تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به خاطر خداى سبحان از چيزى بگذرد، خداوند بهتر از آن را به او عوض خواهد داد. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867149435




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خودرو ارزان می‌شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
خود61 خودرو ارزان می‌شود؟

اقتصاد > صنعت؛
خودرو ارزان می‌شود؟
به گفته برخی از خودروسازان و فعالان بازار خودرو هیچ کاهش قیمتی در این بازار صورت نمی‌گیرد و حتی ممکن است بر قیمت‌ها افزوده شود.



به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، در حالی که به گفته فعالان بازار خودرو، قیمت‌ خودروها نسبت به سال گذشته با کاهش همراه بوده و حتی لغو تحریم‌ها و به دنبال آن همکاری با خودروسازان بزرگ، در انتظار ایران است گویا این روزها بازار خودرو جانی ندارد و هر روز بی‌جان‌تر از دیروز خود می‌شود.

از نگاه برخی از فعالان بازار خودرو،‌جو روانی برای کاهش قیمت در این بازار ، باعث شده تا مردم دست از خرید بردارند اما با این حال خودروسازان باز هم از افزایش قیمت خودروها خبر می‌دهند. حتی مدیرعامل ایران‌خودرو در نشست خبری اخیر خود اعلام کرد که قیمت خودروها به هیچ عنوان کاهش نمی‌یابد و حتی ممکن است افزایش داشته باشد.

او گفته است: بعد از توافق هسته‌ای رونق اقتصادی در ایران آن‌قدر اتفاق می‌افتد که مردم برای خودرو توانایی پیدا می‌کنند و دیگر نیازی به کاهش قیمت برای خودرو دیده نمی‌شود.

در همین رابطه ساسان قربانی،‌ دبیر انجمن قطعه سازان گفت: اگر منطق قیمت تمام شده برای خودروها را بررسی کنیم متوجه خواهیم شد که به صورت طبیعی باید قیمت محصولات خودروسازان با توجه به افزایش مواد اولیه، حامل‌های انرژی و... افزایش پیدا کند و این در صورتی است که امکان دارد شرکت‌های خودروساز به دلیلی که بازار بی‌جان خودرو را زنده و پویا کنند قیمت‌ محصولات خود را خیلی افزایش ندهند.

او در خصوص وضعیت فعلی بازار معتقد است: از آنجا که بعضی از خریداران بر این باورند که با انجام توافقات هسته‌ای قیمت خودرو در بازار کاهش پیدا می‌کند، بازار شکل بلاتکلیفی و انتظار را به خود گرفته است.

او گفت: در حال حاضر تاثیر مسائلی بر بازار خودرو، باعث شده مردم در حالت بلاتکلیفی بمانند و تصور کنند در آینده شرایط برای خرید بهتر می‌شود و به این دلیل که از قیمت‌ها کاسته می‌شود، در بازار خرید نمی‌کنند. حال اگر اقتصاد کشور به جریان بیفتد، مردم خرید خود را انجام می‌دهند و اینها نکاتی است که باید طبق روند طبیعی مسیر خود،( افزایش یا کاهش قیمت‌ها) به لحاظ منطق بازار طی شود.

در این خصوص یکی از فعالان این بازار هم گفت: در حال حاضر بازار همچنان در رکود مانده و حتی این رکود بیشتر از چند ماه اخیر شده و مشتریان رغبتی برای خرید در این بازار ندارند و همه به انتظار کاهش قیمت در این بازار نشسته‌‌اند.

او ادامه داد: من بعید می‌دانم این بازار با روند کاهشی پیش رود. با توجه به اینکه در چندماه اخیر بازار خودرو کاهش قیمت تدریجی داشته و حتی با انجام توافق این روند ادامه داشته، من بعید می‌دانم که اینطور پیش برود، چون به نظر می‌رسد خودروسازان قیمت خودروهای داخلی را کاهش ندهند. همچنین قیمت خودروهای وارداتی که در بازار موجود است در پایین‌‌ترین حالت ممکن قرار دارد؛ تا جایی که بعضاً با قیمت همان خودرو در خارج از کشور تقریباً یکسان شده است.

او معتقد است: رکود در بازار خودرو ادامه‌دار می‌شود، زیرا تورم بالا خواهد رفت. همچنین اگر از لحاظ انتظار مردم برای کاهش قیمت مد نظر باشد، انتظار باطلی است که از قیمت خودرو‌ها به خصوص خودروهای داخلی کاسته شود، ولی امکان دارد با همکاری خودروسازان معروف و بزرگ (بنز، رنو و...) با صنعت خودروسازی ایران، شاهد اندکی کاهش قیمت در بازار خودروهای وارداتی شویم./اقتصاد نیوز/110
 



۰۹/۰۵/۱۳۹۴ - ۰۸:۲۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن