تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816314162




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

164 مورد ابتلا به مالاریا در سیستان و بلوچستان شناسایی شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 164 مورد ابتلا به مالاریا در سیستان و بلوچستان شناسایی شد زاهدان- ایرنا- رییس مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان گفت: 164 بیمار مبتلا به مالاریا از ابتدای امسال تاکنون در مناطق مختلف این استان شناسایی شده که 109 مورد آن وارداتی از کشورهای افغانستان و پاکستان است.


مهدی طباطبایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 85 نفر از مبتلایان به مالاریا در شهرستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شناسایی شدند که 20 مورد محلی و 60 مورد آن وارداتی و مربوط به افرادی است که در مرزهای استان با کشور افغانستان و پاکستان تردد داشتند.
وی ادامه داد: هشت مورد از بیماران شناسایی شده مبتلا به نوع شدید مالاریا و 77مورد نیز مبتلا به نوع خفیف تر هستند که مراحل درمانی بر روی همگی آنان بر اساس دستورالعمل کشوری در حال انجام است.
وی اظهار داشت: بیشترین موارد مثبت مالاریا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مربوط به شهرستان سراوان با 45 مورد، چابهار 16 مورد و با آمار کمتر به ترتیب مهرستان، کنارک، سراوان، زاهدان و خاش بوده است.
دکتر طباطبایی گفت: عامل مالاریا به عنوان یک بیماری انگلی، انگل های تک سلولی از جنس پلاسمودیوم است که از طریق گزش پشه های آنوفل انتقال می یابد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با تاکید بر انجام هر ساله اقدامات پیشگیرانه علیه مالاریا افزود: هر ساله کانون های انتقال فعال مالاریا در استان 2 نوبت سم پاشی می شود.
دکتر طباطبایی ادامه داد: مرحله دوم سم پاشی امسال کانون های انتقال مالاریا 10 مرداد در شهرستان های پرخطر استان انجام خواهد شد.
وی توزیع پشه بند آغشته به حشره کش های با دوام زیاد برای مناطقی که دسترسی مردم به برق و وسایل سرمایشی کمتر است، استفاده از مواد بیولوژیکی به منظور مبارزه با لارو (تخم پشه مالاریا) و توزیع ماهی لارو خور از مهمترین اقدامات حوزه بهداشت و درمان برای کاهش آمار ابتلا به این بیماری در استان است.
وی با تاکید بر اجرای طرح بیماریابی در تمام مناطق فعالیت پشه مالاریا گفت: حداقل سه مرحله در هر ماه علاوه بر مراجعه افراد مشکوک به مراکز درمانی، داوطلبان و رابطان سلامت با حضور در روستاهای پرخطر اقدام به بیماریابی می کنند.
وی افزود: بیماریابی یا تشخیص مالاریا به دو صورت نمونه گیری خون محیطی از افراد مشکوک و انجام آزمایش تست تشخیص سریع مالاریا انجام می شود.
رییس مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان گفت: استقرار آزمایشگاه های مالاریا در نقاط صفر مرزی استان با بیشترین تبادلات از دیگر اقدامات پیشگیرانه حوزه بهداشت به حساب می آید.
همچنین رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر نیز در این رابطه اظهار داشت: 79 مورد از مجموع 164 بیمار مبتلا به مالاریا استان سیستان و بلوچستان در حوزه زیر پوشش این دانشکده شناسایی شدند که بیماری 20 نفر شدید و 59 نفر خفیف تر است.
ایرج ضاربان ادامه داد: 30 مورد از این مبتلایان محلی و 49 مورد وارداتی از کشورهای افغانستان و پاکستان هستند.
زمینه گسترش این بیماری در مناطق مرکزی و جنوبی سیستان و بلوچستان به دلیل وجود هوتک ها (برکه های آب) و ماندگاری آب و بهره برداری دام ها، حیات وحش و بعضا انسان از آنها که سبب آلودگی محیط و محلی برای تکثیر پشه مالاریا می شود، بیشتر از دیگر نقاط استان است.
شیوع بیماری مالاریا در شمال استان به دلیل خشکسالی و بهره مندی روستاها از آب آشامیدنی سالم و نبود برکه های آب کمتر از مناطق مرکزی و جنوبی است.
هیچ موردی از ابتلا به بیماری مالاریا از ابتدای امسال تاکنون در شمال سیستان و بلوچستان و حوزه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل شامل پنج شهرستان زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز گزارش نشده است.
3042/6081/ 6075



07/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن