محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844912781
منابع بلوکه شده بانک مرکزي ۲۳ ميليارد دلار/نقدينگي جديدي ايجاد نميشود
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ مرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۱۱ق.ظ)
پاسخ سيف به شبهات دلارهاي بلوکه شده؛ منابع بلوکه شده بانک مرکزي ۲۳ ميليارد دلار/نقدينگي جديدي ايجاد نميشود موج - رئيس کل بانک مرکزي ضمن شفافسازي درباره ارزهاي بلوکه شده ايران به ارائه توضيحاتي درباره تأثير اين دلارها بر نقدينگي پرداخت و از درخواست خارجيها براي تأسيس شعبه در ايران خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، ولي الله سيف در برنامه نگاه يک شب گذشته که با موضوع تأثير ورود پولهاي بلوکه شده در اقتصاد و اقدامات بانک مرکزي براي دوران پساتحريم و همچنين ساير موضوعات بانکي روي آنتن سيما رفت به ايراد برنامههاي بانک مرکزي براي دوران بعد از پايان مذاکرات و رفع تحريم بانکها پرداخت.
رئيس کل بانک مرکزي سخنان خود را اين طور شروع کرد که اين دوره آغاز دوره اي جديد و پايان دوره اي خاص است که البته با همت و تلاشهاي انجام شده توسط تيم مذاکره کننده و برنامه ريزيهاي انجام شده ثبات خاصي در اقتصاد کشور ايجاد شده است.
وي در همين ارتباط البته اشاره اي به کاهش نوسانات نرخ ارز طي دو سال ابتدايي فعاليت دولت يازدهم اشاره کرد و از کاهش 52 درصدي دامنه نوسانات آن خبر داد و گفت: اقتصاد ايران علي رغم وجود تحريمها قابليت پيش بيني پيدا کرده و اين در شرايطي بود که هنوز محدوديتها وجود داشته است.
تحريمهاي بانکي 5 ماه بعد از اجراي توافق برداشته ميشود
رئيس کل بانک مرکزي همچنين در پاسخ به اين پرسش که در صورت اجراي توافق برداشتن تحريمهاي بانکي چقدر زمان ميبرد؟ تصريح کرد: براساس پيش بينيها رفع تحريمهاي بانکي چهار تا پنج ماه زمان نياز دارد و با رفع تحريمها شرايط مورد نظر بهبود يافته و رقابتي ميشود، ضمن اين که زماني که ارتباطات بين المللي برقرار شود، تحرک مجدد در نظام بانکي ايجاد خواهد شد.
سيف در ادامه به برگزاري جلسهاي با مديران بانکها و کارشناسان بانکي حاضر در مذاکرات طي روز گذشته در برج ميرداماد اشاره کرد و اظهار داشت: در اين جلسه توضيحات براي اولين بار ارائه و قرار شد در بانکها کميته اي در اين زمينه تشکيل و گزارش مشکلات ماهانه به بانک مرکزي ارائه شود.
وي در پاسخ به پرسشي در خصوص امکان بهانه جويي در اجراي برجام و تمهيدات بانک مرکزي براي جلوگيري از تکرار تاثيرگذاري بر تحريمهاي احتمالي، گفت: در اين دوره تجربه مناسبي به دست آمده و علي رغم تمام محدوديتها توانستيم نيازهاي بانکي کشور را تأمين کنيم و اقتصاد را به ثبات برسانيم ضمن آنکه تورم را از 40 به 15.6 درصد کاهش دادهايم.
روايت سيف از پيمانهاي پولي 2 جانبه ايران
رئيس کل بانک مرکزي با بيان اين که، وظيفه بانک مرکزي ايجاد ثبات و آرامش در بازارها است، افزود: شرايط توان نظام بانکي را افزايش داده و با اين دستاوردها ديگر نگراني وجود ندارد.
وي همچنين در خصوص برنامه بانک مرکزي براي انعقاد پيمانهاي پولي بعد از تحريمها گفت: اين تجربيات ميتواند براي نظام بانکي و اقتصاد کشور مفيد باشد. هم اکنون نيز پيمانهاي پولي دو جانبه داريم.
پاسخ رئيس کل به شبهات افزايش نقدينگي با ورود دلارهاي بلوکه شده
رئيس کل بانک مرکزي در ادامه به چرايي اختلاف آماري ميزان داراييهاي بلوکه شده بين مسوولان داخلي و خارجي پرداخت و گفت: به نظر ميرسد ريشه اصلي اختلاف به نوع نگاه برمي گردد. بايد در سوالات دقت شود که گاهي کل داراييهاي بانک مرکزي، گاهي کل داراييهاي ارزي دولت و گاهي ميزان منابع بلوکه شده مورد سؤال قرار ميگيرد که هر کدام معاني مختلفي دارد.
وي ادامه داد: در صورتي که سؤال اين باشد که در ازاي رفع تحريمها چه ميزان از منابع بلوک شده بانک مرکزي آزاد ميشود ميتوان پاسخ داد که 23 ميليارد دلار منابع بانک مرکزي بلوکه شده که آزاد ميشود و 6 تا 7 ميليارد دلار نيز متعلق به دولت است که آزاد خواهد شد.
سيف با تاکيد بر اين که اين ارقام نشأت گرفته از آمار رسمي بانک مرکزي است، گفت: برخي با حدس و گمان ارقام را اعلام ميکنند که اين امر در اذهان مردم مشکل ايجاد ميکند.
رئيس کل بانک مرکزي در پاسخ به اين پرسش که ورود 23 ميليارد دلار نقدينگي شوک به اقتصاد وارد ميکند؟ گفت: منابع احيا شده به خزانه واريز ميشود، بنابراين نقدينگي جديدي ايجاد نميشود، ضمن آن که با فروش اين ارز ميتوان نقدينگي را جمع کرد.
وي تصريح کرد: مبلغ ريالي 23 ميليارد دلار پيش از اين به خزانه واريز شده است و نقدينگي جديدي در جامعه ايجاد نميکند و ديگر مبالغ هم نبايد در جامعه يکجا تزريق و از آن استفاده شود.
وي با تاکيد بر اين که، کل منابع صندوق توسعه ملي نزد بانک مرکزي است، افزود: بنا بر اين منبع جديد ديگري وجود ندارد ضمن اين که اقتصاد کشور ظرفيت بالايي دارد و ميتوان 200 تا 300 ميليارد دلار سرمايه گذاري خارجي جذب کرد و ورود هيات هاي مختلف نشان دهنده ظرفيت بالاي جذب سرمايه گذاري خارجي است.
بخشنامه ويژه بانک مرکزي به شرکتها/ پول بلوکه شده شرکتها کمتر از يک ميليارد دلار است
رئيس کل بانک مرکزي با بيان اين که، ممکن است يک شرکت دولتي حسابي داشته باشد که رقم دقيق آن را بانک مرکزي نداند، اظهار داشت: بانک مرکزي براي جلوگيري از اين امر دو ماه پيش بخشنامه اي را صادر کرد که بر اساس آن شرکتها ميزان منابع بلوکه شده را اعلام کنند که البته اين رقم حدود يک ميليارد دلار است.
وي ادامه داد: منابع بلوکه شده بانک مرکزي 23 ميليارد دلار است و بنابر اين رقم 29 ميليارد دلار تغيير نکرده، ضمن آن که 22 ميليارد دلار در چين عنوان وثيقه براي دريافت تسهيلات سپرده شده است.
سيف در پاسخ به اين پرسش که چرا رئيس جمهور آمريکا رقم 150 ميليارد دلار را اعلام کرده است؟، افزود: اين امکان وجود دارد که از روي شبه افکني اين رقم اعلام شده باشد.
چرا برخي دلارهاي بلوکه شده را بيش از 100 ميليارد دلار اعلام ميکنند؟
سيف با بيان اين که، برخي افرادي که رقم بيش از 100 ميليارد دلار را اعلام ميکنند به دليل صحبتهاي دوره قبل بوده است، ادامه داد: ريال معادل ارز بانک مرکزي به حساب خزانه واريز شده و آن زمان که 100 ميليارد دلار اعلام شده بود 35 ميليارد دلار مربوط به طرحهاي نفتي و 22 ميليارد دلار در چين وثيقه گذاشته شده بود که اينک قابليت استفاده ندارد.
آلمانها درخواست افتتاح بانک در ايران را دارند
رئيس کل بانک مرکزي در خصوص تحولات نظام بانکي و روابط بين المللي بعد از برجام، گفت: با برخي از کشورها همانند آلمان مذاکراتي داشتيم و پيشنهاداتي ارائه شده ضمن اين که تقاضا براي افتتاح شعبه در سرزمين اصلي و مناطق آزاد نيز دريافت شده و اين در حالي است که تقاضاي بانکهاي خارجي تحت شرايطي خاص بررسي ميشود.
وي در پاسخ به اين پرسش که چرا بعد از برجام قيمت ارز تغيير کرد؟، گفت: نوسانات شديد قيمتي در اقتصاد نداريم و اين ثبات در بازارها به دليل ورود مستمر اطلاعات و نوسانات معمولي است. تعادل براساس عرضه و تقاضا ايجادشده و بانک مرکزي نهايت تلاش خود را براي ايجاد ثبات ارزي ميکند.
سيف در پاسخ به اين پرسش که برخي گفتهاند که کم بودن پولهاي بلوکه شده اعلامي به دليل کنترل ارز است، گفت: هيچ مسوولي نميتواند بيان خلاف داشته باشد.
وي با تاکيد بر اين که بانک مرکزي نرخ را تعيين نميکند و نرخ توسط بازار تعيين ميشود، افزود: بانک مرکزي تنها جلوي نوسانات شديد را ميگيرد ضمن آنکه سامانه اي توسط بانک مرکزي ايجاد شده که نرخ واقعي خريد و فروش ارز در صرافيها معدل گيري شده و در آخر وقت اداري متوسط نرخ اعلام ميشود البته هر صرافي ميتواند نرخ تعيين کند و سايت داشته باشد ولي مکلف است که معاملات را با همان قيمت انجام دهد.
تک نرخي شدن ارز 5 تا 6 ماه بعد از اجراي برجام/ ارز تک نرخي رقمي ثابت نيست
وي گفت: نرخ واقعي ارز، نرخي است که بتواند در اقتصاد اشتغال ايجاد کرده و توليد را حرکت دهد، ضمن اين که نرخ غلط ارز به اهداف ضربه مي زند و چند نرخي بودن نرخ ارز نيز مفاسدي را ايجاد ميکند، بنابر اين بانک مرکزي خواستار نرخ واحد است.
سيف دليل اجرايي شدن ارز تک نرخي بعد از 5 تا 6 ماه از اجراي برجام را عملياتي شدن ارتباطات کارگزاريها دانست و اظهار داشت: ارز تک نرخي نرخي تغيير ناپذير نيست زيرا نظام ارزي کشور شناور مديريت شده است و نرخ با واقعيتهاي اقتصادي بايد تطبيق داده شود.
به گفته وي، نظام تخصيص ارز به نيازهاي وارداتي اقتصاد توجه دارد و در پي لطمه زدن به توليد نيست و در اين زمينه بايد واقع نگر باشيم، ضمن اين که با استفاده از اقتصاد مقاومتي شالوده اقتصاد را بايد بهبود بخشيم.
وي با بيان اين که، مجموعه اقتصادي دولت با هماهنگي با يکديگر اقدامات را انجام ميدهند، گفت: دو سال گذشته دوره تمرين بوده و دستاوردهاي مطلوبي به دست آورديم و اميدوارم اين روند استمرار يابد. ضمن آنکه ارزهاي آزاد شده با نگاه علمي در مسائل کلان اقتصاد مورد استفاده قرار ميگيرد.
معوقات بانکي چقدر است؟
رئيس کل بانک مرکزي از کاهش معوقات بانکي به 92 هزار ميليارد تومان خبر داد و گفت: جهش قيمت ارز، شرايط تحريم، نوسانات اقتصادي و بدهي دولت به بخش خصوصي از دلايل مطالبات معوق بانکي است.
وي ادامه داد: بزرگترين لطمه اي که مطالبات به نظام بانکي کشور وارد ميکند اين است که گردش مالي را در اين شبکه قفل ميکند، بنابراين بايد با تمام توان آنها را احيا کنيم و البته اقدامات مناسبي در اين زمينه انجام شده به نحوي که با همکاري ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي کارگروه فرادستگاهي در اين خصوص تشکيل شده است. ميزان مطالبات معوق در طول سال نوسانات متعددي دارد اما روند آن روبه کاهش است.
از وضعيت کاهش بنگاهداري بانکها راضي هستيم
وي در بخش ديگري از سخنان خود درباره کاهش بنگاهداري بانکها نيز افزود: براي کاهش بنگاهداري بانکها زمان بندي سه ساله در نظر گرفتهايم اما به دليل شرايط بازار با مشکل مواجه شديم البته اين مساله ماهانه کنترل ميشود.
سيف با بيان اين که، بانکها هر سه ماه يکبار گزارشات خود را در اين زمينه به بانک مرکزي ارائه ميدهند و بانک مرکزي از عملکرد بانکها در اين زمينه راضي است، گفت: واگذاري بنگاهها بستگي به شرايط آنها در بورس دارد و اميدواريم که ارائه اين حجم از واگذاريها مشکلي براي اقتصاد ايجاد نکند.
مجامع بانکها از فيلتر گذشتند
وي با اشاره به ساختار فعلي ترازنامه بانکها، گفت: برخي از فعاليتهاي بانکها درآمدزا نيست اما آنچه مسلم است اگر بانکها خلاف مسير عرضه و تقاضا و نرخ سود حرکت کنند با مشکل مواجه ميشوند.
سيف از عزم جدي در برخورد با مؤسسات غيرمجاز خبر داد و اظهار داشت: بانک مرکزي به شدت بر عملکرد مؤسسات غيرمجاز تمرکز دارد و ميخواهيم آنها را تحت کنترل قرار دهيم و از آنجا که بانک مرکزي به تنهايي نميتواند اين کار را انجام دهد با دستگاهها هماهنگي کردهايم.
وي از برگزاري جلسات با حسابرسان براي بررسي صورتهاي مالي سال 93 بانکها خبر داد و گفت: در اين راستا جلساتي با حسابرسان براي بررسي کفايت نسبي ذخاير، سود بانکداري و تقسيم سود بين سپرده گذاران برگزار شده و مجامع بانکها هم از فيلتر گذشتند.
وي ادامه داد: با اقدامات انجام شده سه تا چهار سال آينده پايه و اساس صورتهاي مالي بانکها به استحکام ميرسد و ضعف کفايت سرمايه که به دليل عدم کفايت ذخاير مشکوک الوصول و کسريهاي ذخاير بود، برطرف ميشود.
دريافت ماليات 25 درصدي از سود سپرده گذاري در مؤسسات غيرمجاز
وي با اشاره به هماهنگي بانک مرکزي با سازمان امور مالياتي براي دريافت ماليات 25 درصدي از سود سپردهها در مؤسسات غيرمجاز، گفت: براساس بخشنامه بانک مرکزي ارائه سرويس و ارتباط مالي بانکها با مؤسسات غيرمجاز ممنوع است.
به گفته سيف، بانک مرکزي براساس اصول حسابداري بانکها و مؤسسات مالي را ملزم به حداقل اطلاعات افشا کرده و حسابرسان مکلف هستند براساس آن عمل کنند.
وي درباره برخورد فيزيکي با مؤسسات غيرمجاز تصريح کرد: اين امر نيازمند همکاري نيروي انتظامي است و بر همين اساس هماهنگيهايي با ساير دستگاهها انجام شده تابه هيچ وجه زمينه رشد اين مؤسسات ايجاد نشود. سپرده گذاران براي دريافت دو تا سه درصد سود بيشتر به سمت مؤسسات غيرمجاز نروند؛ زيرا اين مؤسسات تحت نظر بانک مرکزي نيستند.
برخورد بانک مرکزي با آگهي وامهاي کلان روزنامه اي
وي در پاسخ به پرسشي مربوط به مؤسسات و شرکتهايي که در نظام پولي نقش ايفا ميکنند و وامهاي کلان ميدهند، گفت: بايد ديد اين وامها ازمحل سپردههاي مردمي يا از محل داراييهاي خود افراد پرداخت ميشود.
سيف با تاکيد بر اين که، ربا حرام است و جزو عمليات بانکي نيست، افزود: افرادي که منابع را وام ميدهند نميتوانند وام ربوي بدهند ضمن آنکه اين فعاليت کار بانکي تلقي نميشود.
وي از برخورد بانک مرکزي با اين افراد و آگهيهاي روزنامهها خبر داد و گفت: نظام بانکي بايد سالم باشد.
ليزينگ هاي غيرمجاز را به بانک مرکزي معرفي کنيد
وي در خصوص ايجاد سوء جريان توسط ليزينگ هاي غيرمجاز گفت: اسامي ليزينگ هاي مجاز در سايت بانک مرکزي وجود دارد اما شنيدم که برخي به اسم ليزينگ منابع را گرفته و مشکلاتي ايجاد کردهاند.
رئيس کل بانک مرکزي با تاکيد بر اين که شناسايي شعب مؤسسات غيرمجاز راحت تر از ليزينگ ها است، از مردم خواست تا ليزينگ هاي غيرمجاز را به بانک مرکزي اطلاع رساني کنند.
آمار دقيق حسابهاي جعلي در نظام بانکي
رئيس شوراي پول و اعتبار درباره وجود حسابهاي جعلي نيز گفت: از بين 300 ميليون حساب موجود در نظام بانکي 38 ميليون حساب وجود دارد که شماره شناسه افتتاح کننده با کد ملي آنها تطبيق ندارد که از اين ميزان 30 ميليون تاکنون شناسايي و 8 ميليون حساب هنوز شناسايي نشدهاند.
وي با بيان آن که براساس قانون مرکز آمار مرکز رسمي توليد آمار است، گفت: براساس ماده 54 قانون پنجم برنامه توسعه امکان توليد آمار براي رفع نيازها وجود دارد ضمن آنکه سابقه توليد آمار در بانک مرکزي مربوط به سال 1315 است. بانک مرکزي تابع قانون است و به دليل نيازهاي خاص آمار استخراج ميکند.
سيف در پاسخ به پرسشي در خصوص رشد 300 هزار ميليارد توماني نقدينگي در دو سال فعاليت دولت نيز گفت: با زير پوشش قرار دادن برخي از مؤسسات اعتباري غيرمجاز 90 هزار ميليارد تومان از نقدينگي زير پوشش بانک مرکزي رفت و رشد نقدينگي بدون در نظر گرفتن آنها 22.4 درصد است.
همه قرار نيست در تهران خانه بخرند
رئيس کل بانک مرکزي در پاسخ به پرسشي درخصوص تسهيلات مسکن گفت: صندوق پس انداز مسکن خانه اوليها روند خوبي دارد هرچند که برخي منتظر بودند صف درست شود.
وي در پاسخ به اين پرسش که آيا اين ميزان وام براي خريد مسکن کم نيست؟ گفت: همه قرار نيست در تهران خانه خريداري کنند.
سيف، قدرت پرداخت اقساط و امکان پرداخت بانکها را از محدوديت ها در زمينه تسهيلات مسکن برشمرد و ادامه داد: محدوديت پرداخت تسهيلات مسکن توسط بانکها برداشته شد اما نظم بانکي محدوديت دارد و به بانکها اجازه نميدهيم بيشتر از منابع تسهيلات بدهند و قرار است به تدريج به سمت وضعيت تعادلي حرکت ميکنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
رئیس کل بانک مرکزی پولهای بلوکه شده ایران 29 میلیارد دلار است/ یکسانسازی نرخ ارز ۶ ماه زمان میبرد
رئیس کل بانک مرکزیپولهای بلوکه شده ایران 29 میلیارد دلار است یکسانسازی نرخ ارز ۶ ماه زمان میبردرئیس کل بانک مرکزی درخصوص میزان پولهای بلوکه شده ایران گفت 23 میلیارد دلار از اموال بانک مرکزی و 6 میلیارد دلار درآمد نفت در کشورهای ژاپن کره و امارات متحده عربی و هند موجود استمعاون ارزی بانک مرکزی: پولهای بلوکه شده ایران 93 میلیارد دلار است، فقط یک سوم را میتوانیم خرج کنیم
تراز معاون ارزی بانک مرکزی گفت اگرچه همه داراییهای ارزی بانک مرکزی در دفاتر قانونی ثبت و در صورتهای مالی افشاء می شود اما بانک مرکزی هیچ گاه رقم ذخایر ارزی را در آمارهای خود اعلام نمیکند به گزارش تراز یکی از ابهامات اصلی بعد از اعلام جمعبندی مذاکرات هستهای وینآزادسازی 22 میلیارد دلار از منابع بانک مرکزی
چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۴ - ۱۴ ۰۶ رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به آزادسازی اموال بلوکه شده بانک مرکزی گفت 5 یا 6 ماه نیاز است تا بانک مرکزی یکسان سازی نرخ ارز را انجام دهد به گزارش خبرنگار ایسنا ولی الله سیف ظهر امروز در حاشیه جلسه هیأت دولت با تبریک توافق هستهای گفت این اتفاق بزررئیس کل بانک مرکزی خبر داد رفع تحریمهای نظام بانکی تا 5 ماه آینده/ دولت قبلا معادل ریالی 23 میلیارد دلار پول
رئیس کل بانک مرکزی خبر دادرفع تحریمهای نظام بانکی تا 5 ماه آینده دولت قبلا معادل ریالی 23 میلیارد دلار پول بلوکه شده را گرفته استرئیس کل بانک مرکزی از رفع تحریم نظام بانکی تا ۵ ماه آینده خبر داد و گفت معادل ریالی 23 میلیارد دلار پول بانک مرکزی قبلاً به دولت پرداخت شده است بهمعاون ارزی بانک مرکزی تشریح کرد جزئیات نقل و انتقال پولهای بلوکه شده کشور/ تاکید دوباره بر رقم ۲۹ میلیارد دلا
معاون ارزی بانک مرکزی تشریح کردجزئیات نقل و انتقال پولهای بلوکه شده کشور تاکید دوباره بر رقم ۲۹ میلیارد دلارمعاون ارزی بانک مرکزی با بیان اینکه منابع بانک مرکزی بلوکه شده بانک مرکزی 23 میلیارد دلار درآمد مسدودی نفت 6 میلیارد دلار است گفت بنابراین با اجرای برنامه جامع اقدام مشطیبنیا: دلارهای بلوکه شده منابع بانک مرکزی است
طیبنیا دلارهای بلوکه شده منابع بانک مرکزی است وزیر اقتصاد علت تفاوت ارقام داراییهای بلوکه شده ایران را تعاریف افراد مختلف از این پولها دانست و گفت رقم قابل استفاده از دلارهای بلوکه شده کمتر از ۳۰ میلیارد دلار است که جزء منابع مالی بانک مرکزی است به گزارش فرهنگ نیوزبلوکه شدن 10 هزار میلیارد تومان دیگر از منابع بانکها در بانک مرکزی
بانك بيمه بورس بلوکه شدن 10 هزار میلیارد تومان دیگر از منابع بانکها در بانک مرکزی ترازنامه بانکها در سال گذشته در حالی با انتقاداتی نسبت به بالا بودن نرخ سپرده قانونی و درخواست برای کاهش آن بسته شد که در مجموع حدود 10 هزار میلیارد تومان دیگر از داراییهای بانکها در بانک مرکزیوجوه آزادشده و قابل دسترسی بانک مرکزی بالغ بر 29 میلیارد دلار است/ ایران در حال حاضر قابلیت جذب 150 میلیارد دل
معاون ارزی بانک مرکزی وجوه آزادشده و قابل دسترسی بانک مرکزی بالغ بر 29 میلیارد دلار است ایران در حال حاضر قابلیت جذب 150 میلیارد دلار سرمایه خارجی را دارد ایلنا معاون ارزی بانک مرکزی با تأکید بر تفاوت دو مفهوم ذخایر ارزی با دارایی های ارزی گفت منابع بانک مرکزی که با اجرایواکنش بانکمرکزی به رشد ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی نقدینگی
واکنش بانکمرکزی به رشد ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی نقدینگی شناسهٔ خبر 2858601 - سهشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۴۳ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس معاون اقتصادی بانک مرکزی نسبت به انتشار برخی اخبار مبنی بر رشد ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی حجم نقدینگی در دولت یازدهم واکنش نشان داد به گزارش خبرنگشرایط بازپرداخت ۵میلیارد دلار یوزانس/بخشنامه بانک مرکزی ابلاغ نشد
معاون نعمتزاده به مهر اعلام کرد شرایط بازپرداخت ۵میلیارد دلار یوزانس بخشنامه بانک مرکزی ابلاغ نشد شناسهٔ خبر 2861384 - یکشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۰۲ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت معاون وزیر صنعت با اشاره به وعده معاون اول رئیس جمهور برای اختصاص ۵ میلیارد دلار یوزانس به بخش تولیمعاون اقتصادی بانک مرکزی عنوان کرد پاسخ به ابهام رشد ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی نقدینگی/ میانگین رشد نقدینگی در د
معاون اقتصادی بانک مرکزی عنوان کردپاسخ به ابهام رشد ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی نقدینگی میانگین رشد نقدینگی در دولت یازدهم ۲۲ ۶ درصد استمعاون اقتصادی بانک مرکزی با بیان اینکه متوسط رشد نقدینگی در ۲ سال اول دولت یازدهم ۲۲ ۶ درصد بوده است گفت نقدینگی یک متغیر اسمی است و نباید براساسواکنش مصباحی مقدم به اظهارات غیرکارشناسی معاون اقتصادی بانک مرکزی درباره نقدینگی/ در شرایط کنونی افزایش ۳۰۰ هز
تراز اگر در کشور رشد اقتصادی 6 درصدی داشته باشیم رشد نقدینگی 15 تا 18 درصد قابل قبول است هدفگذاری در شرایط رکود نباید رشد بالای نقدینگی باشد پایگاه خبری تحلیلی تراز غلامرضا مصباحی مقدم درپاسخ به اظهارات پیمان قربانی معاون اقتصادی بانک مرکزی که روز گذشته در گفتگو با یکی از خبرگرقم 29 میلیارد دلار منابع بلوکه شده تغییر نمی کند/ ارز تک نرخی رقمی تغییر ناپذیر نیست
رییس کل بانک مرکزی رقم 29 میلیارد دلار منابع بلوکه شده تغییر نمی کند ارز تک نرخی رقمی تغییر ناپذیر نیست تهران - ایرنا - رییس کل بانک مرکزی گفت حدود 23 میلیارد دلار از منابع ارزی متعلق به بانک مرکزی و حدود 6 میلیارد دلار منابع ارزی متعلق به دولت است و این یعنی در مجموع 29 میلیااختصاصی فارس/ رئیس بانک مرکزی درباره رقم پولهای بلوکه شده ایران به رئیسجمهور نامه نوشت/رقم 26 میلیارد دلاری
اختصاصی فارس رئیس بانک مرکزی درباره رقم پولهای بلوکه شده ایران به رئیسجمهور نامه نوشت رقم 26 میلیارد دلاری پولهای بلوکه شدهعضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی از نگارش نامه ولیالله سیف به حسن روحانی دباره رقم پولهای بلوکه شده کشورمان در خارج خبر داد به گزابانک مرکزی: پولهای بلوکه شده ایران 29 میلیارد دلار است/ عملیات سوئیفت از هم اکنون میتواند آغاز شود
بانک مرکزی پولهای بلوکه شده ایران 29 میلیارد دلار است عملیات سوئیفت از هم اکنون میتواند آغاز شود رئیس کل بانک مرکزی در خصوص رقم پولهای بلوکه شده ایران گفت 23 میلیارد دلار از اموال بانک مرکزی و 6 میلیارد دلار درآمد نفت در کشورهای ژاپن کره و امارات متحده عربی و هند موجود اس22 میلیارد دلار از منابع بانک مرکزی آزاد میشود
22 میلیارد دلار از منابع بانک مرکزی آزاد میشود روز نو رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به آزادسازی اموال بلوکه شده بانک مرکزی گفت 5 یا 6 ماه نیاز است تا بانک مرکزی یکسان سازی نرخ ارز را انجام دهد ولی الله سیف ظهر امروز در حاشیه جلسه هیأت دولت با تبریک توافق هستهای گفت این اتفاقدر دو ماه اول سال 2025 میلیارد تومان از بدهی بانکها به بانکمرکزی تسویه شد/ رشد 29.4 درصدی سپردههای سرمایه
در دو ماه اول سال2025 میلیارد تومان از بدهی بانکها به بانکمرکزی تسویه شد رشد 29 4 درصدی سپردههای سرمایهگذاریبدهی بانکها به بانک مرکزی در پایان اردیبهشت ماه امسال با 2025 میلیارد تومان 2 4 درصد کاهش نسبت به اسفند 93 به 83 هزار و 779 میلیارد تومان رسید به گزارش خبرنگار اق-
اقتصادی
پربازدیدترینها