واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: وزارت خارجه تهديدات امريكا را در محافل بينالمللي پيگيري قضايي كند
رئيس اداره سياسي سپاه با اشاره به تهديدات نظامي سران امريكايي گفت: ما بايد اين تهديد آشكار را با واكنش بهموقع و اعلام شكايت و انتقال موضوع به محافل بينالمللي دنبال كنيم.
رئيس اداره سياسي سپاه با اشاره به تهديدات نظامي سران امريكايي گفت: ما بايد اين تهديد آشكار را با واكنش بهموقع و اعلام شكايت و انتقال موضوع به محافل بينالمللي دنبال كنيم.
به گزارش فارس، سردار رسول سناييراد رئيس اداره سياسي سپاه با اشاره به موضوع تهديدات دولتمردان امريكايي عليه ايران اظهار داشت: بخشي از اين تهديدات را بايد نوعي رجزخواني بعد از يك توافق كه هنوز نهايي نشده، دانست. وي افزود: امريكاييها براي متقاعد كردن افراطيون داخلي خود اين كار را انجام ميدهند و تاحدودي معمول است كه در برخي از توافقات رجزخوانيهايي صورت دهند تا اعلام كنند برنده و پيروز ميدان نبرد ديپلماتيك بودهاند. سناييراد ادامه داد: بخشي ديگر از آن ناشي از خصلت و ذات استكباري امريكاييها است كه اين خود مؤيد بياعتمادي منطقي نظام به آنها به حساب ميآيد و در واقع ماهيت استكباري و زورگويانه امريكاييها را نشان ميدهد. رئيس اداره سياسي سپاه تصريح كرد: بخش ديگري از اين سخنان براي پاسخ متحدان منطقهاي آنها از جمله رژيم صهيونيستي و برخي كشورهاي وابسته عربي است. وي خاطرنشان كرد: اما واقعيت اين است كه از طرف ديگر اين ماهيت برملا شده هشداري به ما ميدهد كه بايستي در نوع نگاه و ارزيابيمان نسبت به امريكاييها و ادامه خصلت دشمني آنها با ما، مواظبتهايي داشته باشيم. سناييراد ادامه داد: يعني بهرغم اينكه آنها سر ميز مذاكره نشستند و از توافق صحبت كردند اما همچنان اسلحه را هم به سمت ما گرفتند و اين موضوع اين پيام را به ما منتقل ميكند كه بايستي همچنان بياعتماديمان را به امريكاييها حفظ كنيم و آمادگيهاي خودمان را داشته باشيم. رئيس اداره سياسي سپاه تأكيد كرد: ما بايد اين تهديد آشكار را با واكنش بهموقع و اعلام شكايت و انتقال موضوع به محافل بينالمللي دنبال كنيم. وي خاطرنشان كرد: شايد بخشي از اين موضوع بعداز فضاي مذاكرات و توافق روي برجام نوعي رجزخواني براي افكار عمومي داخلي و طيف افراطيون خودشان باشد و بگويند اصل ماجرا تغيير نكرده و ما همه گزينهها را براي خود حفظ كردهايم اما واقعيت اين است كه رفتار بدون منطق و ضوابطگريز امريكاييها را نيز نشان ميدهد كه بايستي محافل بينالمللي مثل سازمان ملل در جريان اين رفتار قرار بگيرند. رئيس اداره سياسي سپاه در پايان بر اين موضوع تأكيد كرد كه شكايت در محافل بينالمللي در مقابل اين تهديدات بايد در دستور كار باشد.
وزارت خارجه پيگيري حقوقي را در دستور كار قراردهد
محمدكاظم انبارلويي مسئول سياسي حزب مؤتلفه نيز با اشاره به ادامه تهديدات نظامي امريكا پس از توافق هستهاي اظهار داشت: تهديد نظامي امريكا عليه ايران هميشه چاشني مذاكرات هستهاي و گفتوگوهاي سياسي بوده و آنها از اين تهديدات به عنوان نمك مذاكرات استفاده كردهاند. انبارلويي با تأكيد بر اينكه امريكا خودش نيز ميداند چنين چيزي عملياتي نيست، خاطرنشان كرد: حتي جان كري وزير امور خارجه امريكا نيز در سنا اعتراف كرد كه پنتاگون اعلام كرده حمله نظامي به ايران فايدهاي ندارد و دانش هستهاي ايران با تحريم و حمله نظامي از بين نميرود. مسئول سياسي حزب مؤتلفه با بيان اينكه اگر حمله نظامي ثمر بخش بود امريكا 10 سال پيش اين كار را انجام ميداد، افزود: بنابراين اين تهديدات دلگرمي دوستان امريكا در منطقه از جمله براي رژيم صهيونيستي و عربستان است. وي در عين حال تصريح كرد: مقامات امنيتي و سياسي كشورمان بايد پاسخ اين رجزخواني را بدهند و حتي به صورت عملي به اين تهديدات پاسخ دهند. انبارلويي درباره چگونگي پاسخ عملي ايران به تهديدات نظامي امريكا يادآور شد: دست ما در منطقه بسته نيست و همانطور كه سه سيلي به صورت اسرائيل در جنگهاي 22، 33 و 50 روزه زديم ميتوانيم اين كار را انجام دهيم.
دستگاه ديپلماسي واكنش لازم را در عرصه حقوقي به تهديدات نظامي امريكا نشان دهد
سيدحسين نقوي حسيني نماينده مردم ورامين در مجلس شوراي اسلامي نيز با اشاره به تهديدات گاه و بيگاه مقامات امريكايي به حمله نظامي به ايران گفت: امروز شاهد هستيم كه مقامات امريكايي به صورت شفاف و آشكار جمهوري اسلامي ايران را به حمله نظامي تهديد ميكنند و هيچكس هيچ اقدامي عليه اين تهديدات نميكند. وي ادامه داد: حتي دولت يازدهم كه مدعي است توانسته پرونده هستهاي را به سرانجام برساند و رئيسجمهور مدعي است كه خلاقيت بزرگ ديپلماسي در جهان با توافق ايران با 5+1 اتفاق افتاده چطور نميتواند عليه اين تهديدات اقدام سياسي و قضايي از طريق محاكم و مجامع بينالمللي صورت دهد؟ عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس اضافه كرد: تا كي بناست امريكا هر روز كشور ما را به حمله نظامي تهديد كند و موضوع بمباران صنعت هستهاي ما را مطرح كند؟ آيا اينها تهديد عليه صلح نيست؟ آيا اين اظهارات تهديد عليه يك كشور مستقل محسوب نميشود و برخلاف منشور سازمان ملل متحد و كنوانسيونهاي ژنو و وين نيست؟ نقوي اظهار داشت: انتظار ميرود تا دستگاه ديپلماسي نسبت به اين تهديدات عكسالعمل مناسبي را از نظر حقوقي و قضايي نشان دهد و اجازه ندهد كشوري بدون هيچ دليل كشور و ملت ما را تهديد نظامي كند .
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]