محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1857560866
کاندیدیاز، عامل خارش و سوزش تناسلی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کاندیدیاز، عامل خارش و سوزش تناسلی
کاندیدیاز واژینال یکی از شایع ترین عوامل خارش، سوزش و ترشحات تناسلی در خانم هاست. این بیماری گرچه خطرناک نیست و با دارو درمان می شود اما تکرار آن در فصول گرم سال می تواند بسیار آزاردهنده باشد.
هفته نامه سلامت - ستاره محمد: کاندیدیاز واژینال یکی از شایع ترین عوامل خارش، سوزش و ترشحات تناسلی در خانم هاست. این بیماری گرچه خطرناک نیست و با دارو درمان می شود اما تکرار آن در فصول گرم سال می تواند بسیار آزاردهنده باشد. حال شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که اصلا علت کاندیدیاز چیست و چرا هرچند وقت یکبار عود می کند؟ سوال مهم تر این است که چگونه می توان آن را برای همیشه ریشه کن کرد؟ دکتر فاطمه داوری تنها، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به این پرسش ها پاسخ می دهد.
کاندیدیاز چیست و چگونه ایجاد می شود؟
کاندیدیاز واژینال یکی از عفونت های ناحیه تناسلی است که به دلیل رشد بی رویه قارچ ها ایجاد می شود. قارچ ها در حالت عادی جزو فلور طبیعی واژن محسوب می شوند و با سایر باکتری ها در تعادل هستند اما اگر عاملی این تعادل را به هم بزند، می تواند باعث بروز عفونت شود و علائمی چون خارش، ترشحات سفیدرنگ و سوزش ایجاد کند. مهم ترین این عوامل نیز گرما و تعریق هستند؛ درواقع باقی ماندن هرگونه رطوبت در ناحیه تناسلی می تواند این بیماری را تشدید کند.
چه کسانی مستعد این بیماری هستند؟
یکی از عوامل مستعدکننده کاندیدیاز، مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها و از بین رفتن باکتری های مفید بدن است. عامل دیگر، ضعف سیستم ایمنی و استفاده از داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی است. خانم های باردار، خانم هایی که از قرص های جلوگیری از بارداری استفاده می کنند، خانم هایی که مجبورند ساعت های طولانی در حالت نشسته قرار بگیرند، خانم هایی که شلوارهای غیرنخی و تنگ مثل شلوار جین می پوشند و همچنین خانم هایی که ورزشکار هستند و مجبورند ساعت های زیادی را در لباس های تنگ و نایلونی بگذرانند، همگی مستعد عفونت کاندیدیاز هستند.
آیا این عفونت از راه جنسی هم منتقل می شود؟
برخلاف دیگر عفونت های واژینال، انتقال کاندیدیاز از راه جنسی به ندرت اتفاق می افتد. حتی سایش مخاط واژن طی این روابط نیز عاملی مستعدکننده برای رشد قارچ نیست. فقط لازم است بعد از رابطه زناشویی حتما ناحیه تناسلی با آب شسته و با دستمال خشک شود تا شرایط برای رشد قارچ ایجاد نشود.
کاندیدیاز از چه راهی تشخیص داده می شود؟
شایع ترین راه تشخیص این بیماری، شکایت بیمار از علائم آن به خصوص خارش و ترشحات پنیری شکل و تکه تکه است. در معاینه نیز این علائم کاملا مشهود هستند.
راه های درمان این بیماری کدامند؟
خانم هایی که امکان استفاده از داروهای واژینال دارند، باید یک هفته شب ها قبل از خواب از پمادهای ضدقارچ واژینال و موضعی استفاده کنند. این داروها با نام های مختلفی مانند کلوتریمازول، میکونازول و... به فروش می رسند. خانم های مجرد نیز می توانند از داروهای خوراکی ضدقارچ مثل فلوکونازول استفاده کنند. برای قارچ های مقاوم به درمان هم معمولا از ایتراکونازول یا کتوکونازول تحت نظر پزشک استفاده می شود.
علت عود کاندیدیاز بعد از درمان چیست و چگونه می توان از آن پیشگیری کرد؟
فقط درمان دارویی در این بیمار موثر نیست بلکه عوامل مستعدکننده نیز باید حذف شوند؛ مثلا نباید ساعت های طولانی در حالت نشسته قرار بگیرید، به جای لباس های تنگ، نایلونی و سیلک، زیرپوش های نخی و شلوارهای گشاد بپوشید؛ محیطی که در آن قرار می گیرید باید تهویه مناسبی داشته باشد تا عرق نکنید، بعد از رفتن به دستشویی و حمام باید کاملا بدن خود را خشک کنید، اگر از قرص ضدبارداری استفاده می کنید، روش دیگری را برای جلوگیری از بارداری به کار ببرید، اگر دیابت دارید هم باید حتما بیماری تان کنترل شود.
البته بعضی خانم ها با رعایت تمام این نکته ها باز هم دچار عفونت های راجعه قارچی می شوند. اگر این عفونت ها بیشتر از 6 بار در سال تکرار شوند، فرد باید تحت درمان دارویی طولانی مدت (از 21 روز تا 6 ماه) قرار بگیرد. البته این عودها بیشتر برای افرادی اتفاق می افتد که از درمان های تضعیف کننده سیستم ایمنی از جمله شیمی درمانی استفاده می کنند.
آیا استفاده از محلول های شستشوی مخصوص بانوان از ایجاد کاندیدیاز جلوگیری می کند؟
این ژل ها PH واژن را تغییر می دهند، بنابراین مصرف آنجا جز در موارد خاص توصیه نمی شود. در ناحیه واژن حدود 50 نوع ارگانیسم شامل باکتری ها و قارچ ها وجود دارند که وجود بعضی از آنها برای حفظ فلور طبیعی دستگاه تناسلی ضروری است اما محلول های شستشودهنده باعث از بین رفتن باکتر یهای مفید می شوند و متعاقب آن قارچ ها فرصت رشد پیدا می کنند.
حتی محلول های شستشودهنده ای که مطابق با PH واژن هستند نیز ممکن است باعث تحریک پوست شوند و خارش ایجاد کنند. به این ترتیب فرد گمان می کند دچار غفونت شده و به پزشک مراجعه می کند. پزشک نیز علائم او را به حساب عفونت قارچی می گذارد و داروهایی تجویز می کند که PH طبیعی واژن را به هم می زنند. در حالی که علت اصلی خارش، محلول شستشودهنده بوده است بنابراین برای شستشوی ناحیه تناسلی بهتر است فقط از آب استفاده کرد.
آیا لازم است که بعد از درمان لباس زیر خود را دور بیندازیم؟
قارچ معمولا با شستشو از بین می رود اما اگر عفونت طولانی مدت بوده است، توصیه می شود تمام لباس زیرها دور انداخته و از زیرپوش های جدید استفاده شود. علاوه بر این، لباس زیر حتما باید بعد از شستشو در معرض آفتاب قرار بگیرد. شستشو با آب داغ و اتوکشیدن زیرپوش بعد از خشک شدن نیز می تواند مفید واقع شود.
1+5 نکته مهم درباره کاندیدیاز
1- عامل عفونت کاندیدیاز نوعی قارچ به نام «کاندیدا» است که به غیر از واژن روی پوست سایر نقاط بدن، مخاط دهان و محیط زندگی انسان ها یافت می شود. به همین دلیل است که این عفونت را نمی توان با کشت تشخیص داد. درواقع وجود این قارچ در بدن طبیعی است و فقط رشد بی رویه آن مشکل ساز می شود.
2- آقایان نیز به ندرت ممکن است به کاندیدیاز مبتلا شوند. این عفونت می تواند باعث علائمی چون سوزش، خارش، پوسته ریزی و ترشحات سفیدرنگ از دستگاه تناسلی آقایان شود.
3- فقط بیماران دیابتی در معرض خطر این عفونت نیستند بلکه افراد سالم نیز با زیاده روی در مصرف مواد قندی می توانند به کاندیدیاز مبتلا شوند. درواقع این قارچ ها به مواد قندی بسیار علاقه مند هستند!
4- این بیماری فقط مختص خانم های متاهل نیست بلکه دختران مجرد نیز ممکن است به آن مبتلا شوند.
5- رابطه زناشویی در زمان ابتلا به کاندیدیاز ممنوع نیست اما ممکن است با ایجاد خراشیدگی و زخم، علائم آن را تشدید کند.
6- هیچ وقت نمی توان این قارچ را کامل از بدن ریشه کن کرد.
اگر مستعد عفونت قارچی هستید...
1- احتمال بروز کاندیدیاز در نیمه دوم چرخه قاعدگی بیشتر است؛ زیرا در این زمان PH واژن اسیدی می شود و شرایط برای رشد قارچ فراهم می شود بنابراین کسانی که مرتب دچار کاندیدیاز می شوند، می توانند قبل از شروع نیمه دوم چرخه ماهیانه شان از یک قرص ضدقارچ به همراه 1 تا 2 شب پماد ضدقارچ استفاده کنند.
2- برای کاهش رشد قارچ ها می توانید هفته ای یک بار از دوش واژینال جوش شیرین استفاده کنید. برای این منظور به اندازه نوک قاشق جوش شیرین را در نیم لیتر آب جوشیده ولرم حل کنید و داخل دوش واژینال بریزید. این دوش ها می توانید از داروخانه تهیه کنید.
3- باکتری های پروبیوتیک به پیشگیری از عفونت قارچی کمک می کنند. این باکتری ها به صورت مکمل خوراکی و شیافت های واژینال در داروخانه موجود هستند و در بعضی محصولات لبنی مثل ماست، دوغ، پنیر و... نیز یافت می شوند.
4- در نشستن های طولانی مدت، بهتر است از نوارهای بهداشتی روزانه استفاده کنید. این نوارهای نازک رطوبت بدن را جذب و از ایجاد قارچ پیشگیری می کنند. فقط یادتان باشد که آنها را هر چند ساعت یک بار و با هر بار رفتن به دستشویی تعویض کنید.
5- استفاده از تامپون های واژینال و اسپری های ضدعرق در ناحیه تناسلی احتمال بروز کاندیدیاز را افزایش می دهد.
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]
صفحات پیشنهادی
قوانین دست و پاگیر عامل دیررسیدن مصدومان تصادفات به مراکز درمانی
قوانین دست و پاگیر عامل دیررسیدن مصدومان تصادفات به مراکز درمانی تهران-ایرنا-دبیر علمی انجمن جراحان عمومی ایران گفت به دلیل دست و پا گیر بودن برخی قوانین افرادی که در محل حادثه قرار دارند تلاشی برای رساندن مصدومان تصادفات رانندگی به مراکز درمانی نمی کنند به گزارش گروه علمی ایخسارات سیل درجاده چالوس سنگین است/تصرف بستررودخانه ها عاملی برای وقوع سیلاب
رییس سازمان مدیریت بحران کشور خسارات سیل درجاده چالوس سنگین است تصرف بستررودخانه ها عاملی برای وقوع سیلاب کرج - ایرنا - معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران ظهر دوشنبه با حضور در روستای سیل زده سیجان در جاده چالوس ضمن بازدید از مناطق آسیب دیده گفت خسارات سیل در این منطقه۴ عامل مرگهای زودرس در بزرگسالی
معاون وزیر بهداشت نمک ایرانیها بالاست ۴ عامل مرگهای زودرس در بزرگسالی معاون بهداشت وزارت بهداشت نسبت به مصرف بالای نمک شکر و روغن در بین ایرانی ها هشدار داد و چهار عامل مرگ های زودرس در بزرگسالی را تشریح کرد دکتر علی اکبر سیاری در گفتگو با مهر به وضعیت بیماری های غیرواگیرخارش چشم را جدی بگیرید
فوق تخصص پیوند قرنیه گفت خارش طولانیمدت چشم قرنیه را درگیر میکند که در صورت تداوم و عدم درمان مناسب ممکن است باعث آسیبهایی در این ناحیه شود خارش چشم مهدی رخصت یزدی گفت مالیدن چشمی که میخارد یک واکنش طبیعی است اما مالیدن چشمها باعث آزاد شدن مقادیر بیشتر هیستامین و سایرالگوهای نادرست خواب عاملی مهم در ابتلا به سرطان
الگوهای نادرست خواب عاملی مهم در ابتلا به سرطان شناسهٔ خبر 2863603 - پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۷ ۴۵ سلامت > بهداشت مطالعات نشان می دهند که الگوهای نامنظم خواب منجر به ابتلا به سرطان می شوند به گزارش خبرنگار مهر مطالعات منتشر شده در مجله زیست شناسی کنونی آثار مخرب شغل شیفتیطغیان رودخانه کرج عامل سیل جاده چالوس/ازسرنوشت سرنشینان 25 خودرو اطلاعی در دست نیست
طغیان رودخانه کرج عامل سیل جاده چالوس ازسرنوشت سرنشینان 25 خودرو اطلاعی در دست نیست کرج - ایرنا - معاون استاندار و فرماندار ویژه کرج طغیان رودخانه کرج را عامل وقوع سیل در روستاهای سیجان در جاده چالوس ذکر کرد و گفت سیل 25 خودرو را با خود برده و تا کنون اطلاعی از سرنوشت سرنشینان اعدم رعایت بهداشت دهان و دندان عامل این سرطان است
دوشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳ ۴۸ رئیس نخستین سمینار تومورهای سروگردن ژنتیک عفونتهای ویروسی اشعه عادات تغذیهای نادرست و عدم رعایت بهداشت دهان و دندان را از جمله عوامل خطر ابتلا به سرطان غدد بزاقی دانست و درباره تاثیر نوشیدن مایعات داغ در بروز این سرطان گفت نوشیدن مایعات خیلی داغمدیرعامل تاکسیرانی اهواز: انتظار برای اختصاص سه هزار تاکسی در این شهر سه ساله شد
مدیرعامل تاکسیرانی اهواز انتظار برای اختصاص سه هزار تاکسی در این شهر سه ساله شد اهواز- ایرنا- مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اهواز گفت این کلان شهر سه سال است که در انتظار اختصاص سهمیه سه هزار دستگاه تاکسی است سیدکوروش حسینی زاده روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرداشعه ماوراءبنفش عامل ابتلا به سرطان ملانوم/ خطر برنزه کردن پوست
اشعه ماوراءبنفش عامل ابتلا به سرطان ملانوم خطر برنزه کردن پوست شناسهٔ خبر 2867098 - یکشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۳۱ سلامت > درمان دبير سمینار تازههای تشخیص و درمان ملانوم از اشعه ماوراء بنفش خورشید به عنوان عمده ترین عامل ابتلا به سرطان ملانوم نام برد و افزود برنزه کردن پوستاز ابتلا به زگیل تناسلی تا درمان و بهبود کامل
افرادی که به زگیل تناسلی دچارند باید از یک سری مراقبت ها و روش های درمانی خاص پیروی کنند و تا بهبود کامل از برقراری رابطه جنسی اجتناب کنند امروزه زگیل تناسلی Genital Wart شایعترین بیماری آمیزشی در بسیاری از جوامع است چون عامل ایجاد این بیماری یعنی ویروس HPV مسبب سرطانهای مهماستفاده از ظروف پلاستیکی در مایکروویو عامل دیابت و فشار خون
استفاده از ظروف پلاستیکی در مایکروویو عامل دیابت و فشار خون تهران - ایرنا - مطالعات محققان دانشگاه کلمبیا نشان می دهد که گرم کردن غذا با ظروف پلاستیکی داخل مایکروو احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می دهد به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس مطالعات نشان می دهد که گرم کردن غذفشار خون بالا عامل جلوگیری از ابتلا به آلزایمر
فشار خون بالا عامل جلوگیری از ابتلا به آلزایمر با توجه به یک مطالعه جدید افرادی که از نظر ژنتیکی مستعد ابتلا به فشار خون بالا هستند ممکن است کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری آلزایمر قرار گیرند محققان معتقدند که ارتباط فوق به احتمال زیاد به استفاده از داروهای ضد فشار خون مربوط ا۴ عامل مرگ زودرس در بزرگسالی
معاون بهداشت وزارت بهداشت نسبت به مصرف بالای نمک شکر و روغن در بین ایرانی ها هشدار داد و چهار عامل مرگ های زودرس در بزرگسالی را تشریح کرد عامل مرگ زودرس در بزرگسالاندکتر علی اکبر سیاری به وضعیت بیماری های غیرواگیر در کشور اشاره کرد و افزود یکی از دلایل عمده مرگ های زودرس وجدو عامل مهم در ایجاد سرطان دستگاه گوارش
بهتر است در خوردن چای داغ و همچنین مصرف دخانیاتی مانند تریاک مراقب باشید چون دو عامل سرطان زا برای معده به شمار می آیند رضا ملک زاده در نخستین جلسه کمیته ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر کشور که با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و اعضای این کمیته برگزار شد اظهار کبیماری های قلبی نخستین عامل مرگ و میر در دنیا
رئیس انجمن آترواسکلروزایران بیماری های قلبی نخستین عامل مرگ و میر در دنیا شناسهٔ خبر 2858515 - سهشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۳ سلامت > درمان رئیس انجمن آترواسکلروز ایران بیماری های قلبی و عروقی را نخستین عامل مرگ و میر در دنیا دانست به گزارش خبرگزاری مهر دکتر مسعود قاسمی ضمنفواید تعامل با طبیعت برای سالمندان
تحقیقی با بررسی اهمیت تعامل هر روزه با طبیعت و تاثیر مثبت آن روی انسان ابعاد جدیدی از آن را روشن کرده است محیط طبیعی اطراف ما التیام جسمی روحی و معنوی را بهبود می دهد فضای سبز و آبی احساس تجدید بازسازی و ارتباط معنوی را بیشتر می کند جسیکا فینالی از دانشگاهی در آمریکا مبیماری های غیرواگیر مهمترین عامل مرگ ایرانی ها
وزیر بهداشت عنوان کرد بیماری های غیرواگیر مهمترین عامل مرگ ایرانی ها شناسهٔ خبر 2864058 - چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۶ ۴۷ سلامت > درمان وزیر بهداشت طرح تحول نظام سلامت را برگرفته از تجربیات جهانی دانست که با همکاری سازمان جهانی بهداشت در کشورمان اجرا می شود به گزارش خبرگزاری-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها