واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
گامی نو در جهت کاهش تعداد قرص های مصرفی برای بیماران دیابتی
متخصصین وپژوهشگران یکی از قدیمی ترین شرکت های داروسازی کشور برای نخستین بارموفق به تولید داروی زیپمت، پرمصرف ترین داروی بیماران دیابتی به صورت ترکیبی شدند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان و به نقل از ایرنا ، این شرکت داروسازی که پیشگام در تولید داروی سیتاگلیپتین (زیپتین) در ایران است به تازگی با تولید داروی زیپمت که دو داروی سیتاگلیپتین (زیپتین) و متفورمین را در قالب یک قرص در خود جای داده است، گامی نو در جهت کاهش تعداد قرص های مصرفی، کنترل بهتر قند خون و کاهش هزینه های درمانی بیماران دیابتی برداشته است که در زندگی میلیون ها بیمار دیابتی کشور اثرات قابل توجهی خواهد داشت.
براساس این گزارش، مشابه خارجی این دارو قبلا با قیمتی بسیار بالا وارد کشور می شد که با تولید این دارو توسط این شرکت داروسازی وکسب تاییدیه های لازم از سازمان غذا و دارو از این پس هموطنان نیازی به پرداخت هزینه های گزاف برای تهیه مشابه خارجی آن نخواهند داشت.
براساس این گزارش، این دارو به وفور و با قیمتی بسیار ارزان در اختیار میلیون ها بیماردیابتی کشور قرار خواهد گرفت.
دکتر سعید کلباسی، فوق تخصص بیماریهای غدد درون ریز و متابولیسم اظهار داشت: موارد مصرف زیپمت برای مبتلایان به دیابت نوع 2 است.
وی گفت: داروی زیپمت علاوه بر داشتن آثار درمانی زیپتین و متفورمین به طور مجزا، اثر مشترک این دو دارو در کنترل قند خون، یعنی کاهش تولید گلوکز در کبد را نیز تقویت می کند.
دکتر فرزاد حدائق فوق تخصص بیماریهای غدد درون ریز و متابولیسم نیز در این ارتباط گفت: با توجه به نوع بیماری و عوارض همراه آن، بیماران دیابتی حجم عظیمی از داروهای مختلف را مصرف می کنند که در بسیاری از موارد تعداد زیاد داروهای مصرفی منجر به کاهش تحمل پذیری آنان و درعین حال هزینه های قابل توجه ماهیانه می شود.
به گفته کارشناسان در افراد مبتلا به دیابت نوع 2، بدن از انسولین ترشح شده به شیوه صحیح استفاده نمی کند. انسولین در تبدیل قند به انرژی نقش دارد و زمانی که بدن نسبت به آن مقاومت نشان دهد، پانکراس مجبور به تولید بیش از اندازه انسولین می شود. عدم تعادل قند خون، سبب آسیب به اعصاب، کلیه و قلب می شود.
گفته می شود بیماری دیابت و پیش دیابت در کشور شیوع 30 درصدی دارد.میزان شیوع بیماری دیابت در نواحی مختلف ایران متفاوت است. به عنوان مثال، طبق بررسی های انجام شده بیشترین میزان شیوع بیماری دیابت در شهر یزد (3 / 16 درصد) وجود داشته است.
هم اکنون در جهان حدود 400میلیون تن به دیابت مبتلا هستند که پیش بینی می شود این رقم در سال 2035به بیش از 600میلیون تن افزایش یابد. در ایران نیز بیش از 10درصد جمعیت بالغ را دیابتی ها تشکیل می دهند که نیمی از آنها از دیابت خود هنوز بی اطلاعند.
دیابت هر سال سبب مرگ بیش از پنج میلیون تن می شود و هزینه درمان دیابت و عوارض آن بیش از 550میلیارد دلار در سال است!
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
باکتری عامل ایجاد دیابت نوع 2
مقاومت به انسولین ژنتیکی است
تاثیر چاقی مادر بر سامانه ایمنی نوزاد
۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]