تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه‏اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850952135




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه ایمیل رمزنگاری شده ارسال کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:



کروم استور, اوت‌لوک
افزونه های رمزگذاری ایمیل   دیر زمانی است که نبرد در زمینه حفظ حریم خصوصی ایمیل جریان دارد و به نظر می رسد این نبرد در آینده نیز ادامه یابد. مردم همواره در پی حصول اطمینان از این مساله بوده اند که تنها دریافت کننده ایمیل می تواند پیام های آن را مطالعه کند. برخی درباره سرقت هویت و داده های حساس شرکت خود که می تواند سرقت شوند، نگران هستند. برخی دیگر نیز میانه خوبی با این ایده ندارند که دولت ها در ایمیل های آنها سرک بکشند.   در شرایطی که سرویس ایمیل عادی کار خاصی برای حفاظت از ایمیل کاربر انجام نمی دهد، سطح دیگری از سرویس وجود دارد که رمزنگاری ایمیل را ارائه می کند. این سرویس محتوای ایمیل را به صورتی نامفهوم در می آورد و تنها به دریافت کننده اجازه می دهد تا آن را رمزگشایی و مطالعه کند. اگر ایمیل های رمزنگاری شده گزینه مناسبی برای شما هستند در ادامه با ما همراه باشید تا برخی از بهترین گزینه های رمزنگاری در دسترس را از افزونه ها تا سرویس های مبتنی بر وب معرفی کنیم.   توضیحاتی کوتاه درباره PGP و رمزنگاری
قدمت نرم افزار رمزنویسی مورد استفاده برای ارتباطات به سال 1991 یعنی زمانی که "فیل زیمرمن" آن چه که "حریم خصوصی خیلی خوب" (Pretty Good Privacy) یا (PGP) می نامید را ایجاد کرد، باز می گردد. استاندارد PGP ارزش خود را به اثبات رساند و خیلی زود به منبعی برای رمزنگاری در دهه 1990 تبدیل شد.
این PGP اصلی از طریق ایجاد یک کلید عمومی و یک کلید خصوصی کار می کرد که مورد اول برای رمزنگاری و مورد دوم برای رمزگشایی و مطالعه آن استفاده می شد.   در نهایت، PGP با استاندارد OpenPGP و GnuPG جایگزین شد اما اصطلاح PGP همچنان باقی ماند و بر همین اساس است که حتی امروز هنگامی که درباره رمزنگاری ایمیل بحث می شود، با آن برخورد می کنیم. ابزارهای رمزنگاری ایمیل حال حاضر از گزینه های مختلف این PGP مدرن بهره می برند.   رمزنگاری از طریق ایمیل فعلی
شاید آسان‌ترین روش برای بهره‌مندی از ایمیل های رمزنگاری شده استفاده از کلاینت یا سرویس ایمیل فعلی کاربر باشد و از این طریق دیگر نیازی به استفاده از نرم افزاری جدید نیست. خوشبختانه گزینه های رمزنگاری مختلفی برای سرویس های ایمیل محبوب در دسترس هستند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

جی‌میل
جی‌میل به خودی خود از رمزنگاری ایمیل پشتیبانی نمی کند اما با مراجعه به کروم استور می توانید گزینه های الحاقی برای رمزنگاری را جستجو کنید. یکی از محبوب‌ترین گزینه ها "Mailvelope" نام دارد که از ابزارهای خود گوگل برای رمزنگاری استفاده می کند. گزینه محبوب دیگر "Secure Mail" است که البته تنها بین دو کاربر جی‌میل قابلیت استفاده دارد. هر دو مورد دکمه های رمزنگاری را اضافه می کنند که به کاربر اجازه می دهد یک ایمیل را برای یک دریافت کننده مشخص رمزنگاری کند.  
کروم استور, اوت‌لوک
رمزگذاری ایمیل ها در جی میل   اوت‌لوک
اوت‌لوک در دنیای کسب و کار از محبوبیت بالایی برخوردار است و بر همین اساس از رمزنگاری پشتیبانی می کند، اما ابزار رمزنگاری به خوبی در آن پنهان شده است. برای رمزنگاری یک پیام باید وارد زبانه Options شده، به More Options مراجعه کرده، Message Options را انتخاب کرده، به بخش Security Settings رفته و سپس Encrypt message contents and attachments را انتخاب کنید. همچنین می توانید رمزنگاری کل پیام های ارسالی خود را در بخش Trust Center انتخاب کنید. اگر از آفیس 365 استفاده می کنید می توانید از رمزنگاری پیام در این سرویس به همراه چند ویژگی امنیتی دیگر بهره‌مند شوید.   یاهو میل
یاهو میل در حقیقت برخی از فناوری‌های گوگل را برای کمک به حفاظت از ایمیل خود بکار گرفته است. بر همین اساس، افزونه های رمزنگاری OpenPGP در دسترس هستند که می توانید آنها را دانلود کرده و امنیت بیشتر برای ایمیل های خود را فراهم کنید.  
افزونه های رمزنگاری ایمیل, اوت‌لوک
  ایمیل های رمزنگاری شده مبتنی بر وب
گزینه دیگر شما در بازی بزرگ رمزنگاری ایمیل، ابزارهای مبتنی بر وب هستند که اجازه می دهند وارد نرم افزاری جداگانه در وب شده و از آن برای ارسال ایمیل های خود یا افزودن ویژگی های اضافی به سرویس های قدیمی خود استفاده کنید. برخی از این رمزنگارها برای استفاده خانگی و برخی برای محیط های حرفه ای‌تر شکل گرفته اند.   ویرترو (Virtru)
ویرترو طیف گسترده ای از افزونه ها برای اندروید، اپل، اوت‌لوک، فایرفاکس و بسترهای دیگر را ارائه می کند، اما سرویس های وب‌میل ارائه نمی کند و از این رو باید تغییراتی در ایمیل قدیمی خود ایجاد کنید. هنگامی که قصد رمزنگاری پیام ها را دارید باید آن را فعال کنید و زمانی که قصد این کار را ندارید، آن را خاموش کنید. هر زمان که اراده کنید می توانید رمزنگاری را لغو کنید. نسخه پایه ویرترو کاملا رایگان است.   لاک‌بین (Lockbin)
کاربر به صورت مستقیم می تواند وارد وب سایت لاک‌بین شده و یک ایمیل را تایپ کند. تا زمانی که در شبکه هستید ارسال ایمیل ها به هر میزان رایگان است. اگر دارای بیش از یک کاربر هستید هزینه استفاده از لاک‌بین ماهانه 10 دلار است.   پروتون‌میل (Protonmail)
پروتون‌میل گزینه ای منحصر به فرد محسوب می شود. این پروژه که توسط سوئیسی ها شکل گرفته از چیزی که آنها "معماری دسترسی صفر" نامیده اند، استفاده می کند تا یک کلاینت ایمیل ساخته و کاربران می توانند از این طریق پیام هایی را ارسال کنند که توسط هیچ فرد دیگری قابل مشاهده نیست. رمزنگاری به طور کامل در دستگاه کلاینت صورت می گیرد و پروتون‌میل به داده های کاربر دسترسی ندارد. از این رو نمی تواند در حساب کاربری وی سرک کشیده و هیچ جزئیاتی را ارسال کند. پروتون‌میل مراحل اولیه فعالیت خود را سپری می کند و میزان واقعی موثر بودن آن اندکی نامعلوم است.

هاش‌میل (Hushmail)
هاش‌میل گزینه هایی را برای رمزنگاری ایمیل در اختیار افراد، کسب و کارها، بخش خدمات درمانی و نمایندگان فروش قرار می دهد. همچنین امکان ایجاد ایمیل های مستعار نامحدود و دانلود یک نسخه ویژه موبایل برای تلفن همراه نیز وجود دارد. با این وجود، به نظر می رسد هاش‌میل نمی تواند داده های کاربر را از دسترس آژانس امنیت ملی آمریکا و سازمان های دولتی دیگر حفاظت کند و این مساله کاهش امتیاز آن را موجب شده است.
منبع:asriran.com






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن