رئيس سازمان سينمايي و سردار منتظر المهدي، معاون و سخنگوي اجتماعي ناجا دعوت کرد تا در نمايشگاه دستاوردهاي ستاد صيانت و مبارزه با قاچاق حضور يابند.
مصطفي ابطحي دبيرکل ستاد صيانت و مبارزه با تکثير و عرضه غيرمجاز آثار سينمايي و سمعي و بصري در ابتداي سخنانش گفت: آذرماه سال گذشته ستاد صيانت از محصولات سينمايي با رويکرد مهار بازار غيرقانوني محصولات فرهنگي و همچنين ارائه راهکارهاي ايجابي و سلبي تأسيس شد. از ابتداي سال جاري کار خود را در زمينه کشف و نابودي محصولات قاچاق سينمايي به صورت جدي شروع کرديم و آنچه که امروز مشاهده ميکنيم حاصل تلاش هيئت رئيسه ستاد صيانت و اهالي سينما در سه ماهه گذشته است.
وي با اشاره به محصولاتي که در اين نمايشگاه رونمايي شد، گفت: ۳ ميليون لوح فشرده کشف و توقيف شده است که اين محصولات کپي آثار سينمايي توليد داخل است. مافيايي قاچاق محصولات سينمايي از مجوزهاي ارشاد سو استفاده ميکند و پول هنگفتي را به از اين راه به دست ميآورند.
رئيس ستاد صيانت اضافه کرد: نيروي انتظامي در زمينه کشف قاچاق محصولات سمعي و بصري در شهر تهران به ما کمک کرده است. براساس برآوردهاي ما استانهايي چون البرز، قزوين، قم، فارس بازار عرضه محصولات غيرمجازشان داغ است. اميدواريم با همراهي نيروي انتظامي، قاچاق محصولات سينمايي در کشور کاري ريسکپذير شود. در اين زمينه دستگاه قضايي همراه ما بود و اميدواريم براي شهرهاي ديگر هم اقدام کند.
وي با اشاره به اقدامات ايجابي ستاد صيانت از محصولات سينمايي افزود: در اقدامات تشويقي ستاد خانوادهها را نيز آموزش ميدهد که حاصل زحمت تهيهکنندگان را از دستان دزدها و قاچاقچيها نگيرند. در يک سال گذشته بالاي ۵۰۰ ميليارد قاچاق محصولات سينمايي گردش مالي داشته است.
در ادامه داريوش فرهنگ کارگردان و بازيگر سينما با اشاره به محصولاتي که در اين نمايشگاه عرضه شده است، گفت: آنچه امروز ميبينيد تنها مشتي از خروار قاچاق اثار سينمايي است.
وي با اشاره به اينکه قاچاق محصولات سينمايي فراتر از خسارات مادي به سينما ضربه ميزند گفت: در رفتن به سينما و يک شور جمعي وجود دارد که با قاچاق محصولات سينمايي به اين شور جمعي وآسيب وارد ميشود. آنچه که ما ميگوييم قاچاق يا اختلاس چيزي جز دزدي نيست. کساني که از محصولات جامعه هنري و سينمايي دزدي ميکنند، نبايد احساس آرامش کنند. از آن طرف بايد به اين فرهنگي برسيم که چگونه ميشود فيلمي را بدزديم و در خلوت نگاه کنيم.
سردار منتظر المهدي در حاشيه مراسم امحاء فيلمهاي قاچاق و غير مجاز در مورد اقداماتي که براي مبارزه با قاچاق محصولات سينمايي در شهرستانها صورت ميگيرد، گفت: طرح امحاء فيلمهاي قاچاق و غير مجاز در حال حاضر در تهران انجام ميشود. تا امروز سازمان سينمايي در اين مورد درخواستي نداشته است. سازمان سينمايي درخواست بدهد براي قاچاق محصولات سينمايي در شهرستان هم اقدام ميکنيم.
وي ادامه داد: صيانت از فرهنگ جامعه و توليدات فرهنگي وظيفه همگان است. پليس هم درکنار سازمانهايي که وظيفه برخورد با اين مسائل را برعهده دارند، خواهد بود.
منتظر المهدي خاطرنشان کرد: مساله قاچاق محصولات فرهنگي، باعث نگراني تهيهکنندگان و فيلمسازان شده است و آسيبهاي زيادي به صنعت سينما وارد کرده است. امروز سه ميليون لوح فشرده امحاء ميشود که ارزش ريالي آن معادل پنج ميليارد تومان بوده است.
سخنگوي ناجا افزود: اولين اقدام در اين حوزه فرهنگسازي و عدم خريد اين محصولات توسط مردم است. همچنين بايد اقدامات فني بازدارنده را با استفاده از تکنولوژيهاي نوين انجام دهيم. اين اتفاقات در کنار هم باعث خواهد شد اين آسيب در جامعه کاهش يابد.
منتظر المهدي با بيان اين که مردم بايد پاي کار بيايند تا اين نگراني را از تهيهکنندگان بگيرند، اظهار کرد: نيروي انتظامي هم در کنار سازمانهايي است که پيگير مقابله با اين اقدامات هستند. در اتفاق اخير هم سازمان سينمايي درخواست اين کار را داشت که با هماهنگي پليس امنيت و حکم قضايي که براي آن گرفته شد، توفيقاتي در اين زمينه حاصل شد.
همچنين "حجت الله ايوبي" در اين بازديد در جمع خبرنگاران گفت: در دوره اي قاچاق فيلمهاي سينمايي بسيار کم هزينه و آسان شده بود و قاچاقچيان فيلمهاي سينمايي دوران خوشي را گذراندند و به گفته مديران مربوطه، ۵۰۰ ميليارد تومان گردش مالي درآمدي است که به جيب قاچاقچيان ميرود.
وي يادآور شد: در برخورد با قاچاق دي وي دي آثار سينمايي راهي جز برخورد و جمع آوري نسخههاي غير مجاز نيست و تلاش ميشود فضاي نا امني از منظر رواني براي اين افراد ايجاد شود.
رييس سازمان سينمايي اظهار کرد: چنانچه مردم آگاهيهاي لازم را درباره لزوم عدم استفاده از نسخه قاچاق فيلمهاي سينمايي بدست آوردند برخورد با قاچاق فيلمهاي سينمايي تسريع ميشود.
ايوبي توضيح داد: مشت نمونه خروار است و حجم قاچاق فيلمهاي سينمايي بيش از سه ميليون نسخه مکشوفه است و تلاش ما اين است که برخورد سلبي با قاچاق فيلم در شهرستانها نيز انجام شود.
وي درباره انجام کارهاي زيرساختي براي مقابله با قاچاق فيلم گفت: پروژه VOD را در دستور کار داريم و حدود دو سال است که تلاشها براي ايجاد زيرساختهاي مورد نظر در اين باره انجام ميشود و با تحقق اين مهم شاهد ريشه کن شدن قاچاق فيلم و بازگشت سرمايه حاصل از عرضه فيلمها در شبکه نمايش خانگي به تهيه کنندگان و مؤسسات ويديو رسانه خواهيم بود.
رييس سازمان سينمايي همچنين تصريح کرد: سايتهاي عرضه کننده نسخه غيرقانوني فيلمهاي سينمايي شناسايي و اقدامات لازم براي بستن و فيلتر کردن اين سايتها آغاز شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]