واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سدسنبل رود بهشت گمشده برای گردشگری مازندران ساری-ایرنا- سد سنبل رود یکی از مناطق گردشگری در دل جنگل های سرسبز و سربه فلک کشیده مازندران در محدوده جغرافیایی شیرگاه بهشت گمشده برای گردشگری استان است.
این سد زیبا با استفاده چند منظوره در منطقه بکر در انتهای بابلکنار و حدفاصل شهرستان بابل به شیرگاه واقع است که سالانه هزاران گردشگر و مسافر را به خود جذب می کند.
جنگل های زیبا با درختان تنومند محدوده 40 هکتاری سد سنبل رود را که دارای آب گوارا وماهیان گرم آبی است در محاصره خود قرار داده است و این مساله جذب گردشگران را چند برابر کرده است .
این منطقه جنگلی و زیبا همه روزه شاهد حضور مسافران است ولی در روزهای تعطیل به خصوص ایام عید وفصل تابستان شمار مسافران به حدی می رسد که تردد خودروها را با مشکل مواجه می کند.
آلاچیق، نفار ، سرویس بهداشتی، سوپری ، پدالو و قایق موتوری در داخل سد از جمله امکانات در این منطقه است که می تواند استراحتگاه مناسبی در تعطیلات آخر هفته باشد.
اما این بهشت گمشده برای توسعه و رونق اقتصادی منطقه و جذب مسافر بیشتر نیازمند حمایت همه جانبه مسئولان برای تامین زیر ساخت های گردشگری است.
روح اله هدایتی یکی از گردشگران در سد سنبل رود به خبرنگار ایرنا گفت: به همراه خانواده از کاشان برای تفریح به این منطقه زیبا آمده ام که برغم گرمای شدید هوا و ولی با رعایت نظافت در دل جنگل پاک توانستیم شش ساعت از روز را در این مکان اقامت داشته باشیم.
وی افزود: امیدواریم گردشگرانی که به این منطقه زیبا برای تنوع می آیند با روشن کردن آتش و سهل انگاری جنگل را از بین نبرند.
وی بیان کرد: مازندران دارای مواهب طبیعی زیادی است که در صورت توجه می تواند یکی از مناطق نمونه گردشگری در سطح کشور و حتی برای گردشگران خارجی به شمار آید.
زهرا موسوی نیز از دیگر گردشگران در سد سنبل رود گفت: به همراه پدرم در یک روز جمعه با قلاب برای گرفتن ماهی به سد سنبل رود آمدم .
وی با ابراز خرسندی گفت: باید به اینگونه مناطق از سوی مسئولان توجه شود تا جوانان بتوانند در روزهای فراغت از آن استفاده کنند.
به گفته مدیرعامل شرکت تعاونی گردشگری سد سنبل رود این منطقه بکر سالانه شاهد حضور بیش از20 هزار گردشگر از اقصی نقاط ایران و جهان است.
داریوش جمشیدی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان داشت: سد سنبل رود با 15 هکتار اب و 25 هکتار پوشش جنگلی که از سال 78 با تشکیل تعاونی ثبت شده به صورت سازماندهی شده شروع به فعالیت در زمینه جذب گردشگر کرده است و توانسته از کشورهای عراق، لبنان، چین، افغانستان، سوریه و دیگر کشورهای جهان مسافر به خود ببیند.
وی ادامه داد: سد سنبل رود از لحاظ جغرافیایی در محدوده شیرگاه می باشد ولی از لحاظ بهره برداری از آب و مصارف کشاورزی و اجاره بهاء سد زیر نظر بابل می باشد.
این دامپزشک بیان داشت: در این منطقه علاوه براستفاده از حضور گردشگران و دریافت ورودی برای رونق اقتصادی منطقه، سالانه حدود 20 هزار بچه ماهی از گونه های مختلف کپور ماهیان، در سد سنبل رود رهاسازی می شود که اجاره بهاء آن می تواند تحولی اساسی برای سرمایه گذاری و کارآفرینی ایجاد کند.
جمشیدی خواستار افزایش مدت قرارداد با آب منطقه ای و استفاده از مزایای شیلات در این طرح شد و گفت: در صورت افزایش مدت قرارداد، ما قادر خواهیم بود از امکانات شیلات شامل هواده، تسهیلات بانکی، بیمه و پروانه بهره برداری استفاده کنیم.
مدیرعامل شرکت تعاونی گردشگری سد سنبل رود گفت: به دلیل مدت قرار داد با آب منطقه ای علاوه بر مزایای شیلات قادر به استفاده از تسهیلات و امکانات گردشگری هم نمی باشیم.
وی ادامه داد: بعنوان نامزد کارآفرین ملی در صورت حمایت حاضر به اشتغالزایی در حوزه گردشگری و شیلات در این منطقه می باشم .
وی بیان داشت: انتظار می رود که مدیرعامل آب منطقه ای مازندران ، استاندارو سازمان گردشگری با بازدید و توجه ویژه به این منطقه زمینه تحولی اساسی را برای جذب گردشگران بیشتر و ایجاد فضای مناسبتر فرآهم کنند. ک/4
گزارش از زینب حبیب پور
7328/1899
11/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]