محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828634331
مخالفت روحانی با فیلتر شبکههای اجتماعی
واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: مخالفت روحانی با فیلتر شبکههای اجتماعی
برترین ها: حسن روحانی، رییس جمهوری، بار دیگر جلوی دوربین شبکه یک سیما قرار گرفت و در یک برنامه زنده تلویزیونی، نقطه نظرات خود را درباره مهمترین مسائل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور با مردم ایران در میان گذاشت. نشست تلویزیونی ویژه شبانه رییس جمهور پس از خبر 21 شبکه اول سیما، بیش از سه دهه سابقه دارد و به نظر میرسد، این سبک مصاحبه رسانه ای رییس جمهوری که از شبکههای سراسری صدا و سیما نیز به طور مستقیم پخش میشود، با استقبال میلیونها مخاطب رسانه ملی مواجه شده است.
مهمترین نکاتی که روحانی در این مصاحبه تلویزیونی که بعد از 777 روز از انتخاب وی به عنوان رییس جمهور دولت یازدهم میگذرد، حول موضوعات هسته ای و اصطلاحاً دوران پس از تحریم متمرکز بود. رییس جمهور در این برنامه ویژه تلویزیونی، نکات مختلفی را در باب موضوعات اقتصادی و بعضاً اجتماعی مطرح کرد که قصد داریم در این گفتار کوتاه، به واکاوی یکی از این موارد، و البته در بحث اجتماعی و فناوری اطلاعات بپردازیم.
روحانی در این گفت و گوی زنده در شبکه اول سیما، بر اهمیت نقش شبکههای اجتماعی، در نشاط بخشی به جامعه و انتشار و اشتراک موضوعات توسط کاربران ایرانی به خصوص در مسائل هسته ای و پس از توافق ایران با گروه 5+1 در وین تأکید کرد. ایشان، اظهار امیدواری کرد که فیلترینگ شبکههای اجتماعی بر اساس راهکارهایی که دولت تدبیر و امید برای هوشمند سازی فیلترینگ و اعمال روشهای جایگزین منسجم تر که اخلاق جامعه و امنیت کاربران را ترفیع و صیانت خواهد کرد، در دستور کار قرار میگیرد.
وی در این برنامه زنده تلویزیونی، بار دیگر، مخالفت خود را نسبت به فیلترینگ کنونی شبکههای اجتماعی در کشور مورد تأکید قرار دارد. این که ریاست محترم جمهور، بر اهمیت نقش شبکههای اجتماعی به عنوان رسانه ای قدرتمند و واقعیتی غیر قابل انکار در فضای جامعه اطلاعاتی کشور اشاره میکند، جای تقدیر دارد، اما به نظر میرسد باید حرکت مدبرانه تری از سوی دولت تدبیر و امید جهت حل برخی از مسائل در این عرصه انجام شود.
مورد اول، برگزاری منظم و منسجم جلسات شورای عالی فضای مجازی میباشد که باید پس از ماهها وقفه به خاطر مسائل هم کشور، از انسجام مد نظر خارج شده و جلسات آن برگزار نمیشود. اگر ریاست محترم جمهور معتقدند که فضای مجازی و شبکههای اجتماعی و فعالیت کاربران ایرانی در این فضا اهمیت دارد و باید به آن توجه شایانی مبذول داشت، قطعاً، عالیترین شورای فعال در عرصه فضای مجازی نیز، باید در اولویت این حوزه قرار بگیرد.
عدم برگزاری منسجم و منظم جلسات شورای عالی فضای مجازی، سبب میشود تا لوایح و برنامههایی که دستگاهها در این عرصه در دستور کار دارند و نیازمند بررسی و تأیید این شورا میباشد، با تأخیر بررسی و یا اصلاح شود که قطعاً، در دوران پر شتاب فناوری اطلاعات و شبکههای اجتماعی و مسائل مرتبط با آن ها، به صلاح نیست. هر اندازه جلسات این شورای مهم کشور، منظم و منسجم و هدفمند برگزار شود، زمینه توسعه فناوری اطلاعات و حتی کسب و کار فعالیت دران، برای میلیونها کاربر ایرانی وب، با امنیت و ظرفیتهای بیش تری همراه میشود.
همین چند روز پیش بود که یکی از اعضای حقوقی شورای عالی فضای مجازی کشور، از عدم برگزاری منظم جلسات این شورا اعتراض کرد. وی با تأکید بر اینکه اعضای شورای عالی فضای مجازی بر عدم تشکیل منظم جلسات این شورا اعتراض دارند ادامه داد: در آخرین جلسه این شورا که در اسفندماه سال گذشته برگزار شد نیز اعضای شورا، اعتراض خود را برای بی نظمی برگزاری جلسات شورای عالی فضای مجازی به رئیس جمهور به عنوان رئیس این شورا اعلام کردند.
حجت الاسلام سالک افزود: در آن جلسه رئیس جمهور دلایلی برای عدم برگزاری منظم جلسات شورای عالی فضای مجازی عنوان کرد و در نهایت قرار براین شد که فاصله ای میان برگزاری جلسات با توجه به اهمیت موضوع فضای مجازی نیافتد.
اکنون قریب به 5 ماه از برگزار نشدن جلسات شورا میگذرد و به نظر میرسد، دولت محترم بهتر است تا پیش آ ارائه گزارش اقتصادی از دومین سال فعالیت خود در شهریور ماه امسال، نسبت به سر و سامان دادن به وضعیت این نهاد عالی تصمیم گیری فضای مجازی کشور که قطعاً تأثیرات اقتصادی زیادی هم برای کشور خواهد داشت، اقدام کند.
مقام معظم رهبری اسفندماه سال ۹۰ حکم به تشکیل شورای عالی فضای مجازی دادند و در آن حکم گسترش فزاینده فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی بهویژه شبکه جهانی اینترنتی و آثار چشمگیر آن را در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی و لزوم سرمایه گذاری وسیع و هدفمند در جهت بهره گیری از فرصتهای ناشی از آن در پیشرفت همه جانبه کشور و همچنین برنامه ریزی به منظور صیانت از آسیبهای ناشی از این فناوری را از جمله دلایل اصلی ضرورت تشکیل شورای عالی فضای مجازی برشمردند و بر اساس این حکم، مقرر شد هر سه هفته یک بار جلسات این شورا به ریاست رئیس جمهور برگزار شود. موضوعی که تا امروز، مورد غفلت قرار گرفته است.
روز گذشته، سازمانهای صنفی و تشکلهای تخصصی حوزه فضای مجازی در نشستی در مرکز ملی فضای مجازی به بررسی موارد مربوط به این حوزه در دوران بعد از تحریم پرداختند. به گزارش روابط عمومی مرکز ملی فضای مجازی کشور، روسای سازمانهای صنفی و نمایندگان بخش خصوصی موارد و دغدغههای خود را درباره ساده سازی قوانین و مقررات، حمایت از بخش خصوصی، مشکلات و موانعی که در راه تولیدکنندگان محتوا و نرم افزار وجود دارد و شناختن آنها توسط سازمانهای دولتی به عنوان ارائه دهندگان خدمات و نه تولید کننده مطرح کردند.
اینها نتیجه میدهد که اهمیت شورای عالی فضای مجاز یو فناوری اطلاعات و زمینههای مرتبط با آن، در دورانی که از آن به زمان پس از تحریم نامیده میشود، از جایگاه بالایی برخوردار است و باید به آن توجه شایانی گردد.
موضوع مهمی که در این جلسه مطرح شد، مسئله نقش شورای عالی فضای مجازی در تهیه اسناد بالادستی برای تسهیل و تسریع فعالیت فعالان کسب و کار به ویژه در عرصه آی تی و کارآفرینی اینترنتی میباشد. دکتر محمد علی فرقانی – مشاور رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور در این نشست گفت: یکی از دلایلی که توسعه تولید داخلی در کشور با چالش روبرو است را میتوان آیین نامه و قوانینی که تاکنون وضع شده است دانست چرا که جامع و کامل نیستند و خلأ های قانونی در این حوزه وجود دارد که با کمک بخش خصوصی میتوان این خلأ ها را شناسایی کرد.
وی افزود: تکلیف بخش ICT خیلی واضح نیست، اولویتها تعیین نشده و برنامه سرمایه گذاری و تلفیق سرمایه گذاری داخلی و خارجی مشخص نیست بنابراین در این رابطه بخش خصوصی و تشکلها میتوانند کمک کنند تا اسناد راهبردی و بالادستی در حوزههای مختلف فضای مجازی تهیه شود.
مورد دومی که به نظر میرسد ریاست محترم جمهور باید بران تأکید کنند، نشست مشترک با نهادهایی است که در زمینه فیلترینگ فعال هستند با محوریت مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه. شاید برای خیلی ها جالب نباشد که ببینند، وزیر امور خارجه در فیس بوک فعال هست و رییس جمهور در توییتر، سایبر دیپلماسی میکند، اما هر دو شبکه در ایران، سالهاست که فیلتر میباشد و مردم دسترسی عادی برای مشاهده نظرات و دیدگاههای مسئولان مملکتی در این شبکهها را ندارند.
این تناقضات، باید هر چه زودتر رفع شود. شاید برگزاری جلسات شورای عالی فضای مجازی، بتواند راهگشای چنین موضوعاتی در فضای جامعه اطلاعاتی کشور باشد. باید به سایبر دیپلماسی اهمیت بیش تر داد چرا که تقویت کننده دولت الکترونیک میباشد. از سوی دیگر، باید به شبکههای اجتماعی و هم چنین صیانت از فعالیت کاربران ایرانی در این شبکهها نیز توجه شایانی مبذول داشت تا کشور و مردم، از فناوری اطلاعاتی روز و بسترهای فراهم شده در این محیط، بیش از پیش بهره مند شوند.
پلیس فتای ایران، انصافاً در چند سال اخیر، دهها هزار پرونده مربوط به کلاهبرداری اینترنتی و جرائم سایبری را به خوبی بررسی و به نتیجه رسانده است که گزارش فعالیتهای آن، هر هفته در پرتال برترینها جهت تکمیل گزارش هفتگی آی تی 5 شنبهها، ارائه میشود.
انتظار می رود که ریاست محترم جمهور به عنوان رییس شورای عالی فضای مجازی ایران، نقش مؤثر تری را در جهت دهی به فعالیتهای این شورا در تقویت فضای مجازی کشور در دستور کار قرار دهد تا رونق کسب و کار و فعالیت در این محیط، توان افزایی دوچندان را به نهادهای مختلف تولید و خدمات درایران ارائه کند و شاهد نقش این فعالیتها در رونق اقتصادی و ارتقای رشد ناخالص ملی کشور باشیم.
قطعاً رشد اقتصادی 8 درصد، بدون اتکا به فناوری اطلاعات و ارتباطات و صیانت از فضای مجازی و توسعه آن، در دنیای دیجیتالی امروز جهان که سبک زندگی دیجیتالی نیز قرین شده است، غیر ممکن خواهد بود.
شورای عالی فضای مجازی و برنامههای آن در نشانی http://www.majazi.ir و پلیس سایبر در آدرس cyberpolice.ir دردسترس میباشد.
دوشنبه, 12 مرداد 1394 ساعت 11:10
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
بازداشت عامل انتشار تصاویر مستهجن در شبکههای اجتماعی
بازداشت عامل انتشار تصاویر مستهجن در شبکههای اجتماعی فرمانده انتظامی مراغه گفت فردی که تصاویر مستهجن را در یکی از شبکههای اجتماعی انتشار میداد توسط پلیس فتا مراغه شناسایی و دستگیر شد سهراب رحیمزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار ما در مراغه اظهار داشت با بررسیها و رصد فضای مقتل هولناک همسر با ضربات پتک بخاطر حضور در شبکههای اجتماعی/ جسد زن جوان در دریاچه پیدا شد + تصویر
قتل هولناک همسر با ضربات پتک بخاطر حضور در شبکههای اجتماعی جسد زن جوان در دریاچه پیدا شد تصویر مرد جوان در یک درگیری با همسرش بر سر حضور در شبکههای اجتماعی در یک حمله وحشیانه او را قتل رساند به گزارش خبرنگار حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان آقایقتل هولناک همسر با ضربات پتک بخاطر حضور در شبکههای اجتماعی/دو نوجوان عاملان زورگیری از اتباع افغان/بازی مرگبا
قتل هولناک همسر با ضربات پتک بخاطر حضور در شبکههای اجتماعی دو نوجوان عاملان زورگیری از اتباع افغان بازی مرگبار با اسلحه پدربزرگ جان کودک 11 ساله را گرفت تصاویر اخبار حوادث و انتظامی امروز در این بسته خبری گردآوری شده است به گزارش خبرنگار حوزه حوادث گروه اجتماعاستاد دانشگاه در حوزه فضای مجازی: شبکههای اجتماعی ایرانی در راه است/فیلترینگ هم خوب هم بد
استاد دانشگاه در حوزه فضای مجازی شبکههای اجتماعی ایرانی در راه است فیلترینگ هم خوب هم بداستاد دانشگاه در حوزه فضای مجازی گفت نرمافزارهای ایرانی ساخته شده از سوی متخصصان جوان کشور در زمان کوتاه صرف شده موفقیت مطلوبی در خصوص جذب مخاطبان برای استفاده از این نرمافزارها داشتند بهشبکههای اجتماعی ایرانی در راه است
استاد دانشگاه در حوزه فضای مجازی شبکههای اجتماعی ایرانی در راه است استاد دانشگاه در حوزه فضای مجازی گفت نرمافزارهای ایرانی ساخته شده از سوی متخصصان جوان کشور در زمان کوتاه صرف شده موفقیت مطلوبی در خصوص جذب مخاطبان برای استفاده از این نرمافزارها داشتند خبرگزاری فارس طیب ملکنظر آیت الله مکارم درباره شبکههای اجتماعی
نظر آیت الله مکارم درباره شبکههای اجتماعی آیت الله مکارم شیرازی گفت استفاده مشروع از شبکه های اجتماعی اشکال ندارد خبرگزاری صدا و سیما آیت الله مکارم شیرازی گفت استفاده مشروع از شبکه های اجتماعی اشکال ندارد آیت الله مکارم شیرازی با ابزار دانستن رسانه های نوین و شبکه های اجتمابدبینی و اختلاف خانوادگی با شبکههای اجتماعی/ عقدهگشایی در دنیای مجازی
بدبینی و اختلاف خانوادگی با شبکههای اجتماعی عقدهگشایی در دنیای مجازی رئیس پلیس فتای استان آذربایجانشرقی گفت بدبینی شوهر نسبت به همسر خود به دلیل استفاده از شبکههای اجتماعی تلفن همراه باعث اختلاف بین آنها شد محمد قاسملو صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت فرشبکههای اجتماعی ایرانی در راه است
شبکههای اجتماعی ایرانی در راه است استاد دانشگاه در حوزه فضای مجازی گفت نرمافزارهای ایرانی ساخته شده از سوی متخصصان جوان کشور در زمان کوتاه صرف شده موفقیت مطلوبی در خصوص جذب مخاطبان برای استفاده از این نرمافزارها داشتند به گزارش نامه نیوز به نقل از فارس طیب ملکپور در نشستانتقام جویی فامیلی در شبکههای اجتماعی |اخبار ایران و جهان
انتقام جویی فامیلی در شبکههای اجتماعی فردی که تصاویر شخصی و خانوادگی یکی از اقوام خود را در یکی از شبکههای اجتماعی اینترنت منتشر کرده بود توسط کارشناسان پلیس فتا استان اصفهان شناسایی و دستگیر شد کد خبر ۵۱۸۶۰۷ تاریخ انتشار ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۷ - 21 July 2015 فردی که تصاویر شخصنقش شبکههای اجتماعی در افزایش طلاق
سهشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۳ ۰۹ در حالی که هدف از راهاندازی شبکههای اجتماعی مجازی افزایش ارتباط بین مردم بوده اما در عمل این ابزار ارتباطی عامل جدایی هم بوده است به گزارش سرویس زنان خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا کارشناسان چینی با بیان اینکه در سال 2014 بیش از سه میلیون زوج دروحانیون در شبکههای اجتماعی چه میکنند؟
نگاهی به فعالیتهای طلاب و روحانیون در فضای مجازی روحانیون در شبکههای اجتماعی چه میکنند شاید بتوان روحانیون را در شبکه های اجتماعی به دو دسته تقسیم کرد روحانیونی که تلاش میکنند شکل مردم شوند روحانیونی که میخواهند شبیه روحانیون باقی بمانند به گزارش حوزه قرآن و عترت&nbsنقش شبکههای اجتماعی در افزایش طلاق |اخبار ایران و جهان
نقش شبکههای اجتماعی در افزایش طلاق کد خبر ۵۲۰۲۵۰ تاریخ انتشار ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۳۵ - 28 July 2015 در حالی که هدف از راهاندازی شبکههای اجتماعی مجازی افزایش ارتباط بین مردم بوده اما در عمل این ابزار ارتباطی عامل جدایی هم بوده است به گزارش ایسنا کارشناسان چینی با بیان اینکهشبکههای اجتماعی؛ هووی زوجهای جوان
شبکههای اجتماعی هووی زوجهای جوان این روزها شبکههای اجتماعی به تهدیدی جدی برای بنیان خانوادهها تبدیل شدهاند اصلا تعارف و اغراق نیست اگر عنوان کنیم که خیلی اوقات همین شبکههای اجتماعی یکی از عوامل عمده افزایش طلاق در جامعه هستند این مشکل بخصوص برای زوج های جوان به شمرد ناکام در ازدواج، عکسهای نامزدش را در شبکههای اجتماعی منتشر کرد
مرد ناکام در ازدواج عکسهای نامزدش را در شبکههای اجتماعی منتشر کرد کارشناسان پلیس با انجام تحقیقات و جستوجو در فضای سایبر و جمعآوری ادله جرم عامل راهاندازی پروفایل مذکور را دستگیر کردند آفتاب ایران نوشت سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی رئیس پلیس فتای اصفهان گفت در پی شکایت یک زن مآخرین وضعیت فیلترینگ هوشمند شبکه های اجتماعی
به دنبال اجرای فیلترینگ هوشمند در سه فاز آخرین وضعیت فیلترینگ هوشمند شبکه های اجتماعی فیلترینگ هوشمند که به بهانه فیلتر صفحه های غیراخلاقی شبکه های اجتماعی مدتی است در کشور آغاز شده اکنون فاز سوم را طی می کند به گزارش خبرنگار دنیای ارتباطات گروه اجتماعی باشگاهآتش شبکههای اجتماعی بر بنیان خانواده
جام جم گزارش می دهد آتش شبکههای اجتماعی بر بنیان خانواده لطفا انگشت اتهامتان را از روی مشکلات اقتصادی اختلاف سلیقه تجملگرایی بیکاری اعتیاد دخالت خانوادهها و دیگر عوامل موثر در وقوع طلاق در کشورمان بردارید حالا دور دور شبکههای مجازی است تلگرام وایبر واتس آپروحانیها در شبکههای اجتماعی چه میکنند؟!
روحانیها در شبکههای اجتماعی چه میکنند خیلی از طلاب و روحانیون از فضای شبکههای اجتماعی استفاده کرده و از همان متنی که در تحقیقات خود برای منابر استفاده می کنند در این شبکهها استفاده میکنند به گزارش خبرگزاری فارس سایت گرداب نوشت با توجه به تجربه های تبلیغی فضای مجازی تقری-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها