تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه ماه شعبان، وسواس دل و پريشانى‏هاى جان را از بين مى‏برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826823501




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بورس کالا راهکار ضد انحصاری تولید است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: بورس کالا راهکار ضد انحصاری تولید است خبرگزاری پانا : یک صادرکننده ممتاز ملی ضمن تحسین اقدام دولت برای خرید تضمینی محصولات کشاورزی خاطرنشان کرد: اگرچه این روش برای حمایت از کشاورزان روش مثبتی است اما دولت نباید فشار این حمایت را به تولیدکننده تحمیل کند.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۷ مرداد ساعت 11:44

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا مرتضی سلطانی با تاکید بر اینکه دولت نباید راه را به تولیدکننده ببندد، گفت: در خرید تضمینی قیمت بالاتر از قیمت جهانی است و این اقدام اگرچه در تقویت فعالیت‌های کشاورزی حائز اهمیت است اما این روش، تحمیل غلط هزینه‌ها به بخش تولید است که نه تنها به ساختار تولیدی کشور آسیب می‌زند بلکه مصرف‌کننده نیز از ضرر و زیان آن در امان نیست. او که شرکت متبوعش 7 سال صادرکننده ممتاز ملی بوده است، با بیان اینکه تولید را نباید با جریان دیگری مخدوش کرد، اضافه کرد: حمایت‌های دولت باید متمایز از تولید باشد به طوریکه تولیدکننده با آن درگیر نشود، تولیدکننده نیاز به برنامه بلندمدت دارد و این برنامه نباید تحت‌الشعاع تصمیمات دیگر قرار گرفته و متوقف شود. سلطانی با اشاره به لزوم وجود تفکر بلندمدت در صادرات، ادامه داد: این تفکر بلندمدت برای اجرایی شدن و رسیدن به نتیجه باید یک زیرساخت خوب داشته باشد، برای ایجاد این زیرساخت‌ها باید هزینه کرد، سوددهی آن هم به سرعت اتفاق نمی‌افتد بلکه زمان‌بر است. اگر بر این اساس کار صادرات انجام شود، تلاطم‌ها را می‌توان مدیریت کرد و اگر در این شرایط زیانی هم ایجاد شد، آن زیان اتفاقی و غیرمهندسی نیست، بلکه یک زیان تحمیل شده است که قابل رفع است یعنی به شرط اینکه زیرساخت‌های مهندسی آماده باشد این زیان‌دهی سرمایه‌گذاری در بلندمدت است. او در مورد موفقیت گروه صنعتی زر در سال‌های تحریم نیز خاطرنشان ساخت: در این سال‌ها داشتن برنامه‌بلند مدت باعث شد تا گروه صنعتی زر بر مشکلات و سختی‌ها فائق شود و نه‌تنها میزان صادرات ما در این‌ سال‌ها کاهش نیافت بلکه ضمن افزایش صادرات، بازارهای هدف ما نیز افزایش یافت و توانستیم در اقصی نقاط دنیا مشتری وفادار داشته باشیم. رییس هیات مدیره گروه صنعتی ـ پژوهشی زر یکی از راهکارهای کمک به تولید و رفع انحصار در تامین مواد اولیه را بورس کالا دانست و افزود: وقتی کالاها در بورس عرضه می‌شود تولیدکننده در شرایط برابر با رقبای خود قرار می‌گیرد پیشنهادم این است که گندم برای صادرات در بورس به قیمت جهانی عرضه بشود، حتی اجازه بدهیم که افراد خارجی هم در بورس کالای خود را ارائه بدهند و از هر خریداری، چه داخلی و چه خارجی استقبال بشود. با این کار ما در شرایط برابر قرار خواهیم گرفت. سلطانی در مورد جوایز صادراتی نیز گفت: واقعیت این است که بود و نبود جوایز صادراتی به هیچ وجه در کل فرایند تولید و صادرات اثری ندارد، مشکلات ما جای دیگر است اما متأسفانه پرداخت یا عدم پرداخت جوایز صادرتی پررنگ شده است. بنابراین نقش آن موارد دیگر 99 درصد است و جایزه صادراتی شاید کمتر از یک درصد در فرایندهای صادراتی اثرگذار باشد. من حتی اعتقاد دارم که اگر شرایط برابر ایجاد شود، نقش جایزه صادراتی صفر است، یعنی عدم پرداخت آن به ما بیشتر کمک می‌کند تا پرداخت شدنش. او در مورد وضعیت کشور در دوره پساتحریم نیز یادآور شد: من به رفع تحریم‌ها و تعامل با دنیا به دید بلندمدت و کوتاه‌مدت نگاه نمی‌کنم، بلکه ارزش رفع تحریم‌ها انفجار در موفقیت، تحول و رسیدن به تعاملات سطح دنیا است، از همان ثانیة اول و همان لحظه‌ای که این اتفاق بیفتد، باور و انرژی مثبتی که در جامعه ایجاد می‌کند، بسیاری از شرایط را تغییر خواهد کرد که از نتایج آن همه افراد بهره‌مند خواهند شد. اما قطعا رسیدن به نتایج مطلوب و دلخواه زمان‌بر است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن