تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به کوچکی گناه نگاه نکنید بلکه به چیزی [نافرمانی خدا] که برآن جرات یافته اید بنگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826678674




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ملاحظاتی درگزارشهای آمریکایی ارزشیابی کشورهای جهان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ملاحظاتی درگزارشهای آمریکایی ارزشیابی کشورهای جهان تهران-ایرنا-یکی از گزارش هایی که دولت آمریکا به خود حق می دهد سالانه درباره کشورهای جهان منتشر کند، گزارش سالانه قاچاق انسان است که نسخه سال 2015 آن دو روز پیش منتشر شد و در فهرست بندی این گزارش ایران را جزو کشورهای با وضعیت بد قرار داد.


وزارت خارجه آمریکا گزارش سالانه خود را درباره قاچاق انسان و وضعیت کشورهای جهان در زمینه مبارزه با قاچاق انسان به منظور بهره کشی تجاری و جنسی، روز دوشنبه منتشر کرد.
بدترین رده در این گزارش وزارت امور خارجه آمریکا، به کشورهای تایلند، عربستان سعودی، پاپوا گینه نو و جمهوری دمکراتیک کنگو تعلق دارد.
به روال معمول و همچون دیگر گزارش ها و کشورها، بخشی از گزارش سال 2015 میلادی قاچاق انسانی کشورها به ایران اختصاص داده شده است.
اتفاق خبری که در این گزارش رخ داده و توجه ها را به این گزارش جلب و حاشیه هایی برای آن ایجاد کرده اینست که در فهرست وضعیت قاچاق انسان کشورهای جهان در سال 2015 نسبت به سال قبل،بهبود جایگاه برای کشور کوبا دیده می شود و کشور مالزی از این فهرست خارج شده است.
منتقدان داخلی و خارجی این گزارش، در این باره گفته اند که وزارت خارجه آمریکا در مورد این دو کشور، به خصوص ملاحظه به خرج داده است.
آمریکا با ارتقای یک مرحله ای کوبا، این کشور را از قعر جدول خارج کرده است. منتقدان تلاش دولت آمریکا را برای بهبود روابط با کوبا را در این زمینه موثر می دانند.
کشور دوم مالزی است که به گفته ناظران، آمریکا به امید بستن قرارداد تجارت آزاد با کشورهای شرق آسیا، به این کشور تخفیف هایی در این فهرست داده است.
بهبود وضعیت کوبا در این فهرست و خروج مالزی از آن با انتقاد سناتورهای عضو حزب دمکرات و گروه های مدافع حقوق بشر مواجه شده که وزارت امور خارجه آمریکا را به سیاسی کاری متهم کرده اند.
از جمله سناتور دمکرات رابرت منندز که گفته است: «بهبود وضعیت کوبا و مالزی به روشنی سیاسی کاری گزارش را نشان می دهد».
انتقادات درباره خروج مالزی از این فهرست به دنبال مشارکت این کشور در توافق نامه تجاری حوزه کشورهای کرانه اقیانوس آرام صورت می گیرد که از پشتیبانی آمریکا برخوردار است.
دیده بان حقوق بشر هم خروج مالزی از فهرست سیاه را به ویژه با توجه به قاچاق گسترده انسان از کشورهایی مانند بنگلادش و تایلند، به شدت مورد انتقاد قرار داده است.
همچنین بهبود وضعیت کوبا در این فهرست تنها یک هفته پس از بازگشایی سفارتخانه های دو کشور در پایتخت های یکدیگر و پایان دادن به دشمنی دوجانبه 50 ساله رخ داد.
اما جان کری، وزیر امور خارجه و سارا سیوال، معاون او، این اتهام را رد کرده اند.
لحن انتقادکنندگان داخل و بیرون آمریکا نسبت به خارج کردن کشورهای کوبا و مالزی از فهرست و گزارش سالانه وزارت امورخارجه آمریکا قابل تامل است بطوری که صحت و درستی و استقلال آن را زیر سووال می برد.
نخست اینکه این گزارش زمانی انتشاریافته است که دو رویداد درکوبا و مالزی رخ دادند که بعنوان پیش درآمد خارج ساختن این دو کشور از این فهرست تلقی می شود؛ یکی بازگشایی سفارتخانه های کوبا و آمریکا در هاوانا و واشنگتن بعد از پنجاه سال است که در صورتی که کوبا در این فهرست باقی می ماند، انتشار این گزارش این حرکت دیپلماتیک را بی اثر می کرد.
از سوی دیگر بعد از پیوستن مالزی بعنوان یکی از اقتصادهای نوظهور آسیای شرقی به پیمان مورد حمایت آمریکا، قراردادن مالزی در این فهرست، آن تلاش ها را خنثی می کرد.
دوم اینکه لحن منتقدان داخلی و خارجی خارج ساختن این دو کشور از این فهرست، حاکی از آن است که الف- چنین رویه ای (یعنی دخالت سیاست و مصلحت در گزارش هایی که علی القاعده بایستی واقع نما باشند) می تواند مسبوق به سابقه باشد چرا که مخالفان ضمن انتقاد از آن، نسبت به آن حیرت زده نشده اند که این نشان می دهد که چنین گزارش هایی در معرض چنین سیاسی کاری و مصلحت گرایی منفعت طلبانه دولت آمریکا قرار می گیرد.
ب- چنین گزارش هایی بدلیل این نوع دخالت ها در آنها جایگاه اعتماد آفرین خود را از دست می دهند و دیگر قابل اعتماد نخواهند بود. افکار عمومی و کشورهای جهان هنگامی که این گزارش ها را با مصلحت و سیاست آلوده می بینند اساسا به این گزارش ها اعتماد نخواهند کرد.
و بالاخره اینکه گزارش های آلوده به سیاست، بزرگترین جفا را به موضوع و آسیبی که آنها درصدد برطرف کردن آن هستند، وارد می کند.
**1856**



11/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن