واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: در بازدید خبرنگاران از واحد های صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آمل مطرح شد: صاحبان واحدهای صنعتی فاقد اهلیت به بانک ها معرفی نمی شوند ساری-ایرنا- شرکت شهرک های صنعتی و سرپرستی شعب بانک ملی مازندران همسو با رویکرد دولت مبنی بر حمایت از واحد های صنعتی و تولیدی تفاهم نامه ای را منعقد کردند که در آن بر لزوم حمایت از صاحبان واحد های تولیدی و صنعتی دارای اهلیت تولید تاکید شده است.
سید مصطفی موسوی مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی مازندران روز یکشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از چند واحد تولیدی مستقر در شهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه هر ماه به همراه مدیریت شعب بانک ملی استان از چندین شرکت شهرک صنعتی به صورت میدانی بازدید و نشست های تخصصی بررسی و حمایت از واحد های تولیدی و صنعتی برگزار می شود ، گفت : بر اساس تفاهم نامه ، حمایت از واحد های تولیدی که اهلیت تولید و اشتغال پایدار را دارند، مورد تاکید است.
وی اضافه کرد : سال پیش 44 واحد بهره بردار راکد و غیر فعال که مشکل سرمایه در گردش و نقدینگی داشتند با حمایت بانک ملی احیاء شدند و تولید را از سر گرفتند.
موسوی با اشاره به اینکه 310 واحد تولیدی مستقر در 38 شهرک و ناحیه صنعتی مازندران که مشکلات سرمایه درگردش ، نفدینگی ، تامین وثیقه، بازاریابی و اختلاف در شرکا دارند ، شناسایی شدند ، بیان داشت: با حمایت و حضور میدانی مدیران بانک های مازندران در محل استقرار واحد تولیدی پس از بررسی ، حمایت از آنان را اجرایی و عملیاتی کرده ایم.
وی ضمن قدر دانی از حمایت همه جانبه بانک ها ،خاطر نشان کرد: با توجه به محدودیت منابع بانکی و مشکلاتی که در اقتصاد کشور وجود دارد، بانک ملی توانست حمایت خوبی از واحد های تولیدی و صنعتی داشته باشد.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی مازندران تصریح کرد: به دستور شخص مدیر عامل بانک ملی ایران و با پیگیری های منظم نمایندگان مردم ساری در مجلس شورای اسلامی ،مشکل سند مادر شهرک صنعتی ناحیه یک ساری که در رهن بانک بوده و مشکلاتی را برای انجام صدور سند تفکیکی واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرک به وجود آورده بود ، رفع شد.
موسوی گفت : سال پیش با حمایت دستگاه قضایی 128 واحد تولیدی که به دلایل غیر قابل قبول راکد بودند و به هشدارهای شفاهی و کتبی بی توجهی کردند ،فسخ قرارداد شدند.
وی با بیان اینکه پارسال 95 پروژه با اعتبار عمرانی 14میلیارد تومان در 38شهرک و ناحیه صنعتی مازندران اجرایی شد، افزود : 70 درصد این پروژه ها به بهره برداری رسید.
موسوی با بیان اینکه امسال نیز 18میلیارد تومان اعتبار برای بیش از 100پروژه زیر ساختی شهرک های صنعتی مازندران پیش بینی شده است، اظهار داشت: طرح های آسفالت، ایجاد جاده دسترسی ، گاز رسانی و توجه ویژه به تصفیه خانه و توسعه فضای سبز از مهم ترین طرح های عمراین سال جاری است.
به گزارش ایرنا ، با هماهنگی روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی مازندران خبرنگاران رسانه های جمعی از چندین واحد تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل دیدن کردند.
کمبود نقدینگی ، بیمه تامین اجتماعی و مالیات بر ارزش افزوده از مشکلاتی بود که مدیران این واحدها بر ضرورت رفع آنها تاکید کردند.
مدیران واحدهای صنایع غذایی بویژه واحد های لبنی مستقر در این شهرک کمبود مواد اولیه شیر را از مشکلات خود عنوان کردند و گفتند که کمتر از 20درصد شیر مورد نیاز در داخل استان تامین می شود.
صاحبان واحد های لبنی شهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل با بیان اینکه بیشتر شیرهای تولیدی مازندران سنتی است و بار میکروبی بالایی دارد ، تاکید کردند : اینکه دولت بدون حمایت از صنایع غذایی بر قیمت ها به صورت غیر کارشناسی کنترل و اعمال قانونی کند، بزرگ ترین مشکل واحد های لبنی است.
آنان گفتند : در حالی که شاهد بالا رفتن قیمت مواد اولیه ، مالیات بر ارزش افزوده ، حق سهم بیمه کارفرمایی هستیم اما از تیرماه سال قبل تا کنون قیمت محصولات لبنی افزایش نیافته است.
خبرنگاران از واحد های لبنی دوشه ، صالح ، فرآوردهای گوشتی بریون ، واحد مربا پزان و تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل دیدن کردند.
شهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل با 237واحد تولیدی در 95هکتار دارای بیش از پنج هزار کارگر است.
مازندران 38شهرک و نواحی صنعتی دارد.ک/3
6990/1654
11/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]